عنوان فارسی : |
بیزینس پلن راهکارهای فعالیت در حوزه عکاسی آزاد کار (عکاس فریلنسر) |
مناسب برای: | ارائه به سازمان ها ، شرکت ها، بانک ها ، دانشگاه ها و شرکت در مناقصه و ... |
اصول نگارش : | براساس استانداردهای جهانی طراحی بیزینس پلن (طرح پیشنهادی کسب و کار) |
تعداد صفحات: 12 | سال تهیه : 1402 |
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) | کیفیت نگارش : طلایی |
1. علاقه مندان به حوزه عکاسی که تمایل دارند تا به صورت آزاد کاری و فریلنسری فعالیت نمایند 2. کارفرمایانی که تمایل به جذب بهترین های حوزه عکاسی را دارند 3. فعالان و متخصصان حوزه عکاسی که به دنبال جذب مشتریان جدید هستند و به دنبال بهترین پروپوزال کاری برای ارائه خدمات خود می باشند 4. کسانی که تمایل دارند تا چشم اندازی دقیق و فنی در مورد این حوزه کسب نمایند
1. عنوان 2. نویسندگان طرح و همکاران پروژه (به همراه رزومه مختصر) 3. درباره این پروپوزال 4. شرح نیاز، بیان مساله، خلاصه اجرایی و اهداف پروژه 5. ارائه راهکارها و استراتژی ها برای حل مساله 6. هزینه های پروژه 7. زمان بندی پروژه 8. رزومه تیم 9. شرایط و ضوابط همکاری 10. درباره ما 11. تماس با ما
آیا تمایل دارید تا به عنوان یک عکاس آزادکار و فریلنسر فعالیت کنید و به دنبال سندی جهت ارائه نحوه فعالیت خود به مشتریان و کارفرمایان می باشید؟ اگر چنین است، در اینجا پروپوزال کاری و طرح کسب و کار عکاسی فریلنسر و گزارش امکانسنجی مربوط به آن ارائه می شود. در این پروپوزال، تمامی الزامات مربوط به فعالیت در حوزه عکاسی فریلنسر را بررسی کرده ایم. همچنین گام را فراتر نهاده و یک طرح نمونه بازاریابی عکاسی مستقل به همراه ایده های عملی بازاریابی چریکی برای عکاسی مستقل را تحلیل و ترسیم کرده ایم.
در پروپوزال های کاری فراپلن، تمامی اصول طراحی (از جمله زیبایی فونت، رسم جداول، تصاویر مرتبط و …) رعایت شده است. همچنین از متنی جذاب و گیرا و مطالب طبقه بندی شده در این نمونه ها استفاده شده است. این پروپوزال در 00000 صفحه آماده شده و در ادامه نیز تصویر یکی از صفحات آن قرار داده شده است:
حرفه عکاسی از ابتدای کار دچار تغییرات زیادی شده است. هم اکنون می توان با تجهیزاتی غیر از دوربین عکاسی پایه نیز، عکس گرفت. این صنعت سبک های زیادی دارد که عکاسان به دنبال آن هستند که بسته به مهارت خود در آن موقعیت ها قرار گیرند.
بنابراین اگر می خواهید یک کسب و کار عکاسی راه بیاندازید، باید ابتدا متوجه شوید که علاقه شما در چه زمینه ای است و به دنبال آن بروید. این کسب و کار را می توان با سرمایه کم شروع کرد به ویژه اگر به دنبال کار مستقل و فریلنسری هستید.
مانند هر کسب و کار دیگر باید قبل از شروع به کار هستید، کمی تحقیق کنید. چون به شما کمک می کند تا بدانید که چه انتظاری از کار خود دارید و اصلاً می توانید کار را شروع کنید یا نه. اگر منابع مالی مناسبی دارید، می توانید از خدمات یک مشاور باتجربه کسب و کار در این حوزه نیز استفاده کنید.
چیز دیگری که باید داشته باشید، یک پروپوزال کاری و طرح کسب و کار است. منظور چیزی حجیم و پیچیده نیست، بلکه طرحی که باید به اندازه کافی جامع باشد تا بتوانید متوجه شوید که آینده کسب و کار به کجا می رسد، به ویژه اگر به دنبال تامین مالی از منابع خارجی هستید. اگر آشنایی زیادی با سرفصل های استاندارد یک پروپوزال کاری حرفه ای ندارید، می توانید این محصول را مطالعه نمایید.
اگرچه صنعت عکاسی از قرن هفدهم وجود داشته است، اما در اواخر دهه 1980 بخاطر بهبود فناوری، شروع به رشد و توسعه کرد. عکاسی دیجیتال در دهه 1990 به این صنعت هجوم آورد و از آن زمان، عکس برداری و تصویربرداری دیجیتال جزء مقدورات تلفن های همراه نیز شده است.
شغل هایی که در صنعت خدمات عکاسی وجود دارد عبارتند از عکاسی خبری، عکاسی چهره، عکاسی ورزشی، عکاسی عروسی، عکاسی تبلیغاتی، عکاسی تجاری، عکاسی علمی، عکاسی صنعتی، عکاسی طبیعت و عکاسی معماری.
عکاسان حرفه ای می توانند تصمیم بگیرند که با فیلم نگاتیو عکاسی کنند یا با دوربین دیجیتال، اگرچه بیشتر عکاسان بخاطر سرعت و راحتی که دوربین های دیجیتال ارائه می کنند، کار با آنها را ترجیح می دهند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.