عنوان فارسی : |
|
مناسب برای: | ارائه به سازمان ها ، شرکت ها، بانک ها ، دانشگاه ها و شرکت در مناقصه و ... |
اصول نگارش : | براساس استانداردهای جهانی طراحی بیزینس پلن (طرح پیشنهادی کسب و کار) |
تعداد صفحات: 12 | سال تهیه : 1403 |
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) | کیفیت نگارش : طلایی |
1. کسانی که تمایل به راه اندازی یک کسب و کار در زمینه طراحی گرافیک دارند 2. فعالان این حوزه که به صورت تخصصی در زمینه طراحی گرافیک فعالیت می کنند 3. کارفرمایانی که به دنبال جذب بهترین گرافیست ها می باشند 4. کسانی که به دنبال کسب چشم اندازی فنی و دقیق در این حوزه می باشند 5. کارآفرینان و سرمایه گذارانی که به دنبال بهترین راهکارهای بازاریابی و فروش در این صنعت می باشند 6. فعالان و متخصصان این صنعت که تمایل به جذب حرفه ای مشتریان جدید دارند و به دنبال یک پروپوزال کاری حرفه ای برای ارائه محصولات و خدمات خود می باشند
1. عنوان 2. نویسندگان طرح و همکاران پروژه (به همراه رزومه مختصر) 3. درباره این پروپوزال 4. شرح نیاز، بیان مساله، خلاصه اجرایی و اهداف پروژه 5. ارائه راهکارها و استراتژی ها برای حل مساله 6. هزینه های پروژه 7. زمان بندی پروژه 8. رزومه تیم 9. شرایط و ضوابط همکاری 10. درباره ما 11. تماس با ما
آیا تمایل دارید تا در حوزه طراحی گرافیک فعالیت نمایید؟ اگر چنین است، در اینجا یک طرح نمونه کسب و کار طراحی گرافیکی و گزارش امکانسنجی جهت کسب درآمد ارائه می شود.
به اطراف خود نگاه کنید، محصولات گرافیکی را در همه جا خواهید دید، از تلویزیون تا اینترنت و کتاب ها. در واقع گرافیک بخاطر خلاقیت دخیل در این حرفه، همچنان همه توجه ها را به خود جلب می کند.
در پروپوزال های کاری فراپلن، تمامی اصول طراحی (از جمله زیبایی فونت، رسم جداول، تصاویر مرتبط و …) رعایت شده است. همچنین از متنی جذاب و گیرا و مطالب طبقه بندی شده در این نمونه ها استفاده شده است. این پروپوزال در 12 صفحه آماده شده و در ادامه نیز تصویر یکی از صفحات آن قرار داده شده است:
طراحی گرافیک یک حرفه، هنر کاربردی و رشته دانشگاهی است که فعالیت آن شامل نمایش ارتباطات بصری به منظور انتقال پیام های خاص به گروه های اجتماعی با اهداف خاص است. طراحی گرافیکی یک شاخه بین رشته ای طراحی و هنرهای زیباست. شیوه این کار شامل خلاقیت، نوآوری و تفکر جانبی با استفاده از ابزارهای دستی و دیجیتال است که در آن، استفاده از متن و گرافیک برای ارتباط بصری، معمول می باشد.
نقش طراح گرافیک در فرآیند ارتباط، همان نقش رمز کننده یا مترجم پیام است. معمولاً طراحی گرافیک از زیبایی شناسی فن چاپ و آرایش های ترکیبی از متن، تزئین، و تصویرنگاری برای انتقال ایده ها، احساسات و گرایش ها در ورای توان بیان زبان استفاده می کند. کار طراحی می تواند بر اساس تقاضای مشتری باشد، تقاضایی که در نهایت به صورت شفاهی یا نوشتاری به بیان زبانشناسانه تبدیل می شود، یعنی طراحی گرافیک یک پیام زبانشناختی را به نمایش گرافیکی تبدیل می کند.
طراحی گرافیک به عنوان یک رشته کاربردی، حوزه های مختلفی از دانش را در خود دارد که روی سیستم های ارتباط بصری متمرکز هستند. برای نمونه می توان آن را در راهبردهای تبلیغاتی بکار برد، یا در دنیای هوانوردی یا اکتشاف فضا بکار گرفت. از این نظر، در برخی کشورها، طراحی گرافیک تنها با تولید طرح ها و ترسیم ها مرتبط می شود، چراکه ارتباط بصری، بخش کوچکی از گستره وسیع انواع و دسته هایی است که طراحی گرافیک در آن قابل استفاده است.
کسانی که در کار تجارت هستند، این را می دانند که یکی از چیزهایی که باعث می شود تا کسی در سطح خلاقیت بایستد، توانایی آوردن طرح روی میز است. با ورود افراد بیشتر به این تجارت، صنعت گرافیک به طور گسترده به یک صنعت اشباع شده تبدیل می شود. علت این امر، سودآوری تضمین شده آن است.
اگر یک طراح گرافیک هستید، محدودیتی برای شما به عنوان یک حرفه ای وجود ندارد، به ویژه اگر بدانید که چطور ایده های کاری عملی تولید کنید. واقعیت این است که طراحان گرافیک با استعداد (هنرمندان گرافیست) بخاطر نداشتن ایده های نوآورانه برای تبدیل استعداد (مهارت) ها به یک پیشه پول ساز، مهجور می مانند.
این واقعیت که شما یک طراح گرافیک هستید به هیچ وجه شما را محدود به روش مشخصی از انجام کار نمی کند. در درجه اول، باید بر این مهارت مسلط باشید، و سپس باید متفاوت و به ایده های جدید فکر کنید. متفاوت فکر کردن می تواند به این معنی باشد که باید مهارت های تکمیلی مانند مهارت های ویرایش فیلم و تصویر به دست آورید.
حرف آخر این که اگر می خواهید با شغل طراحی گرافیک، پول بیشتری به دست آورید، باید آماده تغییر روش برای توسعه ایده های کاری نوآورانه باشید که در هماهنگی با مهارت های شما باشد؛ ایده هایی که از حوزه اصلی کسب و کار شما خیلی دور نباشد. اینجا جایی است که یک طرح کسب و کار دقیق پا پیش می گذارد.
ما در این محصول، یک پروپوزال کاری و طرح کسب و کار مرتبط با طراحی گرافیک را ارائه داده ایم که امیدواریم تا در حوزه کاری شما، مفید باشد.
کسب و کار طراحی گرافیک در طول سال های اخیر، گسترده تر شده و این را می توان به طور خاص به ظهور اینترنت نسبت داد. چیزهای زیادی باعث شده که این کسب و کار، جهش پیدا کند و در مقابل افرادی را نیز برای شروع کار جذب کند.
بی تردید ظهور کامپیوترهای شخصی، سهم زیادی در پیشرفت حوزه طراحی گرافیک داشته است. امروزه طراحان گرافیک می توانند کارهای خود را حتی در خانه نیز انجام دهند. طراحی گرافیک را می توان در دسته صنعت هنرهای بصری و ارتباطی قرار داد.
همه موافقند که صنعت طراحی گرافیک، صنعتی ماندنی است و البته صنعتی است که نقش کلیدی نه تنها در دنیای کسب و کار، بلکه تقریباً در همه جنبه های پیرامون زندگی امروز ما بازی می کند. برای نمونه، سازمان های با برند برتر، خدمات طراحان گرافیک را به طور گسترده ای به کار گرفته اند.
در واقع خدمات این صنعت، در برند سازی، تبلیغات چاپی، صنعت چاپ و نشر (کتاب ها، مجله ها و روزنامه ها و …)، آگهی های چاپی، پوسترها، بیلبوردها، وب سایت ها، بسته بندی محصول و حوزه های دیگر مورد نیاز است.
یک چیز خوب در مورد این صنعت این است که می توانید با کسب مهارت در کسب و کار و سپس تبلیغ مهارت های خلاقانه خود در صنعت، کار را شروع کنید. هزار و یک آموزشگاه آفلاین و آنلاین وجود دارد که آموزش ارائه می کنند. بنابراین تنها کاری که باید انجام دهید این است که واقعاً دقت کنید تا بتوانید همه مقدمات هنر را به درستی به دست آورید.
صنعت طراحی گرافیک در طول سال ها، رشد قابل توجهی را تجربه کرده است، از استفاده از مداد رنگی، رنگ ها، نقاشی ها، نشان گذارها و مداد، تا استفاده از چاپ و نشر کامپیوتری و نرم افزار هنری گرافیک. ورای هر تردید معقول، طراح گرافیک نمی تواند در این عصر بدون استفاده از کامپیوتر و نرم افزارهای کاربردی کامپیوتری و فرایندهای خلاقانه به کمک کامپیوتر برای هنرمندان گرافیک، موفق باشد.
از این گذشته، این صنعت برای هر کارآفرین مشتاقی که مهارت های لازم برای شروع کار طراحی گرافیک را دارد و البته می خواهد پول خوبی از این صنعت به دست آورد، صنعت گسترده ای است. در واقع پیش بینی می شود که در چند سال آینده، فناوری های جدیدی ظهور کنند که ورود فعالان به این صنعت را ساده تر کرده و رقابت در این صنعت را افزایش دهند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.