سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی راه اندازی گلخانه خیار

عنوان فارسی :


دانلود بیزینس پلن احداث گلخانه خیار به مساحت 4000 متر

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 38 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 38 سال تهیه : 1401
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
Cucumber greenhouse
قیمت دانلود :
415,600 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

مطالعه طرح توجیهی راه اندازی گلخانه خیار را می توان یکی از پیش نیازهای اساسی برای هر سرمایه گذاری دانست که تمایل به ورود به این حوزه تجاری را دارد. مطمئنا خیار یکی از محصولاتی است که در هر فصلی از سال، تقاضای بالایی در بازار دارد و در نتیجه، بازار هدف گسترده ای داشته و می تواند سودآوری بالایی را برای تولیدکنندگان آن به دنبال داشته باشد. با این حال، تغییرات شرایط آب و هوایی در فصل های مختلف، باعث جلوگیری از کاشت سنتی آن در فصول مختلف می گردد و در این راستا، استفاده از روش گلخانه ای می تواند روش مناسبی برای حل این مشکل باشد. در گلخانه خیار می توان با کنترل عواملی همچون دما و رطوبت، محیط مناسبی را برای کاشت و پرورش این محصول در فصول مختلف و در مناطق جغرافیایی مختلف ایجاد کرد. فقط کافیست تا با اصول پرورش این محصول آشنا شوید و در صورتی که تمایل به پرورش این محصول در سطح تجاری را دارید، بیزینس پلن دقیقی از این کسب و کار را تهیه نمایید.

در این طرح توجیهی، کلیات مربوط به این کسب و کار را تشریح کرده ایم و مبانی سرمایه گذاری اصولی در آن را نیز تشریح نموده ایم که تمامی اینها می توانند برای سرمایه گذارانی که تمایل به کسب سود بیشینه از این کسب و کار را دارند، بسیار مفید باشد.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

الف) اطلاعات ظرفیت و میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 ضریب میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر 25 درصد
ب) اطلاعات مالی و اقتصادی طرح
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح 66,858 میلیون ریال
2 میزان سرمایه ثابت 66,018 میلیون ریال
3 میزان سرمایه در گردش 840 میلیون ریال
4 نرخ برگشت سرمایه 36 درصد
5 مدت زمان برگشت سرمایه 2.8 سال
6 سود خالص 23,944 میلیون ریال
7 سود ناخالص 48,036 میلیون ریال
8 هزینه خرید قطعات و مواد اولیه 3,964 میلیون ریال
9 هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز طرح 15,230 میلیون ریال
10 ارزش افزوده خالص طرح 43,842 میلیون ریال
11 ارزش افزوده ناخالص طرح 46,785 میلیون ریال
12 هزینه های نگهداری و تعمیرات (نت) سالانه طرح 1,110 میلیون ریال
13 هزینه های استهلاک طرح 2,775 میلیون ريال
14 سرمایه مورد نیاز جهت تامین ابنیه و سالن ها 33,140 میلیون ریال
15 سرمایه مورد نیاز خرید تجهیزات 19,764 میلیون ریال
16 هزینه های متغیر طرح 8,383 میلیون ریال
17 سرمایه مورد نیاز تامین وسایل حمل و نقل شهری و کارگاهی 2,500 میلیون ریال
18 ارزش فروش محصولات 52,000 میلیون ریال
19 هزینه های ثابت طرح 11,010 میلیون ریال
20 تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز اجرای طرح 11 نفر
21 هزینه های قبل از بهره برداری طرح 168 میلیون ریال
22 هزینه های حاملهای انرژی(سوخت ، آب شرب ، برق و…) 141 میلیون ریال
23 میزان حقوق سالانه پرسنل ستادی و اجرایی طرح 10,478 میلیون ریال
24 نسبت افزوده ناخالص به ارزش خدمات ارائه شده 90 درصد
25 نسبت افزوده خالص به ارزش خدمات ارائه شده 84 درصد
26 نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل 66 درصد
27 سرانه سرمایه ثابت 6,002 میلیون ریال
28 سرانه سرمایه گذاری کل 6,078 میلیون ریال
29 نسبت سود خالص به ارزش خدمات ارائه شده 46 درصد
30 سرانه ارزش خدمات ارائه شده 4,727 میلیون ریال
31 نسبت سود خالص به سرمایه ثابت 12 درصد
32 مقدار NPV 26,243 میلیون ریال
33 مقدار NPV/I 29 درصد
34 میزان IRR در حالت عادی 40 درصد
35 میزان IRR در حالت بدبینانه 34 درصد

پرورش خیار در گلخانه

خیار یکی از صیفی جاتی است که تقاضای زیادی بین خانواده های ایرانی دارد. تقاضای زیاد این محصول در بازار و در تمام فصول سال باعث شده تا سرمایه گذاران زیادی علاقه مند به شروع این کسب و کار گردند. با این حال، علاقه مندان به این حوزه کشاورزی باید آموزش های خاص این حوزه را فراگرفته و به روش اصولی شروع به کار کنند. در طی سال های گذشته، پیشرفت های گسترده ای در حوزه های کشاورزی ایجاد شده و به واسطه تولید کودهای بهتر، روش های بهتر آبیاری، گلخانه های مجهزتر و …، میزان بهره وری و بازدهی محصولات کشاورزی نیز افزایش یافته و در کنار آن نیز با حذف هزینه های سربار، میزان سودآوری نیز افزایش یافته است. در این بین، تحقیقات گسترده کشاورزی باعث شده تا بذرهای بهتری تولید گردیده و نهایتا نیز کیفیت محصولات نهایی افزایش یابد. در زمینه پرورش گلخانه ای خیار نیز روش های بهتری کشف شده که در این بین می توان به روش کاشت هیدروپونیک اشاره کرد. امروزه اکثر کشاورزان از روش هیدوپونیک برای پرورش خیار گلخانه ای استفاده می کنند، چرا که به واسطه این روش می توان صرفه جویی خوبی در مصرف انرژی داشت و نهایتا نیز بازدهی بیشتری را تجربه نمود.

باید در نظر داشت که در زمینه پرورش خیار مخصوصا در گلخانه ها باید فاکتورهای زیادی را در نظر داشت که از جمله آنها می توان به میزان رطوبت مورد نیاز، نحوه آبیاری، میزان دما، نور، نوع و میزان کود و … اشاره نمود. در محیط گلخانه باید دمایی در حدود 22 تا 27 درجه سانتیگراد را ایجاد نمود و دمای کمتر از 15 درجه و بیشتر از 32 درجه نمی توانند گزینه های مطلوبی برای گلخانه خیار باشند. همچنین باید به میزان نور مورد نیاز نیز توجه داشت، به طوری که این نوع گلخانه ها به 12 تا 16 ساعت نور در روز نیاز دارند و برای تامین این نور از لامپ های فلورسنت یا لامپ های جیوه ای مخصوص استفاده می گردد. در مورد میزان رطوبت نیز باید عنوان کرد که جهت داشتن بهترین میزان رشد و افزایش گلدهی و بازدهی، باید 70 درصد رطوبت به این گیاهان برسد.

احداث گلخانه خیار

درآمد گلخانه خیار

مطمئنا تعیین دقیق سودآوری و درآمد نهایی گلخانه خیار می تواند بستگی به عوامل زیادی داشته باشد که در این بین می توان به میزان سرمایه اولیه، ظرفیت تولید نهایی، زمان عرضه به بازار، کیفیت محصولات و … اشاره نمود. در این طرح توجیهی، تمامی این موارد به صورت دقیق توسط کارشناسان این حوزه بررسی شده اند و از تجارب کشاورزان قبلی و نیز مطالعات بازار نیز استفاده گردیده و نهایتا نیز برآورد خوبی از میزان سودآوری نهایی و مدت بازگشت سرمایه ارائه شده است. سرمایه گذاران علاقه مند به این حوزه کشاورزی با مطالعه و بررسی این بیزینس پلن می توانند چشم انداز بهتری از آینده این کسب و کار را به دست آورند و با روش های اصولی سرمایه گذاری در این حوزه نیز آشنا گردند.

در مورد میزان برداشت این محصول باید عنوان کرد که کاشت گلخانه ای می تواند بازدهی ده برابری نسبت به کاشت در فضای آزاد و به روش سنتی را در پی داشته باشد. در هر مترمربع از فضای گلخانه ای می توان حدود 20 کیلوگرم محصول برداشت کرد و باید در نظر داشت که در طول سال می توان سه بار برداشت انجام داد و در این بین در صورت مدیریت دقیق و اصولی می توان کیفیت محصولات را نیز افزایش داد و محصولات خوبی را روانه بازار کرد. مطمئنا تمامی این موارد می توانند گزینه های جذابی برای سرمایه گذارانی باشند که تمایل به ورود به این کسب و کار را دارند. با توجه به مطالعات انجام شده در این حوزه، می توان گفت که حتی احداث یک گلخانه در متراژهای کم نیز می تواند سودآوری معقولی را برای سرمایه گذاران آن در پی داشته باشد.

خیار گلخانه ای

توجیه پذیری اقتصادی احداث گلخانه خیار

کشاورزی سنتی به مرور زمان جای خود را به کشاورزی مدرن داده است و در این بین، عوامل زیادی بوده اند که روی این موضوع تاثیر گذاشته اند. کاهش منابع آب، کیفیت پایین محصولات در روش سنتی، افزایش تقاضای بازاری و … همه و همه از جمله عواملی بوده اند تا انسان به فکر روش های بهتری برای کشاورزی بیافتد. محیط گلخانه ای با توجه به شرایطی که دارد، از هدررفت آب جلوگیری می کند و نهایتا بازدهی بیشتری را نسبت به حالت معمول ایجاد می نماید. در این بین، بحث صادرات نیز از جمله مواردی است که می تواند برای سرمایه گذاران در زمینه احداث گلخانه، جذابیت داشته باشد.

با نگاهی به آمارها و محاسباتی که در این طرح توجیهی انجام شده و همچنین با نگاهی به مطالعات بازاری انجام شده در زمینه احداث گلخانه خیار، می توان متوجه توجیه پذیری اقتصادی بالای مربوط به آن شد. با این حال، بهتر است تا نگاهی به مشکلات مربوط به این حوزه نیز داشته باشیم. شاید برخی از سرمایه گذاران، احداث گلخانه خیار را یک ایده سرمایه گذاری کم ریسک تلقی کنند ولی باید در نظر داشت که عدم شناخت دقیق بازار، هزینه های سنگین تعمیرات تجهیزات گلخانه ای، گران بودن برخی از کودهای مورد نیاز و … می توانند مشکلاتی باشند که یک سرمایه گذار می تواند با آنها روبرو گردد. البته جای نگرانی نیست، چرا که در ظرح توجیهی احداث گلخانه خیار، تمامی ریسک ها از حالت خوش بینانه تا بدبینانه، در نظر گرفته شده اند و سرمایه گذار قبل از شروع به کار، با مطالعه تمامی این موارد می تواند تصمیمات اصولی تری را در مورد شروع کار اتخاذ نماید. این طرح توجیهی با ارائه چشم انداز دقیق آینده این کسب و کار، می تواند مسیر دقیق موفقیت را برای علاقه مندان به این حوزه، ترسیم نماید. نهایتا باید عنوان کرد که سرمایه گذاران علاقه مند به اخذ تسهیلات و وام های بانکی نیز می توانند از این طرح توجیهی برای قانع کردن بانک ها در راستای سودآور بودن این طرح، استفاده نمایند.

کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

سرفصل های طرح توجیهی گلخانه خیار شامل: محاسبه سرمايه ثابت مورد نياز طرح توجیهی گلخانه خیار – زمین – سرمايه مورد نياز جهت محوطه سازي – سرمايه مورد نياز جهت ساخت و سازهای – سرمايه مورد نياز جهت تامين ؛ نصب و راه اندازی تاسیسات – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل حمل و نقل کارگاهی و شهري – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل اداري ، آزمایشگاه و پشتيباني – سرمايه مورد نياز جهت تامين , نصب و راه اندازي تجهيزات مورد نياز – سرمایه مورد نیاز خرید انشعابات مورد نیاز – هزينه هاي قبل از بهره برداري – جمع بندي تعیین میزان سرمایه ثابت مورد نیاز اجرای طرح محاسبه هزینه های عملیاتی سالانه مورد نياز طرح توجیهی گلخانه خیار – هزینه های حقوق و مزاياي سالانه کارکنان – هزینه های سالانه حامل های انرژی و ارتباطات – هزینه های سالانه استهلاک – هزینه های سالانه نگهداری و تعمیرات – هزینه های سالانه اداری و پشتیبانی – جمع بندي تعیین میزان هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمایه در گردش مورد نياز طرح توجیهی گلخانه خیار – هزینه های خرید سالانه مواد اولیه مورد نیاز – جمع بندي تعیین میزان سرمایه در گردش مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمايه کل مورد نياز طرح توجیهی گلخانه خیار – ارزش محصولات توليد شده (خیار) متوسط ارزش سود خالص درطول يک سال کاري – محاسبه سود ناخالص – محاسبه سود قبل از پرداخت مالیات – محاسبه سود خالص متوسط ميزان برگشت سرمايه نسبت به سود خالص مدت زمان برگشت سرمايه تعیین نقطه سربسری – محاسبه متوسط هزینه های ثابت سالانه – محاسبه متوسط هزینه های متغیر سالانه – محاسبه نقطه سربسری ارائه خدمات ارائه شده تجزيه و تحليل شاخص های (نسبت های) مالی طرح محاسبه شاخص های تصمیم گیری و تحلیل اقتصادی – محاسبه ارزش فعلی خالص طرح Net Present Value ) NPV) – محاسبه ارزش فعلی درآمدهای طرح – محاسبه ارزش فعلی هزینه های طرح – نحوه محاسبه مقدار NPV – محاسبه نرخ بازگشت سرمایه NPV Ratio) NPV/I) – محاسبه نرخ بازده داخلی Internal Rate of Return ) IRR) – تحلیل حساسیت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “طرح توجیهی راه اندازی گلخانه خیار”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 3 =

پشتیبانی

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی

logo-samandehi

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی