سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی تولید کبریت

عنوان فارسی :

دانلود بیزینس پلن احداث کارخانه تولید کبریت

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 13 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 13 سال تهیه : 1402
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
طرح توجیهی تولید کبریت
قیمت دانلود :
265,900 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

طرح توجیهی تولید کبریت وب سایت فراپلن کامل ترین و واقع گریانه ترین گزارش از مسیر صفر تا صد تولید کبریت است که بی شک مطالعه آن پاسخگوی تمام سوالات وابهامات شما در مسیر سرمایه گذاری این بیزنس پلن خواهد بود. این مجموعه با بهره گیری از تجربیات چندین ساله خود، به تمام سوالات و پرسش های شما در زمینه بیزنس پلن تولید کبریت پاسخ داده و با ارائه یک محتوای دقیق از برآورد ها و محاسبات مالی این طرح، راهنمای تصمیم گیری ها و موفقیت های شما در کسب و کارتان تلقی می شود؛ ما درک می کنیم که بدون شک، سوالات و ابهامات متعدد و زیادی از مسیر صفر تا صد این پروژه و ریسک های سرمایه گذاری این برای شما وجود دارد و این امر ممکن است باعث تعویق در اجرای پروژه تولید کبریت شما شود… اما در حال حاضر شما در حال مطالعه مطالب تخصصی و واقع گراینه مجموعه فراپلن هستید! لذا پیشنهاد می شود برای لمس بهتر شرایطِ حال و آینده پروژه و میزان سرمایه مورد نیاز و بهره های مالی طرح و سیر نکاتی که باید در مسیر راه اندازی کارگاه یا کارخانه تولید کبریت خود به آنها توجه نمایید، مطالعه ادامه مطالب را از دست ندهید.

تولید کبریت

تاریخچه تولید کبریت

کبریت یکی از اختراعات مهم بشر است که زندگی انسان را به طور چشمگیری تحت تاثیر خود قرار داده است، چراکه تولید این کالا باعث شده، آتش به یک منبع ساده و در دسترس برای همه تبدیل شود. اولین کبریت ها در چین در حدود یازدهم میلادی ساخته شدند؛ این کبریت ها از چوب خشکی ساخته می شدند که به آن گوگرد آغشته شده بود. برای روشن کردن این کبریت ها، باید آن را به یک منبع حرارتی گرم نزدیک می کردند. در قرن هفتم میلادی، در اروپا نیز کبریت هایی ساخته می شد که از ماده های تشکیل دهنده آنها گوگرد و پتاسیم کلراید بود ولی همچون کبریت های چینی برای روشن شدن نیازمند دریافت یک حرارت بسیار زیاد از یک منبع گرما بودند.

در سال 1827 میلادی، جان واکر، شیمیدان انگلیسی، کبریت های شیمیایی را اختراع کرد که با کشیدن روی کاغذ سنباده روشن می شدند. بعد ها در سال 1830 میلادی، شارل سوریای، شیمیدان فرانسوی، کبریت های فسفری را معرفی کرد که با کشیدن روی هر سطحی تبدیل به آتش می شدند. کبریت های فسفری بسیار خطرناک بودند، زیرا فسفر سفید، در عین اشتعال زا بودن، ماده بسیار سمی محسوب می شود. در اثر تماس با پوست، فسفر سفید می تواند باعث سوختگی شدید شود. همچنین کبریت های فسفری می توانند به راحتی باعث آتش سوزی در محل انبار خود شوند.

در سال 1845 میلادی، آنتون وان اشروتر، شیمیدان اتریشی، کبریت های بی خطری را اختراع کرد. این کبریت ها با کشیدن روی سرپوش حاوی قوقطی فسفر قرمز روشن می شدند؛ همان کبریت هایی که امروزه با آنها سر و کار داریم و آنها را می شناسیم. کبریت های بی خطر جایگزین کبریت های فسفری شدند و امروزه به طور گسترده ای در سراسر جهان استفاده می شوند.

در ایران، اولین کارخانه کبریت سازی در سال 1297 هجری شمسی توسط فردی به اسم تقی توکلی در تبریز راه اندازی شد. این کارخانه با تولید کبریت های بی خطر، تحولی عظیم در صنعت استفاده از یک ماده به عنوان منبع آتش در ایران ایجاد کرد که آن معرفی کبریت به عنوان یک ماده آتش زا ولی بی خطر به جای بسیاری از کالا های خطرناک که استفاه از آنها یا خطرزا و یا تحت برخی شرایطی غیرقابل به حساب می آمد, در حال حاضر در ایران، چندین کارخانه کبریت سازی وجود دارد که انواع کبریت های بی خطری را تولید می کنند ولی در ادامه بررسی خواهیم کرد که پتانسل تولید این کالا در کشور برای کارآفرینانی که قصد ورود به این صنعت را دارند، هنوز هم وجود دارد!

پروسه خط تولید و مواد اولیه مورد نیاز برای راه اندازی کارخانه خط تولید

تولید کبریت یک فرآیند نسبتا ساده ولی چند مرحله ای که شامل مراحل زیر است:

  • تهیه مواد اولیه: مواد اولیه مورد نیاز برای تولید کبریت عبارت است از:
  • چوب پنبه: چوب پنبه ماده اصلی تشکیل دهنده چوب کبریت است؛ این ماده استحکام و انعطاف پذیری بالایی دارد و به راحتی آتش می گیرد.
  • گوگرد: گوگرد ماده شیمیایی است که باعث اشتعال چوب کبریت می شود.
  • فسفر قرمز: فسفر قرمز ماده شیمیایی است که به عنوان ماده اولیه برای ساخت سر کبریت استفاده می شود.
  • صمغ: صمغ، ماده چسبنده ای است که برای چسباندن سر کبریت به چوب پنبه به کار گرفته می شود.

این مواد اولیه از منابع مختلف تامین می شوند؛ به عنوان مثال چوب پنبه معمولا از درختن بلوط، راش یا کاج تهیه می شود و گوگرد نیز از معدن آن استخراج می شود یا به عنوان نمونه منشا تولیدی ماده صمغ نیز، درختان یا گیاهان مختلف است.

راه اندازی کارخانه کبریت سازی

  • تولید چوب و سر کبریت: چوب کبریت از چوب پنبه ساخته می شود, به این شرح که چوب پنبه، ابتدا به قطعات کوچک برش داده می شود, سپس این قطعات در دستگاهی به نام غلطک فشرده می شوند تا چوب کبریت شکل بگیرد؛ سپس چوب کبریت تازه فشرده شده در دمای بالا خشک می شود. سر کبریت نیز از ترکیب فسفر قرمز، صمغ و سایر مواد تشکیل می شود. فسفر قرمز ابتدا با صمغ مخلوط می شود، سپس سایر مواد به این ترکیب اضافه می شوند. این ترکیب در سپس در دستگاهی با عنوان مخلوط کن به صورت خمیر در می آید. سر کبریت سپس در دستگاهی به نام قالب زن به شکل سر کبریت در می آید و در نهایت هر چوب کبریت را به صورت منظم و تا ارتفاع خاصی وارد این ماده خمیری تهیه شده می کنند تا به ماده آتش زا آغشته شوند.
  • کنترل کیفیت و بسته بندی: در هر مرحله از تولید کبریت، کیفیت محصول بررسی می شود. این بررسی ها توسط دستگاه های خاص یا نیروی انسانی انجام می شود. در صورت مشاهده هر گونه مشکل در کیفیت محصول، آن محصول از خط تولید خارج می شود. پس از انجام کنترل نهایی و تایید کیفیت کالا ها، کبریت های سالم توسط تجهیزات خاصی بسته بندی شده و روانه انبار یا بازار می شوند.

سرمایه اولیه مورد نیاز برای راه اندازی کارخانه تولید کبریت

اطلاع داشتن از سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی یک کارخانه، جزء مهم ترین سوالاتی است که هر سرمایه گذار در ابتدای کسب و کار خود می خواهد از آن اطلاع داشته باشد، اما باید بدانیم تعیین یک عدد به عنوان هزینه های اولیه به این سادگی ها نیست و متاثر از عوامل مختلف و متعددی است، نوع  و ظرفیت محصول تولیدی، حجم تولید، موقعیت مکانی کارخانه، مالکیت داشتن زمین کارخانه یا اجاره ای بودن آن، تعداد و تنوع و پیچیدگی تجهیزات و دستگاه های کارخانه شما و… بخشی از این عوامل اند؛ اما ما با بازدید از یک واحد فعال متوسط تولیدی کبریت در کشور و مصاحبه با مدیر عامل آن، گزارشی از برآورد مالی و اعتباری این بیزنس پلن تهیه کرده ایم که جدول زیر خلاصه ای از آن است و می تواند یک چشم اندازی کلی برای شما از مسیر مالی طرح توجیهی تولید کبریت ایحاد کند:

عنوان فعالیت: طرح توجیهی تولید کبریت
ظرفیت: 8 میلیون قوطی در سال
مجری طرح: ——
محل اجرا: قابل اجرا در کلیه مناطق کشور
اشتغال طرح: 20 نفر
سرمایه ثابت طرح: 11.570.000.000 تومان
سرمایه در گردش: 2.300.000.000 تومان
سرمایه گذاری کل طرح: 13.870.000.000 تومان
میزان زمین طرح: 3000 مترمربع
میزان تسهیلات مورد نیاز: 10.000.000.000 تومان
نوع تسهیلات: وام 5 ساله
نقطه سر به سر: 53.60
مدت برگشت سرمایه: 3 سال
نرخ بازدهی سرمایه: 54.35%
تورم: 30%
NPV: 508.9

لازم به ذکراست شما سرمایه گذار عزیز می توانید با اطلاعات سلیقه ای مد نظر و اعلام جزییات مالی خود برای این پروژه یا پروژه های دیگرتان اقدام به ثبت سفارش برآورد مالی طرح های صنعتی و تولیدی کرده و قبل از اجرایی سازی پروژه خود چشم اندازی دقیق از جریانات نقدی کسب و کارتان داشته باشید، آگاهی که با در دست داشتن آن می توانید اقدام به اخذ تسهیلات بانکی نمایید.


کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

- مطالعات مالی و اقتصادی - میزان سرمایه‌گذاری (ثابت و در گردش) - هزینه‌های جاری - تولیدات و ارزش تولیدات - جدول تحلیل مالی - تحلیل و درصد فروش در نقطه سربه‌سر - دوره بازگشت سرمایه - جدول پیش‌بینی ترازنامه - ارائه شاخص‌های مالی - جدول محاسبات تحلیل هزینه فایده واحد - برنامۀ زمان‌بندی اجرا - زمانبندی اجرا - مدت زمان بهره‌برداری

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی تولید کبریت”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi