سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی کاشت و پرورش کاسنی

عنوان فارسی :

دانلود بیزینس پلن راه اندازی مزرعه کاشت و پرورش کاسنی

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: فایل PDF خروجی نرم افزار کامفار به همراه پلن جانمایی
تعداد صفحات: 110 سال تهیه : 1402
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
قیمت دانلود :
215,900 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

طرح توجیهی کاشت و پروش کاسنیِ مجموعه فراپلن، بی شک بهترین و دقیق ترین منبع اطلاعاتی از صفر تا صد این گیاه اعم از معرفی گیاه کاسنی و انواع آن، خواص دارویی و میزان صادرات و واردات این گیاه، برآورد های مالی اعتباری این طرح، شرایط خاک و نحوه کوددهی و خلاصه هر آنچه به عنوان پیش نیاز برای سرمایه گذاری در این طرح می تواند مفید عمل کند، می باشد.اگر قصد سرمایه گذاری در زمینه گیاهی-دارویی دارید و به دنبال ایجاد یک کسب و کار سودمند در این حرفه هستید، توصیه می کنیم مطالعه بقیه مطالب را از دست ندهید

گیاه کاسنی و انواع ان

کاسنی گیاهی است علفی که ارتفاع آن به یک متر و در صورت پرورش به 150 تا 200 سانتی متر نیز می رسد. ریشه های بسیار قوی و طویل این گیاه از ویژگی های بارز آن محسوب می شود که همین موضوع روند آبیاری و کوددهی آن را به مقدار زیادی آسان تر می کند. برگ های این گیاه دارای بریدگی های عمیقی هستند که در انتها شبیه به یک مثلث می شوند و قسمت بالایی آن را گل های زیبای آبی یا ارغوانی رنگ پوشانده است. عمر این گیاه با توجه به شرایط زندگی، یک ساله، دوساله یا چند ساله است. این گیاه در نواحی نسبتاً مرطوب، با ارتفاع کم رشد می‌کند و شرایط نوری کم، به مقدار زیادی در روند رشد این گیاه تاثیرگذار است.

کاسنی انواع مختلفی دارد که سه نوع آن معروف است.:

کاسنی بری که به tansy شهرت دارد ولی با آب و هوای کشور ما سازگار نیست و در ایران نمی‌روید.

کاسنی زرد که به گل قاصدک شهرت دارد و در طب قدیم ایران به ترخشقون شهرت داشت و برخلاف کاسنی بری در بیشتر نواحی ایران پراکندگی دارد و جالب تر آنکه گاها به صورت خودرو نیز جوانه زده و رشد می کند.

کاسنی معمولی! تصور عامه مردم از این گیاه همین نوعش است. یک گیاه دارویی پایا با گل‌های آبی یا ارغوانی که مملو از خواص دارویی است و موضوع طرح توجیهی ما نیز بررسی شرایط همین نوع کاسنی است.

کاسنی

خواص دارویی کاسنی

در بعضی از مناطق، پس از کاشت و پرورش کاسنی، گل ها و برگ های چیده شده این گیاه را در سطح زمین قرار داده و پس از خشکاندن آن در مصارف دارویی استفاده می کنند اما معروف ترین و کاربردی ترین نوع کاربردی این گیاه، عرق معروف آن است.

شاید بارها شنیده باشید که در هنگام برخی بیماری ها و حتی بعضی از انواع آلرژی ها و حساسیت ها، مصرف عرق کاسنی به عنوان یکی از بهترین داروهای گیاهی پیشنهاد می شود. بهتر است بدانید همه ی قسمت های این گیاه دارای خواص درمانی است و هیچ قسمتی از آنبه عنوان پسماند دور ریخته نمی شود.

موارد زیر تنها بخشی از هزاران خواص دارویی این گیاه است:

ریشه و برگ کاسنی محرک صفرا است و در فرآیند هضم می تواند بسیار مفید واقع شود.

آب کاسنی پخته شده همراه با سکنجبین بهترین دارو برای تب‌های ادامه‌دار و طولانی است.

تخم کاسنی برای سردرد و نفس تنگی  و کاهش التهاب های سینه ای، بسیارمفید است.

جوشانده این گیاه با رازیانه برای دفع سموم بدن و افزایش اشتها موثر است.

از پماد تهیه شده از برگ‌های آن نیز برای درمان التهاب و ورم چشم استفاده می شود.

کاهش اشتها، کمک به بهبود ناراحتی های معده، درمان یبوست و اختلالات گوارشی، کمک به تنظیم تپش قلب از دیگر موارد کاربردی کاسنی است.

شرایط صادرات و واردات کاسنی

افزایش‌های مورد انتظار بر اساس تقاضای رو به رشد مداوم برای مواد طبیعی به جای طعم‌های مصنوعی است که محرک اصلی افزایش ارزش صادرات گیاهان دارویی به اروپا بوده است. بین سال‌های 2019 و 2023 ارزش صادرات گیاهان دارویی به اروپا هر سال به طور متوسط ​​8 درصد رشد کرد و به ارزش ۲٫۷ میلیارد یورو در سال 2023 رسید. ارزش واردات نیز در حال کاهش است.

آمار و ارقام های ذکر شده دال بر این است که علاوه بر این که نیاز هایی داخلی مردم برای کاسنی و مشتقات دارویی و درمانی آن زیاد است، بازارهای خارجی اروپا نیز می تواند یکی از بهترین جاها برای فروش محصولات تولیدی عرقیات گیاهی من جمله عرق های کاسنی باشد.

شرایط نگهداری و پرورش کاسنی (شرایط آبیاری، دما، نور و خاک و کوددهی)

آبیاری: آبیاری گیاه باید بطور منظم انجام گیرد. در سه هفته اول کاشت، حداقل یک بار در روز آبیاری کنید. تعداد دفعات آبیاری را می‌توان به دوبار در هفته کاهش داد.

دما: كاسنی محصول آب و هواي خنك و فصل نسبتاً سرد است و گرمای شديد نواحي گرمسير باعث زود بذر دادن آن مي‌شود.

نور: نیاز کمی به نور خورشید دارد و در زمین‌های نسبتاً مرطوب و کم نور می روید.

خاک: بهترین و مناسب ترین زمین برای این گیاه خاک‌های لیمونی سبک که دارای مقدار زیادی مواد آلی است می‌باشد. در خاک‌های هوموسی نیز محصول فراوان حاصل می‌شود. در زمینهای هوموسی که معمولاً فسفر و پتاس ضعیف هستند کافی است که فسفر و پتاس به خاک اضافه شود و زمین‌هایی که فاقد هوموس و مواد آلی هستند، ازت و فسفر به خاک اضافه می‌کنند.

کاشت کاسنی در کدام مناطق ایران؟

زمین های نسبتا مرطوب کنار جاده ها، اماکن بایر و دامنه های کم ارتفاع البرز، راه قزوین به رشت، اطراف رودبار،برخی از مناطق حاشیه ای تهران، کرج، اکثر مناطق آذربایجان از قبیل ارومیه و تبریز، رشت و دیگر نواحی استان گیلان، لاهیجان، فارس، بلوچستان و بخش های نادری از سیستان، آبادان، نواحی کوهستانی خراسان، ارتفاعات بین بجنورد و مشهد و در بخش هایی از مسیر مشهد و فریمان.

کاشت و پرورش کاسنی

بررسی مطالعات فرصت و امکان سنجی کاشت و پروش کاسنی

(مساحت 10000 مترمربع معادل یک هکتار با 900 متر پوشش گیاهی) برای اخذ تسهیلات بانکی و اطلاع از آینده پروژه

الف) اطلاعات ظرفیت و میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 ضریب میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر 32 درصد
ب) اطلاعات مالی و اقتصادی طرح
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح 800 میلیون ریال
2 میزان سرمایه ثابت 164 میلیون ریال
3 میزان سرمایه در گردش 636 میلیون ریال
4 نرخ برگشت سرمایه 59.35 درصد
5 مدت زمان برگشت سرمایه 2.14 سال
6 درآمد فروش در سال اول بهره برداری 551 میلیون ریال
7 درآمد فروش در سال دوم بهره برداری 652 میلیون ریال
8 هزینه های ثابت سرمایه گذاری 164 میلیون ریال
9 سرمایه مورد نیاز جهت تامین ابنیه و سالن ها 0 میلیون ريال
10 سرمایه مورد نیاز جهت تجهیزات کارخانه 55 میلیون ریال
11 هزینه های مرتبط با دارایی های ثابت 0 میلیون ریال
12 تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز اجرای طرح 3 نفر
13 نسبت سر به سر در سال اول بهره برداری 34 درصد
14 نسبت سر به سر در سال دهم بهره برداری 34 درصد
15 نرخ بازدهی داخلی سرمایه گذاریIRR 53.24 درصد
16 IRRتعدیل شده سرمایه گذاری 53.24 درصد

شاید براتان جالب باشد که ببیند با 80 میلیون تومان سرمایه اولیه کسب و کار کاشت و پرورش کاسنی را راه اندازی کرد. آری شگفت انگیز است! چنان که شما صاحب یک مزرعه به متراژ تقریبی یک هکتار به همراه یک ویلا باشید و از لحاظ جدول بندی یا حصارکشی مشکلی نداشته باشید، با کمترین هزینه یعنی 80  میلیون تومان می توانید اقدام به تهیه بذرهای کاسنی و کودهای لازمه کرده و هر چه سریع تر کسب و کار خود را شروع کنید و به 551 میلیون ریال معادل 55 میلیون و 100 هزار تومان سود در اولین سال بهره برداری برسید که این عدد در مقایسه با سرمایه اولیه به کار رفته، رقمی منطقی و بسیار سود ده حساب می شود.

البته لازم به ذکر است، در مزرعه های کوچکتر با متراژ های پایین تر عدم نیاز به تجهیزات و ابزارآلات سبک و سنگین کشاوری سبب می شود هزینه راه اندازی طرح به شدت پایین باشد ولی طبیعی است چنانچه هدف شما تولید در مقایس های بالا و مثلا با هدف صادرات باشد نیاز به تهیه برخی از دستگاه ها هستید، به عنوان نمونه دستگاه های شخم زن یا بذرپاش. البته بدیهی است که در این حالت هم به دلیل تولید بالا قطعا سودآوری طرح نیز بیشتر خواهد شد.

اگر در نظر بگیریم شما قصد دارید کسب وکار کاشت و پروش کاسنی را در مزرعه ای با متراژ 15 هکتار راه اندازی کنید، سرمایه اولیه مورد نیاز شما به خاطر خرید برخی دستگاه ها و استخدام پرسنل بیشتر از 80 میلیون تا 1 میلیارد و 152 میلیون افزایش می یابد ولی درمقابل سود شما نیز در اولین سال بهره برداری به 8265 میلیون و 560 هزار تومان خواهد رسید. همه این آمار و ارقام که از خروجی های نرم افزار کامفار که مخصوص برآوردهای مالی-اقتصادی است نشانگر انعطاف بالای پروژه است و به شما امکان سرمایه گذاری با هر سرمایه و داشتن چشم اندازی آگاهانه از آینده طرح را نشان می دهد.

لازم به ذکراست شما سرمایه گذار و کارآفرین عزیز می توانید با اطلاعات سلیقه ای مدنظر و اعلام جزییات مالی خود برای این پروژه یا پروژه های دیگرتان از طریق بخش سفارش طرح توجیهی و بیزینس پلن کشاورزی اقدام به ثبت سفارش برآورد مالی کامفار کرده و قبل از اجرایی سازی پروژه خود چشم اندازی دقیق از جریانات نقدی طرح تان داشته باشید، آگاهی ای که با در دست داشتن آن می توانید اقدام به اخذ دریافت تسهیلات بانکی نمایید.


کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

- مطالعات مالی و اقتصادی - میزان سرمایه‌گذاری (ثابت و در گردش) - هزینه‌های جاری - تولیدات و ارزش تولیدات - جدول تحلیل مالی - تحلیل و درصد فروش در نقطه سربه‌سر - دوره بازگشت سرمایه - جدول پیش‌بینی ترازنامه - ارائه شاخص‌های مالی - جدول محاسبات تحليل هزينه فايده واحد - برنامۀ زمان‌بندی اجرا - زمانبندی اجرا - مدت زمان بهره‌برداری

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی کاشت و پرورش کاسنی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi