سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی پرورش مرغ تخم گذار

عنوان فارسی :

دانلود بیزینس پلن احداث مزرعه پرورش مرغ تخم گذار

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 45 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 45 سال تهیه : 1401
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
Laying hens
قیمت دانلود :
92,000 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

مرغ تخمگذار، اصطلاحی است که به مرغ ماده ای که به رشد کامل رسیده است و غالبا برای تخم گذاری پرورش می یابد، اطلاق می شود. برخی از جوجه ها برای تولید گوشت و برخی دیگر برای تخم گذاری پرورش داده می شوند و برخی دیگر دو منظوره هستند. افراد ممکن است برای تهیه غذا از مرغ‌های تخم‌گذار مسن‌تر استفاده کنند، یا خروس‌ها را در کنار مرغ‌ها پرورش دهند، اما خروس‌ها را به‌عنوان پرنده‌های جوان و چاق بر سر میز غذا استفاده کنند.

فرآیند پرورش مرغ های تخمگذار با فرآیند پرورش مرغ برای تولید گوشت، متفاوت است. طول عمر بیشتر مرغ های تخمگذار در حدود پنج تا هفت سال است و تقریباً طی سه سال از این سال ها، به طور روزانه تخم گذاری می کنند.

برای دستیابی به کسب و کار موفق در زمینه مرغداری، در ابتدا بایستی اطمینان حاصل کنید که آیا قصد دارید به مرغ‌هایی که دیگر به خوبی تخم گذاری نمی کنند، رسیدگی کنید و یا اینکه قصد تجارت تخم‌ مرغ را دارید. در صورتیکه هدف خود را مشخص کنید، می توانید به کسب و کار سودآوری دست یابید.

مطمئنا مطالعه یک طرح کسب و کار قبل از شروع به کار، می تواند بسیار مفید بوده و مانع از زیان های مالی ناشی از عدم آگاهی در آینده گردد.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

الف) اطلاعات ظرفیت و میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 ضریب میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر 18 درصد
ب) اطلاعات مالی و اقتصادی طرح
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح 232,515 میلیون ریال
2 میزان سرمایه ثابت 228,970 میلیون ریال
3 میزان سرمایه در گردش 3,545 میلیون ریال
4 نرخ برگشت سرمایه 34 درصد
5 مدت زمان برگشت سرمایه 3.0 سال
6 سود خالص 78,190 میلیون ریال
7 سود ناخالص 140,040 میلیون ریال
8 هزینه خرید قطعات و مواد اولیه 48,299 میلیون ریال
9 هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز طرح 32,733 میلیون ریال
10 ارزش افزوده خالص طرح 124,225 میلیون ریال
11 ارزش افزوده ناخالص طرح 135,597 میلیون ریال
12 هزینه های نگهداری و تعمیرات (نت) سالانه طرح 4,085 میلیون ریال
13 هزینه های استهلاک طرح 10,164 میلیون ريال
14 سرمایه مورد نیاز جهت تامین ابنیه و سالن ها 77,050 میلیون ریال
15 سرمایه مورد نیاز خرید تجهیزات 118,769 میلیون ریال
16 هزینه های متغیر طرح 60,785 میلیون ریال
17 سرمایه مورد نیاز تامین وسایل حمل و نقل شهری و کارگاهی 3,000 میلیون ریال
18 ارزش فروش محصولات 188,338 میلیون ریال
19 هزینه های ثابت طرح 22,661 میلیون ریال
20 تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز اجرای طرح 27 نفر
21 هزینه های قبل از بهره برداری طرح 1,208 میلیون ریال
22 هزینه های حاملهای انرژی(سوخت ، آب شرب ، برق و…) 358 میلیون ریال
23 میزان حقوق سالانه پرسنل ستادی و اجرایی طرح 12,787 میلیون ریال
24 نسبت افزوده ناخالص به ارزش خدمات ارائه شده 72 درصد
25 نسبت افزوده خالص به ارزش خدمات ارائه شده 66 درصد
26 نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل 53 درصد
27 سرانه سرمایه ثابت 8,480 میلیون ریال
28 سرانه سرمایه گذاری کل 8,612 میلیون ریال
29 نسبت سود خالص به ارزش خدمات ارائه شده 42 درصد
30 سرانه ارزش خدمات ارائه شده 6,975 میلیون ریال
31 نسبت سود خالص به سرمایه ثابت 12 درصد
32 مقدار NPV 77,431 میلیون ریال
33 مقدار NPV/I 23 درصد
34 میزان IRR در حالت عادی 37 درصد
35 میزان IRR در حالت بدبینانه 31 درصد

مرغداری مناسب برای پرورش مرغ های تخم گذار

در صورتیکه قصد پرورش مرغ های تخمگذار را دارید، در ابتدا بایستی تصمیم گیری کنید که چه نوع مرغداری برای آنها مناسب است. همچنین بایستی اطمینان حاصل کنید که به قوانین مربوط به این حوزه پایبند هستید. مواردی که ذکر شد ممکن است محدودیت هایی را برای تعداد جوجه هایی که می‌توانید نگهداری کنید، و اینکه آیا حق نگهداری خروس را دارید یا خیر، و محدوده ای که می توانید مرغداری را در آنجا مستقر کنید، ایجاد نماید.

در صورتیکه قصد خرید جوجه‌ یا مرغ ماده جوان قبل از شروع تخمگذاری (زیر یک سال) و مرغ‌های تخم‌گذار بالغ را دارید و یا درصدد نگهداری خروس هستید، در این حالت، روند کاری شما متفاوت خواهد بود. جوجه ها برای بقای خود نیازمند گرمای بسیار بیشتری هستند. قفسه مرغ به نور کافی نیاز دارد که معمولاً بر روی یک دمای مناسب تنظیم می شود تا مرغ ها از لحاظ جسمانی، سالم بوده و برای تخم گذاری، بالغ شوند و در طول سال نیز تخم های بیشتری را تولید کنند. در صورتیکه در آب و هوای سرد زندگی می‌کنید، بایستی اطمینان حاصل کنید که مرغ‌های تخمگذار در زمستان، در وضعیت مساعدی قرار دارند.

قفس آنها هر ماه بایستی پاکسازی شود. همچنین سالی یک یا دو بار، قفس بایستی کاملا تمیز و ضدعفونی گردد، به طوریکه همه چیز را بیرون آورده و با محلول سفیدکننده، شستشو دهید.

پرورش مرغ تخم گذار

تغذیه مناسب برای مرغ های تخم گذار

برای بازدهی بالای مرغ تخمگذار، تغذیه آنها بایستی به درستی انجام شود. برای جوجه های بالای 16 تا 20 هفته، بایستی از خوراک دارای کلسیم اضافی برای کمک به تولید پوسته تخم مرغ قوی استفاده شود. این نوع خوراک با خوراک جوجه های گوشتی متفاوت است. لازم به ذکر است که برای تولید تخم هایی با پوسته قوی، تغذیه مرغ تخم گذار بایستی یک رژیم غذایی متعادل با 16 تا 18 درصد پروتئین و تقریباً 3.5 درصد کلسیم باشد. کمبود کلسیم می تواند به تولید تخم مرغ هایی با پوسته نازک منجر شود. از اینرو، ممکن است بخواهید برای تغذیه جوجه ها با کلسیم اضافی، پوسته صدف را در خوراک آنها بگنجانید. برخی از مرغداران زمانی که مرغ ها در اوج تخم گذاری هستند یا زمانی که در آب و هوای گرم، کمتر تغذیه می کنند، به مرغ ها خوراکی با پروتئین بالاتر می دهند.

همچنین، جوجه ها می‌توانند از حشرات و غلات، انواع توت‌ها، دانه‌ها و گیاهان تغذیه کنند. نگهداری این نوع مرغ ها کنار مزرعه سبزی یا گیاهان زینتی، شاید ایده جالبی نباشد، چرا که می توانند به این گیاهان آسیب بزنند. برخی از مرغداران، مرغ های خود را با نان و شیر گاو تغذیه می کنند، در صورتیکه برخی دیگر از مرغداران این نوع تغذیه را توصیه نمی کنند.


کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

سرفصل های طرح توجیهی مرغ تخمگذار شامل: محاسبه سرمايه ثابت مورد نياز طرح توجیهی مرغ تخمگذار – سرمايه مورد نياز جهت اجاره سوله – سرمايه مورد نياز جهت محوطه سازي – سرمايه مورد نياز جهت ساخت و سازهای واحد صنعتی – سرمايه مورد نياز جهت تامين ؛ نصب و راه اندازی تاسیسات – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل حمل و نقل کارگاهی و شهري – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل اداري ، آزمایشگاه و پشتيباني – سرمايه مورد نياز جهت تامين , نصب و راه اندازي تجهيزات مورد نياز – سرمایه مورد نیاز خرید انشعابات مورد نیاز – هزينه هاي قبل از بهره برداري – جمع بندي تعیین میزان سرمایه ثابت مورد نیاز اجرای طرح محاسبه هزینه های عملیاتی سالانه مورد نياز طرح توجیهی مرغ تخم گذار – هزینه های حقوق و مزاياي سالانه کارکنان – هزینه های سالانه حامل های انرژی و ارتباطات – هزینه های سالانه استهلاک – هزینه های سالانه نگهداری و تعمیرات – هزینه های سالانه اداری و پشتیبانی – جمع بندي تعیین میزان هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمایه در گردش مورد نياز طرح توجیهی مرغ تخمگذار – هزینه های خرید سالانه مواد اولیه مورد نیاز – جمع بندي تعیین میزان سرمایه در گردش مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمايه کل مورد نياز طرح توجیهی مرغ تخم گذار – ارزش محصولات توليد شده متوسط ارزش سود خالص درطول يک سال کاري – محاسبه سود ناخالص – محاسبه سود قبل از پرداخت مالیات – محاسبه سود خالص متوسط ميزان برگشت سرمايه نسبت به سود خالص مدت زمان برگشت سرمايه تعیین نقطه سربسری- محاسبه متوسط هزینه های ثابت سالانه – محاسبه متوسط هزینه های متغیر سالانه – محاسبه نقطه سربسری ارائه خدمات ارائه شده تجزيه و تحليل شاخص های (نسبت های) مالی طرح محاسبه شاخص های تصمیم گیری و تحلیل اقتصادی – محاسبه ارزش فعلی خالص طرح Net Present Value ) NPV) – محاسبه ارزش فعلی درآمدهای طرح – محاسبه ارزش فعلی هزینه های طرح – نحوه محاسبه مقدار NPV – محاسبه نرخ بازگشت سرمایه NPV Ratio) NPV/I) – محاسبه نرخ بازده داخلی Internal Rate of Return ) IRR) – تحلیل حساسیت

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی پرورش مرغ تخم گذار”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi