سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی راه اندازی فروشگاه لوازم خانگی

عنوان فارسی :

دانلود بیزینس پلن راه اندازی و تاسیس فروشگاه لوازم خانگی

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 15 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 15 سال تهیه : 1402
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
قیمت دانلود :
245,000 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

طرح توجیهی فروشگاه لوازم خانگی می تواند به عنوان سندی محکم و معتبر در جهت کسب تمام اطلاعات مورد نیاز از قبیل سرمایه اولیه، هزینه های راه اندازی این طرح، تسهیلات بانکی اعطایی، میزان درامد و سود این اصناف، بررسی بازار عرضه و تقاضا، شرایط صادرات و واردات و…باشد و از همه مهم تر با برآورد مالی اعتباری این طرح، چشم اندازی دقیق از شرایط حال و آینده این کسب و کار باشد تا بتوانید با بررسی همه این موارد، بهترین و دقیق ترین تصمیم را بگیرید. در ادامه خلاقانه ترین شیوه برای درآمد زایی بیشتر از این طرح را بررسی می کنیم.

پیشنهاد می کنیم برای کسب تمام آگاهی های لازمه و دریافت اطلاعات درمورد فروشگاه لوازم خانگی، مطالعه ادامه مطالب را از دست ندهید.

جدول زیر ارائه گزارشی از برآورد مالی و اعتباری یک کارگاه تولید و بسته بندی قهوه و نسکافه با احتساب مالکیت زمین است:

عنوان فعالیت: راه اندازی فروشگاه لوازم خانگی
ظرفیت: میانگین 800 خرید در سال
محل اجرا: قابل اجرا در کلیه مناطق کشور
اشتغال طرح: 2 نفر
سرمایه ثابت طرح: 7.257.660.000 تومان
سرمایه در گردش: 86.550.000 تومان
سرمایه گذاری کل طرح: 7.344.210.000 تومان
میزان زمین طرح: 450 مترمربع
میزان تسهیلات مورد نیاز: 5.000.000.000 تومان
نوع تسهیلات: وام 10 ساله
نقطه سر به سر: 22
مدت برگشت سرمایه:  2.5 سال
نرخ بازدهی سرمایه: 42%
تورم: 30%
مانگین سود سالانه: 3.200.000.000 تومان

فروشگاه لوازم خانگی

بررسی عرضه و تقاضا و بازارهای داخلی لوازم خانگی

شاید شما فردی باشید که هدفتان از این کسب و کار، دستیابی به بازارهای خارجی باشد. لذا بررسی شرایط عرضه و تقاضا و همچنین بازار های داخلی درمورد این صنف از اولین اقداماتی است که باید انجام شود.

نگاهی به دور و اطرافمان نشان می دهد که در هر خانه بیش از حداقل 10 قلم از انواع این کالاها وجود دارد. افزایش جمعیت از یک طرف و افزایش سیاست های ازدواجی و شهرسازی دولت، باعث نیاز بیشتر مردم به این کالاها و وجود تقاضای بیشتر از عرضه در بازار باشد.

از جهتی به جز چند موارد، کشور ما زیرساخت ها و پتانسیل های لازم برای تامین مواد اولیه و ایجاد خط تولید اکثر این کالاها دارد و همین موضوع خود نوعی فرآیند تسهیل در تولید و وابستگی کمتر به واردات را نشان می دهد. البته این یک چشم انداز بررسی شده از آینده این اصناف در داخل کشور است و شرایط کنونی این بازار متفاوت تر از چیزی است که توضیح داده شد که در ادامه به تحلیل دقیق آن خواهیم پرداخت.

اما جدیدترین آمارهای سازمان اصناف و سایر نهاد های دولتی وابسته به این سازمان نشان می دهد، میزان تقاضای برای خرید این کالاها بسیار بیشتر از عرضه های داخلی است؛ به طوری که کارخانه ها و شرکت های بومی فقط یک سوم تقاضای داخلی را تامین می کنند و بیش از دوسوم این نیازها از بازار های خارجی و از راه واردات تامین می شود.

پس اگر قصد احداث کاراخانه تولیدی این محصولات و یا خرید عمده و فروش این کالاها را دارید، بهتر است ابتدا سعی در برطرف سازی نیازهای داخلی باشید، هرچند چنانچه کیفیت خط تولیدتان بالا باشد و بتوانید استانداردهای کشورهای اروپایی را رعایت کنید، به راحتی به فکر صادرات نیز باشد.

لیست اسامی برخی از تجهیزات و کالاهای فروشگاه های لوازم خانگی

مهم ترین مزیت این صنف این است که تجهیزات و محصولاتی که عرضه می شوند از تنوع بسیار بالایی برخوردار اند که در حالت کلی آنها را به چهار دسته به شرخ ذیل می توان دسته بندی کرد:

دسته اول: لوازم آشپزخانه و پذیرایی از قبیل بشقاب، قاشق، چنگال، انواع سروریس های غذاخوری و… می باشد. دسته دوم:  لوازم برقی همچون یخچال، لباس شویی، فریزر و…

دسته سوم: لوازم صوتی و تصویری همچون تلوزیون، سینما خانگی، باندهای مختلف و…

دسته چهارم: لوازم دکوراتیو مثل مبلمان، ساعت، آیینه و…

لوازم خانگی

سود فروشگاه لوازم خانگی

به طور واقع، بررسی ها و تحقیقات نشان می دهد، فروشگاه های لوازم خانگی ای که به اکثر به صورت سنتی و شیوه های قدیمی یعنی با خرید یا اجاره یک مغازه یا فروشگاه، اقدام به این کسب و کار کرده اند، نسبت به سرمایه اولیه ای که پایه ریزی کرده اند از درآمد و سود کمتری برخوردار اند.

نبود برخی امکانات کافی برای ارائه خدمات و موضوعاتی همچون قاچاق، سودآوری این طرح را تحت تاثیر خود قرار داده و به مقدار پایینی کاهش داده است درحدی که رییس اتحادیه لوازم خانگی اکثر شهرها جوانان را از ورود به این صنف منع کرده و آنها را تشویق به سرمایه گذاری در زمینه های دیگری می کنند.

پس چاره کار چیست؟ آیا به فکر سرمایه گذاری و شروع کسب و کار در یک زمینه جدید باشم؟ احتمال ریسک و ضرر زیان این ایده (فروشگاه لوازم خانگی) بالاست؟

کاملا مشخص است که در بازار کسی سود می کند که مشتری زیادی داشته باشد یا حداقل تعداد بازدیدکنندگانش بیشتر باشد. امروزه با توسعه فضای مجازی این امکان برای شما وجود دارد که با راه اندازی یک فروشگاه آنلاین و تولید محتوای زیبا و جالب، از سراسر ایران مشتری های خود را در کمترین زمان ممکن پیدا کنید. مراجعه کنندگانی که شاید تعدادشان تنها پس از راه اندازی تنها 6 ماه از فروشگاه آنلاین خود و تولید محتوا به بالای 200نفر در روز برسد، ایده ای که هنوز به ذهن کمتر کسی می رسد. توصیه می کنیم از پیشگامان این ایده خلاقانه بوده و به یک درآمد چند صد میلیونی از این طریق برسید.

راه اندازی فروشگاه آنلاین و اینترنتی لوازم خانگی

همانطور که اشاره شد، بهترین کار برای درآمدزایی و کسب سود بیشتر این طرح راه اندازی یک فروشگاه لوازم خانگی آنلاین و دستیابی به بازار سراسری است؛ ایده ای که اغلب افراد در اول مسیر آن را کاری سخت و دشوار می دانند و به همین جهت از شروع این ایده، منصرف می شوند ولی در نگاه منطقی شما در ماه های اول فقط به یک ادمین و یک تولید محتوا کننده خوب نیازمندید تا فروشگاه تان را راه اندازی کنید.

مغازه لوازم خانگی

حداقل سرمایه برای راه اندازی فروشگاه لوازم خانگی

نظردهی درمورد هزینه ها و حداقل سرمایه اولیه مورد نیاز این طرح وابسته به پارامترهای زیادی اعم از وسعت فروشگاه شما، تنوع کالاهایی که می خواهید در مغازه تان ارائه دهید، برند محصولاتتان و… است.

از طرفی به دلیل کم ثباتی اقتصاد داخلی و تورم حاکم بر کشور، نوسانات قیمت ها کاملا مشهود است و نمی توان نظر قطعی ای درمورد هزینه ها و قیمت های تجهیزات و در مجموع سرمایه اولیه مورد نیاز برای راه اندازی یک فروشگاه را تعیین کرد. ولی به صورت یک برآورد مالی می توان اعلام کرد برای احداث و راه اندازی یک فز=روشگاه لوازم خانگی با وسعت 200 متر مربع با در نظر گرفتن آماده بودن زمین مغازه؛ به حداقل 1.5 میلیارد تومان هزینه به عنوان سرمایه اولیه نیاز است.

در صورتی که تمایل داشته باشید تا این طرح توجیهی دقیقا مطابق با اطلاعات و سرمایه اولیه شما باشد می توانید از بخش سفارش طرح توجیهی و بیزینس پلن خدماتی اقدام به ثبت سفارش نمایید.

مجوزهای لازم و کدآیسیک محصولات

فروش لوازم خانگی در تهران زیر مجموعه اتحادیه صنف فروشندگان مصنوعات نفت سوز، گازسوز، الکتریک یا لوازم خانگی با کد آیسیک ۵۳۳۳۱۹۷ است. در این اتحادیه برای رسته‌های شغلی زیر جواز کسب صادر می‌گردد:

۱)فروشگاه انواع لوازم خانگی نفت یوز، گازسوز و الکتریکی

۲)فروشگاه انواع لوازم خانگی کوچک

۳)فروشگاه یخچال‌های ویترینی و صندوقی

۴)دفتر عمده فروشی لوازم خانگی مصنوعات گازسوز، نفت سوز و الکتریکی


کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

- مطالعات مالی و اقتصادی - میزان سرمایه‌گذاری (ثابت و در گردش) - هزینه‌های جاری - تولیدات و ارزش تولیدات - جدول تحلیل مالی - تحلیل و درصد فروش در نقطه سربه‌سر - دوره بازگشت سرمایه - جدول پیش‌بینی ترازنامه - ارائه شاخص‌های مالی - جدول محاسبات تحليل هزينه فايده واحد - برنامۀ زمان‌بندی اجرا - زمانبندی اجرا - مدت زمان بهره‌برداری

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی راه اندازی فروشگاه لوازم خانگی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi