سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی راه اندازی آشپزخانه صنعتی (تهیه غذا)

عنوان فارسی :


دانلود بیزینس پلن راه اندازی آشپزخانه صنعتی (تهیه غذا)

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 39 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 39 سال تهیه : 1401
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
food-catering
قیمت دانلود :
440,000 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

در جهان صنعتی امروز، نیازهای جدیدی به وجود آمده که شاید در دهه های گذشته وجود نداشته است. بیشتر مردم در شهرهای بزرگ و صنعتی، با توجه به درگیر شدن در زندگی روزمره و ماشینی، در طول روز شاید زمان کمی برای رسیدگی به نیازهای غذایی خود داشته باشند. همین موضوع باعث گسترش یافتن غذاهای آماده، فست فودها و مراکز خدماتی از این نوع شده است.

یکی از ایده هایی که در چند دهه اخیر شکل گرفته است، ایده مرکز تهیه غذای بیرون بر و سریع می باشد. آشپزخانه هایی که فقط غذا را آماده می کنند و در محل، در اختیار مشتریان قرار می دهند. اینگونه آشپزخانه ها معمولا فضایی برای سرو غذا ندارند و مشتریان، غذاهای خود را از این اماکن، خریداری کرده و در مکان های دیگری مصرف می کنند. اینگونه آشپزخانه ها غالبا می توانند خدمات دیگری را نیز جهت رفاه حال مشتریان ارائه دهند که از جمله مهم ترین آنها می توان به پیک موتوری و ارسال غذا به درب منزل و یا محل کار مشتریان اشاره کرد.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

الف) اطلاعات ظرفیت و میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 ضریب میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر 16 درصد
ب) اطلاعات مالی و اقتصادی طرح
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح 18,723 میلیون ریال
2 میزان سرمایه ثابت 17,798 میلیون ریال
3 میزان سرمایه در گردش 925 میلیون ریال
4 نرخ برگشت سرمایه 43 درصد
5 مدت زمان برگشت سرمایه 2.4 سال
6 سود خالص 7,960 میلیون ریال
7 سود ناخالص 13,861 میلیون ریال
8 هزینه خرید قطعات و مواد اولیه 18,139 میلیون ریال
9 هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز طرح 3,011 میلیون ریال
10 ارزش افزوده خالص طرح 12,961 میلیون ریال
11 ارزش افزوده ناخالص طرح 13,484 میلیون ریال
12 هزینه های نگهداری و تعمیرات (نت) سالانه طرح 146 میلیون ریال
13 هزینه های استهلاک طرح 355 میلیون ريال
14 سرمایه مورد نیاز جهت تامین ابنیه و سالن ها 4,200 میلیون ریال
15 سرمایه مورد نیاز خرید تجهیزات 2,663 میلیون ریال
16 هزینه های متغیر طرح 20,147 میلیون ریال
17 سرمایه مورد نیاز تامین وسایل حمل و نقل شهری و کارگاهی 0 میلیون ریال
18 ارزش فروش محصولات 32,000 میلیون ریال
19 هزینه های ثابت طرح 1,910 میلیون ریال
20 تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز اجرای طرح 6 نفر
21 هزینه های قبل از بهره برداری طرح 168 میلیون ریال
22 هزینه های حاملهای انرژی(سوخت ، آب شرب ، برق و…) 231 میلیون ریال
23 میزان حقوق سالانه پرسنل ستادی و اجرایی طرح 1,776 میلیون ریال
24 نسبت افزوده ناخالص به ارزش خدمات ارائه شده 42 درصد
25 نسبت افزوده خالص به ارزش خدمات ارائه شده 41 درصد
26 نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل 69 درصد
27 سرانه سرمایه ثابت 2,966 میلیون ریال
28 سرانه سرمایه گذاری کل 3,120 میلیون ریال
29 نسبت سود خالص به ارزش خدمات ارائه شده 25 درصد
30 سرانه ارزش خدمات ارائه شده 5,333 میلیون ریال
31 نسبت سود خالص به سرمایه ثابت 12 درصد
32 مقدار NPV 15,491 میلیون ریال
33 مقدار NPV/I 28 درصد
34 میزان IRR در حالت عادی 95 درصد
35 میزان IRR در حالت بدبینانه 56 درصد

ایده راه اندازی آشپزخانه صنعتی و تهیه غذا، می تواند ایده بسیار جالب و سودآوری برای بسیاری از سرمایه گذاران و کارآفرینان باشد؛ چرا که باید به این اصل توجه داشت که هر کسب و کاری که با نیازهای اولیه مردم سر و کار داشته باشد و همچنین برنامه ریزی دقیقی نیز برای کسب و کار داشته باشد، به احتمال بسیار بالا، موفق خواهد شد و به مرور نیز پیشرفت خواهد کرد.

راه اندازی آشپزخانه صنعتی و تهیه غذا، با توجه به محاسباتی فنی، مالی و اقتصادی که در این طرح انجام گردیده، می تواند توجیه اقتصادی بالایی داشته باشد. در این طرح، کلیات مربوط به راه اندازی و همچنین پیش نیازهای مربوط به آن، در نظر گرفته شده است. هزینه های مربوط به راه اندازی، طبیعتا بسته به انتخاب سرمایه گذاران، می تواند متفاوت باشد. این هزینه ها بسته به مکان آشپزخانه، شهر مورد نظر، مساحت آشپزخانه، تعداد کارکنان، میزان غذای طبخ شده در روز و … می تواند کاملا متفاوت باشد.

عوامل مختلفی باعث رونق گرفتن کسب و کار شما در این حوزه خواهند شد. از جمله مهم ترین آنها که در هر کسب و کاری باید به آن اشاره کرد، جلب اعتماد مشتریان می باشد (مخصوصا در این صنعت). رعایت اصول بهداشتی در آشپزخانه ها، حرف اول را در جلب رضایت و اعتماد مشتریان می زند. مطمئنا رسیدگی و پاسخگویی سریع به نیازهای مشتریان نیز در این صنعت، بسیار مهم است.

در انتها باید اشاره کنیم که طرح توجیهی، یکی از اصلی ترین اسنادی است که قبل از راه اندازی کسب و کار، باید توسط کارآفرینان، تهیه شده و به طور دقیق، مطالعه گردد. مطالعه طرح توجیهی، می تواند چشم انداز گسترده ای از آینده مالی یک کسب و کار را در اختیار سرمایه گذاران قرار دهد تا با توجه به پیشینه مالی خود، شروع به فعالیت کنند. یک طرح توجیهی دقیق می تواند موانع پیش روی یک کسب و کار را به سرمایه گذار نشان دهد و به او در تصمیم گیری برای نوع سرمایه گذاری، کمک کند. تهیه این نوع طرح ها برای سرمایه گذاران قبل از شروع به کار، هزینه آنچنانی نخواهد داشت، ولی مطمئنا مانع بسیاری از شکست های مالی در آینده خواهد شد.

کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

سرفصل های طرح توجیهی راه اندازی غذا آماده شامل: محاسبه سرمايه ثابت مورد نياز طرح – سرمايه مورد نياز جهت اجاره سوله – سرمايه مورد نياز جهت محوطه سازي – سرمايه مورد نياز جهت ساخت و سازهای واحد صنعتی – سرمايه مورد نياز جهت تامين ؛ نصب و راه اندازی تاسیسات – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل حمل و نقل کارگاهی و شهري – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل اداري ، آزمایشگاه و پشتيباني – سرمايه مورد نياز جهت تامين , نصب و راه اندازي تجهيزات مورد نياز – سرمایه مورد نیاز خرید انشعابات مورد نیاز – هزينه هاي قبل از بهره برداري – جمع بندي تعیین میزان سرمایه ثابت مورد نیاز اجرای طرح محاسبه هزینه های عملیاتی سالانه مورد نياز طرح – هزینه های حقوق و مزاياي سالانه کارکنان – هزینه های سالانه حامل های انرژی و ارتباطات – هزینه های سالانه استهلاک – هزینه های سالانه نگهداری و تعمیرات – هزینه های سالانه اداری و پشتیبانی – جمع بندي تعیین میزان هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمایه در گردش مورد نياز طرح – هزینه های خرید سالانه مواد اولیه مورد نیاز – جمع بندي تعیین میزان سرمایه در گردش مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمايه کل مورد نياز طرح – ارزش محصولات توليد شده متوسط ارزش سود خالص درطول يک سال کاري – محاسبه سود ناخالص – محاسبه سود قبل از پرداخت مالیات – محاسبه سود خالص متوسط ميزان برگشت سرمايه نسبت به سود خالص مدت زمان برگشت سرمايه تعیین نقطه سربسری– محاسبه متوسط هزینه های ثابت سالانه – محاسبه متوسط هزینه های متغیر سالانه – محاسبه نقطه سربسری ارائه خدمات ارائه شده تجزيه و تحليل شاخص های (نسبت های) مالی طرح محاسبه شاخص های تصمیم گیری و تحلیل اقتصادی – محاسبه ارزش فعلی خالص طرح Net Present Value ) NPV) – محاسبه ارزش فعلی درآمدهای طرح – محاسبه ارزش فعلی هزینه های طرح – نحوه محاسبه مقدار NPV – محاسبه نرخ بازگشت سرمایه NPV Ratio) NPV/I) – محاسبه نرخ بازده داخلی Internal Rate of Return ) IRR) – تحلیل حساسیت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “طرح توجیهی راه اندازی آشپزخانه صنعتی (تهیه غذا)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − سه =

پشتیبانی

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی

logo-samandehi

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی