سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی کاشت و پرورش هویج

عنوان فارسی :


دانلود بیزینس پلن راه اندازی مزرعه کشت و پرورش هویج

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 13 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 13 سال تهیه : 1402
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
طرح توجیهی کاشت و پرورش هویج
قیمت دانلود :
415,600 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

طرح توجیهی کاشت و پرورش هویج در مجموعه فراپلن، یک مستند جامع است که شامل تمام اطلاعات لازم برای شروع یک کسب و کار در زمینه صنایع کشاورزی می باشد. این مستند به شما کمک می کند تا با مطالعه و آشنایی با محتوای آن، به تمام جزییات و شرایط لازم برای سرمایه گذاری در کاشت و پرورش هویج فرنگی، از جمله مراحل کاشت، داشت و برداشت، نحوه آبیاری و کوددهی گیاه و دیگر نکات مهم، آگاه شوید. این اطلاعات یاری گر شما خواهد بود تا با بینشی درست و دقیق، تصمیم مناسب و هوشمندانه ای در زمینه سرمایه گذاری در این حوزه اتخاذ نمایید؛ پیشنهاد می کنیم برای آشنایی و آگاهی از مراحل و صفر تا صد بیزینس پلن کاشت و پروش هویج فرنگی، مطالعه این محتوا را از دست ندهید.

نحوه و اصول کاشت هویج

گیاه هویج

هویج یک گیاه دو ساله از تیره سردیان (Apiaceaer) و سرده (DAUCUS) است. گیاه هویج بومی اروپا و آسیای غربی است و از هزاران سال پیش توسط انسان ها کشت می شود؛ این گیاه به طور گسترده ای به عنوان سبزیجات خوراکی کشت می شود و از ریشه آن نیز در صنایع مختلف استفاده می شود. هویج همچنین به عنوان گیاه دارویی نیز کاربرد های بسیار فراوانی دارد و از آن برای مشکلات گوارشی، چشمی و قلبی استفاده های زیادی می شود.

  • جنس و گونه هویج: جنس هویج (DAUCUS)، شامل حدود 60 گونه گیاهی است که همانطور که ذکر شد در سراسر جهان توزیع شده اند؛ اما گونه اصلی هویج که به عنوان سبزیجات کشت می شود، گونه هویج معمولی (DAUCUS carota ssp. Sativus) است. این گونه از هویج دارای ریشه ای غده ای و گوشتی است که به طور گسترده کاربرد های متفاوتی هم به عنوان خوراکی و هم در صنعت داروسازی و حتی تولید رنگ های طبیعی دارد.
  • خواص دارویی هویج: هویج به عنوان یک گیاه دارویی نیز استفاده می شود؛ از این گیاه در درمان مشکلات گوارشی، چشمی و قلبی کاربرد های فراوانی دارد و حتی جزو معدود گیاهانی است که در بدن انسان؛ باعث ساخت ملین می گردد.
  • ارقام هویج: شاید برایتان جالب باشد که در رشته های کشاورزی و آشپزی، برخلاف تصور عموم هویج ها را از هم متفاوت کرده اند! چراکه ارقام هویج بسیار متنوع هستند و از نظر اندازه، رنگ، شکل و طعم متفاوت می باشند. ارقام هویج را می توان بر اساس اندازه به سه گروه عمده تقسیم کرد:
  • ارقام کوچک: این ارقام دارای ریشه ای کوچک و کوتاه بوده و معمولا برای تهیه سالاد یا ساندویج استفاده می شوند.
  • ارقام متوسط: این ارقام از هویج ها که معمولا برای تهیه سوپ یا خورش مورد استفاده قرار می گیرند، دارای ریشه ای متوسط بوده و از لحاظ اندازه و ضخامت، ترد تر به حساب می آیند.
  • ارقام بزرگ: این ارقام از هویج ها که بزرگ ترین و بلند ترین ریشه ها را دارند، مختص تهیه مربا یا کمپوت ها هستند.

مراحل کاشت، داشت و برداشت هویج

کاشت هویج یک فرآیند نسبتا ساده است، اما برای موفقیت، باید برخی از نکات را رعایت کنید تا به محصولی باکیفیت تر و مرغوب تر دست یابید…

مرحله کاشت:

  • انتخاب مرحله کاشت: هویج گیاهی است که به نور خورشید به طور کامل نیاز دارد؛ بنابراین محل کاشت هویج باید آفتابگیر باشد. همچنین، کاشت هویج مستلزم خاک های لومی و شنی با زهکشی مناسب است، لذا خاک محل کشت این گیاه، باید قبل از کاشت به طور کامل و به خوبی شخم زده شده و کوددهی شود.
  • آماده سازی بستر کاشت: هویج به خاکی با PH بین 6 تا 6.5 نیاز دارد، بنابراین اگر PH خاک محل کاشت هویج کمتر از 6 یا بیشتر از 6.5 باشد، باید با استفاده از آهک یا سولفات آلومنیوم، شرایط ایده آل خاک را فراهم کنید. همچنین برای آماده سازی بستر کاشت هویج، ابتدا باید خاک را یک یا دو مرتبه شخم زده و کود های آلی مانند کمپوست یا کود حیوانی را به خاک اضافه کنید؛ کود های آلی به بهبود ساختار خاک و تامین مواد مغذی مورد نیاز هویج کمک شایانی می کنند.
  • کاشت بذور: بذر های هویج را می توان در اوایل بهار یا آخر پاییز کاشت. زمان های مناسب کاشت هویج در منطقه مدنظر شما بستگی به آب و هوای آن محل دارد. برای کاشت بذر های هویج، ابتدا باید خطوطی به فاصله 20 تا 30 سانتی متر از یکدیگر در خاک ایجاد کنید، سپس بذر ها را در عمق 2 تا 3 سانتی متری و با فاصله 5 تا 10 سانتی از یکدیگر در خطوط منظم کاشت کنید. پس از این مرحله، خاک را با استفاده از یک غلتک یا چوبدستی و یا بسته به وسعت طرح تان، به کمک دستگاه ها و ابزار آلات مخصوص، فشرده کنید. سپس روی بذر ها را با یک لایه نازک از خاک بپوشایند.

مرحله داشت:

پس از انجام اقدامات فوق، مرحله کاشت هویج تمام شده و زمان مراقبت و کمک به رشد محصولات فرا می رسد که با عنوان داشت از این امور یاد می شود که به ترتیب عبارتند از:

  • آبیاری: هویج جز گیاهانی است که خودرو نبوده و به آبیاری منظمی نیاز دارد. در طول فصل رشد، گیاهان هویج خود را باید هر هفته یک بار به طور منظم آبیاری کنید؛ دقت داشته باشید که نوع آبیاری باید کند و به صورت عمیق باشد تا اطمینان حاصل کنید که ریشه گیاهان به طور کامل و لازم به آب، دسترسی پیدا کرده اند.
  • کوددهی: هویج همچون اغلب گیاهان، برای تسهیل و تسریع رشد خود نیازمند کوددهی است؛ کوددهی هویج معمولا با کود های نیتروزن دار انجام می شود؛ نیتروژن باعث تسریع رشد ریشه گیاه می شود و بدیهی است با بزرگ شدن ریشه ها، سطح دستیابی به آب و سایر مواد مغذی خاک بیشتر شده و رشد گیاه بهبود می یابد. برای کوددهی هویج، می توانید از کود های نیتروژن دار مایع یا جامد استفاده کنید؛ بدین ترتیب که کود های مایع را به صورت محلول در آب و کود های جامد را مستقیم به خاک اضافه کنید.
  • کنترل علف های هرز: علف های هرز می توانند از مواد مغذی خاک و نور خورشید مورد نیاز هویج بهره ببرند، بنابراین، کنترل علف های هرز در مزرعه هویج همچون سایر گیاهان ضروری است. برای کنترل علف های هرز، می توانید از وجین یا در وسعت بزرگ تر پروژه تان، روش های شیمیایی مانند استفاده از علف کش ها کمک بگیرید.
  • آفات و بیماری ها: گیاه هویج ممکن است در معرض برخی از آفات ها وبیماری ها قرار گیرد. برخی از مهم ترین آفات و امراضِ شایع این گیاه عبارتند از: شپشک آردآلود، کنه قرمز ریشه، سفیدک پودری و پوسیدگی ریشه که هر کدام نیازمند کنترل دقیق توسط مهندسین کشاورزی را دارد و توسعه می شود برای اطمینان خاطر از محصولات خود از یک فرد متخصصِ این حوزه به صورت دوره ای کمک بگیرید تا با بازدید از طرح و گیاهان شما، اقدامات لازمه برای تضمین سلامت محصولاتتان را انجام دهند.

مزرعه هویج

برداشت هویج

هویج معمولا پس از 60 تا 80 روز پس از کاشت، برداشت می شود؛ هر زمانی که آن‌ها به سایز قابل‌ استفاده برسند می‌توان آن‌ها را برداشت کرد. هویج‌های خیلی بزرگ دارای سر سبز و تیره خواهند بود (معمولاً بهترین زمان برای برداشت اکثر ارقام هویج زمانی است که قطر آن‌ها در محل تاج حدوداً ۲.۵ تا ۳ سانتی‌متر باشد). توصیه می شود برای برداشت هویج، ابتدا بستر گیاهان را مرطوب کنید تا خاک کاملا خیس شود؛ این کار باعث می شود برداشت محصولات و بیرون کشیدن آنها از دل خاک راحت تر باشد؛ البته اگر قرار است از ماشین آلات و تجهیزات مخصوص کشاورزیِ برای این مرحله از پروژه خود استفاده کنید، نیازی به این کار نخواهید داشت.

بررسی مطالعات فرصت و امکان سنجی پروژه توجیه اقتصادی کاشت و پرورش هویج

(مساحت 5 هکتار) برای اخذ تسهیلات بانکی و اطلاع از آینده بیزینس پلن کاشت و پرورش هویج

عنوان فعالیت: طرح توجیهی کاشت و پرورش هویج
ظرفیت: 300 تن
مجری طرح: ——
محل اجرا: قابل اجرا در کلیه مناطق کشور
اشتغال طرح: 5 نفر
سرمایه ثابت طرح: 760.000.000 تومان
سرمایه در گردش: 140.000.000 تومان
سرمایه گذاری کل طرح: 900.000.000 تومان
میزان زمین طرح: 50.000 مترمربع
میزان تسهیلات مورد نیاز: 800.000.000 تومان
نوع تسهیلات: وام 5 ساله
نقطه سر به سر: 44.60
مدت برگشت سرمایه: 2 سال
نرخ بازدهی سرمایه: 51.35%
تورم: 20%
NPV: 408.9

البته لازم به ذکراست شما سرمایه گذار عزیز می توانید با اطلاعات سلیقه ای مد نظر و اعلام جزییات مالی خود برای این پروژه یا پروژه های دیگرتان اقدام به ثبت سفارش برآورد مالی طرح های کشاورزی کرده و قبل از اجرایی سازی پروژه خود چشم اندازی دقیق از جریانات نقدی طرح تان داشته باشید، آگاهی ای که با در دست داشتن آن می توانید اقدام به اخذ تسهیلات بانکی نمایید.

کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

- مطالعات مالی و اقتصادی - میزان سرمایه‌گذاری (ثابت و در گردش) - هزینه‌های جاری - تولیدات و ارزش تولیدات - جدول تحلیل مالی - تحلیل و درصد فروش در نقطه سربه‌سر - دوره بازگشت سرمایه - جدول پیش‌بینی ترازنامه - ارائه شاخص‌های مالی - جدول محاسبات تحليل هزينه فايده واحد - برنامۀ زمان‌بندی اجرا - زمانبندی اجرا - مدت زمان بهره‌برداری

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “طرح توجیهی کاشت و پرورش هویج”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + دوازده =

پشتیبانی

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی

logo-samandehi

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی