سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی

عنوان فارسی :

دانلود بیزینس پلن احداث مرکز پرورش مرغ گوشتی

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 40 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 40 سال تهیه : 1401
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
broiler
قیمت دانلود :
243,400 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

مرغ گوشتی، با هدف تولید گوشت، پرورش داده می شود. با وجود آنکه نژادهایی با رشد کندتر تقریباً در 14 هفتگی برای کشتار مناسب هستند، بیشتر مرغ های گوشتی تجاری معمولا بین چهار تا هفت هفتگی به وزن لازم برای کشتار می‌رسند. مرغ های گوشتی معمولی دارای پرهای سفید و پوست مایل به زرد هستند.

به دلیل مزایای این نوع مرغ و از آنجائیکه پرورش دهندگان تمایل به رشد سریع آنها دارند، مسائل و بیماری هایی از قبیل شرایط نگهداری، ناهنجاری ها، اختلالات اسکلتی، ضایعات پوستی و چشمی و بیماری های قلبی نیز ممکن است در این نوع از مرغ ها بروز کند. از اینرو، برای جلوگیری از بروز بیماری ها، وضعیت تهویه، محل پرورش، حجم مواد غذایی و تجهیزات داخلی بایستی به طور مرتب برای حفظ سلامتی آنها مورد ارزیابی قرار گیرد. گله های مرغ مادر تا زمان بلوغ رشد می‌کنند، اما نگرانی‌هایی نیز در رابطه با وضعیت تغذیه و نوک چینی کردن نیز وجود دارد. مرغ های گوشتی معمولاً به صورت گله های مختلط در لانه های بزرگ و تحت شرایط فشرده، پرورش داده می شوند.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

الف) اطلاعات ظرفیت و میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 ضریب میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر 19 درصد
ب) اطلاعات مالی و اقتصادی طرح
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح 104,227 میلیون ریال
2 میزان سرمایه ثابت 102,240 میلیون ریال
3 میزان سرمایه در گردش 1,987 میلیون ریال
4 نرخ برگشت سرمایه 29 درصد
5 مدت زمان برگشت سرمایه 3.4 سال
6 سود خالص 30,211 میلیون ریال
7 سود ناخالص 56,754 میلیون ریال
8 هزینه خرید قطعات و مواد اولیه 30,310 میلیون ریال
9 هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز طرح 15,109 میلیون ریال
10 ارزش افزوده خالص طرح 49,554 میلیون ریال
11 ارزش افزوده ناخالص طرح 54,787 میلیون ریال
12 هزینه های نگهداری و تعمیرات (نت) سالانه طرح 1,610 میلیون ریال
13 هزینه های استهلاک طرح 4,025 میلیون ريال
14 سرمایه مورد نیاز جهت تامین ابنیه و سالن ها 65,800 میلیون ریال
15 سرمایه مورد نیاز خرید تجهیزات 9,324 میلیون ریال
16 هزینه های متغیر طرح 37,504 میلیون ریال
17 سرمایه مورد نیاز تامین وسایل حمل و نقل شهری و کارگاهی 3,000 میلیون ریال
18 ارزش فروش محصولات 87,063 میلیون ریال
19 هزینه های ثابت طرح 9,430 میلیون ریال
20 تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز اجرای طرح 15 نفر
21 هزینه های قبل از بهره برداری طرح 1,208 میلیون ریال
22 هزینه های حاملهای انرژی(سوخت ، آب شرب ، برق و…) 358 میلیون ریال
23 میزان حقوق سالانه پرسنل ستادی و اجرایی طرح 4,618 میلیون ریال
24 نسبت افزوده ناخالص به ارزش خدمات ارائه شده 63 درصد
25 نسبت افزوده خالص به ارزش خدمات ارائه شده 57 درصد
26 نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل 48 درصد
27 سرانه سرمایه ثابت 6,816 میلیون ریال
28 سرانه سرمایه گذاری کل 6,948 میلیون ریال
29 نسبت سود خالص به ارزش خدمات ارائه شده 35 درصد
30 سرانه ارزش خدمات ارائه شده 5,804 میلیون ریال
31 نسبت سود خالص به سرمایه ثابت 12 درصد
32 مقدار NPV 23,281 میلیون ریال
33 مقدار NPV/I 14 درصد
34 میزان IRR در حالت عادی 31 درصد
35 میزان IRR در حالت بدبینانه 25 درصد

راه اندازی مرغداری گوشتی

در این محصول، یک طرح توجیهی آماده مربوط به راه اندازی مرغداری گوشتی ارائه شده که مطمئنا مطالعه آن قبل از راه اندازی این کسب و کار، می تواند بسیار راهگشا باشد.

مرغ های گوشتی، نوعی از طیور هستند که با هدف تولید گوشت، پرورش می یابند و غالبا به صورت تجاری و در تعداد زیاد پرورش داده می شوند.

لازم به ذکر است که پرورش آنها، فرآیند بسیار فشرده‌ و منسجمی محسوب می شود و اطمینان از اینکه پرندگان تحت مراقبت مناسب قرار می گیرند، برای تولید گوشت سالم، بسیار حائز اهمیت است. همچنین، پرورش آنها در صورت داشتن اطلاعات صحیح می تواند تجربه ای سرگرم کننده و سودمند تلقی شود.

  • مرغ گوشتی به گونه ای از طیور اطلاق می شود که گوشت مناسب برای کباب کردن را در اختیار افراد و فروشندگان قرار می دهد.
  • این نوع مرغ ها دارای رشد سریعی هستند و در ظرف 5 هفته به وزن لازم برای فروش یا کشتار می رسند.
  • پرورش و مدیریت این مرغ ها در مقیاس کوچک، متوسط ​​و بزرگ، کار چندان دشواری محسوب نمی شود.
  • این نوع مرغ ها، بهتر و سریعتر از هر نوع مرغ یا طیور دیگری مواد غذایی را در بدن جذب کرده و تبدیل به گوشت می کنند.
  • آنها، پرندگان قوی یا مقاومی نیستند. بنابراین، نیازمند مراقبت و مدیریت بهینه نظیر واکسیناسیون سریع و دارو، تهویه مناسب و خوراکی با کیفیت بالا هستند.
  • در پرورش آنها، یک برنامه یا رژیم غذایی سه مرحله ای طی می شود که عبارت است از: راه اندازی محلی برای نگهداری، پرورش و رشد نهایی.
  • گوشت این نوع از مرغ ها، آبدارتر و لذیذتر از گوشت های سایر طیور است.
  • این نوع مرغ ها، به صورت ارگانیک و مصنوعی قابل پرورش هستند، اما روش ارگانیک، پرهزینه تر اما سالم تر است.
  • آنها در محدوده آزاد اما تحت یک سیستم مدیریت فشرده، از عملکرد خوبی برخوردار نیستند. اما در قفس یا در کف بستر عمیق، قابل پرورش می باشند.
  • زمانیکه آنها در فضای آزاد پرورش می یابند در مقایسه با زمانیکه به طور کامل در قفس نگهداری می شوند، دارای طول عمر بیشتری هستند.
  • این نوع مرغ ها، همانند هر پرنده دیگری دارای قابلیت تخم گذاری هستند و می توانند با خروس هایی از نژادهای دیگر نیز جفت گیری کنند.
  • نژادهای مختلفی از مرغ گوشتی وجود دارد. لازم به ذکر است که سویه های مختلفی از آنها نظیر راس، کاب، آربور اکر، هابارد و مارشال وجود دارد.

پرورش مرغ گوشتی

پرورش مرغ گوشتی برای تولید گوشت، چه در مقیاس بزرگ و چه در مقیاس کوچک انجام شود، فرآیندی جالب، سودآور و تجربه ای بسیار ارزشمند محسوب می شود. اصطلاح تولید، به معنای پرورش نژادهای طیور یا پرندگانی است که گوشت زیادی را تولید کرده و دارای بازده خوبی هستند. لازم به ذکر است که با برخورداری از یک مدیریت خوب، پرورش آنها در بلندمدت، تجارت سودآوری را رقم خواهد زد.

مرغ گوشتی، گونه خاصی از طیور است زیرا از لحاظ علمی در مدت زمان بسیار کوتاه، به طور مثال 6 تا 9 هفته زمانی که دارای وزنی در حدود 2.5 کیلوگرم است، گوشت بیشتری را در مقایسه با سایر طیور تولید می کند.

آماده سازی قفس و محل نگهداری برای پرورش مرغ گوشتی

قفس، یکی از مولفه های ضروری برای نگهداری و پرورش مرغ های گوشتی محسوب می شود. لازم به ذکر است که هر طرح یا ساختاری را که برای کسب و کار خود طراحی و انتخاب می کنید، بر نتیجه کلی کسب و کارتان نیز تأثیر گذار می باشد. از اینرو، بایستی از تمام قوانین و فرآیندهای توصیه شده توسط متخصصان جهت ساخت قفس/ مرغداری برای پرورش مرغ های گوشتی، اطمینان حاصل نمایید. در زیر، دستورالعمل هایی برای پرورش آنها ارائه شده است.

  • فاصله منظم از یک قفس تا قفس دیگر بایستی در حدود 12 متر باشد.
  • نصب یا حفظ تجهیزات موجود یا جدید نظیر بخاری ها، فیدرها، آبخوری ها و فن هایی در مرغداری که همگی به نحو صحیحی کار می کنند.
  • پیش از انتقال جوجه ها به قفس یا مرغداری، محل بایستی کاملا پاک و تمیز باشد. سقف، محل های عبور و مرور، دیوارها و تجهیزات بایستی شسته شده و تمیز باشند. پس از پاکسازی، ساختمان  بایستی ضد عفونی شده و از نحوه عملکرد صحیح تهویه اطمینان حاصل شود.
  • حشرات بایستی از قفس/ مرغداری خارج شوند.
  • سیستم گرمایش بایستی مورد بررسی و نظارت قرار گرفته و از نحوه عملکرد صحیح آن اطمینان حاصل شود.
  • قفس/ مرغداری بایستی از درجه حرارت متعادل ​​برخوردار باشد.

همچنین، با انجام اقدامات بهداشتی مطلوب، کنترل جوندگان و مگس ها در تمامی مراحل پرورش طیور، بایستی از چالش ها جلوگیری شود.

تجهیزات لازم برای پرورش مرغ های گوشتی

در وهله اول بایستی از نصب تجهیزات مناسب در قفس/ مرغداری اطمینان حاصل شود. همچنین، برخورداری از عملکرد صحیح و مدیریت روان و آسان، امری ضروری است. شایان ذکر است که در مزرعه پرورش طیور بایستی از بهترین و کارآمدترین تجهیزات برای تولید استفاده شود تا به نحو مطلوب، نیازهای مشتریان برآورده شود.

در زیر تعدادی از تجهیزات مزرعه پرورش مرغ گوشتی که بایستی در نظر گرفته شود، ارائه شده است:

  • برای گرمایش، به وجود سیستم های گازی یا برقی در محل نیاز است. همچنین برای پرورش 50 جوجه، استفاده از لامپ حرارتی 250 وات توصیه می شود.
  • برای جوجه‌های کوچک‌تر یا بزرگتر از مخازن آب شیشه ای استفاده نمایید.
  • زمانیکه جوجه‌ها کوچک هستند از مخازن شیشه‌ای کوچک استفاده نمایید و در صورت بزرگتر شدن جوجه ها، مخازن بزرگتر را انتخاب نمایید.
  • بستر لازم برای پرورش جوجه ها می تواند خاک اره خشک و تمیز، تراش چوب، نی، یا خرده کاغذ باشد.

شرایط محیطی لازم برای تولید و پرورش مرغ گوشتی

برای پرورش مرغ های گوشتی، شرایط دمایی محیط، بسیار حائر اهمیت است و بایستی توجه کافی به آن معطوف شود. عدم تامین دمای مناسب ممکن است باعث بروز مشکلات متعددی برای مرغ های گوشتی شود. دو روز قبل از انتقال جوجه ها به محل، دمای محل بایستی دقیقا بررسی شود. بستر مرغ بایستی دارای عمقی در حدود 5 تا 6 اینچ باشد. در صورت امکان می توان مقداری نی را در بستر مرغ وارد نمود. همچنین، محل نگهداری بایستی هر دو هفته یکبار پاکسازی شود و در صورت خیس بودن می توانن از آهک استفاده نمود زیرا باعث جذب گاز آمونیاک می شود.

همچنین، درجه حرارت محل نگهداری پرندگان بایستی 30 تا 32 درجه سانتیگراد باشد. در زمستان یا در دوره‌های بسیار سرد، گرما بایستی برای مدت طولانی‌تری برقرار باشد تا از سالم بودن کف، اطمینان حاصل شود. زمانیکه محیط پرورش جوجه ها سرد باشد، جوجه ها تغذیه نکرده و ممکن است گرسنه بمانند. در صورت رعایت شرایط مناسب، به سرعت رشد می کنند. همچنین رعایت شرایط مناسب باعث کاهش بیشتر هزینه های کلی درمان و سایر مسائلی است که ممکن است ایجاد شود.

خوراک و آب لازم برای نگهداری مرغ های گوشتی

خوراک، مهمترین عامل در پرورش مرغ گوشتی محسوب می شود. زمانیکه تغذیه مناسب و باکیفیت فراهم باشد، نتایج بسیار خوبی حاصل می گردد. در صورت وجود تغذیه مناسب، این مرغ ها، خوراک را مصرف کرده و آنرا به گوشت تبدیل می کنند. همچنین، برای اینکه مرغدار در کار خود موفق باشد، بایستی خوراک مناسبی را در اختیار آنها قرار دهد. مرغ ها برای رشد خوب، نیازمند نسبت بالایی از پروتئین در خوراک خود هستند. ویتامین‌هایی نظیر  A، B2  و B12 نیز برای رشد آنها، مورد نیاز است. برای آنکه آنها در معرض بیماری ها قرار نگیرند، محل نگهداری آنها باستی ضدعفونی شود.

این نوع مرغ ها در تمام طول شبانه روز، نیازمند خوراک و آب هستند. از اینرو بایستی مطمئن شوید که این دو مورد در تمام ساعات شبانه روز در محل نگهداری قرار دارد. قفس مناسب نیز باید در محل پرورش، تعبیه گردد. در فصل زمستان، مرغدار بایستی آب گرم را در اختیار مرغ های گوشتی قرار دهد. در زمان غذادهی، رعایت چندین نکته ضروری است:

  • در طول روز، چهار زمان مختلف را برای تغدیه در نظر بگیرید.
  • در هر مرتبه، از آب و غذای پاک و سالم استفاده کنید.
  • آب و خوراک ارائه شده بایستی متناسب با جوجه های موجود باشد.
  • در فصل تابستان، این مرغ ها، آب بیشتری را مصرف می کنند.
  • در هفته های اول، پیش از شروع تغذیه محدود به جوجه ها، مقدار زیادی غذا در اختیار آنها قرار دهید.
  • پس از محدود سازی، زمان تغذيه بايستی به صورت روزانه ثابت باشد.

واکسیناسیون مرغ های گوشتی

مرغ های گوشتی برای عدم ابتلا به هر گونه بیماری نیازمند شرایط مطلوبی هستند. اما غالبا، دستیابی به این امر، چندان ساده نیست. واکسیناسیون، روشی مطمئن برای پیشگیری از بیماری های متداولی است که ممکن است پیش روی آنها قرار داشته باشد. بنابراین، واکسیناسیون آنها در بلندمدت، از ابتلای آنها به انواع بیماری ها پیشگیری می کند. همچنین، فرآیند واکسیناسیون بایستی به درستی انجام شود تا این اطمینان حاصل شود که تمامی آنها، واکسن لازم را دریافت کرده و در برابر بیماری ها، مصون باقی می مانند.

زمانیکه آنها در حال واکسیناسیون هستند، طی دو ساعت پس از رقیق شدن واکسن، بایستی مایعات مصرف کنند. واکسیناسیون آب، بهترین کار است زیرا تنها کاری که بایستی انجام شود این است که تمام مرغ ها را ملزم به نوشیدن آب واکسینه نمایید. هر چه سن آنها بیشتر باشد، حجم واکسن نیز بایستی به مراتب بیشتر گردد.

بازاریابی مرغ های گوشتی به چه صورتی انجام می شود؟

بازاریابی مرغ های گوشتی نباید باعث بروز چالشی برای مرغدار شود، زیرا در سراسر جهان، بازاری آماده وجود دارد. تا زمانیکه وزن گوشت، مناسب و درست باشد، در ازای آن سود خوبی را کسب خواهید کرد. همچنین بایستی تمام تلاش خود را برای پرورش بهتر، به کار گیرید. با فراهم کردن مکان مناسب، خوراک کافی، تجهیزات لازم و مدیریت مناسب مرغداری، می توانید اطمینان حاصل کنید که سود زیادی را از این تجارت کسب خواهید کرد.

نکاتی که در زمان آغاز پرورش مرغ گوشتی بایستی به آن توجه نمود

برای دستیابی به نتایج عالی و تجارت سودآور در زمینه پرورش طیور گوشتی، رعایت نکات زیر ضروری است.

  • پیش از ورود جوجه ها، از تمیز، مرتب بودن و مناسب بودن آنها مطمئن شوید. حتی الامکان تمام تجهیزات لازم مانند قفس را نصب کنید.
  • در فرآیند پرورش، کل هزینه صرف شده برای تامین غذای آنها بسیار بالا بوده و در حدود 65 درصد از کل هزینه را به خود اختصاص می دهد.
  • در وعده های غذایی، غذای کمتری بایستی اختصاص داده شود. همچنین بایستی آب گرم نیز در اختیار طیور قرار گیرد.
  • طیور گوشتی معمولاً 64 درصد از پروتئین غذای خود را مصرف می کنند.
  • آنها در فصل زمستان، غذای بیشتری را در مقایسه با فصل تابستان مصرف می کنند.
  • آنها بایستی تحت واکسیناسیون و درمان مناسب قرار گیرند، زیرا به راحتی در معرض بیماری قرار می گیرند.

پس از بررسی نکات کلیدی که بایستی در زمان پرورش به آنها توجه نمود، اکنون می توانید با آگاهی کامل از اقداماتی که بایستی انجام دهید و اقدامات احتیاطی که بایستی در هر مرحله در پیش بگیرید، تا زمانی که جوجه ها آماده پردازش شوند، برای سرمایه گذاری در این تجارت اقدام کنید. در سالهای اخیر، پرورش مرغ گوشتی در ایران، رواج فزاینده ای یافته است، زیرا یافته ها حاکی از آن است که پرورش صحیح آن می تواند به تولید گوشت مرغوب و مغذی منجر گردد و در نتیجه سهم بیشتری از بازار را در اختیار مرغدار قرار دهد. همچنین، مرغ هایی که به صورت سنتی پرورش می‌یابند، نسبت به انواع موجود در فروشگاه ها، بسیار سنگین‌تر هستند. اما با توجه به هزینه های صرف شده، پرورش آنها به صورت سنتی، بسیار پر هزینه تر از پرورش آنها در مقیاس وسیع و به صورت صنعتی است.

بهترین راه برای پرورش، تولید آنها در مقیاس گسترده است. پرورش در مقیاس گسترده، به کاهش هزینه تجهیزات، خوراک، واکسیناسیون و مدیریت منجر می شود. مجددا یادآوری می شود که آنها بایستی در محیطی تمیز و عاری از هرگونه آلودگی نگهداری شوند.

پرورش و تولید این نوع مرغ می‌تواند با چالش هایی همراه باشد، اما با اتخاذ فرآیند ها، تجهیزات و مدیریت صحیح در مدت زمان کوتاه، می توان به سودآوری و بازدهی بالایی دست یافت.

در همین راستا، مطالعه امکان سنجی و بررسی طرح توجیهی مربوط به پرورش مرغ گوشتی، قبل از شروع کار و سرمایه گذاری وسیع می تواند مانع از زیان های مالی در آینده گردد.


کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

سرفصل های طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی شامل: محاسبه سرمايه ثابت مورد نياز طرح – سرمايه مورد نياز جهت اجاره سوله – سرمايه مورد نياز جهت محوطه سازي – سرمايه مورد نياز جهت ساخت و سازهای واحد صنعتی – سرمايه مورد نياز جهت تامين ؛ نصب و راه اندازی تاسیسات – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل حمل و نقل کارگاهی و شهري – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل اداري ، آزمایشگاه و پشتيباني – سرمايه مورد نياز جهت تامين , نصب و راه اندازي تجهيزات مورد نياز – سرمایه مورد نیاز خرید انشعابات مورد نیاز – هزينه هاي قبل از بهره برداري – جمع بندي تعیین میزان سرمایه ثابت مورد نیاز اجرای طرح محاسبه هزینه های عملیاتی سالانه مورد نياز طرح – هزینه های حقوق و مزاياي سالانه کارکنان – هزینه های سالانه حامل های انرژی و ارتباطات – هزینه های سالانه استهلاک – هزینه های سالانه نگهداری و تعمیرات – هزینه های سالانه اداری و پشتیبانی – جمع بندي تعیین میزان هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمایه در گردش مورد نياز طرح – هزینه های خرید سالانه مواد اولیه مورد نیاز – جمع بندي تعیین میزان سرمایه در گردش مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمايه کل مورد نياز طرح – ارزش محصولات توليد شده متوسط ارزش سود خالص درطول يک سال کاري – محاسبه سود ناخالص – محاسبه سود قبل از پرداخت مالیات – محاسبه سود خالص متوسط ميزان برگشت سرمايه نسبت به سود خالص مدت زمان برگشت سرمايه تعیین نقطه سربسری- محاسبه متوسط هزینه های ثابت سالانه – محاسبه متوسط هزینه های متغیر سالانه – محاسبه نقطه سربسری ارائه خدمات ارائه شده تجزيه و تحليل شاخص های (نسبت های) مالی طرح محاسبه شاخص های تصمیم گیری و تحلیل اقتصادی – محاسبه ارزش فعلی خالص طرح Net Present Value ) NPV) – محاسبه ارزش فعلی درآمدهای طرح – محاسبه ارزش فعلی هزینه های طرح – نحوه محاسبه مقدار NPV – محاسبه نرخ بازگشت سرمایه NPV Ratio) NPV/I) – محاسبه نرخ بازده داخلی Internal Rate of Return ) IRR) – تحلیل حساسیت

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi