سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی راه اندازی کارگاه بسته بندی خرما

عنوان فارسی :

دانلود بیزینس پلن راه اندازی و احداث کارگاه بسته بندی خرما به ظرفیت 200 تن در سال

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 42 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 42 سال تهیه : 1402
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
date packaging
قیمت دانلود :
244,000 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

امروزه، بسته بندی خرما در ایران که یکی از بزرگترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان خرما در جهان محسوب می شود، از اهمیت بالایی برخوردار است. خرما یک محصول صادراتی ارزشمند نیز می باشد که به منظور صادرات و فروش در نقاط مختلف باید با دقت و ظرافت بسته بندی شود. این امر منجر به اهمیت بالای فرآیند بسته بندی خرما شده است. بواسطه ظروف بسته بندی کارآمد خرما، قیمت و ارزش خرما می تواند در بازارهای بین المللی افزایش یابد و سود بهتری را برای تولیدکننده و صادرکننده به همراه داشته باشد.

امروزه در بازارهای جهانی مشاهده شده است که علاوه بر کیفیت و طعم محصولات، بسته بندی و سایر موارد مربوط به ظاهر نیز برای مشتریان بسیار حائز اهمیت است و آن ها تمایل بیشتری به خرید محصولات از برندی دارند که از ظرافت بیشتر و بسته بندی شیک تری استفاده می کند. همانطور که اشاره شد برای فروش و صادرات مواد غذایی از قبیل خرما و افزایش ارزش افزوده محصول باید از ظروف بسته بندی مناسب استفاده شود.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

الف) اطلاعات ظرفیت و میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 ضریب میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر 14 درصد
ب) اطلاعات مالی و اقتصادی طرح
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح 139,726 میلیون ریال
2 میزان سرمایه ثابت 138,395 میلیون ریال
3 میزان سرمایه در گردش 1,331 میلیون ریال
4 نرخ برگشت سرمایه 52 درصد
5 مدت زمان برگشت سرمایه 1.9 سال
6 سود خالص 73,301 میلیون ریال
7 سود ناخالص 120,720 میلیون ریال
8 هزینه خرید قطعات و مواد اولیه 9,280 میلیون ریال
9 هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز طرح 21,140 میلیون ریال
10 ارزش افزوده خالص طرح 110,704 میلیون ریال
11 ارزش افزوده ناخالص طرح 117,681 میلیون ریال
12 هزینه های نگهداری و تعمیرات (نت) سالانه طرح 2,704 میلیون ریال
13 هزینه های استهلاک طرح 6,851 میلیون ريال
14 سرمایه مورد نیاز جهت تامین ابنیه و سالن ها 12,150 میلیون ریال
15 سرمایه مورد نیاز خرید تجهیزات 111,339 میلیون ریال
16 هزینه های متغیر طرح 15,255 میلیون ریال
17 سرمایه مورد نیاز تامین وسایل حمل و نقل شهری و کارگاهی 4,000 میلیون ریال
18 ارزش فروش محصولات 130,000 میلیون ریال
19 هزینه های ثابت طرح 15,629 میلیون ریال
20 تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز اجرای طرح 9 نفر
21 هزینه های قبل از بهره برداری طرح 126 میلیون ریال
22 هزینه های حاملهای انرژی(سوخت ، آب شرب ، برق و…) 335 میلیون ریال
23 میزان حقوق سالانه پرسنل ستادی و اجرایی طرح 10,123 میلیون ریال
24 نسبت افزوده ناخالص به ارزش خدمات ارائه شده 91 درصد
25 نسبت افزوده خالص به ارزش خدمات ارائه شده 85 درصد
26 نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل 79 درصد
27 سرانه سرمایه ثابت 15,377 میلیون ریال
28 سرانه سرمایه گذاری کل 15,525 میلیون ریال
29 نسبت سود خالص به ارزش خدمات ارائه شده 56 درصد
30 سرانه ارزش خدمات ارائه شده 14,444 میلیون ریال
31 نسبت سود خالص به سرمایه ثابت 12 درصد
32 مقدار NPV 110,761 میلیون ریال
33 مقدار NPV/I 65 درصد
34 میزان IRR در حالت عادی 61 درصد
35 میزان IRR در حالت بدبینانه 53 درصد

فونيكس داكتيليفتزا (Phoenix dactylifera) که معمولاً به عنوان نخل خرما یا رطب شناخته شده است، یک گونه گیاهی گلدار در خانواده نخل ‌ها، خرمائیان (Arecaceae) است که برای میوه ‌های شیرین خوراکی اش به نام خرما کشت می ‌شود. این گونه به طور گسترده در شمال آفریقا، خاورمیانه، و جنوب آسیا کشت می شود و در بسیاری از مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری در سراسر جهان بومی شده است. فونيكس داكتيليفتزا گونه ای از جنس خرمائیان درختی (Phoenix) است که شامل 19-12 گونه نخل خرمای وحشی است.

ارتفاع درختان خرما تا 30 متر (100 فوت) می رسد، به صورت منفرد رشد می کنند یا انبوهی از چندین ساقه را در یک ریشه واحد تشکیل می دهند. رشد کندی دارند، در صورت نگهداری مناسب می توانند بیش از 100 سال برسند. میوه های خرما، استوانه ‌ای و بادامی شکل هستند، بسته به گونه شان، 3 تا 7 سانتیمتر (1 تا 3 اینچ) طول و حدود 2.5 سانتی‌متر (1 اینچ) قطر دارند، در رنگ ‌های مختلف از قهوه ‌ای تیره تا قرمز یا زرد روشن می باشند. خرما بر حسب جرم وقتی خشک شود، حاوی 68– 61 درصد شکر و بسیار شیرین است و به عنوان دسر به تنهایی یا داخل شیرینی از آن بهره می برند.

خرما هزاران سال است که در خاورمیانه کشت می ‌شود. در عربستان از هزاره ششم قبل از میلاد، شواهدی باستان ‌شناسی در مورد کشت خرما وجود دارد. مجموع تولید سالانه جهانی خرما به 8.5 میلیون تن می رسد، کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا بزرگترین تولید کننده و مصرف کننده هستند. خرما «نماد کشاورزی در مناطق کویری و در ادیان مسلمان، مسیحی و یهودی بسیار نمادین است».

همچنین خرما احتمال ابتلا به بسیاری از بیماری ها را کاهش می دهد. بنابراین تقاضای کسب و کار بسته بندی خرما در حال افزایش است و با سرمایه گذاری کم شانس سودآوری بالایی دارد.

بسته بندی خرما

همانطور که مردم بیشتر و بیشتر از اثرات قندهای فرآوری شده و تصفیه شده در بدن خود آگاه می شوند، جایگزینی برای رفع میل خود به قند پیدا می کنند. خرما و انگور بهترین جایگزین هستند، زیرا حاوی مقدار زیادی مواد طبیعی و شکرهای فرآوری نشده هستند. مردم در حال تهیه دستور پخت خوراکی های جدید با خرما از قبیل کیک هستند. به همین دلیل تقاضا برای خرما در بازار افزایش می یابد.


کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

سرفصل های طرح توجیهی بسته بندی خرما ۲۰۰ تن در سال شامل : محاسبه سرمايه ثابت مورد نياز طرح توجیهی بسته بندی خرما – زمین – سرمايه مورد نياز جهت محوطه سازي – سرمايه مورد نياز جهت ساخت و سازهای – سرمايه مورد نياز جهت تامين ؛ نصب و راه اندازی تاسیسات – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل حمل و نقل کارگاهی و شهري – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل اداري ، آزمایشگاه و پشتيباني – سرمايه مورد نياز جهت تامين , نصب و راه اندازي تجهيزات مورد نياز – سرمایه مورد نیاز خرید انشعابات مورد نیاز – هزينه هاي قبل از بهره برداري – جمع بندي تعیین میزان سرمایه ثابت مورد نیاز اجرای طرح بسته بندی خرما محاسبه هزینه های عملیاتی سالانه مورد نياز طرح بسته بندی خرما – هزینه های حقوق و مزاياي سالانه کارکنان – هزینه های سالانه حامل های انرژی و ارتباطات – هزینه های سالانه استهلاک – هزینه های سالانه نگهداری و تعمیرات – هزینه های سالانه اداری و پشتیبانی – جمع بندي تعیین میزان هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمایه در گردش مورد نياز طرح بسته بندی خرما – هزینه های خرید سالانه مواد اولیه مورد نیاز – جمع بندي تعیین میزان سرمایه در گردش مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمايه کل مورد نياز طرح بسته بندی خرما – ارزش محصولات توليد شده (خرما بسته بندی) متوسط ارزش سود خالص درطول يک سال کاري – محاسبه سود ناخالص – محاسبه سود قبل از پرداخت مالیات – محاسبه سود خالص متوسط ميزان برگشت سرمايه نسبت به سود خالص مدت زمان برگشت سرمايه تعیین نقطه سربسری- محاسبه متوسط هزینه های ثابت سالانه – محاسبه متوسط هزینه های متغیر سالانه – محاسبه نقطه سربسری ارائه خدمات ارائه شده تجزيه و تحليل شاخص های (نسبت های) مالی طرح محاسبه شاخص های تصمیم گیری و تحلیل اقتصادی – محاسبه ارزش فعلی خالص طرح Net Present Value ) NPV) – محاسبه ارزش فعلی درآمدهای طرح – محاسبه ارزش فعلی هزینه های طرح – نحوه محاسبه مقدار NPV – محاسبه نرخ بازگشت سرمایه NPV Ratio) NPV/I) – محاسبه نرخ بازده داخلی Internal Rate of Return ) IRR) – تحلیل حساسیت

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی راه اندازی کارگاه بسته بندی خرما”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi