عنوان فارسی : |
دانلود بیزینس پلن راه اندازی کارخانه تولید فرآورده های گوشتی (سوسیس، کالباس و همبرگر) |
مناسب برای: | کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند. |
نحوه دریافت فایل: | بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود. |
اصول نگارش : | براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها |
محتوای محصول: | گزارش طرح توجیهی در 60 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است. |
تعداد صفحات: 60 | سال تهیه : 1401 |
کیفیت نگارش: طلایی | قابلیت ویرایش و چاپ: دارد |
شاید 20 سال پیش کسی فکرش را نمی کرد که ساندویچ و پیتزا بعنوان غذای محبوب ملت ها شود. امروزه در اکثر کشورها فست فودها جز بهترین کسب و کارها به حساب می آیند. سوسیس و کالباس مهمترین مواد غذایی مورد استفاده در این کسب و کارها محسوب می شود. تولید سوسیس و کالباس جزء کسب و کارهای بسیار سودآور بوده و به همین منظور تعداد کارخانه ها و کارگاه های تولید این مواد غذایی در کشور ما پیشرفت خوبی داشته و همچنین کشور ما در صادرات این مواد غذایی نیز نسبتا موفق عمل کرده است. یکی از مهم ترین محصولات فرآوری گوشتی، سوسیس و کالباس می باشد. اصولا جز غذاهای کنسروی و آماده یا نیمه آماده می توان آنها را محسوب کرد که پایه تولید آن ها گوشت می باشد. تنوع زیادی در نوع تولید و همچنین بسته بندی آنها وجود دارد. اگر بدون دید اقتصادی شروع به چنین کسب و کاری نمایید، به احتمال زیاد با شکست مواجه خواهید شد. اما اگر بتوانید مطالعه مالی و اقتصادی بر روی کسب و کاری که می خواهید شروع کنید داشته باشید به شما کمک شایانی خواهد کرد. در این طرح توجیهی (بیزینس پلن) ما به طور جزئی به این کسب و کار از دید اقتصادی پرداخته ایم.
در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:
عنوان شاخص اطلاعاتی | ميزان |
ضریب ميزان ارائه خدمات در نقطه سربسر | 39 درصد |
میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح | 74,368 میلیون ریال |
میزان سرمایه ثابت | 53,475 |
میزان سرمایه در گردش | 20,443 |
نرخ برگشت سرمایه | 33 درصد |
مدت زمان برگشت سرمایه | 3 سال |
سود خالص | 24,348 |
سود ناخالص | 61,991 |
هزینه خرید مواد اولیه و قطعات | 88,009 |
هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز طرح | 28,810 |
ارزش افزوده خالص طرح | 53,039 |
ارزش افزوده ناخالص طرح | 57,498 |
هزینه های نگهداری و تعمیرات (نت) سالانه طرح | 922 |
هزینه های استهلاک طرح | 2,359 |
سرمایه مورد نیاز جهت تامین ابنیه | 22,890 |
سرمایه مورد نیاز خرید تجهیزات | 15,756 |
هزینه های متغیر طرح | 102,831 |
سرمایه مورد نیاز تامین وسایل حمل و نقل شهری | 2,814 |
ارزش فروش محصولات سالانه طرح | 150,000 |
هزینه های ثابت طرح | 18,685 |
تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز | 22 نفر |
هزینه های قبل از بهره برداری طرح | 2,100 |
هزینه های حاملهای انرژی و ارتباطات (سوخت ، آب شرب ،تلفن ، برق و…) | 3,571 |
میزان حقوق سالانه پرسنل ستادی و اجرایی | 19,074 |
نسبت افزوده ناخالص به ارزش کل فروش سالانه | 38 درصد |
نسبت افزوده خالص به کل فروش سالانه | 35 درصد |
نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل | 71 درصد |
سرانه سرمایه ثابت | 2,444 |
سرانه سرمایه گذاری کل | 3,456 |
نسبت سود خالص به ارزش خدمات ارائه شده | 16 درصد |
سرانه ارزش کل فروش محصولات سالانه | 6,818 |
نسبت سود خالص به سرمایه ثابت | 45 درصد |
مقدار NPV | 31,639 |
مقدار NPV/I | 12 درصد |
میزان IRR در حالت عادی | 50 درصد |
میزان IRR در حالت بدبینانه | 17 درصد |
ملاحظه می کنید که بازگشت سرمایه در این طرح، 3 سال می باشد و شما یک کسب و کار در زمینه مواد غذایی دارید که با سودآوری خوبی مواجه هستید. عمده ترین مشکلات در این زمینه، دریافت مجوز از سازمان غذا و داروست که برای این مورد نیز اگر طرح توجیهی مناسبی داشته باشید، کار شما بسیار آسان خواهد بود. از نظر بررسی بازار نیز باید گفت که کشور ما از بازار خوبی در این زمینه برخوردار است و همچنین صادرات این محصول به کشورهای همسایه نیز روز به روز در حال رشد است. از طرفی باید گفت که به دلیل بالا بودن نرخ دلار، صادرات این محصولات از سودآوری خوبی برخوردار است.
روند کلی تولید سوسیس و کالباس بدین شکل است که ابتدا گوشت های سفید و قرمز شستشو داده می شود. البته در اینجا ذکر این نکته نیز حائز اهمیت است که این مواد غذایی به دو نوع اسلامی و غیر اسلامی تقسیم بندی می شود و در نوع اسلامی از گوشت گاو و در نوع غیر اسلامی از گوشت خوک استفاده می شود. بعد از شستشو و جداسازی استخوان ها و ضایعات گوشت ها نوبت به چرخ کردن گوشت های آماده می رسد. گوشت ها وارد دستگاه چرخ کرده صنعتی شده و به حالت چرخ کرده در می آیند. سپس گوشت چرخ کرده به همراه برخی مواد افزودنی وارد دستگاه میکسر شده و به صورت کامل با هم مخلوط می شوند. ترکیب آماده شده توسط دستگاه پر کن در پوشش های مورد نظر قرار داده شده و آماده پخت می شوند. معمولا در این قسمت اتاق هایی تحت عنوان اتاق های پخت وجود دارد که محصولات حاضر شده در این اتاق ها قرار داده شده و با استفاده از حرارت یا با استفاده از بخار و همچنین در این بین از طعم دود نیز برای طعم دادن استفاده می شود. محصول تولید شده بعد از مراحل فوق به سردخانه منتقل شده و از آنجا نیز روانه بازار می گردد.
در این محصول همانطوری که در سرفصل های پایین نمایش داده شده است به صورت کامل به مطالعه مالی و اقتصادی تولید فرآورده های گوشتی مخصوصاً سوسیس و کالباس پرداخته شده است. جهت اخذ تسهیلات از بانک ها یا هر سازمان و همچنین برای جذب سرمایه گذار می توانید از این طرح استفاده نمایید که به جرات می توان گفت که یکی از بهترین طرح های آماده می باشد. همه موضوعات در این زمینه بصورت کاملاً فنی و علمی مورد بحث و بررسی قرار گرفته و نتایج با استفاده از نرم افزار کامفار به دست آمده است.
سرفصل های طرح توجیهی : مقدمه فصل اول (تعاريف و معرفی خدمات ارائه شده) : دلايل انجام مطالعات فنی و اقتصادی بررسی محصولات تولیدی معرفی محصول خصوصیات مواد اولیه مورد نیاز کد آیسیک محصولات تولیدی تعرفه گمرکی استانداردهای مربوطه شرایط واردات شرایط صادرات وضعیت فعلی تولیدکنندگان داخلی تعیین حداقل ظرفیت تولید موازنه عرضه و تقاضا فصل دوم (بررسی فنی طرح توجیهی) : تشریح کلی روش تولید فرآورده های گوشتی نکاتی در خصوص ایستگاه های اصلی خط تولید مواد و ترکیبات مورد نیاز شرح وظایف قسمتهای مختلف واحد صنعتی تشریح وسایل حمل و نقل موردنیاز تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی فعلی کشور اهمیت استراتژیک ایجاد این صنعت پیشنهاد منطقه برای اجرای طرح اطلاعات محورها و زمانبندی اجرای طرح (نمودار گانت) افق برنامه های میان مدت و بلندمدت اجرای طرح فصل سوم (محاسبات مالی اجرای طرح) : محاسبه سرمایه ثابت مورد نیاز طرح سرمایه مورد نیاز ابتیاع زمین سرمایه مورد نیاز محوطه سازی سرمایه مورد نیاز جهت ساخت و ساز ابنیه و کاربری ها سرمایه مورد نیاز جهت تامین ، نصب و راه اندازی تاسیسات سرمایه مورد نیاز خرید وسایل حمل و نقل شهری و کارگاهی سرمایه مورد نیازخرید وسایل اداری و پشتیبانی سرمایه مورد نیاز خرید و نصب تجهیزات سرمایه مورد نیاز خرید انشعابات هزینه های قبل از بهره برداری هزینه های عملیاتی مورد نیاز طرح هزینه های سالانه حقوق و مزایایی سالانه کارکنان هزینه سالانه حامل های انرژی هزینه های سالانه استهلاک هزینه های سالانه نت هزینه های اداری و پشتیبانی و تبلیغات ميزان سرمايه در گردش هزینه خرید مواد اولیه جمع بندی و محاسبه سرمایه درگردش ميزان سرمايه کل مورد نياز طرح ارزش محصولات تولیدی ارزش سود خالص در طول يک سال کاری محاسبه سود ناخالص محاسبه سود قبل از مالیات محاسبه میزان مالیات محاسبه سودخالص متوسط ميزان برگشت سرمايه نسبت به سود خالص متوسط مدت زمان برگشت سرمايه محاسبه و تعیین نقطه سربسر محاسبه هزینه های ثابت سالانه محاسبه هزینه های متغیر سالانه جمع بندی و محاسبه نقطه سربسر تجزیه و تحلیل شاخه ای (نسبت های) مالی طرح فصل چهارم (محاسبه شاخصهای تصمیم گیری و تحلیل اقتصادی) : محاسبه ارزش فعلی خالص پروژه NPV محاسبه ارزش فعلی درآمدهای طرح محاسبه ارزش فعلی هزینه های طرح نحوه محاسبه مقدار NPV محاسبه نرخ بازگشت سرمایه (NPV/I) محاسبه نرخ بازده داخلی (IRR) تحلیل حساسیت طرح تولید فرآورده های گوشتی خلاصه اطلاعات کلیدی طرح ضمائم طرح حمایت های اقتصادی و بازرگانی از طرح حمایت تعرفه ای از طرح منابع و ماخذ علمی و اطلاعاتی بکار رفته
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.