سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی تولید رادیاتورهای آلومینیومی

عنوان فارسی :


دانلود بیزینس پلن راه اندازی کارخانه تولید رادیاتورهای آلومینیومی

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 14 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 14 سال تهیه : 1402
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
aluminium radiators
قیمت دانلود :
287,000 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

تولید رادیاتورهای آلومینیومی شوفاژ (رادیاتور پره ای)

طرح توجیهی رادایاتورهای آلومینیومی شوفاژ (پره ای) که بر اساس به روزترین اطلاعات و تحقیقات و بررسی های مالی و فنی بازار تهیه وتنظیم شده است می تواند باعث کسب آگاهی شما از آینده این کسب و کار و حرکت در این مسیر سرمایه گذاری با صحیح ترین ودقیق ترین برآورد های مالی و اعتباری باشد. طرح توجیهی رادایاتورهای آلومینیومی شوفاژ (رادیاتور پره ای) همچنین می تواند سندی محکم و معتبر برای بانک ها و سایر سازمان های دولتی برای دریافت تسهیلات بانکی و مجوزهای لازمه برای راه اندازی این کسب وکار در وسعت های بزرگتر باشد.  چنانچه قصد سرمایه گذاری و ایجاد یک کسب و کار در این صنعت دارید، توصیه می کنیم مطالعه ادامه مطالب را از دست ندهید.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

عنوان فعالیت:

طرح توجیهی تولید رادیاتورهای آلومنیومی

ظرفیت:

104000 پره در سال

مجری طرح:

——

محل اجرا:

قابل اجرا در سراسر مناطق کشور

اشتغال طرح:

20 نفر

سرمایه ثابت طرح:

65.492.500.000 تومان

سرمایه در گردش:

20.709.000.000 تومان

سرمایه گذاری کل طرح:

86.201.500.000 تومان

میزان زمین طرح:

3000مترمربع

میزان تسهیلات مورد نیاز:

80.000.000.000 تومان

نوع تسهیلات:

وام 5 ساله

نقطه سر به سر:

23%

مدت برگشت سرمایه:

0.7 سال (حدود 8 ماه)

هزینه تجهیزات و ماشین آلات

12.274.700.000 تومان

تورم:

25%

NPV:

408.9

سیکل کارکرد رادیاتورها

اساس کار رادیاتورها مبنی بر انتقال گرما به فضای اتاق از طریق فرآیند تابش و جابه جایی است. رادیاتورها یا به اصطلاح شوفاژها بخشی از سیستم حرارت مرکزی یک ساختمان محسوب می شوند. در واقع سیستم های گرمایشی ای که بر مبنی رادیاتورها هستند از چند بخش مختلف از قبیل موتورخانه، دیگ و لوله کشی ها ساخته شده اند و چرخه انتقال گرما به این صورت است که ابتدا از طرق انشعابی از لوله کشی ساختمان، آب در موتورخانه به دیگ های بزرگی سرازیر می شود. سپس از طریق مشعل ها و سیستم گازرسانی ساختمان، آب ذخیره شده در این دیگ ها گرم می شود به طوری که دمای خروجی آب از این دیگ ها بین 180.5 تا 183 درجه فارنهایت گزارش می شود.

به عبارتی می توان گفت در اینگونه سیستم های حرارتی، آب به عنوان سیال واسطه، حمال گرما و انتقال آن به فضای اتاق است؛ بدین شکل که آب داغ شده در دیگ ها از طریق لوله کشی ها از موتورخانه به سوی بخش های مختلف ساختمان حرکت می کند. با رسیدن لوله اصلی آب به رادیاتورها، انشعابات فرعی گشترده ای از این لوله ها در داخل پره های شوفاژ ها ایجاد می شود. هدف از این کار افزایش سطح تماس آب با فضای اتاق و انتقال بهتر و سریع تر گرماست و کاملا بدیهی است که هرچقدر تعداد این پره ها در یک رادیاتور زیاد باشد، با افزایش سطح تماس آب با فضای اتاق گرمای بیشتری انتقال می باید.

آبی که با دمای حدودی 180 درجه فارنهایت از دیگ های موتورخانه خارج شده بود، پس از انتقال تقریبی 20 تا 25 درجه فارنهایت از این گرما به فضای اتاق، دوباره از طریق لوله های برگشتی وارد دیگ ها شده و شروع به دریافت گرما از مشعل ها می کند و این چرخه بارها و بارها به عنوان سیستم گرمایشی ساختمان ادامه می یابد.

مبنی تبادل دما در بین رادیاتورها و فضای اتاق بدین شکل است که مولکول های آب با دمای بالا به دلیل داشتن انرژی جنبشی بیشتر تمایل به حرکت به قسمت های بالایی رادیاتورها و خروج از آن و پیوست به فضای اتاق است؛ این درحالی است که هوای فضای اتاق که سرد است برخلاف آب داخل رادیاتور که از دما و انرژی جنبشی پایین تری برخوردار می باشد از قسمت های زیری رادیاتور و از طریق فرآیند تابش و جابه جایی وارد ریزلوله های داخل شوفاژها می شوند و از طریق آب برای افزایش دما به سوی موتورخانه هدایت می شوند و درواقع چرخه ای از خروج هوای گرم داخل رادیاتور از بالا به فضای اتاق و ورود هوای خنک و سرد اتاق از قسمت های زیری و پایین تر به رادیاتورها ایجاد می شود و حاصل آن می شود افزایش دمای اتاق!

لازم به ذکر است با تنظیم دمای آب درحال جریان در لوله ها، می توان به راحتی دمای اتاق را تنظیم کرد و مشکل یا مانعی از این لحاظ وجود ندارد.

رادایاتور های آلومنیومی

معرفی رادیاتورهای آلومینیومی و مزیت های آن

قبل از ارائه توضیحات مربوط به این بخش بهتر است ابتدا نگاهی کلی به تقسیم بندی رادیاتورها داشته باشیم:

تمام رادیاتورهای تولیدی چه در داخل و چه در خارج کشور، از لحاظ ظاهری در سه دسته پره ای، تخت(پانلی) و رادیاتورهای لوله ای و از لحاظ جنس ساختاری شان در سه فرم فولادی، چدنی و آلومینیومی تقسیم بندی می شوند.

مهم ترین علت و مزیت رادیاتورهای آلومینیومی نسبت به سایر شوفاژهای ذکر شده در ساختار پره ای آنهاست. درواقع در فرآیند ساخت این رادیاتورکه شامل مراحل مختلفی از قبیل ریخته گری، لحیم کاری سخت، رنگ زنی و… است از پره ها و انشعابات زیادی استفاده شده است که همانطور که پیش تر ذکر شد این امر باعث افزایش سطح تماس آب گرم داخل لوله ها با هوای اتاق و درنتیجه تبادل دمایی بهتر می شود.

مهم ترین مزیت دوم رادیاتورهای آلومینیومی نسبت به سایر رادیاتورها، جنس ساختاری آنهاست. شاید برایتان جالب باشد بدانید که ضریب هدایت دما در آلومینیوم خیلی بیشتر از ضریب هدایت چدن و فولاد است؛ این بدین معناست که انتقال گرما از آلومینیوم بسیار راحت تر و سریع تر از چدن و فولاد صورت می گیرد و مانع یا مقاومت دیواره در مقابل این تبادل کمتر است.

سومین کاربرد رادیاتورهای آلومینیومی در انعطاف بالای شکل تولیدی آنهاست! بسته به مکان یا نوع کاربردی که از تولید یک رادیاتور می توان انتظار داشت، این توانایی را داریم تا با کاهش یا افزایش تعداد پره ها میزان تبادل دما و سطح انتقال گرما را کم و زیاد کنیم. ذکر این نکته می تواند جالب باشد که در هر مترمربع از یک رادیاتور آلومینیومی در شرایط معمولی و اختلاف دمای 63 درجه سانتی گراد ، حدود 358 کیلوکالری در هر ساعت، انتقال گرما به محیط صورت می گیرد و تنظیم تعداد پره ها می تواند عملا کنترل دمای اتاق تلقی شود.

مزیت ها و کاربردهای رادیاتورهای آلومینیومی به همین موارد ختم نمی شود. سبکی، ظرافت بیشتر، ظاهر زیباتر و… از دیگر کاربردهای این شوفاژ ها نسبت به نوع فولادی یا چدنی آنهاست با این حال گران تر بودن آنها را نمی توان جز معایب این رادیاتورهای اعلام کرد!

قدرت بالای رادیاتورهای آلومینیومی در مقابل واکنش با آب و زنگ زدن، بسیار بیشتر از نوع فولادی یا چدنی آنهاست و این سبب شده عمر این رادیاتورها بسیار بیشتر باشد و در واقع مقرون به صرفه تر محسوب شوند.

تجهیزات و ماشین آلات خط تولید رادیاتورهای آلومینیومی

انتخاب تعداد و نوع ماشین آلات و تجهیزات خط تولید از چالش های اصلی در تولید رادیاتورهای آلومینیومی است. طرح توجیهی تولید رادیاتورهای آلومینیومی (شوفاژ) با معرفی تجهیزات خط تولید در پیاده سازی طرح نیز نقش موثری را ایفا می کند. برخی از تجهیزات و ماشین آلات تولید این طرح عبارتند از:

ماشین دایکاست

کوره الکتریکی در جهت ذوب کردن آلومینیوم به ظرفیت 120 کیلوگرم و با مشعل گازوئیل سوز

دستگاه لحیم کاری

کوره خشک کن

کوره پخت رنگ

ماشین قلاویز

نقاله هوایی

پیستوله رنگ در جهت رنگ آمیزی رادیاتورها

جرثقیل سقفی

وان چربی گیر و وان آزمون

قالبهای فولادی برای برش و کشش قطعات

روش ساخت رادیاتور های آلومینیومی

اولین مرحله در ساخت رادیاتورهای آلومینیومی، خرید و تجهیز خط تولید به شمش آلومینیوم (-413A ) در مقدار لازم و واسته به ظرفیت اسمی محصولات تولیدی است. پس از تهیه و ورود شمش آلومینیوم به کارخانه، ابتدا کوره های مخصوص مذاب آلومینیوم را شروع به گرم کردن می کنند و دمای فضای این کوره ها را تا 663 تا 742 درجه سانتی گراد بالا می برند؛ این دقیقا همان بازه دمایی است که آلومینیوم تحت کنترل شروع به ذوب شدن می کند.

در مرحله بعد، پس از اینکه آلومینیوم به صورت مایع داغ درآمده و آماده قالب گیری است، دیگ های بزرگ حاوی مذاب آلومینیوم را برای قالب گیری و تولید پره هایی ظریف و نازک به ماشین های دایکاست انتقال می دهند تا طرح اولیه پره ها ایجاد شود. این روش بهترین مدل ریخته گری برای ایجاد پره ها با ظرافت بالاست.

پس از طی این فرآیند، پره های ساخته شده وارد فازهای مختلف کنترل و تایید کیفیت می شوند. چنانچه پره یا قطعه ای استانداردهای لازمه را داشته باشد برای تولید محصول نهایی( رادیاتور) به مرحله بعد منتقل می شود، در غیر اینصورت ضایعات محسوب شده و از خط تولید جدا می شود.

در آخرین مرحله، پره های سالم و تایید شده از لحاظ کیفیت، بهم جوش داده شده و تبدیل به رادیاتور می شوند و برای آماده سازی به عرضه در بازار رنگ آمیزی شده و روانه انبار یا بازار می شوند.

شرایط صادرات و واردات رادیاتورهای آلومینیومی و کد تعرفه گمرکی

با مراجعه به کتاب مقررارت واردات و صادرات وزارت بازرگانی در ردیف شماره تعرفه ی76169921 نتیجه گیری شده است که محدودیت خاصی برای واردات محصول مورد مطالعه وجود ندارد. ایران از نظر تکنولوژی تولید رادیاتور آلومینیومی جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده است، بنابراین هیچ دلیلی برای خروج ارز از کشور برای محصولاتی مانند رادیاتور پره ای وجود ندارد اما چنانچه قصد شما از تولید رادیاتور، وسعت انبوه و صادرات آن است باید پارامترهای زیادی از قبیل توجه به استانداردهای کشورهایی که قصد دستیابی به بازار های آن را دارید، درافت مجوزهای لازمه از اتاق بازرگانی کشور و…. را رعایت کنید.

لازم به ذکراست شما سرمایه گذار و کارآفرین  عزیز می توانید با اطلاعات سلیقه ای مدنظر و اعلام جزییات مالی خود برای این پروژه یا پروژه های دیگرتان از طریق بخش سفارش طرح توجیهی و بیزینس پلن تولید و صنعتی اقدام به ثبت سفارش برآورد مالی کامفار کرده و قبل از اجرایی سازی پروژه خود چشم اندازی دقیق از جریانات نقدی طرح تان داشته باشید، آگاهی ای که با در دست داشتن آن می توانید اقدام به اخذ دریافت تسهیلات بانکی نمایید.

کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

- مطالعات مالی و اقتصادی - میزان سرمایه‌گذاری (ثابت و در گردش) - هزینه‌های جاری - تولیدات و ارزش تولیدات - جدول تحلیل مالی - تحلیل و درصد فروش در نقطه سربه‌سر - دوره بازگشت سرمایه - جدول پیش‌بینی ترازنامه - ارائه شاخص‌های مالی - جدول محاسبات تحليل هزينه فايده واحد - برنامۀ زمان‌بندی اجرا - زمانبندی اجرا - مدت زمان بهره‌برداری

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “طرح توجیهی تولید رادیاتورهای آلومینیومی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi