عنوان فارسی : |
|
مناسب برای: | ارائه به سازمان ها ، شرکت ها، بانک ها ، دانشگاه ها و شرکت در مناقصه و ... |
اصول نگارش : | براساس استانداردهای جهانی طراحی بیزینس پلن (طرح پیشنهادی کسب و کار) |
تعداد صفحات: 12 | سال تهیه : 1403 |
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) | کیفیت نگارش : طلایی |
1. کسانی که تمایل دارند تا مشارکتی حرفه ای در مناقصات دوربین های مداربسته تحت شبکه در سازمان ها داشته باشند 2. کسانی که به دنبال بهترین مجری برای پیاده سازی این سیستم هستند 3. کسانی که ارائه دهنده راهکارها و زیرساخت های مربوط به دوربین های مداربسته هستند ولی طرح یکپارچه ای از نحوه عملکرد خود ندارند 4. کسانی که به دنبال متقاعد کردن مشتریان و کارفرمایان در راستای گرفتن سفارشات آنها برای نصب این سیستم هستند 5. کسانی که تمایل دارند تا چشم اندازی کلی از فرآیندهای پیاده سازی این سیستم به دست بیاورند ولی اطلاعات فنی و دقیقی در مورد آن ندارند
1. عنوان 2. نویسندگان طرح و همکاران پروژه (به همراه رزومه مختصر) 3. درباره این پروپوزال 4. شرح نیاز، بیان مساله، خلاصه اجرایی و اهداف پروژه 5. ارائه راهکارها و استراتژی ها برای حل مساله 6. هزینه های پروژه 7. زمان بندی پروژه 8. رزومه تیم 9. شرایط و ضوابط همکاری 10. درباره ما 11. تماس با ما
دوربین تحت شبکه یا IP camera، نوعی از دوربین دیجیتال است که داده های کنترل کننده را دریافت کرده و از طریق یک شبکه IP، داده های تصویری را ارسال می کند. این دوربین ها معمولاً برای حراست استفاده می شوند، اما برخلاف مدل های آنالوگ «تلویزیون مدار بسته» (CCTV)، نیاز به دستگاه ضبط تصویر محلی ندارند بلکه فقط یک شبکه دسترسی محلی (LAN) لازم دارند. اکثر این ابزارها، وب کم هستند، اما اصطلاح دوربین تحت شبکه یا «نت کم»، معمولاً تنها برای مدل هایی بکار گرفته می شود که مستقیماً از طریق اتصال به شبکه قابل دسترسی هستند.
تعدادی از دوربین های تحت شبکه برای مدیریت امور ضبط و هشدار، نیاز به پشتیبانی از یک «ضبط کننده ویدئوی شبکه ای» (NVR) مرکزی دارند. مدل های دیگر قادر به کار به صورت غیرمتمرکز بدون نیاز به NVR هستند، زیرا این ابزار قادر است تا تصاویر را مستقیماً به هرگونه دستگاه ذخیره داده محلی یا دوردست، ارسال کند.
در پروپوزال های کاری فراپلن، تمامی اصول طراحی (از جمله زیبایی فونت، رسم جداول، تصاویر مرتبط و …) رعایت شده است. همچنین از متنی جذاب و گیرا و مطالب طبقه بندی شده در این نمونه ها استفاده شده است. این پروپوزال در 12 صفحه آماده شده و در ادامه نیز تصویر یکی از صفحات آن قرار داده شده است:
دوربین مداربسته تحت شبکه، یک دوربین دیجیتال متصل به شبکه است که داده ها را برروی یک لینک اترنت سریع، ارسال می کند. این ابزارها در اغلب موارد برای حراست تحت شبکه، که یک نسخه دیجیتالی و شبکه ای از تلویزیون مدار بسته (CCTV) می باشد، مورد استفاده قرار می گیرند. اولین دوربین تحت شبکه توسط Axis Communications در سال 1996، اختراع شد.
مزیت های دوربین مداربسته تحت شبکه نسبت به فنآوری آنالوگ از این قرار می باشند:
معایب حراست تحت شبکه شامل پیچیدگی بیشتر و نیاز به پهنای باند عریض تر می باشد. یکی از گزینه ها برای سازمان هایی که سرمایه گذاری قابل توجهی بر فنآوری آنالوگ کرده اند، استفاده از یک سرور ویدئو برای تبدیل دوربین های CCTV آنالوگ به دوربین تحت شبکه است. سرور ویدئو، یک سرور خودمتکی کوچک است که سیگنال های آنالوگ را به فرمت دیجیتال تبدیل می کند و برای مدل های آنالوگ، آدرس IP ایجاد می کند. حراست IP، بخاطر ارائه قابلیت های بسیار پیشرفته، بیش از پیش در حال جایگزینی با CCTV آنالوگ است. گزارشات و شواهد حاکی از افزایش چشمگیری فروش این محصولات در سال های اخیر بوده است.
دوربین های تحت شبکه (که همچنین دوربین های شبکه ای، IP CCTV، وب کم های تحت شبکه، دوربین اینترنتی یا امنیتی تحت شبکه نیز نامیده می شوند)، امکان دسترسی به تصاویر ویدئویی زنده یا ضبط شده از طریق کامپیوتر شخصی یا هر کامپیوتر متصل به شبکه کامپیوتری یا اینترنت را فراهم می کنند. برای مثال، دوربین های امنیتی تحت شبکه را می توان در دفاتر کاری مختلف در شهرهای مختلف نصب کرد و تصاویر آنها را از طریق کامپیوتر شخصی متصل به شبکه یا اینترنت، مشاهده نمود.
این فناوری، این امکان را فراهم می کند که دوربین های امنیتی از هر مکان دوردست، نظارت و کنترل شوند. نظارت از راه دور به چندین مکان از یک ایستگاه مرکزی، پتانسیل صرفه جویی در هزینه زیادی را فراهم می کند و یکی از مزایای متعدد ویدئوی شبکه ای می باشد. این ابزارها به عنوان دوربین های امنیتی، به عنوان «وب کم» های وب سایت شرکت ها و اینترانت ها و به عنوان ابزارهای نظارت و مدیریت از راه دور در بسیاری از بخش ها و محیط ها، مورد استفاده قرار می گیرند. امروزه، سیستم های امنیتی مبتنی بر این فناوری، پیشرفته، مقرون به صرفه و بسیار انعطاف پذیر هستند و همیشه گزینه بهتری نسبت به هرگونه CCTV جدید در هر اندازه ای می باشند.
دوربین های تحت شبکه، ابزارهایی هستند که از «پروتکل اینترنت» (IP) استفاده می کنند و تصاویر آنها برروی یک شبکه کامپیوتری از طریق «کابل کشی شبکه» (UTP) نرمال یا از طریق امواج با استفاده از اتصالات بی سیم (وای فای)، ارسال می شوند. دیگر نام های مرسوم استفاده شده برای آنها عبارتند از: دوربین شبکه ای، دوربین اینترنتی یا IP cam (مخفف IP camera). این ابزارها، یک دوربین دیجیتال بسیار شبیه به وب کم است که داده ها را برروی یک شبکه یا اینترنت، ارسال و دریافت می کند. برخلاف یک وب کم عادی، یک واحد خودمتکی است که آدرس IP مخصوص به خود را دارد و چیزی جز یک اتصال شبکه برای انتقال تصاویر نیاز ندارد. دوربین متصل به شبکه، درست مثل هر دستگاه شبکه ای استاندارد دیگر مانند لپ تاپ، تبلت یا چاپگر، به یک شبکه متصل می شود.
دوربین های تحت شبکه معمولاً در مکان های زیر استفاده می شوند:
تصاویر گرفته شده توسط این ابزار را می توان در هر مکانی از دنیا از طریق اینترنت، چه با کامپیوتر، چه با لپ تاپ و چه گوشی موبایل، مشاهده نمود. در بسیاری از موارد می توان دوربین را از راه دور کنترل کرد و همچنین صحنه ها را مشاهده کرد و به استریم های صوتی گوش داد.
این ابزارها، راهکارهای امنیتی انعطاف پذیری هستند که چیزی جز یک اتصال شبکه لازم ندارند و همچنین نیاز به کابل های کواکسیال، سرور یا حتی سیم برق، ندارند. آنها را می توان به عنوان یک راهکار موقت یا دائم مورد استفاده قرار داد و هر زمان در صورت نیاز، می توان آنها را جابجا کرد. این ابزارها، برای مصارف داخل و بیرون ساختمان بکار گرفته می شوند و همچنین در روز و شب نیز کارایی دارند. علاوه بر آن، امکان بزرگنمایی یا حرکت عمودی و افقی به صورت از راه دور یا از طریق فرمان اپراتور، وجود دارد. این دوربین ها برای امنیت آشکار یا مخفیانه، بسیار مناسب هستند.
رضا سعیدزاده (مالک تایید شده) –
عالی
bagher –
ممنون از دیدگاهتون