عنوان فارسی : |
|
مناسب برای: | ارائه به سازمان ها ، شرکت ها، بانک ها ، دانشگاه ها و شرکت در مناقصه و ... |
اصول نگارش : | براساس استانداردهای جهانی طراحی بیزینس پلن (طرح پیشنهادی کسب و کار) |
تعداد صفحات: 21 | سال تهیه : 1403 |
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) | کیفیت نگارش : طلایی |
1. کسانی که تمایل به عقد قرارداد با سازمان ها و پزشکان برای ارائه خدمات روانشناسی به بیماران و کارکنان را دارند 2. فعالان این حوزه که به صورت تخصصی در این زمینه فعالیت می کنند 3. کارفرمایانی که به دنبال جذب بهترین متخصصین این زمینه صنعت می باشند 4. کسانی که به دنبال کسب چشم اندازی فنی و دقیق در مورد این حوزه تخصصی می باشند 5. کارآفرینان و سرمایه گذارانی که به دنبال بهترین راهکارهای بازاریابی و فروش در این صنعت می باشند 6. فعالان و متخصصان این صنعت که تمایل به جذب حرفه ای مشتریان جدید دارند و به دنبال یک پروپوزال کاری حرفه ای برای ارائه محصولات و خدمات خود می باشند
1. عنوان 2. نویسندگان طرح و همکاران پروژه (به همراه رزومه مختصر) 3. درباره این پروپوزال 4. شرح نیاز، بیان مساله، خلاصه اجرایی و اهداف پروژه 5. ارائه راهکارها و استراتژی ها برای حل مساله 6. هزینه های پروژه 7. زمان بندی پروژه 8. رزومه تیم 9. شرایط و ضوابط همکاری 10. درباره ما 11. تماس با ما
آیا قصد عقد قرارداد با سزامان ها وپرشکان جهت همکاری با آنها با هدف تشخیص و درمان مشکلات روحی و روانی بیمارن و کارکنان را دارید؟ اگر جواب مثبت است، در اینجا یک نمونه کامل الگوی طرح این کسب و کار و برخی اطلاعات مربوط به آن ارائه شده است.
سلامت روان کارکنان، یکی از ارکان اصلی موفقیت هر سازمان و شرکت به شمار میرود. توجه به این موضوع و تلاش برای شناسایی و حل مشکلات روحی و روانی کارکنان، فواید بیشماری برای کارکنان، کارفرما و در نهایت، کل سازمان به همراه خواهد داشت. در این بخش از این پروپوزال، به بررسی این موضوع میپردازیم که چگونه توجه به سلامت روان کارکنان، منجر به افزایش انگیزه، ارتقای کیفیت محصولات، شور و اشتیاق بیشتر و تعهد سازمانی عمیقتر در کارکنان میشود؟
بنابراین، سلامت روان کارکنان، سرمایهای ارزشمند برای هر سازمان و شرکتی است. با توجه به این موضوع و تلاش برای شناسایی و حل مشکلات روحی و روانی کارکنان، میتوان انگیزه و تعهد آنها را افزایش داد، کیفیت محصولات را ارتقا داد، شور و اشتیاق آنها را در حین کار افزایش داده و شاهد خدمت صادقانه و از جان و دل آنها به کارفرمای خود بود. بنابراین، سرمایهگذاری در سلامت روان کارکنان، فواید بیشماری برای یک سازمان به همراه خواهد داشت.
در پروپوزال های کاری فراپلن، تمامی اصول طراحی (از جمله زیبایی فونت، رسم جداول، تصاویر مرتبط و …) رعایت شده است. همچنین از متنی جذاب و گیرا و مطالب طبقه بندی شده در این نمونه ها استفاده شده است. این پروپوزال در 21 صفحه آماده شده و در ادامه نیز تصویر یکی از صفحات آن قرار داده شده است:
شاید برایتان جالب باشد بدانید که تحقیقات علمی متعددی در سراسر جهان به بررسی تاثیر سلامت روان کارکنان بر عملکرد و تعهد شغلی آنها پرداخته است. نتایج این تحقیقات نشان میدهد که وجود مشکلات روحی و روانی در کارکنان میتواند پیامدهای منفی قابل توجهی برای کارفرمایان و در نهایت کل سازمان به همراه داشته باشد.
در این بخش، به دو نمونه از این تحقیقات که به طور خاص به بررسی تاثیر استرس و افسردگی بر کیفیت کار و تعهد شغلی میپردازند، اشاره میکنیم:
مطالعه موسسه Rand Corporation: از دادههای نظرسنجی و همچنین دادههای ادعاهای بیمه درمانی برای بررسی تاثیر افسردگی بر عملکرد شغلی کارکنان استفاده کرد. این مطالعه نشان داد که افسردگی نه تنها منجر به غیبت بیشتر از کار میشود، بلکه باعث کاهش بهرهوری و افزایش خطا در محل کار نیز میشود.
یافتههای کلیدی:
کارکنانی که افسردگی دارند به طور متوسط 6 روز در سال به دلیل بیماری مرخصی میگیرند.
کارکنان افسرده 52 روز در سال به دلیل افسردگی در محل کار عملکرد ضعیفی دارند.
این امر منجر به ضرری بالغ بر 21 میلیارد دلار در سال برای اقتصاد ایالات متحده میشود!!
مطالعه دانشگاه Warwick: از دادههای نظرسنجی برای بررسی تاثیر استرس بر تعهد شغلی کارکنان استفاده کرد. این مطالعه نشان داد که استرس نه تنها منجر به جستجوی شغل جدید توسط کارکنان میشود، بلکه باعث کاهش رضایت شغلی و افزایش فرسودگی نیز می گردد.
یافتههای کلیدی:
کارکنانی که در معرض استرس مزمن قرار دارند 2 برابر بیشتر از سایر کارکنان به دنبال شغل جدید هستند وکارکنان استرس زده 3 برابر بیشتر از سایر کارکنان در محل کار غیبت میکنند!
این دو نمونه از تحقیقات علمی متعددی است که نشان میدهد مشکلات روحی و روانی کارکنان میتواند تاثیر قابل توجهی بر کیفیت کار و تعهد شغلی آنها داشته باشد؛ بنابراین، توجه به سلامت روان کارکنان و ایجاد محیط کاری سالم و پویا برای آنها، نه تنها به نفع کارکنان است، بلکه به نفع کارفرمایان و کل سازمان نیز می باشد!
علاوه بر این دو مطالعه، پژوهشات علمی دیگری نیز وجود دارد که به بررسی تاثیر سایر مشکلات روحی و روانی مانند اضطراب، فرسودگی شغلی و سوء مصرف مواد بر کیفیت کار و تعهد شغلی کارکنان پرداختهاند؛ نتایج این تحقیقات نیز نشان میدهد که این مشکلات میتوانند تاثیر منفی قابل توجهی بر عملکرد و تعهد کارکنان و همچنین میزان بهره وری کارفرمایان از فرصت های پرسنل خود در قبال کارشان، داشته باشند.
بنابراین، توجه به سلامت روان کارکنان و رسیدگی به مشکلات روحی و روانی آنها، از جمله از طریق ارائه برنامههای Employee Assistance Programs (EAP) و ایجاد فرهنگ سازمانی حامی سلامت روان، باید به عنوان اولویتی اساسی برای کارفرمایان در نظر گرفته شود و بر این موضوع باور داشت که سرمایه گذاری در عرصه غربالگری و شناسایی و درمان مشکلات روحی کارکنان، یک نوع سرمایه گذاری با بهره های مالی فراوان در آینده میان مدت یا بلند مدت است!
علاوه بر موارد بالا، تحقیقات و پژوهش های علمی متفاوتی در سراسر جهان به بررسی تاثیر بیماریهای روانی و افسردگی اعضای خانواده بر نحوه کار و ارائه خدمات کارکنان پرداختهاند. یافتههای این تحقیقات نشان میدهد که حتی اگر یک کارمند یا کارگر، خود، از سلامت روان کامل برخوردار باشد، ابتلای یکی از اعضای خانواده او به یک بیماری روحی، میتواند به طور قابل توجهی بر تمرکز، انگیزه و در نتیجه عملکرد شغلی او تاثیر منفی بگذارد؛ در ادامه به برخی از این تحقیقات و یافتههای آنها اشاره میشود:
مطالعهای که در سال 2018 توسط دانشگاه بریتیش کلمبیا انجام شد، نشان داد که کارکنانی که یکی از اعضای خانواده آنها به افسردگی مبتلا است، به طور میانگین 9 روز در سال به دلیل مرخصی استعلاجی یا کاهش بهرهوری شغلی از کار خود باز میمانند! این رقم دو برابر بیشتر از کارکنانی است که در خانواده خود، فرد مبتلا به افسردگی ندارند!
تحقیقی دیگر که در سال 2017 توسط محققان استرالیایی انجام شد، نشان داد که ابتلای همسر به افسردگی، 20 درصد خطر ابتلا به افسردگی در کارمند را افزایش میدهد؛ این مطالعه همچنین نشان داد که کارکنانی که همسرشان به افسردگی مبتلا است، بیشتر در معرض استرس شغلی، اضطراب و فرسودگی شغلی قرار دارند!
مطالعهای که در سال 2016 توسط دانشگاه هاروارد انجام شد، به بررسی تاثیر افسردگی فرزندان بر عملکرد شغلی والدین پرداخت. این مطالعه نشان داد که والدینی که فرزند افسرده دارند، بیشتر در معرض غیبت از محل کار، تاخیر در انجام وظایف و اشتباهات شغلی قرار دارند.
علاوه بر این تحقیقات، مطالعات دیگری نیز وجود دارد که نشان میدهد افسردگی اعضای خانواده میتواند منجر به مشکلات زیر برای کارکنان شود:
با توجه به تاثیرات منفی افسردگی اعضای خانواده بر عملکرد شغلی کارکنان یا بیماری های روحی و روانی خود فرد، لازم است که کارفرمایان و سیاستگذاران راهحلهایی را برای حمایت از این پرسنل و خانواده آنها در نظر بگیرند. برخی از این راهکارها عبارتند از:
با حمایت از کارکنانی که با مشکلات سلامت روان اعضای خانواده خود دست و پنجه نرم میکنند، میتوان به ارتقای سلامت روان و رفاه این کارکنان و در نتیجه افزایش بهرهوری و عملکرد شغلی آنها کمک کرد!
در دنیای پویای امروز، توجه به سلامت روان به عنوان یکی از ارکان اصلی سلامت کلی، نقشی حیاتی در تمامی جنبههای زندگی انسان ایفا میکند. این امر در محیط کار نیز از اهمیتی دوچندان برخوردار است، چرا که پیش تر گفته شد که کارکنان سالم از نظر روانی، خلاقتر و متعهدتر به سازمان خود خواهند بود.
با این حال، عدم توجه به سلامت روان کارکنان در بسیاری از سازمانها به عنوان یک معضل خاموش تلقی میشود. غفلت از این موضوع، پیامدهای منفی متعددی را به دنبال خواهد داشت؛ اما خب بهترین و علمی ترین کاری که یک کارفرما یا هیئت مدیره می تواند برای حل این مشکل انجام دهد چیست؟!
با توجه به موارد ذکر شده، ضرورت توجه به سلامت روان کارکنان در سازمانها بیش از پیش آشکار میشود؛ قطعا منطقی ترین راهکار موثر در این زمینه، همکاری با تیم متخصصان روانشناسی است!
این تیم میتواند با ارائه خدمات مختلف، به ارتقای سلامت روان کارکنان و در نهایت افزایش کارایی و بهرهوری سازمان کمک کند.
فراموش نکنیم که سلامت روان، یکی از ارکان اصلی سلامت کلی انسان است و محیط کار نیز از این قاعده مستثنی نیست. غفلت از سلامت روان کارکنان میتواند پیامدهای منفی متعددی را برای سازمان به دنبال داشته باشد؛ این چیزی است که در تحقیقات متعدد و معتبر دنیا به صورت دقیق بررسی شده و به ثبت رسیده است!
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.