سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی راه اندازی خط تولید بادکنک

عنوان فارسی :


دانلود بیزینس پلن راه اندازی و احداث خط تولید بادکنک

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 54 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 54 سال تهیه : 1401
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
قیمت دانلود :
410,500 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

بادکنک یک کیسه بی منفذ ساخته شده از یک ماده سبک است که با هوا یا گاز پر می شود. بادکنک های اسباب بازی در همه شکل، اندازه و رنگ برای خوشحال کردن کودکان و بزرگسالان در مهمانی های تولد و دیگر جشن ها در دسترس است.

بالن ابتدا در اواخر قرن هجدهم در فرانسه اختراع شد. دو کاغذساز به نام های ژاک و ژوزف مونت گولفیر کشف کردند که وقتی کیسه های کاغذی با هوای گرم پر می شوند، کیسه ها بالا می روند و ارتفاع می گیرند. آنها به محض درک این قابلیت شروع به آزمایش بالن هایی از مواد مختلفی مانند کاغذ، کتان، و ابریشم کردند. آنها اولین نمایش عمومی بالن سبک تر از هوا را در ژوئن 1783 با یک بالن ساخته شده از کتان با آستر کاغذی به قطر 35 فوت (11 متر) برگزار کردند. کمی بعد در همان سال ژاک چارلز یک بالن ساخته شده از ابریشم پوشش داده شده با لاک لاستیکی و پرشده با هیدروژن (گازی سبک تر از هوا) را به پرواز در آورد. این نمایش های اولیه هیجان زیادی ایجاد کرد و بالن ها به زودی در علم، ورزش و جنگ، کاربردهای زیادی پیدا کردند.

تفاوت بادکنک اسباب بازی لاستیکی (یا کائوچویی) که امروزه می شناسیم، با بالن های اولیه در این است که این بادکنک ها به طور کامل از کائوچو ساخته می شوند. یک روش عملی ساختن این محصولات لاستیکی به چندین کشف و نوآوری نیاز داشت. این پیشرفت ها به تدریج در طول سال ها اتفاق افتاد، چراکه اولین کارخانه لاستیک (یا کائوچو) در جهان در سال 1803 در نزدیکی پاریس تاسیس شد.

لاتکس طبیعی، مخلوطی از گویچه های کوچک از ماده لاستیکی معلق شده در آب (مانند شیر) است. وقتی این ماده در معرض هوا، گرما یا مواد شیمیایی خاصی قرار می گیرد، لخته می شود یا به هم می چسبد. گویچه های لاستیکی با هم تشکیل توده می دهند و از بخش آبی لاتکس جدا شده و در نهایت یک ماده جامد کشسان را تشکیل می دهند. برای بهبود استحکام، کشسانی و مقاومت در برابر دماهای سرد و گرم، لاستیک ولکانیزه شده یا با روش های مختلفی مانند مخلوط کردن با مواد شیمیایی خاص یا عمل آوری با حرارت، فرآوری می شود.

تا به اینجای بحث با تعریف بادکنک و همچنین یک تاریخچه مختصر در مورد آن آشنا شدیم. هدف ما در این نوشته، تهیه یک طرح توجیهی برای راه اندازی خط تولید بادکنک در ایران می باشد. طرح توجیهی احداث خط تولید بادکنک می تواند چشم اندازهای سرمایه گذاری را در اختیار علاقه مندان به این صنعت قرار دهد. سرمایه گذاران به واسطه مطالعه این طرح می توانند برآوردی دقیق از میزان سرمایه اولیه مورد نیاز به دست آورند و نهایتا میزان سودآوری نهایی و همچنین مدت بازگشت سرمایه را به طور دقیقی پیش بینی نمایند.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

عنوان شاخص اطلاعاتی ميزان
ضریب ميزان ارائه خدمات در نقطه سربسر 34  درصد
میزان سرمایه کل موردنیاز اجرای طرح 33,936
میزان سرمایه ثابت 29,685
میزان سرمایه در گردش 4,685
نرخ برگشت سرمایه 47  درصد
مدت زمان برگشت سرمایه 2  سال
سود خالص 15,859
سود ناخالص 53,040
هزینه خرید مواد اولیه 19,025
هزینه های عملیاتی سالانه موردنیاز طرح 31,658
ارزش افزوده خالص طرح 48,425
ارزش افزوده ناخالص طرح 50,711
هزینه های نگهداری و تعمیرات (نت) سالانه طرح 0  میلیون ریال
هزینه های استهلاک طرح 0  میلیون ریال
سرمایه مورد نیاز جهت رهن سوله صنعتی 2,040
سرمایه مورد نیاز خرید تجهیزات 10,904
هزینه های متغیر طرح 15,298
سرمایه موردنیاز تامین وسایل حمل و ­نقل کارگاهی 0  میلیون ریال
ارزش فروش تولیدات سالانه پس از اجرای طرح 48,000
هزینه های ثابت طرح 25,720
تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز 25  نفر
هزینه های قبل از بهره برداری طرح 0  میلیون ریال
هزینه های حاملهای انرژی و ارتباطات (سوخت، آب شرب، برق ، تلفن و …) 0  میلیون ریال
میزان حقوق سالانه پرسنل ستادی و اجرایی طرح 35,165
نسبت افزوده ناخالص به ارزش فروش محصولات 92  درصد
نسبت افزوده خالص به ارزش فروش محصولات 92  درصد
نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل 200  درصد
سرانه سرمایه ثابت 528
سرانه سرمایه گذاری کل 878
نسبت سود خالص به ارزش فروش 11  درصد
سرانه ارزش فروش محصولات 1,920
نسبت سود خالص به سرمایه ثابت 42  درصد
مقدار NPV 8,489
مقدار NPV/I 10   درصد
میزان IRR در حالت عادی 68  درصد
میزان IRR در حالت بدبینانه 16 –  درصد
ظرفیت تولید محصولات 80,000  جفت

ایده ساخت محصول از لاستیک، یک ایده قدیمی است. خیلی پیشتر از این که اروپایی ها در میانه قرن هفدهم شروع به آزمایش لاستیک کنند، بومیان آمریکای جنوبی بطری ها و کالاهای دیگری را با پوشش دادن قالب های ساخته شده از خاک می ساختند. در سال 1830، توماس هانکوک انگلیسی امتیاز فرآیندی برای ایجاد محصولاتی با ریختن لاتکس روی قالب ها یا فرو بردن قالب ها در مخلوط لاتکس را به ثبت رساند که پیشرو روش های مدرن تولید محصولات ساخته شده به روش غوطه وری مانند دستکش های لاستیکی بود.

در سال 1921، روش به تاخیر انداختن لخته سازی لاتکس مایع توسعه داده شد. این روش به لاستیک سازان امکان می داد تا لاتکس خام را به شکل مایع برای مراکز ساخت در سراسر جهان ارسال کنند. این امر منجر به فرآیندهای جدیدی برای ساخت کالاهای لاستیکی شد. در اوایل دهه 1920، چند حق امتیاز در انگلستان برای فرآیندهایی اعطا شد که امکان غوطه ور کردن قالب ها در لاتکس مایع را فراهم می کرد. در سال 1931، اولین بالن لاتکس جدید توسط نیل تیلوتسون در اتاق زیر شیروانی او ساخته شد. در آوریل 1931، او 15 تا از این بادکنک های «گربه تیلی» (به شکل سر گربه، تکمیل شده با سبیل های گربه چاپ شده با رنگ) را برای برگزارکنندگان یک مراسم ملی فروخت و شرکتی را تاسیس کرد که هنوز هم بادکنک می سازد.

بادکنک

مواد اولیه مورد استفاده در تولید بادکنک

اگرچه لاستیک را می توان به طور مصنوعی هم تولید کرد، لاتکس طبیعی بخاطر کشسانی بالای آن ترجیح داده می شود. می توان آن را هفت تا هشت برابر طول اولیه کشید و باز هم به شکل اولیه خود بر می گردد. هنوز ثابت نشده که لاستیک مصنوعی به اندازه لاتکس طبیعی قابلیت کشسانی و ارتجاعی دارد.

لاتکس طبیعی خام، مایع آبی سفید یا مایل به زرد، با ظاهری شبیه به شیر است. لاتکس حاصل ترشح گیاهان خاصی به ویژه درخت کائوچو (Hevea) است که ابتدا در برزیل یافته شد. امروزه مهم ترین منبع لاستیک طبیعی، مزارع در مالزی و آفریقاست.

تولید کننده های کائوچو باید مواد خام را از این درختان برداشت کنند که شامل شیار زدن روی درخت با برش های کم عمق و اجازه دادن به شیره برای ترشح و بیرون آمدن از برش ها به درون دلو (سطل) ها است. لاتکس در ظرف های بزرگ جمع آوری شده و برای حذف ذرات خارجی، صاف می شود و برای پیشگیری از لخته (منعقد) شدن، با قلیا مخلوط می شود. سپس به شکل مایع قابل حمل به مراکز فرآوری در بخش های مختلف جهان، حمل می شود.

لاتکس باید پیش از استفاده در فرآیندهای صنعتی با افزودنی هایی مخلوط شود. مواد شیمیایی خاصی با آن ترکیب می شود تا به ضخامت، سرعت خشک شدن، و ویژگی های مطلوب دیگر برسد. مواد شیمیایی دیگر (که مجموعاً مواد ضد فرسایش نامیده می شوند) به آن افزوده می شود تا اکسیداسیون و تجزیه کائوچو را کند کند. برای رنگ دادن به آن، رنگدانه ها با لاتکس مخلوط می شوند. رنگدانه ها می توانند پودرهای اکسید فلزی ریز یا رنگ های آلی باشند.

تولید بادکنکفرآیند ساخت بادکنک

در اصل، فرآیند ساخت یک بالن اسباب بازی (بادکنک) شامل غوطه ور کردن یک قالب در لاتکس مایع می شود. قالب مانند یک بادکنک خالی از هوا شکل داده می شود.

اولین قالب های بادکنک، یکبار مصرف و ساخته شده از مقوای چسبانده شده روی میله چوبی بود. قالب های جدید قابلیت استفاده دوباره، و معمولاً ساخته شده از فولاد ضدزنگ، آلومینیوم، یا چینی (سفال) هستند. قالب ها باید هموار و صیقل خورده باشند. تعدادی از این قالب ها به طور وارون به یک صفحه یا چنگک متصل می شوند. صفحه ها در کارخانه به طور مکانیکی از یک ایستگاه به ایستگاه دیگر جابجا می شوند.

برای کم هزینه بودن و به صرف بودن تعداد بادکنک های تولید شده، تولید بادکنک باید به یک فرآیند به شدت اتوماتیک با حلقه پیوسته تبدیل شود. بادکنک ها با رنگ و اندازه یکسان تولید می شوند، چراکه تغییر رنگ و شکل، زمانبر است و به دخالت دست نیاز دارد. دخالت دستی معمولی تنها برای شروع یک دور و سپس برای بسته بندی محصول نهایی، برای رفع مشکلات مکانیکی که گاهی روی می دهد، لازم است.

در ادامه به تعدادی از سوالات متداول در این حوزه، پاسخ می دهیم:

مواد اولیه ساخت بادکنک چیست؟

یادکنک را می توان به صورت یک کیسه انعطاف پذیر بادکردنی پرشده با یک گاز مانند هلیوم، هیدروژن، نیتروژن مونوکسید، اکسیژن یا هوا تعریف کرد. بادکنک های جدید از موادی مانند لاستیک، لاتکس، پلی کلروپرن، پلاستیک متالیزه یا یک الیاف نایلونی ساخته می شود.

بادکنک لاتکسی چگونه ساخته می شود؟

همه بادکنک ها با استفاده از یک قالب بادکنک ساخته می شوند که ابتدا با آب گرم پرفشار، شسته می شود. سپس قالب برای حرارت دادن وارد یک کوره پیشگرم می شود. سپس قالب در نیترات کلسیم غوطه ور می شود تا یک پوشش روی قالب ایجاد گردد که به فرآیند قالب برداری کمک می کند.

آیا می توان بادکنک ها را بدون لاتکس ساخت؟

بله، این شدنی است. بادکنک های بدون لاتکس به شکل بادکنک های میلار (Mylar) یا بادکنک های ورقه ای (لایه ای) در می آیند. این بادکنک ها اغلب به شکل های ستاره، قلب، و دایره با چاپ نوشته با مناسبت های مختلف مانند بادکنک های تولدت مبارک ساخته می شوند. این بادکنک ها از لایه نازک پلاستیک متالیزه شده ساخته می شوند.

آینده صنعت بادکنک سازی

صنعت ساخت بادکنک اسباب بازی، بسیار رقابتی است. تولید کننده ها به طور پیوسته به دنبال روش هایی برای خودکارتر و کارآمدتر کردن فرآیندها، به ویژه با کاهش دخالت دست هستند. هم اکنون بیشتر بخش های نیروبر شامل مراحل چاپ و بسته بندی است. افزایش اتوماسیون در این مراحل یک حوزه احتمالی برای اصلاحات آتی است.

در سال های اخیر، بادکنک های ساخته شده از لایه های نازک فلزی معمول شده­ است. فرآیند تولید این بادکنک ها بسیار متفاوت است. آنها از چندلایه ساندویچ شده دور ماده میلار (یک لایه پلی استر) اغلب به شکل دایره ساخته می شوند که در اطراف لبه ها درزبندی می شوند. یک ورودی کوچک گذاشته می شود تا بتوان از طریق آن بادکنک را باد کرد. چون این ماده اساساً تخت و صاف است، چاپ این بادکنک ها ساده تر از بادکنک های لاستیکی است. فویل را می توان بسیار براق و بازتاب کننده ساخت که امکان طراحی های بسیار براق را فراهم می کند. بادکنک های لایه فلزی بسیار قوی تر و بادوام تر از بادکنک های لاستیکی هستند، اما برای برخی کاربردها، این خود یک اشکال است. برای نمونه نمی توان آنها را به سادگی شکل داد یا با آب پر کرد. تجزیه زیست محیطی نسبت به لاستیک فویل زمان بیشتری می برد.

توجیه پذیری اقتصادی و سودآوری بادکنک سازی

هزینه تولید محصول بادکنک، معمولا ارقام بالایی نیست و این ایده را می توان به فرصت عالی برای سرمایه گذاری تلقی نمود. تقاضا برای این محصول در بازار وجود دارد و مشتریان آن را می توان تالارهای پذیرایی، برگزارکنندگان جشن های عروسی و تولد، جشن ها و مناسبت ها و همچنین تبلیغات کنندگان و … عنوان کرد. بازاریابی این محصول معمولا چالش های زیادی ندارد و می توان آن را جزو ایده های زودبازده عنوان کرد. اگر در این کسب و کار، خلاقیت داشته باشید و از طرح های به روز و جهانی استفاده کنید، مطمئنا رقابت خوبی نیز در بازار خواهید داشت و به سودآوری خوبی نیز خواهید رسید.

در این طرح توجیهی، هزینه های اولیه مربوط به خریداری ماشین آلات و در کل، راه اندازی صفر تا صد خط تولید بادکنک، به صورت دقیق با استفاده از نرم افزار، محاسبه شده است و نهایتا، سودآوری نهایی نیز برآورد گردیده است. با در نظر گرفتم این اعداد و ارقام و با توجه به مطالعات بازاری انجام شده در این حوزه، می توان نتیجه گرفت که این صنعت از نظر اقتصادی، کاملا توجیه پذیر می باشد.

نهایتا در صورتی که سوالات بیشتری در مورد راه اندازی این کسب و کار دارید، می توانید آنها را در قسمت نظرات، بیان کنید. همکاران ما در بخش پشتیبانی سایت فراپلن، پاسخگوی سوالات و نظرات شما خواهند بود.

کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

سرفصل های طرح توجیهی تولید بادکنک مقدمه فصل اول (تعاريف و معرفی خدمات ارائه شده) دلايل انجام مطالعات فنی و اقتصادی بررسی محصولات تولیدی معرفی محصول خصوصیات مواد اولیه مورد نیاز کد آیسیک محصولات تولیدی تعرفه گمرکی استانداردهای مربوطه شرایط واردات شرایط صادرات وضعیت فعلی تولیدکنندگان داخلی تعیین حداقل ظرفیت تولید بادکنک موازنه عرضه و تقاضا فصل دوم (بررسی فنی طرح توجیهی) تشریح کلی روش تولید نکاتی در خصوص ایستگاه های اصلی خط تولید کارخانه مواد و ترکیبات مورد نیاز شرح وظایف قسمتهای مختلف واحد صنعتی تشریح وسایل حمل و نقل موردنیاز تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی فعلی کشور اهمیت استراتژیک ایجاد این صنعت پیشنهاد منطقه برای اجرای طرح اطلاعات محورها و زمان­بندی اجرای طرح (نمودار گانت) افق برنامه ­های میان­ مدت و بلندمدت اجرای طرح فصل سوم (محاسبات مالی اجرای طرح) محاسبه سرمایه ثابت مورد نیاز طرح سرمایه مورد نیاز ابتیاع زمین سرمایه مورد نیاز محوطه ­سازی سرمایه مورد نیاز جهت ساخت و ساز ابنیه و کاربری­ ها سرمایه مورد نیاز جهت تامین ، نصب و راه ­اندازی تاسیسات سرمایه مورد نیاز خرید وسایل حمل و نقل شهری و کارگاهی سرمایه مورد نیازخرید وسایل اداری و پشتیبانی سرمایه مورد نیاز خرید و نصب تجهیزات سرمایه مورد نیاز خرید انشعابات هزینه­ های قبل از بهره­ برداری هزینه ­های عملیاتی مورد نیاز طرح توجیهی تولید بادکنک هزینه ­های سالانه حقوق و مزایایی سالانه کارکنان هزینه سالانه حامل های انرژی هزینه­ های سالانه استهلاک هزینه­ های سالانه نت هزینه­ های اداری و پشتیبانی و تبلیغات ميزان سرمايه در گردش هزینه خرید مواد اولیه جمع ­بندی و محاسبه سرمایه درگردش ميزان سرمايه ­کل مورد نياز طرح ارزش محصولات تولیدی ارزش سود خالص در طول يک سال کاری محاسبه سود ناخالص محاسبه سود قبل از مالیات محاسبه میزان مالیات محاسبه سودخالص متوسط ميزان برگشت سرمايه نسبت به سود خالص متوسط مدت زمان برگشت سرمايه محاسبه و تعیین نقطه سربسر محاسبه هزینه­ های ثابت سالانه محاسبه هزینه­ های متغیر سالانه جمع­ بندی و محاسبه نقطه سربسر تجزیه و تحلیل شاخه ای (نسبت های) مالی طرح فصل چهارم (محاسبه شاخص­های تصمیم ­گیری و تحلیل اقتصادی) محاسبه ارزش فعلی خالص پروژه NPV محاسبه ارزش فعلی درآمدهای طرح تولید بادکنک محاسبه ارزش فعلی هزینه­ های طرح نحوه محاسبه مقدار NPV محاسبه نرخ بازگشت سرمایه (NPV/I) محاسبه نرخ بازده داخلی(IRR) تحلیل حساسیت طرح توجیهی خلاصه اطلاعات کلیدی طرح توجیهی ضمائم طرح توجیهی حمایت های اقتصادی و بازرگانی از طرح حمایت تعرفه ­ای از طرح توجیهی منابع و ماخذ علمی و اطلاعاتی بکار رفته

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “طرح توجیهی راه اندازی خط تولید بادکنک”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − 8 =

پشتیبانی

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی

logo-samandehi

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی