سفارش طرح توجیهی

دانلود پروپوزال کاری راهکارهای پیاده سازی طرح امنیتی فایروال (Firewall)

عنوان فارسی :

بیزینس پلن راهکارهای پیاده سازی طرح امنیتی فایروال (Firewall)

مناسب برای: ارائه به سازمان ها ، شرکت ها، بانک ها ، دانشگاه ها و شرکت در مناقصه و ...
اصول نگارش : براساس استانداردهای جهانی طراحی بیزینس پلن (طرح پیشنهادی کسب و کار)
تعداد صفحات: 12 سال تهیه : 1403
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
در صورتیکه تمایل به شخصی سازی و سفارشی سازی این پروپوزال با اسم و لوگوی شرکت جهت ارائه در زمینه های کاری خود دارید می توانید با همکاران ما به شماره 09360147484 تماس حاصل نمایید تا راهنمایی های لازم به شما ارائه گردد.
قیمت دانلود :
299,000 تومان
این پروپوزال مناسب چه کسانی است؟

1. کسانی که به دنبال ایمن سازی شبکه سازمانی هستند 2. کسانی که به دنبال جلوگیری از هک یا حملات سایبری به شبکه سازمان هستند 3. کسانی که به دنبال پیاده سازی راهکار فایروال برای ابزارهای نرم افزاری و سخت افزاری هستند 4. کسانی که به دنبال متقاعد کردن مشتریان و کارفرمایان جهت سفارش این پروژه هستند 5. کسانی که ارائه دهنده خدمات امنیت شبکه می باشند ولی مشتریان چندانی ندارند و به دنبال رشد کسب و کار خود هستند 6. کسانی که به دنبال کسب چشم انداز جامعی در مورد راهکارهای امنیت شبکه هستند ولی اطلاعات جامع و دقیقی در این زمینه ندارند

پروپوزال کاری
فهرست مطالب و محتویات

1. عنوان 2. نویسندگان طرح و همکاران پروژه (به همراه رزومه مختصر) 3. درباره این پروپوزال 4. شرح نیاز، بیان مساله، خلاصه اجرایی و اهداف پروژه 5. ارائه راهکارها و استراتژی ها برای حل مساله 6. هزینه های پروژه 7. زمان بندی پروژه 8. رزومه تیم 9. شرایط و ضوابط همکاری 10. درباره ما 11. تماس با ما

شرح موضوع

در جهان رقابتی امروز، اکثر کسب و کارها، صرفنظر از اندازه شان، بر این باور هستند که دسترسی به اینترنت، امری واجب و ضروری برای بقا و رشد آنها است. با این حال اتصال یک کامپیوتر شخصی (یا یک شبکه) به اینترنت می تواند داده های حیاتی یا محرمانه را در معرض حمله مهاجمانی در همه جای جهان قرار دهد، زیرا اتصالات حفاظت نشده به اینترنت (یا هر توپولوژی شبکه)، کامپیوتر کاربر را نسبت به حمله هکرها و دیگر تهدیدات اینترنتی، آسیب پذیر می کند. بنابراین، لازم است تا از فایروال (Firewall) برای فراهم کردن حفاظت بالا برای شبکه و کاربر شبکه استفاده شود. این فناوری، مانعی بین کامپیوتر کاربر و اینترنت بوجود می آورد (یعنی، از دسترسی کاربران اینترنت غیرمجاز به کامپیوترهای شخصی و شبکه های متصل به اینترنت، جلوگیری می کند). این بیزینس پلن، به بررسی طراحی و پیاده سازی یک سیستم فایروال مورد استفاده برای حفاظت کامپیوترهای شخصی و شبکه های سازمانی در برابر نفوذ خصمانه از طریق اینترنت، می پردازد و راهکارهای پیاده سازی این ابزار را ارائه می دهد.

در پروپوزال های کاری فراپلن، تمامی اصول طراحی (از جمله زیبایی فونت، رسم جداول، تصاویر مرتبط و …) رعایت شده است. همچنین از متنی جذاب و گیرا و مطالب طبقه بندی شده در این نمونه ها استفاده شده است. این پروپوزال در 12 صفحه آماده شده و در ادامه نیز تصویر یکی از صفحات آن قرار داده شده است:

فایروال

فایروال (Firewall) چیست و چگونه کار می کند؟

فایروال را می توان به صورت دروازه های مرزی تصور کرد که انجام فعالیت های وب مجاز و غیرمجاز در یک شبکه خصوصی را مدیریت می کند. این اصطلاح از مفهوم دیوارهای فیزیکی که موانعی برای کند کردن گسترش آتش تا رسیدن خدمات فوریتی برای اطفای آن، آمده است. مشابه با آن، فایروال های امنیت شبکه برای مدیریت ترافیک اینترنتی (معمولاً بکار گرفته شده برای کند کردن گسترش تهدیدات اینترنتی)، بکار گرفته می شوند. این ابزار، یک سیستم امنیت شبکه کامپیوتری است که ترافیک ورودی یا خروجی یا داخلی اینترنت به یک شبکه خصوصی را محدود می کند.

این نرم افزار یا واحد سخت افزاری-نرم افزاری اختصاصی، با جلوگیری یا اجازه دادن انتخابی بسته های داده، کار می کند و معمولا برای جلوگیری از مبادرت افراد (درون یا خارج از شبکه خصوصی) به فعالیت های اینترنتی غیرمجاز و کمک به جلوگیری از فعالیت بدخواهانه، در نظر گرفته می شود. این فناوری، «نقاط مسدود بسته» برای محدود کردن ترافیک اینترنتی ایجاد می کند. سپس، در این نقاط، ترافیک اینترنتی براساس یک مجموعه از پارامترهای برنامه ریزی شده، مورد بازبینی قرار می گیرند و سپس براساس آنها اقدام می شود. همچنین، تعدادی از فایروال ها، ترافیک و اتصالات را رهگیری می کنند و در گزارش های حسابرسی ثبت می کنند تا مشخص شود که چه مواردی اجازه داده شده و چه مواردی مسدود یا جلوگیری شده اند.

این ابزارها معمولاً برای مرزبانی یک شبکه خصوصی یا دستگاه های میزبان آن، مورد استفاده قرار می گیرند. بر این اساس، این فناوری، یک ابزار امنیتی در دسته گسترده تری از کنترل دسترسی کاربر است. این موانع، معمولاً در دو مکان گذاشته می شوند (برروی کامپیوترهای اختصاصی در شبکه یا خود کامپیوترهای کاربر و اندپوینت های دیگر (هاست ها)).

فایروال، یک سیستم امنیت شبکه است که ترافیک شبکه ای ورودی و خروجی را براساس قوانین امنیتی از پیش تعیین شده، نظارت و کنترل می کند. این ابزار معمولاً یک مانع و سد بین یک شبکه معتمد و یک شبکه غیرمعتمد، مانند اینترنت، برقرار می کند. این ابزار، قسمت لازم و ضروری هر معماری امنیتی است و وظیفه حفاظت را از دوش سیستم های حفاظتی هاست یا میزبان بر می دارد و آنها را به دستگاه امنیتی شبکه، معتمد و قابل اطمینان تبدیل می کند. فایروال ها، و بخصوص، فایروال های نسل بعدی، همراه با  یک «سیستم جلوگیری از نفوذ» (IPS) یکپارچه، بر مسدود کردن حمله های بدافزار و سطح کاربردی تمرکز می کنند. این فایروال های نسل بعدی می توانند سریع واکنش نشان دهند و به صورت یکپارچه، حمله های خارجی به کل شبکه را شناسایی کنند و به آنها پاسخ دهند. این فناوری ها می توانند سیاست هایی جهت حفاظت بهتر از شبکه تدوین کنند و ارزیابی های سریع برای حفاظت در برابر فعالیت های متجاوز یا مشکوک، مانند بدافزار انجام دهند و آنها را قطع یا غیرفعال نمایند.

فایروال Firewall

همانگونه که بسیاری از افراد می دانند، طراحی فایروال، چیزی فراتر از فقط پیکربندی آن تشکیل شده است. فرآیندهایی که تشکیل دهنده سیاست امنیتی کلی یک سازمان هستند، باعث تقویت تصمیم گیری هایی مانند استفاده از کدام ویژگی های فایروال، محل پیاده سازی آن و در نهایت نحوه پیکربندی آن می شوند. این فناوری از مدل های فیلتر بسته تا مدل های نسل بعدی امروزی، تکامل پیدا کرده است و در هر مرحله، خدمات و راهکارهای جدیدی برای مقابله با گسترش پیچیدگی فضای سایبری (برای حفاظت از منابع و جلوگیری از نفوذ مهاجمان سایبری جهت اهداف بدخواهانه)، پدیدار شده اند. فایروال های پیشرفته امروزی از مجموعه ای از ویژگی ها و خدماتی که رشد دهنده این مراحل تکاملی هستند، بهره می گیرند.

چرا فایروال، مهم است؟

شبکه های بدون حفاظت، در برابر هرگونه ترافیکی که تلاش می کند تا به سیستم ها دسترسی داشته باشد، آسیب پذیر هستند. ترافیک شبکه، چه مضر باشد چه نباشد، همیشه باید مورد نظارت قرار گیرد. اتصال کامپیوترهای شخصی به سیستم های IT دیگر یا اینترنت، منجر به یک سری مسائل می شوند. همکاری آسان با دیگران، ترکیب منابع و بهبود خلاقیت می تواند به واسطه حفاظت از شبکه و دستگاه ها امکان پذیر گردد.

هک، سرقت هویت، بدافزار و کلاهبرداری های مجازی، تهدیدات مرسومی هستند که کاربران هنگام متصل کردن کامپیوترهای خود به یک شبکه یا اینترنت، در معرض آنها قرار می گیرند. شبکه و دستگاه های کاربر، پس از کشف شدن توسط یک شخص بدخواه، می توانند به آسانی شناسایی و مورد دسترسی قرار گیرند و نسبت به حمله های مکرر آسیب پذیر شوند. اتصال همیشگی به اینترنت، ریسک این موضوع را افزایش می دهد (زیرا شبکه کاربر در هر زمانی قابل دسترسی می شود).

هنگام استفاده از هر نوع شبکه، «حفاظت پیشدستانه» بسیار حیاتی می شود. کاربران می توانند با ایجاد یک دیوار نامرئی برای فیلتر کردن آن تهدیدات، خود را در برابر بدترین خطرات محافظت کنند. خوشبختانه، قبلاً این موضوع، پیش بینی شده و یک دیوار نامرئی ایجاد شده است که به آن فایروال گفته می شود. مفهوم امنیت شبکه برای محدود کردن سطح حمله یک شبکه به یک نقطه اتصال منفرد، در نظر گرفته شده است. بجای اینکه هرگونه میزبان قرار گرفته برروی یک شبکه مستقیماً در معرض اینترنت گسترده تر قرار گیرد، ابتدا همه ترافیک باید از فایروال عبور کند. از آنجا که این نیز به صورت معکوس کار می کند، این فناوری می تواند ترافیک غیرمجاز ورودی یا خروجی را مسدود کند. همچنین، این ابزارها برای ایجاد یک گزارش حسابرسی از تلاش های اتصالات شبکه مورد استفاده قرار می گیرند تا آگاهی بهتر از امنیت حاصل گردد.


نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دانلود پروپوزال کاری راهکارهای پیاده سازی طرح امنیتی فایروال (Firewall)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi