عنوان فارسی : |
|
مناسب برای: | کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند. |
نحوه دریافت فایل: | بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود. |
اصول نگارش : | براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها |
محتوای محصول: | گزارش طرح توجیهی در 39 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است. |
تعداد صفحات: 39 | سال تهیه : 1401 |
کیفیت نگارش: طلایی | قابلیت ویرایش و چاپ: دارد |
در جهان صنعتی امروز، نیازهای جدیدی به وجود آمده که شاید در دهه های گذشته وجود نداشته است. بیشتر مردم در شهرهای بزرگ و صنعتی، با توجه به درگیر شدن در زندگی روزمره و ماشینی، در طول روز شاید زمان کمی برای رسیدگی به نیازهای غذایی خود داشته باشند. همین موضوع باعث گسترش یافتن غذاهای آماده، فست فودها و مراکز خدماتی از این نوع شده است.
یکی از ایده هایی که در چند دهه اخیر شکل گرفته است، ایده مرکز تهیه غذای بیرون بر و سریع می باشد. آشپزخانه هایی که فقط غذا را آماده می کنند و در محل، در اختیار مشتریان قرار می دهند. اینگونه آشپزخانه ها معمولا فضایی برای سرو غذا ندارند و مشتریان، غذاهای خود را از این اماکن، خریداری کرده و در مکان های دیگری مصرف می کنند. اینگونه آشپزخانه ها غالبا می توانند خدمات دیگری را نیز جهت رفاه حال مشتریان ارائه دهند که از جمله مهم ترین آنها می توان به پیک موتوری و ارسال غذا به درب منزل و یا محل کار مشتریان اشاره کرد.
در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:
الف) اطلاعات ظرفیت و میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر | |||
ردیف | عنوان شاخص اطلاعاتی | میزان | واحد |
1 | ضریب میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر | 16 | درصد |
ب) اطلاعات مالی و اقتصادی طرح | |||
ردیف | عنوان شاخص اطلاعاتی | میزان | واحد |
1 | میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح | 18,723 | میلیون ریال |
2 | میزان سرمایه ثابت | 17,798 | میلیون ریال |
3 | میزان سرمایه در گردش | 925 | میلیون ریال |
4 | نرخ برگشت سرمایه | 43 | درصد |
5 | مدت زمان برگشت سرمایه | 2.4 | سال |
6 | سود خالص | 7,960 | میلیون ریال |
7 | سود ناخالص | 13,861 | میلیون ریال |
8 | هزینه خرید قطعات و مواد اولیه | 18,139 | میلیون ریال |
9 | هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز طرح | 3,011 | میلیون ریال |
10 | ارزش افزوده خالص طرح | 12,961 | میلیون ریال |
11 | ارزش افزوده ناخالص طرح | 13,484 | میلیون ریال |
12 | هزینه های نگهداری و تعمیرات (نت) سالانه طرح | 146 | میلیون ریال |
13 | هزینه های استهلاک طرح | 355 | میلیون ريال |
14 | سرمایه مورد نیاز جهت تامین ابنیه و سالن ها | 4,200 | میلیون ریال |
15 | سرمایه مورد نیاز خرید تجهیزات | 2,663 | میلیون ریال |
16 | هزینه های متغیر طرح | 20,147 | میلیون ریال |
17 | سرمایه مورد نیاز تامین وسایل حمل و نقل شهری و کارگاهی | 0 | میلیون ریال |
18 | ارزش فروش محصولات | 32,000 | میلیون ریال |
19 | هزینه های ثابت طرح | 1,910 | میلیون ریال |
20 | تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز اجرای طرح | 6 | نفر |
21 | هزینه های قبل از بهره برداری طرح | 168 | میلیون ریال |
22 | هزینه های حاملهای انرژی(سوخت ، آب شرب ، برق و…) | 231 | میلیون ریال |
23 | میزان حقوق سالانه پرسنل ستادی و اجرایی طرح | 1,776 | میلیون ریال |
24 | نسبت افزوده ناخالص به ارزش خدمات ارائه شده | 42 | درصد |
25 | نسبت افزوده خالص به ارزش خدمات ارائه شده | 41 | درصد |
26 | نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل | 69 | درصد |
27 | سرانه سرمایه ثابت | 2,966 | میلیون ریال |
28 | سرانه سرمایه گذاری کل | 3,120 | میلیون ریال |
29 | نسبت سود خالص به ارزش خدمات ارائه شده | 25 | درصد |
30 | سرانه ارزش خدمات ارائه شده | 5,333 | میلیون ریال |
31 | نسبت سود خالص به سرمایه ثابت | 12 | درصد |
32 | مقدار NPV | 15,491 | میلیون ریال |
33 | مقدار NPV/I | 28 | درصد |
34 | میزان IRR در حالت عادی | 95 | درصد |
35 | میزان IRR در حالت بدبینانه | 56 | درصد |
ایده راه اندازی آشپزخانه صنعتی و تهیه غذا، می تواند ایده بسیار جالب و سودآوری برای بسیاری از سرمایه گذاران و کارآفرینان باشد؛ چرا که باید به این اصل توجه داشت که هر کسب و کاری که با نیازهای اولیه مردم سر و کار داشته باشد و همچنین برنامه ریزی دقیقی نیز برای کسب و کار داشته باشد، به احتمال بسیار بالا، موفق خواهد شد و به مرور نیز پیشرفت خواهد کرد.
راه اندازی آشپزخانه صنعتی و تهیه غذا، با توجه به محاسباتی فنی، مالی و اقتصادی که در این طرح انجام گردیده، می تواند توجیه اقتصادی بالایی داشته باشد. در این طرح، کلیات مربوط به راه اندازی و همچنین پیش نیازهای مربوط به آن، در نظر گرفته شده است. هزینه های مربوط به راه اندازی، طبیعتا بسته به انتخاب سرمایه گذاران، می تواند متفاوت باشد. این هزینه ها بسته به مکان آشپزخانه، شهر مورد نظر، مساحت آشپزخانه، تعداد کارکنان، میزان غذای طبخ شده در روز و … می تواند کاملا متفاوت باشد.
عوامل مختلفی باعث رونق گرفتن کسب و کار شما در این حوزه خواهند شد. از جمله مهم ترین آنها که در هر کسب و کاری باید به آن اشاره کرد، جلب اعتماد مشتریان می باشد (مخصوصا در این صنعت). رعایت اصول بهداشتی در آشپزخانه ها، حرف اول را در جلب رضایت و اعتماد مشتریان می زند. مطمئنا رسیدگی و پاسخگویی سریع به نیازهای مشتریان نیز در این صنعت، بسیار مهم است.
در انتها باید اشاره کنیم که طرح توجیهی، یکی از اصلی ترین اسنادی است که قبل از راه اندازی کسب و کار، باید توسط کارآفرینان، تهیه شده و به طور دقیق، مطالعه گردد. مطالعه طرح توجیهی، می تواند چشم انداز گسترده ای از آینده مالی یک کسب و کار را در اختیار سرمایه گذاران قرار دهد تا با توجه به پیشینه مالی خود، شروع به فعالیت کنند. یک طرح توجیهی دقیق می تواند موانع پیش روی یک کسب و کار را به سرمایه گذار نشان دهد و به او در تصمیم گیری برای نوع سرمایه گذاری، کمک کند. تهیه این نوع طرح ها برای سرمایه گذاران قبل از شروع به کار، هزینه آنچنانی نخواهد داشت، ولی مطمئنا مانع بسیاری از شکست های مالی در آینده خواهد شد.
سرفصل های طرح توجیهی راه اندازی غذا آماده شامل: محاسبه سرمايه ثابت مورد نياز طرح – سرمايه مورد نياز جهت اجاره سوله – سرمايه مورد نياز جهت محوطه سازي – سرمايه مورد نياز جهت ساخت و سازهای واحد صنعتی – سرمايه مورد نياز جهت تامين ؛ نصب و راه اندازی تاسیسات – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل حمل و نقل کارگاهی و شهري – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل اداري ، آزمایشگاه و پشتيباني – سرمايه مورد نياز جهت تامين , نصب و راه اندازي تجهيزات مورد نياز – سرمایه مورد نیاز خرید انشعابات مورد نیاز – هزينه هاي قبل از بهره برداري – جمع بندي تعیین میزان سرمایه ثابت مورد نیاز اجرای طرح محاسبه هزینه های عملیاتی سالانه مورد نياز طرح – هزینه های حقوق و مزاياي سالانه کارکنان – هزینه های سالانه حامل های انرژی و ارتباطات – هزینه های سالانه استهلاک – هزینه های سالانه نگهداری و تعمیرات – هزینه های سالانه اداری و پشتیبانی – جمع بندي تعیین میزان هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمایه در گردش مورد نياز طرح – هزینه های خرید سالانه مواد اولیه مورد نیاز – جمع بندي تعیین میزان سرمایه در گردش مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمايه کل مورد نياز طرح – ارزش محصولات توليد شده متوسط ارزش سود خالص درطول يک سال کاري – محاسبه سود ناخالص – محاسبه سود قبل از پرداخت مالیات – محاسبه سود خالص متوسط ميزان برگشت سرمايه نسبت به سود خالص مدت زمان برگشت سرمايه تعیین نقطه سربسری– محاسبه متوسط هزینه های ثابت سالانه – محاسبه متوسط هزینه های متغیر سالانه – محاسبه نقطه سربسری ارائه خدمات ارائه شده تجزيه و تحليل شاخص های (نسبت های) مالی طرح محاسبه شاخص های تصمیم گیری و تحلیل اقتصادی – محاسبه ارزش فعلی خالص طرح Net Present Value ) NPV) – محاسبه ارزش فعلی درآمدهای طرح – محاسبه ارزش فعلی هزینه های طرح – نحوه محاسبه مقدار NPV – محاسبه نرخ بازگشت سرمایه NPV Ratio) NPV/I) – محاسبه نرخ بازده داخلی Internal Rate of Return ) IRR) – تحلیل حساسیت
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.