عنوان فارسی : |
|
مناسب برای: | ارائه به سازمان ها ، شرکت ها، بانک ها ، دانشگاه ها و شرکت در مناقصه و ... |
اصول نگارش : | براساس استانداردهای جهانی طراحی بیزینس پلن (طرح پیشنهادی کسب و کار) |
تعداد صفحات: 12 | سال تهیه : 1403 |
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) | کیفیت نگارش : طلایی |
1. کسانی که به دنبال پیاده سازی سامانه برنامه ریزی منابع سازمانی (ERP) در سازمان خود هستند 2. کسانی که به دنبال بهترین مجری متخصص در راستای ارائه این سیستم هستند 3. کسانی که خود، ارائه دهنده نرم افزارها و استراتژی های ERP هستند و طرح شفافی برای کار خود ندارند 4. کسانی که به دنبال متقاعد کردن مشتریان و کارفرمایان برای سفارش این سامانه هستند 5. کسانی که به دنبال یافتن چشم اندازی کلی در زمینه فرآیندهای پیاده سازی این سامانه هستند ولی اطلاعات جامع فنی در این زمینه ندارند 6. این پروپوزال کاری می تواند اولین و اصلی ترین گام در راستای توسعه کسب و کار حرفه ای و جذب مشتریان جدید باشد
1. عنوان 2. نویسندگان طرح و همکاران پروژه (به همراه رزومه مختصر) 3. درباره این پروپوزال 4. شرح نیاز، بیان مساله، خلاصه اجرایی و اهداف پروژه 5. ارائه راهکارها و استراتژی ها برای حل مساله 6. هزینه های پروژه 7. زمان بندی پروژه 8. رزومه تیم 9. شرایط و ضوابط همکاری 10. درباره ما 11. تماس با ما
سازمان های مدرن امروزی، از نظر پیاده سازی استراتژی ها، فنآوریها و تاکتیک هایی جهت دستیابی به اهداف و آرمان ها، بسیار پیشرفته تر شده اند. مشاهده شده که همه بخش های تجاری، در پیاده سازی فنآوریهای پیشرفته که به دستیابی به مزیت رقابتی نسبت به دیگران کمک می کنند، اقدامات مهمی انجام داده اند. در واقع، سیستم برنامه ریزی منابع سازمانی میان همه سازمان ها بسیار پر طرفدار شده است. با ارزیابی مسائل مختلف موجود در بخش تجاری، پیاده سازی سیستم ERP در رفع مسائل و اجرای صحیح عملیات هایی که سازمان را در تولید سودآوری کافی و عملکرد روان کمک می کند، بسیار با ارزش می باشد. با توجه به این حقیقت که پیاده سازی این سامانه می تواند بسیار مفید باشد، ما اقدام به طراحی یک طرح پیشنهادی یا پروپوزال کاری حرفه ای در زمینه ارائه راهکارهای ERP کرده و جنبه های کلیدی مرتبط با آن را به تفضیل بیان کرده ایم.
در پروپوزال های کاری فراپلن، تمامی اصول طراحی (از جمله زیبایی فونت، رسم جداول، تصاویر مرتبط و …) رعایت شده است. همچنین از متنی جذاب و گیرا و مطالب طبقه بندی شده در این نمونه ها استفاده شده است. این پروپوزال در 12 صفحه آماده شده و در ادامه نیز تصویر یکی از صفحات آن قرار داده شده است:
برنامه ریزی منابع سازمانی که به آن ERP نیز گفته می شود، به معنای یک سیستم نرم افزار پیمانه ای است که برای تلفیق زمینه های کارکردی عمده فرآیندهای تجاری یک شرکت و تبدیل به یک سیستم یکپارچه، طراحی شده است. پیاده سازی این سامانه به یکی از جنبه های اصلی در ملاحظه مزیت های اجزای نرم افزاری اصلی که به آن ماژول یا پیمانه گفته می شود، تبدیل شده است. علاوه بر آن، تمرکز بر زمینه های تجاری اساسی مانند منابع انسانی، امور مالی، حسابداری، مدیریت مواد و انبار، مدیریت ارتباط با مصرف کننده، مدیریت زنجیره تولید و تامین را ممکن می سازد. این سیستم، براساس ماژول های اصلی مورد استفاده توسط سیستم های سازمان طبق الزامات و نیازمندی های آنها می باشد. با ملاحظه عملیات های کلیدی انجام شده توسط سازمان ها در بخش های متمایز، این سامانه، دامنه گسترده ای از خدماتی را فراهم می کند که سطح عملکرد را بهبود می بخشد و در نتیجه بر رسیدن به اهداف و آرمان ها، تاثیر می گذارد. اگرچه نرم افزار برنامه ریزی منابع سازمانی، مزیت های اساسی فراهم می کند، اما بسیار مهم است که این حقیقت در نظر گرفته شود که معایب خاصی نیز دارد که لازم است برای اجرای موثر همه عملیات ها مورد ارزیابی قرار گیرند. بنابراین از جانب سازمان، بسیار مهم است که تاکید بر برنامه ریزی و مدیریت موثر قبل از اجرای پیاده سازی این سامانه را مورد ملاحظه قرار دهد. لازم به ذکر است که برخی سازمان ها با مسائل اساسی مرتبط با مدیریت زنجیره تامین، مدیریت ارتباط با مشتری، تولید، تامین مالی و حسابداری مواجه هستند. بنابراین، با در نظر گرفتن این حقیقت که این مسائل با پیاده سازی سیستم های ERP قابل رفع است، این پروپوزال کاری برای تحلیل روند پیاده سازی و نحوه رسیدن به اهداف، تهیه شده است.
ERP یا برنامه ریزی منابع سازمانی، نرم افزاری است که برای مدیریت و تلفیق کارکردهای اصلی سازمان مانند تامین مالی، HR، مدیریت زنجیره تامین و مدیریت موجودی در یک سیستم واحد، طراحی شده است. این سامانه که کاربرد گسترده ای در سازمان هایی از همه اندازه دارد، برای شرکت های بزرگ یک ابزار الزامی محسوب می شود و بیش از پیش در همه شرکت های کوچک رو به رشد، بکار گرفته شده است. پیچیدگی اقتصاد جهانی و تقاضای مصرف کننده های مدرن، باعث منظم شدن فرآیندهای تجاری و مدیریت بهینه سازی داده های حیاتی شده است. این سیستم معمولاً یک مجموعه از این قابلیت ها می باشد.
یک سیستم ERP از اجزای نرم افزاری یا ماژول تشکیل شده است که هر کدام از آنها بر یک فرآیند تجاری متمایز تمرکز می کنند. ماژول های معینی، برای تقریباً هر نوع کسب و کاری به عنوان «هسته» در نظر گرفته می شود و ابتدا باید نصب گردد.
شرکت های دخیل در تولید یا توزیع معمولاً یک ماژول «مدیریت زنجیره تامین» (SCM) اضافه می کنند تا سطح موجودی را رهگیری کنند و انبارها و حمل و نقل های مختلف برروی زنجیره تامین را ردیابی کنند. اگر نیازهای تجاری آنها پیچیده باشد، ممکن است یک «سیستم مدیریت انبار» (WMS) و «سیستم مدیریت حمل و نقل» (TMS) (شاید از سازندگان نرم افزار مختلف) بیافزایند تا این کارکردهای لجستیک را مدیریت کنند. این ماژول های اضافه، که در اغلب موارد هنگام رشد شرکت، خریداری می شوند، معمولاً ماژول های پایه بیشتری دارند که در سیستم ERP آنها شامل می شود.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.