سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی احداث و راه اندازی کارخانه تولید مواد شوینده

عنوان فارسی :


دانلود بیزینس پلن احداث و راه اندازی کارخانه تولید مواد شوینده با ظرفیت 1800 تن در سال

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 37 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 37 سال تهیه : 1401
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
detergents
قیمت دانلود :
455,000 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

ماده شوینده، یک سورفکتانت یا مخلوطی از سورفکتانت ها با خاصیت پاک کنندگی در محلول های رقیق می باشد. انواع زیادی از مواد شوینده وجود دارند، آنها دسته ای عادی از آلکیل بنزن سولفونات ها هستند که ترکیبات صابونی مانندی می باشند که در آب سخت حل می شوند، زیرا سولفونات قطبی (مواد شوینده) به احتمال کمتر از کربوکسیلات قطبی (صابون) با کلسیم و سایر یون های موجود در آب سخت پیوند می خورند.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

1-عنوان فعاليت: احداث کارخانه تولید مواد شوینده
2-ظرفيت : 1800 تن در سال
3-مجري طرح:
4-محل اجرا :
5-اشتغال طرح : 12نفر
6-سرمايه ثابت طرح : 69610.43 میلیون ریال معادل شش میلیارد و نهصد و شصت و یک میلیون و چهل و سه هزارتومان
7-سرمايه در گردش : 20932.18 میلیون ریال معادل دو میلیارد و نود و سه میلیون و دویست و هجده هزارتومان
8-سرمايه گذاري کل طرح : 90542.61 میلیون ریال معادل نه میلیارد و پنجاه و چهار میلیون و دویست و شصت و یک هزارتومان
9-ميزان زمين طرح : 2000متر مربع
10-ميزان زمين بنا : 986متر مربع
11-ميزان تسهيلات مورد نياز : 72434.09 میلیون ریال معادل هفت میلیارد و دویست و چهل و سه میلیون و چهارصد و نه هزارتومان
12-نوع تسهيلات : وام 5 ساله
13-نقطه سربه سر : 30.75%
14-مدت برگشت سرمايه : 4سال
15-نرخ بازدهي سرمايه : 58.03%
16-تورم : 30%
16-نرخ تنزیل : 0.25

کلمه انگلیسی detergent از صفت لاتین detergens از فعل detergere به معنای پاک کردن یا جلا دادن گرفته شده است. دترجنت یا ماده شوینده یک سورفکتانت یا مخلوطی از سورفکتانت ها با خاصیت پاک کنندگی در محلول های رقیق است. با این حال، به طور متعارف، دترجنت یا ماده شوینده به معنای ترکیبات پاک ‌کننده مصنوعی برخلاف صابون (نمکی از اسید چرب طبیعی) بکار گرفته می شود، حتی اگر صابون نیز به معنای واقعی یک ماده شوینده باشد. در زمینه های خانگی، این اصطلاح به محصولات پاک کننده خانگی مانند شوینده لباسشویی یا شوینده ظرف اطلاق می شود که در واقع مخلوط پیچیده ای از ترکیبات مختلف هستند که همه آنها به خودی خود مواد شوینده نیستند.

نیروی شویندگی یا زدایندگی، توانایی زدودن مواد ناخواسته به نام «خاک» از یک بستر (مانند لباس) است. محصولات پاک کننده زیادی در بازار وجود دارد و اکثر آن چیزی است که ما از آن به عنوان شوینده یاد می کنیم. شوینده، ماده یا مخلوطی است که حاوی صابون و یا سورفکتانت (هر ماده/مخلوط آلی) است که برای فرآیندهای شستشو و تمیز کردن در نظر گرفته شده است.

مواد شوینده ممکن است به اشکال مختلفی مانند پودرهای سنتی، قرص‌های دوز واحد، مایعات غلیظ، کپسول ‌های مایع، خمیر یا کیک‌ باشند، و در انواع مختلفی برای رفع نیازهای مصرف‌ کنندگان در تمیز کردن، مراقبت از پوست، مراقبت از پارچه و عطرها تولید شده اند، که برای کاربردهای خانگی، سازمانی یا صنعتی در نظر گرفته شده اند.

نمونه‌هایی از محصولات شوینده روزمره عبارتند از: نرم ‌کننده‌های لباس‌ ها و پارچه، پاک‌کننده ‌های همه منظوره و مخلوط ‌هایی که برای خیساندن (پیش‌شستن) یا سفید کردن در نظر گرفته شده ‌اند. این مواد ممکن است بیوسیدال (کشنده ارگانیزم ها) نیز باشند، به عنوان مثال. ضد عفونی کننده ها، سفید کننده ها را می توان نام برد.

تولید مواد شوینده

ماده شوینده، هرگونه از چندین سورفکتانت (مواد فعال در سطح) است که به ویژه در جدا کردن مواد خارجی از سطوح آلوده و معلق نگه داشتن آن موثر است. این اصطلاح معمولاً به یک ماده مصنوعی اشاره دارد که با صابونی کردن چربی ها و روغن ها ساخته نمی شود. کاربردهای اولیه این مواد همراه با حمام مایع، شستشوی ظروف و لباسشویی است. مواد شوینده نیز به عنوان امولسیفایر در کاربردهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. عوامل پراکنده اضافه شده به روغن های روان کننده مورد استفاده در موتورهای خودرو برای جلوگیری از تجمع رسوبات صمغ مانند بر روی دیواره سیلندر، بنزین برای جلوگیری از تجمع بقایای صمغی در کاربراتور و حلال های خشک شویی برای تسهیل حذف خاک از لباس ها، نمونه هایی از این مواد شوینده غیرآبی هستند.

توانایی یک ماده برای حذف و زدودن مواد ناخواسته به نام «خاک» از یک بستر، قدرت زدایندگی نامیده می شود. شوینده یک سورفکتانت یا مخلوطی از سورفکتانت ها است که در صورت وجود در محلول های رقیق خاصیت پاک کنندگی دارد. انواع مختلفی از مواد شوینده وجود دارد. با این حال، رایج ترین شوینده ها نمک های سدیم آلکیل هیدروژن سولفات زنجیره بلند یا زنجیره بلند بنزن سولفونیک اسید مانند آلکیل بنزن سولفونات ها هستند. مواد شوینده عمدتاً برای شستشوی ظروف و لباس استفاده می شوند. علاوه بر این، به عنوان امولسیفایر در بسیاری از کاربردها استفاده می شوند. انواع مختلفی از مواد شوینده بر اساس نوع لباسشویی، میزان کثیفی موجود در آنها، سختی لکه ها یا بر اساس نیاز پارچه مورد استفاده قرار می گیرند.

به هر ماده ای که برای تمیز کردن لباس ها استفاده می شود، مواد شوینده می گویند. بسته به نوع لباس ‌ها، میزان کثیفی آن ‌ها، سختی لکه ‌ها یا بر اساس نیاز پارچه، شوینده ‌ها انواع مختلفی دارند. بیشتر اوقات، وقتی از لباس ‌شویی صحبت می ‌کنیم، عموماً به این فکر می ‌کنیم که لباس ‌ها، ملحفه ‌ها، حوله ‌ها یا حتی کفش ‌هایمان مهم هستند! اما آیا تا به حال به محصولی که برای شستن همه آنها استفاده می شود فکر کرده اید؟ خوب، اگر نه، وقت آن رسیده است که انواع مختلفی از مواد شوینده موجود امروز را بررسی کنیم.

بیایید نگاهی به انواع مختلف شوینده های موجود در بازار داشته باشیم:

به طور کلی، وقتی صحبت از انواع مختلف مواد می شود، تعداد زیادی از آنها به ذهن می آید:

  • DIY
  • متداول
  • پودری
  • مایع
  • غیر سمی.

بیایید یک به یک آنها را بررسی کنیم و با مزایا و معایب هر یک از آنها آشنا شویم:

DIY: شوینده های لباسشویی خانگی DIY یک راه آسان برای صرفه جویی در هزینه هستند. می توانید عطر دلخواه خود را به آن ها بدهید و مواد را با توجه به راحتی و تناسب پوست خود انتخاب کنید. با اینکه این مواد، ارگانیک و بدون سموم و مواد شیمیایی خشن هستند و برای مدت طولانی دوام می آورند، اما با مشکلات و چالش های خاص خود همراه هستند. شوینده‌ های DIY نسبت به شوینده ‌های معمولی راحت ‌تر، مؤثرتر و کارآمدتر هستند، با این حال زمان می ‌برند و آماده سازی آنها دشوار است.

شوینده متداول: شوینده متداول لباسشویی مانند هر محصول خانگی دیگری می تواند حاوی مواد شیمیایی سمی و حتی سرطان زا باشد. شوینده ‌های متداول از مواد شیمیایی برای ایجاد عطر، مواد پاک ‌کننده برای تمیز کردن لباس‌ ها، تثبیت ‌کننده ‌ها برای تثبیت ماندگاری آنها و سفیدکننده‌ ها، روشن‌کننده‌ ها و فسفات‌ ها برای موثرتر کردن مواد شوینده در آب سخت استفاده می ‌کنند. بقایای آنها حتی پس از شستن روی لباس ‌ها وجود دارد و احتمالاً با پوست تماس پیدا می‌ کنند و باعث تحریک می‌ شود.

شوینده های پودری: مواد شوینده پودری ماندگاری بیشتری نسبت به شوینده های مایع دارند، به این ترتیب می توانید به راحتی و بدون نگرانی آنها را به صورت عمده خریداری کنید. محدودیت اصلی شوینده‌ های پودری این است که به خوبی در مایع حل نمی ‌شوند و می ‌توانند رسوبات گچی روی لباس ‌ها باقی بگذارند.

شوینده های مایع: شوینده های مایع با آب، به خصوص در آب سرد، عالی عمل می کنند. قبل از شستن لباس ‌ها، به راحتی می ‌توان از آنها برای زدودن لکه ‌ها نیز استفاده کرد. اما محدودیتی که در آنها وجود دارد این است که به عنوان مایع، به راحتی می توان از آنها بیش از حد استفاده کرد و همچنین بسته بندی آنها ضایعات بیشتری ایجاد می کند.

غلاف های شوینده غیر سمی: غلاف های مواد شوینده غیر سمی عاری از مواد شیمیایی هستند و به راحتی قابل استفاده می باشند. این مواد، کاربر را از دردسر استفاده از دوز صحیح، که اغلب به طور طبیعی اتفاق می افتد، رها می کنند.

کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

سرمایه گذاری پروژه منابع تامین مالی اشتغال زایی پروژه خلاصه گزارش اهمیت اجرای طرح تجهیزات خط تولید مواد شوینده فرآیند تولید مشخصات متقاضی و محل اجرای طرح جدول درآمدهای طرح زمين محوطه سازی ساختمان سازی ماشین آلات و تجهیزات آنها تاسیسات وسايل حمل و نقل مواد اوليه آب ،برق ،سوخت مصرفي برآورد هزينه تعميرات ونگهداري برآورد حقوق و دستمزد نيروي انساني برآورد هزينه ثابت -هزينه هاي سرمايه اي -هزينه قبل از بهره برداري -برآورد سرمايه در گردش ميليون ريال سرمايه در گردش سال اول بهره برداري برآورد هزينه استهلاک پس از اجرا هزينه توليد ساليانه برآورد هزینه های جاری طرح با نرخ تورم 40 درصد سالانه طی مدت 10 سال محاسبه نقطه سر به سر -درصد فروش در نقطه سربه سر سود و زيان ناويژه (سود) سود ناویژه سود ویژه ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت هاي آن نسبت افزوده ناخالص به فروش ارزش افزوده خالص نسبت افزوده خالص به فروش نسبت افزوده خالص به سرمايه گذاري کل سرمايه ثابت سرانه کل سرمايه گذاري سرانه نرخ بازدهي سرمايه جدول باز پرداخت اقساط تسهيلات نسبت افزوده صورت حساب سود و زیان طرح جدول محاسبات تحليل هزينه های طرح

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “طرح توجیهی احداث و راه اندازی کارخانه تولید مواد شوینده”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + 6 =

پشتیبانی

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی

logo-samandehi

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی