سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی راه اندازی کارگاه شیرینی پزی و قنادی

عنوان فارسی :

دانلود بیزینس پلن راه اندازی و تاسیس کارگاه شیرینی پزی و قنادی به ظرفیت 50 هزار تن در سال

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 21 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 21 سال تهیه : 1401
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
confectionery
قیمت دانلود :
147,000 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

طرح توجیهی راه اندازی کارگاه شیرینی پزی و قنادی با هدف بررسی میزان سرمایه اولیه مورد نیاز و همچنین برآورد سودآوری نهایی و مدت زمان بازگشت سرمایه اولیه، توسط تیمی از بهترین متخصصین مطالعات بازار، نگارش و تدوین گردیده است. در این طرح توجیهی به بررسی پیش نیازهای طرح و همچنین امکان سنجی پیاده سازی طرح نیز پرداخته شده است.

کسب و کار شیرینی پزی و قنادی را می توان یکی از مشاغل پرسود و دارای تقاضای بالا در جامعه عنوان کرد. ایرانیان، علاقه زیادی به شیرینی جات دارند و در مراسمات مختلف خود از جمله جشن های تولد و عروسی، اعیاد و … از انواع مختلفی از شیرینی ها استفاده می کنند. این موارد نشان از تقاضای بالای این محصولات در جامعه دارند. در این راستا، کارآفرینانی که علاقه مند به شروع این کسب و کار هستند، می بایست برای رسمیت بخشیدن به کسب و کار خود، مجوزهای ضروری را دریافت نمایند. همچنین لازم به ذکر است که یک کارگاه شیرینی پزی مجهز که توان تولید انواع شیرینی جات با کیفیت را داشته باشد، باید ابزارها و ماشین آلات گوناگونی را خریداری نماید. هزینه های بالای راه اندازی یک قنادی مجهز، کارآفرینان را ترغیب به گرفتن وام ها و تسهیلات بانکی می کند. در این راستا، ارائه بیزینس پلن دقیق به موسسات مالی می تواند فرآیند اخذ اینگونه وام ها را نیز سرعت بخشد.

هر کاری نیازمند داشتن دانش و تجربه مختص به آن است و شکی در این موضوع نیست. از کسب و کارهای صنعتی، خدماتی و کشاورزی گرفته تا کسب و کارهای خانگی. کسب تدریجی تجربه در هر کاری، چشم اندازهایی را در اختیار کارآفرین قرار می دهد که تا قبل از این با آنها آشنا نبود و شاید اصلا به فکر رخداد همچین وقایعی نیز نبوده است. اما عمر انسان محدود است و فرصت تجربه کردن همه کارها را ندارد. اینجاست که بحث مشورت با افراد باتجربه تر پیش می آید.

بیزینس پلن راه اندازی کارگاه شیرینی پزی و قنادی توسط تیمی از کارشناسان مجرب این حوزه نگارش شده و تمامی پیش نیازهای مربوط به راه اندازی این طرح نیز در آن، مورد اشاره قرار گرفته است. این طرح توجیهی، تجربه سرمایه گذاران قبلی را یکجا جمع کرده و در اختیار شما قرار داده است. ارائه آمارهای دقیق در این طرح توجیهی که به واسطه محاسبات نرم افزاری تهیه گردیده اند، مانع از آزمون و خطا برای کارآفرینان خواهد شد. با داشتن این طرح و مطالعه آن می توانیم به اصطلاح بگوییم که شما ابتدا تجربه کسب می کنید و سپس کسب و کار خود را آغاز می نمایید.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

رديف عنوان شاخص اطلاعاتی ميزان واحد
1 ظرفیت تولید محصولات (انواع شیرینی) 50,000 تن
2 ضریب ميزان تولید در نقطه سربسر 41% درصد
رديف عنوان شاخص اطلاعاتي ميزان واحد
1 میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح 8,684 میلیون ریال
2 میزان سرمایه ثابت 6,968 میلیون ریال
3 میزان سرمایه در گردش 2,469 میلیون ریال
4 نرخ برگشت سرمایه 61 درصد
5 مدت زمان برگشت سرمایه 1.9 سال
6 سود خالص 5,674 میلیون ریال
7 سود ناخالص 16,840 میلیون ریال
8 هزینه خرید مواد اولیه و لوازم بسته بندی 3,967 میلیون ریال
9 هزینه­های عملیاتی سالانه مورد نیاز طرح 9,674 میلیون ریال
10 ارزش افزوده خالص طرح 14,465 میلیون ریال
11 ارزش افزوده ناخالص طرح 14,967 میلیون ریال
12 هزینه­های نگهداری و تعمیرات (نت) سالانه طرح 109 میلیون ریال
13 هزینه­های استهلاک طرح 312 میلیون ريال
14 سرمایه مورد نیاز جهت رهن سوله صنعتی 1,120 میلیون ریال
15 سرمایه مورد نیاز خرید تجهیزات 2,945 میلیون ریال
16 هزینه­های متغیر طرح 5,864 میلیون ریال
17 سرمایه مورد نیاز تامین وسایل حمل و­نقل کارگاهی 42 میلیون ریال
18 ارزش فروش تولیدات سالانه طرح پس از اجرای طرح 20,000 میلیون ریال
19 هزینه­های ثابت طرح 5,986 میلیون ریال
20 تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز اجرای طرح 10 نفر
21 هزینه­های قبل از بهره­برداری طرح 358 میلیون ریال
22 هزینه­های حاملهای انرژی و ارتباطات 1,357 میلیون ریال
23 میزان حقوق سالانه پرسنل ستادی و اجرایی طرح 6,641 میلیون ریال
24 نسبت افزوده ناخالص به ارزش فروش محصولات 74 درصد
25 نسبت افزوده خالص به ارزش فروش محصولات 72 درصد
26 نسبت افزوده خالص به سرمایه­گذاری کل 176 درصد
27 سرانه سرمایه ثابت 638 میلیون ریال
28 سرانه سرمایه­گذاری کل 865 میلیون ریال
29 نسبت سود خالص به ارزش فروش محصولات 26 درصد
30 سرانه ارزش فروش محصولات 2,000 میلیون ریال
31 نسبت سود خالص به سرمایه ثابت 81 درصد
32 مقدار NPV 19,754 میلیون ریال
33 مقدار NPV/I 45 درصد
34 میزان IRR در حالت عادی 60 درصد
35 میزان IRR در حالت بدبینانه 30 درصد

شیرینی پزی و قنادی را می توان یک کسب و کار جذاب و البته با سودآوری بالا عنوان کرد. داشتن یک استراتژی قوی و طی کردن مسیر با داشتن یک برنامه ریزی دقیق می تواند شما را به سودآوری شیرینی برساند. بیزینس پلن راه اندازی کارگاه قنادی می تواند نقشه راه را برای علاقه مندان به این حوزه نشان دهد. این طرح توجیهی می تواند چشم انداز این کسب و کار را در اختیار سرمایه گذاران قرار دهند تا بتوانند تصمیمات سرمایه گذاری اصولی و دقیقی را برای کسب و کار خود اتخاذ نمایند. طرح توجیهی، بازار را با دید اعداد و محاسبات در اختیار سرمایه گذار قرار می دهد، البته اگر بخواهیم به صورت خلاصه نیز این اعداد و ارقام را به شما بگوییم، باید عنوان کنیم که با یک بازار پرطرفدار و پرمتقاضی روبرو هستید. اگر به دنبال سودآوری بیشتر هستید، بهتر است تا فروشگاه را نیز در کنار کارگاه داشته باشید، تا محصولات تولیدی را مستقیما در اختیار مشتریان قرار دهید. این موضوع باعث حذف واسطه ها و نهایتا سودآوری بیشتر برای تولیدکننده خواهد شد.

راه اندازی کارگاه قنادی

سرمایه اولیه لازم برای احداث قنادی

این کسب و کار را می توان در ظرفیت های تولیدی مختلفی شروع کرد. همانطور که امروزه در جامعه شاهد هستیم، حتی برخی نیز این کسب و کار را به عنوان یک شغل خانگی در پیش گرفته اند و محصولات خود را تولید کرده و به بازار عرضه می کنند. در نتیجه این کسب و کار را می توان با هزینه ها و سرمایه گذاری های کم نیز شروع کرد. توجیه پذیری اقتصادی این طرح را می توان از این جنبه بررسی کرد که شیرینی جات، تقاضای بالایی در بازار دارند و همچنین این کسب و کار را می توان با سرمایه اولیه کم و سودآوری بالاتری شروع کرد. تبلیغات و افزایش کیفیت نیز روش توسعه این کسب و کار می باشد.

در این طرح توجیهی، هزینه احداث یک کارگاه شیرینی پزی و قنادی محاسبه گردیده است. سرمایه اولیه به صورت دقیق، ارائه شده و به واسطه آن، میزان سودآوری نهایی نیز محاسبه گردیده است. اگر تمایل به راه اندازی این کسب و کار در کارگاه مجهزی را داشته باشید، باید عنوان کرد که اولین هزینه شما، خریداری یا اجاره کارگاه خواهد بود. در ادامه نیز هزینه های دیگری همچون هزینه خرید تجهیزات مورد نیاز، هزینه انرژی، هزینه منابع انسانی، هزینه خریداری مواد اولیه و … خواهند بود. تمامی این هزینه ها به همراه جزئیات در این طرح توجیهی، مورد اشاره قرار گرفته اند. مطالعه این طرح توجیهی می تواند جواب بیشتر ابهامات کارآفرینان در زمینه شروع این کسب و کار را در خود داشته باشد.

شیرینی پزی و قنادی

میزان سود قنادی

همانطور که در بخش های قبل نیز عنوان شد، شیرینی جات دارای تقاضای بالایی در جامعه ایرانی هستند. لذا سودآوری این کسب و کار نیز بالاست. البته در صورتی که فروشگاه نیز در کنار کارگاه وجود داشته باشد، حذف واسطه باعث افزایش سود خواهد شد. یکی از جذابیت های دیگر این شغل، مربوط به توسعه پذیر بودن آن می باشد. شما می توانید اقدام به تاسیس شعبات دیگر برند خود در مناطق مختلف شهر نمایید. البته بهتر است تا در کنار بحث توسعه، به موضوع کیفیت نیز اشاره کنیم. در این راستا باید گفت که در این کسب و کار نیز رقابت وجود دارد ولی متاسفانه برخی از قنادی ها، کمیت را فدای کیفیت می کنند تا سود بالاتری را کسب کنند. بهتر است بگوییم که بالا بردن کیفیت است که می تواند منجر به توسعه کسب و کار گردد. مطمئنا از خانواده و آشنایان خود شنیده اید که شیرینی های یک قنادی خاص، باکیفیت تر و لذیذتر هستند؛ بازاریابی شفاهی و دهان به دهان مشتریان است که موجب پیشرفت کسب و کار شما خواهد شد.

در کنار بحث کیفیت باید به موضوع نوآور بودن نیز اشاره کرد. قنادی هایی که به دنبال پیشرفت هستند، همواره به دنبال ارائه محصولات جدیدتر با طرح های بهتر نیز می باشند. مثلا در زمینه کیک پزی برای مراسمات تولید و عروسی؛ شاید انواع مختلفی از کیک ها را در قنادی های مختلف مشاهده کرده باشید. قنادی هایی که کیک های کاربرپسندتر و خوشمزه تری را تهیه نمایند، مطمئنا با سیل عظیمی از مشتریان نیز مواجه خواهند شد.

در ادامه نیز باید به موضوع بازاریابی و تبلیغات اشاره کرد. درست است که بازاریابی دهان به دهان مشتریان می تواند منجر به پیشرفت گردد؛ ولی تبلیغات موثر در این بازار پررقابت می تواند فرآیند پیشرفت شما را سرعت بخشد؛ در نتیجه هیچ وقت از صرف هزینه برای تبلیغات اصولی و هدفمند، غافل نشوید.


کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

محاسبات انجام شده در طرح توجیهی احداث شیرینی پزی براورد هزینه های ثابت ، جاری ، درامدها زمین محل اجرای طرح محوطه سازی طرح ساختمانها شرح مشخصات تجهیزات مورد نیاز طرح تاسیسات طرح (برقی و مکانیکی و سایر تاسیسات) اثاثیه اداری و رفاهی طرح هزینه های قبل از بهره برداری وسائط نقلیه و حمل و نقل طرح تعیین نیروی انسانی مورد نیاز به تفکیک بخش ها و با ذکر تخصص مورد نیاز (تولیدی ، غیرتولیدی) مشخصات مواد اولیه و کمکی و بسته بندی تولید (برای هر کدام از محصولات) برآورد میزان مصرف برق ، آب ، سوخت ، ارتباطات و غیره به تفکیک تولیدی و غیر تولیدی تعمیر نگهداری استهلاک بررسی هزینه های متغیر و هزینه های ثابت هزینه های عملیاتی هزینه های غیر عملیاتی سرمایه در گردش مورد نیاز پیش بینی قیمت فروش محصولات پیش بینی درآمد حاصل از فروش محصولات (هزار ریال) صورت سود و زیان طرح نقطه سر به سر دوره بازگشت سرمایه

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی راه اندازی کارگاه شیرینی پزی و قنادی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi