سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی تولید و مونتاژ باتری خودرو

عنوان فارسی :

دانلود بیزینس پلن احداث کارخانه تولید و مونتاژ باتری خودرو

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 15 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 15 سال تهیه : 1402
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
قیمت دانلود :
267,000 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

طرح توجیهی تولید و مونتاژ باتری خودرو، توسط بهترین کارشناسان و متخصصین مجموعه فراپلن طراحی و تدوین شده است تا به عنوان سندی محکم و معتبر نمایانگر تمام چالش ها و مزیت های راه اندازی این کسب و کار برای شما و یاری گر تصمیم هایتان برای احداث کسب و کارتان باشد.

آیا ایده راه اندازی یک کارخانه یا کارگاه تولید و مونتاژ باتری خودرو به ذهتان خطور کرده است ولی از شرایط حال و آینده این پروژه و وضعیت عرضه و تقاضای بازار و شرایط صادرات و واردات آن بی خبرید؟ آیا احساس می کنید اطلاعات کافی مبنی بر شروع اجرایی سازی ایده تولید و باتری خودرو را ندارید؟ گمان می کنید طرح توجیهی و بیزینس پلن تولید و مونتاژ باتری خودرو می تواند پرریسک و خطرزا باشد؟ و هزاران پرسش دیگری که در ذهنتان به وجود آمده است و پاسخ دقیقی برای آنها پیدا نکرده اید؟!

دیگر جای نگرانی نیست! شما در حال مطالعه مطالب مجموعه فراپلن هستید…! وب سایتی که کارشناسان و متخصصین آن با درک اهمیت مطالب درج شده در محتوای بیزینس پلن تولید و مونتاژ باتری، تصمیم گرفته اند تا با مطالعه و ارزیابی بازار و مصاحبه با چندین واحد فعالِ تولید و مونتاژ باتری در کشور، دقیق ترین و به روزترین اطلاعات لازمه درمورد این پروژه را اعم از توضیح و توصیف انواع باتری ها و کاربردهای آن، اسامی تجهیزات و ابزارآلات مورد نیاز برای راه اندازی کارخانه باتری سازی و فرآیند تولید آن، شرایط بازارهای داخلی و صادرات و وارداتِ بازارهای خارجی در مورد این کسب و کار و… را در اختیار شما قرار دهند.

این طرح توجیهی در قالب فایل ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF تهیه شده و در ادامه نیز تصویر مربوط به یکی از صفحات آن قرار داده شده است:

تولید باتری خودرو

بدیهی است که مهم ترین موضوعی که برای یک سرمایه گذار در طرح توجیهی تولید و مونتاژ باتری اهمیت بالایی دارد، میزان سرمایه و هزینه های موردنیاز برای اجرایی سازی پروژه و بررسی میزان درآمدها و سودهای مالیِ کارخانه های عنوانِ یاد شده است؛ به عبارتی سرمایه گذار می خواهد شرایط مالی و اعتباری کسب و کار خود را قبل از شروع فرآیند بهره برداری، بداند؛ لذا کارشناسان فنی ما با ارزیابی لیست و قیمت تجهیزات و ابزارآلات موردنیاز طرح و همچنین ظرفیت اسمی و کمیت و کیفیت فروش محصولات در بازار اقدام به برآورد مالی و اعتباری بیزینس پلن تولید و مونتاژ باتری کرده اند که خلاصه آن در ادامه مطالب گنجانده شده است و می تواند چشم اندازی دقیق از گردش سرمایه ها و بهره های مالی این پروژه برای شما باشد.

تولید باتری خودرو

معرفی انواع باتری خودرو و کاربردهای آن

باتری به قطعه ای از ماشین اطلاق می شود که مسئولیت تامین انرژی الکتریکی موردنیاز سیستم های مختلف خودرو اعم از سیستم های نوری، سیستم های صوتی و… را برعهده دارد و با ارائه اولین انرژی موردنیاز برای استارت خودرو و استمرار آن، آغازگر فعالیت سایر قطعات برای کارکرد صحیح ماشین است. اصول کارکرد کلی باتری ها بدین شرح است که  انرژی نهفته ای که براساس فعل و انفعالات واکنش های شیمیایی درخود ذخیره کرده اند را هنگام استارت خودرو، به شبکه جریان برق ماشین پخش می کنند؛ سپس با حرکت خودرو و گردش چرخ ها در زیرسایه قطعات شارژکننده، همچون دینام شارژرها و…، مجددا شارژ می شوند. به عبارتی عملیات شارژ و دشارژِ همزمانِ باتری، باعث حفظ جریان برق خودرو و کارکرد صحیح سیستم های وابسته به آن می شود.

رنگ های چشمیِ سطح فوقانی باتری به چه معناست؟!

فرآیند تولید باتری ها به گونه است که با بررسی کردن منظم رنگ داخل چشمی، می توان به نحوه کارکرد و طول عمر باتری پی برد؛ سه نوع رنگِ قهوای، سبز و سفید از داخل این چشمی ها دیده می شود که توضیحات مفصل آن به شرح ذیل است:

  • رنگ سبز: به معنای صحیح بودن فرآیند برق رسانی باتری و نشانگر سلامت کامل آن است.
  • رنگ قهوه ای: بدین معناست که باتری ذاتا سالم بوده و نقصی در قطعات و ورق های داخلی آن وجود ندارد ولی دشارژ شده و توانایی برق رسانی را از دست داده است!
  • رنگ سفید: نشانگر خراب بودن و دشارژه شدن باتری است؛ رنگ سفید یعنی اجزای داخلی باتری متلاشی شده و باید تعویض گردد.

متلاشی شدن و رسوب گذاری در پایانه های مثبت و منفی یک باتری نیز، می تواند دلیلی بر سالم نبودن و کارکرد غیر صحیح آن باشد و گاها نشانگر نیاز به تعویض باتری است.

هر باتری مختص خود، دارای ظرفیت اسمی مشخصی است که برای نوع خاصی از خودروها طراحی شده است؛ آنها در مقدار ولتاژ و آمپر، تفاوت های بسیاری باهم دارند که هر یک براساس نوع خودرو هدف، ساخته شده اند. درحالت کلی باتری ها را در چهار دسته باتری های سیلد اسید، خشک، اتمی و باتری های سریع شارژ، دسته بندی می کنند که توضیحات هر کدام بدین صورت است:

نوع باتری

برای چه خودروهایی ساخته شده است؟!

مزایا و معایب آن

سیلد اسید این باتری ها ویژه خودروهایی است که مصرف سوخت بالا در عین نیاز کم به شارژ دارند. قابلیت استارت خوب و استحکام بالا و مقرون به صرفه بودن از ویژگی های بارز این باتری هاست. مهم ترین مزیت آنها ارزان قیمت بودنشان است و استهلاک بالای 30 درصد نیز از اصلی ترین معایب این نوع باتری ها محسوب می شود.
خشک این باتری ها مخصوص خودروهایی است که در عین مصرف کمتر سوخت، نیاز به توان و انرژی بیشتری دارند. در عین برخورداری از استهلاک پایین و طول عمر بالا، وزن کمتری نیز دارند و فی الواقع ایده آل ترین نوع باتری ها محسوب می شوند.
اتمی ویژه خودروهای الکتریکی است. طول عمر بسیار بالایی دارند ولی گران قیمت بودن از اصلی ترین معایب آنها محسوب می شود.
سریع شارژ ویژه خودروهای الکتریکی است. قابلیت شارژ بسیار سریعی دارند ولی در عین حال از استهلاک بالایی برخوردار بوده و از هر 2 الی 3 سال نیاز به تعویض دارند.

در حالت کلی می توان بیان داشت که انتخاب باتری به نوع خودرو و میزان مصرف سوخت و نیازمندی آن به انرژی الکتریکی و توان بستگی دارد.

لیست تجهیزات موردنیاز برای طرح توجیهی تولید و مونتاژ باتری و فرآیند تولید باتری در کارخانه

شاید یکی از اصلی ترین پرسش ها و چالش ها برای یک سرمایه گذار، تولید و مونتاژ باتری، آشنایی با لیست اسامی مهم ترین تجهیزات و ابزارآلات لازمه و فرآیند و مراحل خط تولید باتری است که در این بیزینس پلن نیز به توضیحات کامل هریک از آنها خواهیم پرداخت:

لیست اسامی مهم ترین ماشین آلات و دستگاه های لازمه برای احداث یک کارخانه تولید و مونتاژ باتری بدین صورت است:

  • کوره های ذوب
  • سرب خطوط انتقال
  • ماشین آلات ریخته گری
  • تجهیزات اکسپندینگ
  • سیلندرهای چرخشی
  • تجهیزات مونتاژ قطعات باتری
  • تجهیزات تست شارژ
  • و…

اما فرآیند تولید باتری و مراحل خط تولید کارخانجات تولید این محصول به چه شرح است؟

روش تولید و مونتاژ باتری (باتری خشک)، بدین شرح است که ابتدا مواد اولیه موردنیاز که شامل سرب نرم با خلوص بالا، سرب آلیاژی، پلاستیک بدنه، اسید سولفوریک، صفحات عایق، قطب ها و…است وارد کارخانه شده و هر یک در بخش مخصوصی و با مکانیسم های ویژه ای انبار می شوند؛ روند ادامه تولید بدین شرح است که شمش های سرب در حجم های تعیین شده در کوره های مخصوص در حرارتی معین شده قرار می گیرند تا به طور کامل ذوب شوند؛ سپس با استفاده از تجهیزات ریخته گیری به ساچمه های سربی تبدیل گشته و درنهایت با قرارگیری همین ساچمه های سربی در مجاورت ذرات کوچک فولادی، به اکسید سرب تبدیل می شوند؛ پس از آن مقداری اسید و آب به این محصولات تولیدی اضافه می شود که درنهایت منجر به تولید خمیر یا گل باتری می شود.

خمیرها یا گل های تولیدی که تر هستند با کمک برخی تجهیزات فوق توسط مکانیسم هایی خشک شده و با تعبیه در قالب های باتری با فواصل و شرایط خاص و مونتاژ آنها، باتری مدنظر کارخانه تولید می شود. یکی از مهم ترین مراحل در خط تولید باتری، واحد ارزیابی و کنترل کیفیت است که باید برای جلب رضایت مشتری، دقت کار و سختگیری های خاص خود را داشته باشد. پس از تایید نهایی سلامت محصول و گذر از مراحل بسته بندی، باتری های تولیدی در انبار ذخیره شده و یا به طور مستقیم به بازار عرضه می شوند.

کارخانه تولید باتری خودرو

هزینه ها وسرمایه های موردنیاز و بررسی بهره های مالی طرح توجیهی تولید باتری خودرو

بررسی هزینه های لازمه برای راه اندازی خط تولید و مونتاژ باتری اساسا کار آسانی نیست! با این حال، این موارد در داخل طرح توجیهی و بیزینس پلن، گنجانده می شوند. اعلام یک عدد و رقم به عنوان سرمایه های موردنیاز برای طرح توجیهی تولید و مونتاژ باتری ذاتا کار اشتباهی است! بدیهی است برای بررسی هزینه ها و بهره های مالی یک طرح عوامل متعددِ متنوعی دخیل اند که کوچکترین تغییر هر یک از آنها می تواند سرمایه های لازمه پروژه را بشدت تحت تاثیر قرار دهد؛ به عنوان مثال اجاره ای یا مالکیت ملک، تعداد و تنوع دستگاه ها و تجهیزات و نوع و برند آنها، نو یا دست دوم بودن آنها، تعداد و تنوع ظرفیت اسمی محصولات، گستردگی خط تولید و تعداد پرسنل کارخانه، نحوه و هزینه تامین مواد اولیه موردنیاز و… همگی جزء اندک مواردی هستند که می توانند سرمایه های لازمه و بهره های مالی پروژه تولید و مونتاژ باتری را تغییر دهند.

اوضاع کم ثبات اقتصادی و تورم حاکم بر کشور و به تبع، نوسانات قیمت ها سبب شده تا هزینه خرید و آماده سازی تجهیزات یک کسب و کار روز به روز در حال تغییر باشد؛ لذا اعلام یک عدد به عنوان سرمایه اولیه موردنیاز برای طرح توجیهی تولید و مونتاژ باتری بسته به بازه زمانی ای که شما در حال مطالعه این محتوا هستید می تواند، باعث ارائه اطلاعات نادرست و اشتباه به شما و ایجاد چشم اندازی به دور از واقعیت شود؛ البته لازم به ذکراست که شما سرمایه گذار و کارآفرین عزیز می توانید با اطلاعات مدنظر و اعلام جزییات مالی خود برای این پروژه یا پروژه های دیگرتان از طریق ثبت سفارش طرح توجیهی و بیزینس پلن صنعتی و تولیدی اقدام به برآورد مالی و اعتباری طرح خود کرده و قبل از اجرایی سازی کسب و کارتان چشم اندازی دقیق از جریانات نقدی ایده های خود داشته باشید، آگاهی ای که با در دست داشتن آن می توانید اقدام به اخذ تسهیلات بانکی نمایید.

جدول زیر ارائه گزارشی کوتاه از جزییات برآورد مالی و اعتباری طرح احداث کارخانه تولید و مونتاژ باتری است که با مطالعات ویژه کارشناسان ما برای یک کارخانه  با متراژ 30.000 مترمربع و ظرفیت اسمی 1.700.000 میلیون باتری در سال با احتساب خرید زمین انجام شده است:

عنوان فعالیت: طرح توجیهی تولید و مونتاژ باتری خودرو
ظرفیت: 1.700.000 در سال
محل اجرا: قابل اجرا در کلیه مناطق کشور
اشتغال طرح: 40 نفر
سرمایه ثابت طرح: 169.333.000.000 تومان
سرمایه در گردش: 22.035.000.000 تومان
سرمایه گذاری کل طرح: 191.368.000.000 تومان
میزان زمین طرح: 30.000 متر مربع
میزان تسهیلات مورد نیاز: 160.000.000.000 تومان
نوع تسهیلات: وام 10 ساله
نقطه سر به سر: 21%
میانگین سود سالانه  110.000.000.000 تومان
نرخ بازدهی سرمایه: 46%
مدت زمان بازگشت سرمایه: 1 سال و 8 ماه

امیدواریم تا این طرح توجیهی، مسیر شما برای رسیدن به موفقیت در این کسب و کار را هموارتر سازد.


کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

- مطالعات مالی و اقتصادی - میزان سرمایه‌گذاری (ثابت و در گردش) - هزینه‌های جاری - تولیدات و ارزش تولیدات - جدول تحلیل مالی - تحلیل و درصد فروش در نقطه سربه‌سر - دوره بازگشت سرمایه - جدول پیش‌بینی ترازنامه - ارائه شاخص‌های مالی - جدول محاسبات تحليل هزينه فايده واحد - برنامۀ زمان‌بندی اجرا - زمانبندی اجرا - مدت زمان بهره‌برداری

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی تولید و مونتاژ باتری خودرو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi