عنوان فارسی : |
|
مناسب برای: | کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند. |
نحوه دریافت فایل: | بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود. |
اصول نگارش : | براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها |
محتوای محصول: | گزارش طرح توجیهی در 41 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است. |
تعداد صفحات: 41 | سال تهیه : 1402 |
کیفیت نگارش: طلایی | قابلیت ویرایش و چاپ: دارد |
امروزه، مردم تمایل بیشتری به گذران وقت های فراغت خود در مکان هایی همچون کافه ها، رستوران ها و … پیدا کرده اند. در این راستا، با توجه به افزایش تمایل مردم به این حوزه و افزایش تقاضا برای این نوع خدمات، سرمایه گذاران زیادی به فکر راه اندازی کسب و کار خود در این حوزه افتاده اند. امروزه کافه رستوران ها به مکان های پرترددی تبدیل شده اند، در این راستا، اگر یک طرح و نقشه قوی برای راه اندازی این کسب و کار داشته باشید، مطمئنا سودآوری بالایی را نیز تجربه خواهید کرد.
اگر شما نیز به عنوان یک کارآفرین و سرمایه گذار، به دنبال راه اندازی این نوع کسب و کار می باشید و همچنین تمایل دارید تا کسب و کار خود را با یک زیربنای قوی و تصمیم گیری های اصولی شروع نمایید، مطمئنا به یک طرح کسب و کار دقیق، نیاز خواهید داشت. طرح های توجیهی، علاوه بر اینکه چشم انداز وسیعی از آینده یک کسب و کار را در اختیار سرمایه گذار قرار می دهند و کمک شایان توجهی در تصمیم گیری های اصولی می کنند، کاربردهایی نیز در اخذ یک سری از وام ها و مجوزها دارند. مطمئنا یک طرح مکتوب که شامل تمامی محاسبات نرم افزاری مربوط به امور مالی و سرمایه گذاری باشد، می تواند سرمایه گذاران را در اتخاذ تصمیمات مناسب برای شروع یا عدم شروع یک طرح، یاری دهند. این طرح های توجیهی توسط تیم فراپلن در اختیار شما مخاطبان گرامی قرار داده می شوند تا علاوه بر آشنایی با پیش نیازهای شروع یک کسب و کار، با آینده آن نیز آشنا شوید. هزینه ای که برای دریافت طرح های توجیهی می کنید، مطمئنا در برابر شکست های احتمالی آینده که ناشی از عدم آگاهی می باشند، واقعا کم است. پیشنهاد ما مطالعه دقیق طرح های توجیهی است، همچنین پشتیبانان ما نیز آماده ارائه راهنمایی برای شما در راستای شروع یک کسب و کار جدید هستند.
در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:
الف) اطلاعات ظرفیت و میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر | |||
ردیف | عنوان شاخص اطلاعاتی | میزان | واحد |
1 | ضریب میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر | 35 | درصد |
ب) اطلاعات مالی و اقتصادی طرح | |||
ردیف | عنوان شاخص اطلاعاتی | میزان | واحد |
1 | میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح | 44,161 | میلیون ریال |
2 | میزان سرمایه ثابت | 40,658 | میلیون ریال |
3 | میزان سرمایه در گردش | 3,503 | میلیون ریال |
4 | نرخ برگشت سرمایه | 52 | درصد |
5 | مدت زمان برگشت سرمایه | 1.9 | سال |
6 | سود خالص | 23,138 | میلیون ریال |
7 | سود ناخالص | 53,083 | میلیون ریال |
8 | هزینه خرید قطعات و مواد اولیه | 58,367 | میلیون ریال |
9 | هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز طرح | 21,691 | میلیون ریال |
10 | ارزش افزوده خالص طرح | 51,678 | میلیون ریال |
11 | ارزش افزوده ناخالص طرح | 52,517 | میلیون ریال |
12 | هزینه های نگهداری و تعمیرات (نت) سالانه طرح | 271 | میلیون ریال |
13 | هزینه های استهلاک طرح | 670 | میلیون ريال |
14 | سرمایه مورد نیاز جهت تامین ابنیه و سالن ها | 4,200 | میلیون ریال |
15 | سرمایه مورد نیاز خرید تجهیزات | 7,829 | میلیون ریال |
16 | هزینه های متغیر طرح | 67,920 | میلیون ریال |
17 | سرمایه مورد نیاز تامین وسایل حمل و نقل شهری و کارگاهی | 0 | میلیون ریال |
18 | ارزش فروش محصولات | 111,450 | میلیون ریال |
19 | هزینه های ثابت طرح | 15,056 | میلیون ریال |
20 | تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز اجرای طرح | 11 | نفر |
21 | هزینه های قبل از بهره برداری طرح | 168 | میلیون ریال |
22 | هزینه های حاملهای انرژی(سوخت ، آب شرب ، برق و…) | 296 | میلیون ریال |
23 | میزان حقوق سالانه پرسنل ستادی و اجرایی طرح | 19,181 | میلیون ریال |
24 | نسبت افزوده ناخالص به ارزش خدمات ارائه شده | 47 | درصد |
25 | نسبت افزوده خالص به ارزش خدمات ارائه شده | 46 | درصد |
26 | نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل | 117 | درصد |
27 | سرانه سرمایه ثابت | 3,696 | میلیون ریال |
28 | سرانه سرمایه گذاری کل | 4,015 | میلیون ریال |
29 | نسبت سود خالص به ارزش خدمات ارائه شده | 21 | درصد |
30 | سرانه ارزش خدمات ارائه شده | 10,132 | میلیون ریال |
31 | نسبت سود خالص به سرمایه ثابت | 12 | درصد |
32 | مقدار NPV | 50,145 | میلیون ریال |
33 | مقدار NPV/I | 27 | درصد |
34 | میزان IRR در حالت عادی | 156 | درصد |
35 | میزان IRR در حالت بدبینانه | 74 | درصد |
اگر اهل کافه رفتن و دورهمی با دوستان و عزیزان خود باشید، مطمئنا با انواع مختلفی از کافه ها آشنایی دارید. کافه رستوران ها معمولا مکانی دنج با صندلی هایی راحت هستند که خوردنی ها و نوشیدنی های ساده ای را نیز ارائه می دهند. این خوردنی ها و نوشیدنی ها را بیشتر می توان به عنوان یک میان وعده مقوی در نظر گرفت. در مقایسه یک کافه رستوران با رستوران های متداولی که در ذهن دارید، باید بگوییم که کافه ها معمولا دارای محیطی کوچک تر هستند و بیشتر مناسب دورهمی ها و قرارملاقات های غیررسمی می باشند. رستوران ها معمولا دارای محیط بزرگ تری هستند و غذاهایی را سرو می کنند که به اصطلاح، وعده کامل و اصلی غذایی می باشد.
کافه ها در تعریف جهانی آن معمولا مکان هایی هستند که مردم برای قرار ملاقات های غیررسمی و دورهمی های خود به آنجا مراجعه می کنند و عمدتا از قهوه برای نوشیدنی خود استفاده می کنند. این مکان ها معمولا تعدادی از میز و صندلی های خود را نیز در محیط بیرونی و باز قرار می دهند تا مشتریان بنا به انتخاب خود از آنها استفاده کنند. بسته به نظر سرمایه گذار و همچنین جهت جلب مشتریان بیشتر، معمولا در این مکان ها از امکانات دیگری همچون اینترنت رایگان، پخش موسیقی و … نیز استفاده می شود.
اگر تمایل به راه اندازی یک کافه رستوران داشته باشید و همچنین تجربه کافی در این زمینه را کسب کرده باشید، بهتر است تا با عوامل موثر بر موفقیت بیشتر در این کسب و کار نیز آشنا شوید. همینجا بهتر است تا کمی در مورد عبارت “تجربه کافی” بحث کنیم؛ شاید از جمله افرادی باشید که مرتبا به یک کافه رستوران سر می زنید و از بیرون به این کسب و کار نگاه می کنید. باید بدانید که این شغل نیز همانند هر شغل دیگری، سختی های خاص خود را دارد. برای اینکه بهتر با سختی های این پیشه آشنا شوید، بهتر است تا چند هفته ای را در یکی از کافه رستوران های مورد علاقه خود مشغول به کار شوید. خواهید دید که این شغل، تیپ های شخصیتی خاصی را می طلبد. از جمله اینکه باید یک فرد اجتماعی و مشتری مدار باشید و در طول روز با افراد مختلفی هم صحبت شوید. در کنار این موضوع باید ساعات کاری زیاد مربوط به این شغل را نیز در نظر بگیرید. ساعات کاری زیاد منجر به خستگی می شود، از طرفی مشتری جدیدی که از راه می رسد، متوجه این خستگی شما نیست و یک برخورد اشتباه می تواند باعث از دست رفتن یک مشتری و همچنین، مشتریان بیشتری گردد که می توانستند به دلیل معرفی آن مشتری اولیه با کسب و کار شما آشنا گردند؛ مطمئن هستیم که منظور ما از این جمله را کاملا متوجه شدید و نیاز به توضیحات بیشتری نیست.
تا به اینجای کار اگر همچنان علاقه مند به شروع فعالیت در این حوزه هستید، باید یک فاکتور اساسی و بسیار مهم دیگری را نیز در نظر بگیرید. اینکه شاید در شهر محل فعالیت شما، رقبای زیادی در این صنعت مشغول به فعالیت هستند. وقتی با کلمه رقابت روبرو شدید، باید به دنبال کسب مزیت رقابتی برای خود باشید. در این راستا و در این کسب و کار می توانید موارد زیادی را برای کسب مزیت رقابتی در نظر بگیرید، همچون بالا نگه داشتن کیفیت محصولاتی که ارائه می دهید، مخصوصا قهوه؛ چون بیشتر افرادی که به یک کافه رستوران مراجعه می کنند، افراد متخصصی در زمینه قهوه هستند و فرق بین قهوه خوب و بد را متوجه می شوند؛ در نتیجه سعی کنید تا قبل از شروع به فعالیت، حداکثر آموزش ها و تجربیات لازم در این زمینه را کسب نمایید.
در انتخاب مبلمان و صندلی های راحتی برای کافه رستوران خود، نهایت وسواس را به خرج دهید. البته دیدگاه ها و نظرات زیادی در این زمینه وجود دارد، برخی از کافه دارها به خاطر یک سری تصورات اشتباه، سعی می کنند تا از صندلی هایی که راحتی کمتری دارند استفاده نمایند تا مشتریان زودتر کافه را ترک کرده و مشتریان جدید، جایگزین آنها شوند؛ بسته به مساحت کافه شما، این دیدگاه می تواند درست یا غلط باشید؛ این موضوع بستگی به نظر شما دارد ولی مطمئن باشید که راحتی و رضایت مشتری، سودآوری بالاتری را برای شما به ارمغان خواهد آورد.
یکی دیگر از تصمیماتی که می توانید در راه اندازی یک کافه رستوران اتخاذ نمایید، راه اندازی یک اینترنت پرسرعت و رایگان است. مطمئنا این موضوع، هزینه هایی را برای شما خواهد داشت ولی مطمئن باشید که یکی از مزایای رقابتی بسیار مهم برای شما خواهد بود.
نهایتا، تزئین و دکوراسیون یک کافه رستوران نیز بسیار مهم می باشد. می توانید طرح های مختلفی را مشاهده کنید. می توانید از یک دکوراسیون نوستالژیک استفاده کنید و یا یک طرح مدرن را پیاده سازی کنید. البته که استفاده از ویژگی های دیگری همچون یک کتابخانه شیک و یا دستگاه های پخش موسیقی به انتخاب مشتریان نیز می تواند ایده های بسیار جذابی باشد.
خوشحال خواهیم شد تا نظرات خود در مورد این کسب و کار را در پایین این پست با ما و دیگران به اشتراک بگذارید. اگر چندین سال است که در این صنعت فعالیت می کنید، مطمئنا تجربیات ارزشمندی دارید که برای مبتدیان این کسب و کار، بسیار مفید خواهند بود.
سرفصل های طرح توجیهی کافه رستوران : محاسبه سرمايه ثابت مورد نياز طرح – زمین – سرمايه مورد نياز جهت محوطه سازي – سرمايه مورد نياز جهت ساخت و سازهای – سرمايه مورد نياز جهت تامين ؛ نصب و راه اندازی تاسیسات – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل حمل و نقل کارگاهی و شهري – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل اداري ، آزمایشگاه و پشتيباني – سرمايه مورد نياز جهت تامين , نصب و راه اندازي تجهيزات مورد نياز – سرمایه مورد نیاز خرید انشعابات مورد نیاز – هزينه هاي قبل از بهره برداري – جمع بندي تعیین میزان سرمایه ثابت مورد نیاز اجرای طرح محاسبه هزینه های عملیاتی سالانه مورد نياز طرح توجیهی کافه رستوران – هزینه های حقوق و مزاياي سالانه کارکنان – هزینه های سالانه حامل های انرژی و ارتباطات – هزینه های سالانه استهلاک – هزینه های سالانه نگهداری و تعمیرات – هزینه های سالانه اداری و پشتیبانی – جمع بندي تعیین میزان هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمایه در گردش مورد نياز طرح توجیهی کافه رستوران – هزینه های خرید سالانه مواد اولیه مورد نیاز – جمع بندي تعیین میزان سرمایه در گردش مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمايه کل مورد نياز طرح توجیهی کافه رستوران – ارزش محصولات توليد شده متوسط ارزش سود خالص درطول يک سال کاري – محاسبه سود ناخالص – محاسبه سود قبل از پرداخت مالیات – محاسبه سود خالص متوسط ميزان برگشت سرمايه نسبت به سود خالص مدت زمان برگشت سرمايه تعیین نقطه سربسری- محاسبه متوسط هزینه های ثابت سالانه – محاسبه متوسط هزینه های متغیر سالانه – محاسبه نقطه سربسری ارائه خدمات ارائه شده تجزيه و تحليل شاخص های (نسبت های) مالی طرح محاسبه شاخص های تصمیم گیری و تحلیل اقتصادی – محاسبه ارزش فعلی خالص طرح Net Present Value ) NPV) – محاسبه ارزش فعلی درآمدهای طرح – محاسبه ارزش فعلی هزینه های طرح – نحوه محاسبه مقدار NPV – محاسبه نرخ بازگشت سرمایه NPV Ratio) NPV/I) – محاسبه نرخ بازده داخلی Internal Rate of Return ) IRR) – تحلیل حساسیت
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.