عنوان فارسی : |
|
مناسب برای: | ارائه به سازمان ها ، شرکت ها، بانک ها ، دانشگاه ها و شرکت در مناقصه و ... |
اصول نگارش : | براساس استانداردهای جهانی طراحی بیزینس پلن (طرح پیشنهادی کسب و کار) |
تعداد صفحات: 11 | سال تهیه : 1403 |
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) | کیفیت نگارش : طلایی |
1. کسانی که تمایل دارند تا روی دسترسی، امنیت و پهنای باند اینترنت در سازمان، کنترل و مدیریت داشته باشند 2. کسانی که به دنبال راهکارها و زیرساخت های پیاده سازی اکانتینگ اینترنت در سازمان هستند 3. کسانی که ارائه دهنده این راهکار هستند و به دنبال متقاعد کردن مشتریان و کارفرمایان در راستای سفارش این طرح می باشند 4. کسانی که تمایل دارند تا چشم انداز جامعی در زمینه پیاده سازی این فرآیند به دست بیاورند ولی اطلاعات فنی و دقیقی در این زمینه ندارند
1. عنوان 2. نویسندگان طرح و همکاران پروژه (به همراه رزومه مختصر) 3. درباره این پروپوزال 4. شرح نیاز، بیان مساله، خلاصه اجرایی و اهداف پروژه 5. ارائه راهکارها و استراتژی ها برای حل مساله 6. هزینه های پروژه 7. زمان بندی پروژه 8. رزومه تیم 9. شرایط و ضوابط همکاری 10. درباره ما 11. تماس با ما
اینترنت به مولفه جدایی ناپذیر زندگی در جهان امروز مبدل شده و بدون شک، جزء اصلی هر کسب و کاری است که بر مبنای اینترنت، بنا نهاده شده است. این فناوری، سیستم بین المللی مبادله اطلاعات، محصولات و خدمات بیشتر کسب و کارهای امروزی است و حتی کسب و کارهای سنتی نیز به مرور وابسته به این ابزار شده اند. در این راستا، استفاده از این بستر تقریبا برای هر سازمانی، ضروری است. با این حال، همانطور که می دانیم، موانع و چالش هایی نیز در زمینه هر منفعتی وجود دارند. به کارگیری این ابزار در هر سازمانی، بحث هایی همچون کنترل مصرف و امنیت کاربران را برای مدیران سازمان به وجود می آورد. مدیران در پی آن هستند تا با کنترل و مدیریت دقیق این فناوری، از هزینه های سربار جلوگیری کنند و مانع رخدادهای مخرب و پرهزینه در سازمان گردند.
در پروپوزال های کاری فراپلن، تمامی اصول طراحی (از جمله زیبایی فونت، رسم جداول، تصاویر مرتبط و …) رعایت شده است. همچنین از متنی جذاب و گیرا و مطالب طبقه بندی شده در این نمونه ها استفاده شده است. این پروپوزال در 11 صفحه آماده شده و در ادامه نیز تصویر یکی از صفحات آن قرار داده شده است:
همانطور که می دانیم، هزینه های تامین اینترنت در کشورها ما، تا حدودی زیاد است. عدم کنترل استفاده صحیح از این ابزار، می تواند هزینه های زیادی را برای یک کسب و کار، به دنبال داشته باشد. چرا که ممکن است این منبع، صرف کارهای غیراداری و خارج از محدوده یک کسب و کار گردد. بدون داشتن یک راهکار مدیریتی دقیق، کنترل و نظارت بر این موضوع، کمی سخت خواهد بود. در این راستا، راهکارهایی ارائه شده و نرم افزارهای مناسبی نیز طراحی شده اند که با استفاده از این راهکارها می توان کارهای مختلفی انجام داد. از جمله آنها می توان به تعیین سطح دسترسی کاربران مجاز و غیرمجاز، تعیین محدوده زمانی دسترسی و محدود کردن ترافیک دسترسی اشاره کرد. مطمئنا همه این محدودیت ها، برای سلسله مراتب های مختلف سازمانی و کاربران معمولی و ویژه، متفاوت خواهد بود. استفاده از این راهکار، می تواند بسیاری از هزینه های یک سازمان را تقلیل داده و نهایتا بهره وری و بازدهی افراد را تا حد چشم گیری افزایش دهد.
هر مدیر باتجربه ای در سازمان، بر این موضوع واقف شده است که مدیریت و کنترل جریان اینترنت، امر بسیار مهمی می باشد. علاوه بر مباحث مربوط به اتلاف هزینه ها، عدم نظارت دقیق بر این بستر می تواند منجر به کاهش بهره وری پرسنل، استفاده غیرمجاز و به خطر افتادن حریم سایبری گردد. از همان روزهای اولی که فناوری اینترنت وارد کشور شد، سازمان هایی که تمایل به استفاده از آن را داشتند، فاکتور امنیت و کنترل را نیز در دستور کار خود قرار داده بودند. مجهز شدن سازمان به یک ابزار نظارتی دقیق می تواند کلید افزایش بهره وری باشد.
مهم ترین هدفی را که می تواند در استفاده از ابزار اکانتینگ اینترنت متصور شد، همان افزایش میزان بهره برداری مفید از این بستر در جهت رشد و توسعه یک کسب و کار است. با استفاده از این نرم افزارهای اکانتینگ اینترنت، کارکنان سازمان به گروه ها و طبقات مختلفی دسته بندی می شوند و بر اساس نوع نیازی که دارند، حجم و سهمیه متناسبی از اینترنت را دریافت خواهند کرد. همانطور که ذکر شد، مزایای پیاده سازی این طرح، بسیار بیشتر از معایب آن می باشد، چرا که علاوه بر کاهش هزینه ها، افزایش سطح امنیت اطلاعات را نیز در پی خواهد داشت که موضوع بسیار مهمی برای اکثر سازمان های مبتنی بر IT خواهد بود. در این راستا، سهمیه بندی و تخصیص ترافیک کنترل شده می تواند استفاده نابجا و خارج از محدوده یک سازمان را تا حد بسیار زیادی کاهش دهد. مطمئنا با گذشت زمان و گرفتن بازخوردهای دقیق از جانب کاربران و کارکنان می تواند سطح مناسب محدودیت را مشخص نماید.
این ابزارها و نرم افزارها، در سطح جهانی مورد استفاده قرار گرفته اند و به موازات تکنولوژی های روز دنیا هستند که در بسیاری از کسب و کارهای مطرح جهان نیز، آزمون خود را پس داده اند. استراتژی های نرم افزاری و سخت افزاری زیادی در مبحث مدیریت و اکانتینگ اینترنت معرفی شده که همه آنها از نظر هزینه، زمان، امنیت، بهره وری و تنوع قابلیت ها و امکانات، با یکدیگر متفاوت می باشند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.