سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی پرورش کرم میل ورم (mealworm)

عنوان فارسی :

دانلود بیزینس پلن راه اندازی واحد پرورش کرم میل ورم (mealworm)

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 38 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 38 سال تهیه : 1401
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
mealworm
قیمت دانلود :
188,900 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

کرم های میل ورم (شپشک آرد) ، به شکل لاروی سوسک گوشت خوار، (نام علمی: Tenebrio molitor)، و گونه ای از سوسک تیره هستند. آنها مانند همه حشرات دیگری که دارای دگردیسی کامل (هولومتابولیسم) هستند، چهار مرحله زندگی را پشت سر می گذارند: تخم، لاروگی، شفیرگی و بالغ شدن. طول لاروها معمولاً حدود 2.5 سانتی متر (0.98 اینچ) یا بیشتر می باشد، در حالی که طول بزرگسالان معمولاً بین 1.25 تا 1.8 سانتی متر (0.49 تا 0.71 اینچ) است.

می ‌توانید کرم های میل ورم را برای جوجه ‌ها و پرندگان وحشی پرورش دهید. همچنین آنها طعمه ماهیگیری بسیار خوبی هستند. بنابراین خواه در حال پرورش کرم های میلورم برای جوجه ‌ها یا پرندگان وحشی هستید، خواه حیوانات خانگی دارید که به آن‌ ها نیاز دارند، خواه دوست دارید ماهیگیری کنید، فرقی نمی کند، مزرعه کرم های میلورم می ‌تواند تقریباً برای همه این موارد مفید باشد. و از آنجایی که آنها با قیمت بسیار مطلوب و بالاتر از حد معمول فروخته می شوند، لذا پرورش کرم های میلورم منطقی است و انجام این کار باعث صرفه جویی در هزینه شما می شود.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

الف) اطلاعات ظرفیت و میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 ضریب میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر 24 درصد
ب) اطلاعات مالی و اقتصادی طرح
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح 30,714 میلیون ریال
2 میزان سرمایه ثابت 30,409 میلیون ریال
3 میزان سرمایه در گردش 304 میلیون ریال
4 نرخ برگشت سرمایه 31 درصد
5 مدت زمان برگشت سرمایه 3.3 سال
6 سود خالص 9,406 میلیون ریال
7 سود ناخالص 18,639 میلیون ریال
8 هزینه خرید قطعات و مواد اولیه 1,261 میلیون ریال
9 هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز طرح 5,692 میلیون ریال
10 ارزش افزوده خالص طرح 16,216 میلیون ریال
11 ارزش افزوده ناخالص طرح 18,069 میلیون ریال
12 هزینه های نگهداری و تعمیرات (نت) سالانه طرح 462 میلیون ریال
13 هزینه های استهلاک طرح 1,276 میلیون ريال
14 سرمایه مورد نیاز جهت تامین ابنیه و سالن ها 12,426 میلیون ریال
15 سرمایه مورد نیاز خرید تجهیزات 2,662 میلیون ریال
16 هزینه های متغیر طرح 3,028 میلیون ریال
17 سرمایه مورد نیاز تامین وسایل حمل و نقل شهری و کارگاهی 1,500 میلیون ریال
18 ارزش فروش محصولات 19,900 میلیون ریال
19 هزینه های ثابت طرح 3,988 میلیون ریال
20 تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز اجرای طرح 6 نفر
21 هزینه های قبل از بهره برداری طرح 578 میلیون ریال
22 هزینه های حاملهای انرژی(سوخت ، آب شرب ، برق و…) 107 میلیون ریال
23 میزان حقوق سالانه پرسنل ستادی و اجرایی طرح 3,197 میلیون ریال
24 نسبت افزوده ناخالص به ارزش خدمات ارائه شده 91 درصد
25 نسبت افزوده خالص به ارزش خدمات ارائه شده 81 درصد
26 نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل 53 درصد
27 سرانه سرمایه ثابت 5,068 میلیون ریال
28 سرانه سرمایه گذاری کل 5,119 میلیون ریال
29 نسبت سود خالص به ارزش خدمات ارائه شده 47 درصد
30 سرانه ارزش خدمات ارائه شده 3,317 میلیون ریال
31 نسبت سود خالص به سرمایه ثابت 12 درصد
32 مقدار NPV 7,645 میلیون ریال
33 مقدار NPV/I 20 درصد
34 میزان IRR در حالت عادی 33 درصد
35 میزان IRR در حالت بدبینانه 28 درصد

حدود 20.000 گونه مختلف از سوسک تاریکی وجود دارد. مولیتر تنبریو (Tenebrio molitor) یا میلورم زرد، نوعی کرم است که برای میلورم ها پرورش می ‌یابند. میلورم ها در واقع اصلا یک کرم نیستند، بلکه حشره هستند. کرم ‌ها طبق تعریف، «به هر یک از حیوانات نسبتاً کوچک دراز معمولاً با بدن برهنه و نرم (مانند کرم حشره، کرم سنجاقی، کرم نواری، کرم کشتی یا کرم کور) گفته می شود». میلورم ها دارای اسکلت خارجی هستند و در چرخه زندگی سوسک تاریکی نابالغ قرار دارند و آنها را به لارو تبدیل می کنند. ذاتاً، سوسک تاریکی در محیط ‌های مرطوب و بکر یافت می ‌شود. آنها مناطق تاریک را ترجیح می ‌دهند، از این رو به عنوان سوسک «تاریکی» نامیده می ‌شوند و اغلب در زیر سنگ ‌ها یا کنده ‌ها پنهان می ‌شوند. آنها جانوری لاشخور هستند و گیاهان و مواد حیوانی در حال فساد را می خورند.

سوسک های تاریکی بیشتر در غلات ذخیره شده، کابینت ها و آسیاب غلات یافت می شوند و در آنجا از غلات دارای سبوس و آسیاب شده تغذیه می کنند.

چرخه زندگی میل ورم

میل ورم، همان مرحله لاروی سوسک تاریکی است. در چرخه زندگی میلورم 4 مرحله وجود دارد: تخم، میلورم، شفیره و سوسک. سوسک های تاریکی جفت می شوند و تخم می گذارند و به صورت میلورم های ریز از تخم در می آیند. این میلورم تا زمانی که تبدیل به شفیره شوند، رشد می ‌کنند. پس از مدتی، شفیره به یک سوسک تاریکی تبدیل می شود.

پرورش کرم میل ورم

سوسک میلورم به طور زیادی تولید مثل می ‌کند. نرها بسته ‌های اسپرم را بواسطه آلت تناسلی خود وارد می ‌کنند. ماده ظرف چند روز در زمین نرم، سوراخی ایجاد می کند و تخم‌گذاری می نماید. یک ماده در طول عمر خود، به طور متوسط ​​حدود 500 تخم می‌گذارد. آنها پس از 4 تا 19 روز از تخم خارج می شوند.

میلورم ها در مرحله لاروی از گیاهان و حشرات مرده تغذیه می کنند و بین هر مرحله لاروی یا هریک از مراحل رشد (9 تا 20 مرحله رشد) پوست اندازی می کنند و بعد از پوست اندازی نهایی، تبدیل به شفیره می شوند. شفیره جدید نسبتاً سفید رنگ است و به مرور زمان قهوه ای می شود. پس از 3 تا 30 روز بسته به شرایط محیطی از قبیل دما، به صورت یک سوسک بالغ ظاهر می شود.

تخم میلورم

تخم، اولین مرحله در چرخه زندگی میلورم محسوب می شود. سوسک های تاریکی از طریق تولید مثل جنسی تکثیر می شوند. سوسک تاریکی ماده، پس از جفت گیری چند صد تخم در طول 1 تا 5 ماه می گذارد. تخم ‌های میلورم بسیار ریز و لوبیا شکل هستند. خود تخم در عین سفید بودن، چسبناک است، بنابراین تکه های زیر پیش ماده به آن می چسبد. از آنجایی که بسیار کوچک و پوشیده از پیش ماده هستند، تشخیص تخم ‌ها مشکل است. در عرض 1-2 هفته، میلورم ‌های سفید ریز از تخم‌ های میلورم در می ‌آیند.

میلورم ها

اکثر میلورم ها تقریباً در عرض سه ماهه رشد کرده و بالغ می شوند، اما در محیط‌ های کمتر ایده ‌آل این امر می ‌تواند تا یک سال طول بکشد. سرعت رشد آن ‌ها بر اساس در دسترس بودن غذا، دما و رطوبت تعیین می ‌شود. همانطور که رشد می‌ کنند، تحت یک سری پوست اندازی ها قرار می ‌گیرند و اسکلت بیرونی خود را می اندازند. همچنین میلورم ها پس از پیری، زرد یا طلایی تر می شوند. گاهی اوقات میلورم کامل و بالغ پس از انداختن پوستش سفید می شود، اما در عرض چند روز زرد می شود.

شفیره میلورم

هنگامی که میلورم ها کامل و بالغ شدند، به یک شفیره تبدیل می‌ شوند. شفیره‌ میلورم شبیه موجودات فضایی یا مومیایی ‌های سفید رنگ به نظر می ‌رسند. این شفیره ‌ها نمی‌توانند حرکت کنند، چیزی بخورند یا بنوشند. آنها از 2 هفته تا 4 هفته، در این حالت شفیرگی باقی می مانند، که این امر مجدداً توسط شرایط محیطی تعیین می شود و در نهایت به شکل سوسک های سفید یا زرد از تخم بیرون می آیند.

سوسک های میلورم

همانطور که سوسک ها بالغ می شوند، در عرض چند روز از سفید به قهوه ای تغییر می کنند. پس از بلوغ، جفت می شوند، تخم می گذارند و چرخه تکرار می شود. سوسک، آخرین مرحله از چرخه زندگی میلورم محسوب می شود. سوسک های میلورم عمر کوتاه چند ماهه دارند، اما یک سوسک ماده می تواند در طول عمر خود چند صد تخم بگذارد.

ابر کرم ها

ابرکرم ‌ها گونه ‌های متفاوتی از سوسک تاریکی، زوفوباس موریو (Zophobas morio) هستند. در حالی که ابرکرم ها شبیه به هم هستند، پرورش آن ‌ها به این آسانی نیست. به طور خلاصه، باید هر کرم‌ را بصورت مجزا از هم جدا کنید تا به سمت شفیره شدن پیش برود و چرخه زندگی آنها تا تکامل یافتن، خیلی طول می‌کشد. ابرکرم ها نیز چنگال های چنگکی بزرگ دارند و گاز می گیرند.

میلورم ها برای جوجه ها

میلورم یک خوراکی عالی برای جوجه‌ ها محسوب می شوند. در آموزش جوجه ‌ها می ‌توان از میلورم ها به عنوان پاداشی برای آمدن به هنگام صدا زدنشان یا رفتن به قفس در شب استفاده کرد. همچنین میلورم ها مکملی عالی برای زمان پوست اندازی جوجه‌ها محسوب می شوند. پر پرندگان تقریباً تماماً از پروتئین ساخته شده ‌است. افزودن مقداری پروتئین اضافی به رژیم غذایی جوجه ها به آنها کمک می کند تا به سرعت پرهای جدیدشان رشد کنند.


کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

سرفصل های طرح توجیهی میلورم : محاسبه سرمايه ثابت مورد نياز طرح – زمین – سرمايه مورد نياز جهت محوطه سازي – سرمايه مورد نياز جهت ساخت و سازهای – سرمايه مورد نياز جهت تامين ؛ نصب و راه اندازی تاسیسات – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل حمل و نقل کارگاهی و شهري – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل اداري ، آزمایشگاه و پشتيباني – سرمايه مورد نياز جهت تامين , نصب و راه اندازي تجهيزات مورد نياز – سرمایه مورد نیاز خرید انشعابات مورد نیاز – هزينه هاي قبل از بهره برداري – جمع بندي تعیین میزان سرمایه ثابت مورد نیاز اجرای طرح محاسبه هزینه های عملیاتی سالانه مورد نياز طرح – هزینه های حقوق و مزاياي سالانه کارکنان – هزینه های سالانه حامل های انرژی و ارتباطات – هزینه های سالانه استهلاک – هزینه های سالانه نگهداری و تعمیرات – هزینه های سالانه اداری و پشتیبانی – جمع بندي تعیین میزان هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمایه در گردش مورد نياز طرح – هزینه های خرید سالانه مواد اولیه مورد نیاز – جمع بندي تعیین میزان سرمایه در گردش مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمايه کل مورد نياز طرح – ارزش محصولات توليد شده متوسط ارزش سود خالص درطول يک سال کاري – محاسبه سود ناخالص – محاسبه سود قبل از پرداخت مالیات – محاسبه سود خالص متوسط ميزان برگشت سرمايه نسبت به سود خالص مدت زمان برگشت سرمايه تعیین نقطه سربسری– محاسبه متوسط هزینه های ثابت سالانه – محاسبه متوسط هزینه های متغیر سالانه – محاسبه نقطه سربسری ارائه خدمات ارائه شده تجزيه و تحليل شاخص های (نسبت های) مالی طرح محاسبه شاخص های تصمیم گیری و تحلیل اقتصادی – محاسبه ارزش فعلی خالص طرح Net Present Value ) NPV) – محاسبه ارزش فعلی درآمدهای طرح – محاسبه ارزش فعلی هزینه های طرح – نحوه محاسبه مقدار NPV – محاسبه نرخ بازگشت سرمایه NPV Ratio) NPV/I) – محاسبه نرخ بازده داخلی Internal Rate of Return ) IRR) – تحلیل حساسیت

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی پرورش کرم میل ورم (mealworm)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi