عنوان فارسی : |
|
مناسب برای: | کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند. |
نحوه دریافت فایل: | بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود. |
اصول نگارش : | براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها |
محتوای محصول: | گزارش طرح توجیهی در 24 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است. |
تعداد صفحات: 24 | سال تهیه : 1403 |
کیفیت نگارش: طلایی | قابلیت ویرایش و چاپ: دارد |
در چند سال گذشته، شاهد افزایش تقاضای قارچ خوراکی در سبد خرید و مصرف خاتوارها بوده ایم و این افزایش رونق و تقاضا در بازار باعث شده تا سرمایه گذاران و علاقه مندان زیادی ترغیب به شروع این کسب و کار در ظرفیت های مختلف شوند. هدف از نگارش این طرح توجیهی نیز بررسی کلی این کسب و کار از نظر میزان هزینه ها و همچنین برآوردی از سودآوری نهایی طرح بوده و تمامی پیش نیازهای ضروری برای شروع این کسب و کار نیز معرفی گردیده اند. کارآفرینانی که علاقه مند به کسب مجوزهای ضروری کسب و کار از جهاد کشاورزی منطقه خود و همچنین نهادهای عامل دارند می توانند از این طرح توجیهی استفاده نمایند. همچنین این بیزینس پلن می تواند مسیر اخذ وام ها و تسهیلات بانکی را نیز هموارتر نماید. لازم به توضیح است که علاوه بر این موارد، این طرح توجیهی می تواند به عنوان یک نقشه راه دقیق، روش های صحیح و اصولی سرمایه گذاری را نیز به سرمایه گذاران آموزش داده و چشم اندازهای منطقی این کسب و کار را در اختیار آنها قرار دهد.
سرمایه اولیه لازم برای راه اندازی کارخانه تولید ترموستات و بررسی سود و درآمد ها
جدول زیر نظر، ارائه گزارشی کلی از شرایط سرمایه ای و برآورد های مالی و اعتباری بیزینس پلن و طرح توجیهی پرورش قارچ با احتساب مالکیت زمین است:
عنوان فعالیت: | طرح توجیهی پرورش قارچ |
ظرفیت: | 20 تن در سال |
محل اجرا: | قابل اجرا در کلیه مناطق کشور |
اشتغال طرح: | 2 نفر |
سرمایه ثابت طرح: | 7990 میلیون ریال |
سرمایه در گردش: | 627 میلیون ریال |
سرمایه گذاری کل طرح: | 8617 میلیون ریال |
میزان زمین طرح: | 200 مترمربع |
سود خالص طرح: | 11860 میلیون ریال |
نرخ بازدهی سرمایه: | 137% |
مدت زمان بازگشت سرمایه: | 9 ماه |
نقطه سر به سر: | 25% |
لازم به ذکراست شما سرمایه گذار و کارآفرین عزیز می توانید با اطلاعات سلیقه ای مد نظر و اعلام جزییات مالی خود برای این پروژه یا پروژه های دیگرتان از طریق ثبت سفارش طرح های کشاورزی اقدام به برآورد مالی و اعتباری کسب و کار خود کرده و قبل از اجرایی سازی پروژه خود چشم اندازی دقیق از جریانات نقدی طرح تان داشته باشید، آگاهی که با در دست داشتن آن می توانید اقدام به اخذ تسهیلات بانکی نمایید.
محاسبات طرح توجیهی پرورش قارج وب سایت فراپلن در قالب ورد (WORD) و PDF با دقیق ترین محاسبات انجام شده است که تصویر زیر به عنوان نمونه ای از این فایل است:
پرورش قارچ یکی از کسب و کارهای پررونقی است که می تواند سود فراوانی را برای کارآفرینان این حوزه در پی داشته باشد. در چندین سال گذشته، پرورش قارچ به صورت سنتی انجام میشده ولی اخیرا روش های اصولی تری معرفی گردیده که به واسطه آنها می توان بازده کسب و کار را افزایش داد. قارچ نه تنها یک ماده غذایی محبوب در جامعه می باشد، بلکه کاربردهای گسترده ای نیز در صنایع دارویی دارد و در این راستا، کارآفرینانی که وارد این صنعت شده اند می توانند محصولات خود را در بازارهای متنوع تری نیز به فروش برسانند. لازم به ذکر است که دروازه های بازارهای صادراتی نیز به روی محصولات باکیفیت تر باز می باشد و ورود به بازارهای صادراتی می تواند سودآوری بیشتری را نیز برای کارآفرینان این حوزه به ارمغان آورد.
لازم به ذکر است که اگر تمایل به فعالیت حرفه ای در این حوزه دارید و همچنین علاقه مند به ظرفیت های تولید بالاتر و سود بیشتر هستید، باید یک سری اصول را رعایت کنید. از جمله این اصول می توان به داشتن یک استراتژی مستحکم و همچنین برنامه ریزی دقیق اشاره کرد. کسب آموزش های لازم در زمینه انواع روش های کشت قارچ نیز بسیار مهم است. در این طرح طرح توجیهی تلاش شده تا به سوالاتی همچون میزان سرمایه اولیه مورد نیاز برای پرورش قارچ، برآورد سود و درآمد نهایی، مدت بازگشت سرمایه، روش های اصولی پرورش قارچ، روش های اصولی سرمایه گذاری و بسیاری از سوالات دیگر پاسخ داده شود که مورد نیاز کارآفرینان این حوزه می باشند.
همانطور که عنوان شد، بحث آموزش و مهمتر از آن، کسب تجربه می توانند برگ های برنده ای برای کارآفرینان این حوزه باشند. به عنوان مثال باید یک پرورش دهنده قارچ بداند که چه میزان رطوبت برای کشت قارچ نیاز است.
بدون شک، میزان درآمد نهایی یک مزرعه قارچ می تواند تابع فاکتورهای مختلفی باشد، از جمله این فاکتورهای مهم می توان به میزان سرمایه اولیه اشاره کرد که ظرفیت تولید نهایی را مشخص می کند. همچنین باید عنوان کرد که بسیاری از پرورش دهندگان قارچ، کارگاه های بسته بندی را نیز در کنار مزرعه خود دایر می کنند و محصولاترا مستقیما وارد بازار می نمایند. در این بین، محصولاتی که دارای کیفیت بهتری هستند، در بسته بندی های مناسب برای بازارهای صادراتی قرار می گیرند و از این طریق، ارزآوری خوبی نیز برای سرمایه گذاران به ارمغان می آورند. همچنین باید عنوان کرد که با در نظر گرفتن نتایج مربوط به مطالعات بازار و همچنین تقاضای بازار، قارچ ها می توانند به صورت خرد شده و همچنین به صورت تازه به بازار عرضه گردند. همچنین مقداری از این محصولات نیز روانه شرکت های داروسازی می شوند و مقداری نیز به کارخانه های فرآوری مواد غذایی فروخته می شوند. باید عنوان کرد که حالت کنسرو شده این نوع قارچ ها نیز می توانند تقاضای خوبی در بازار داشته باشند.
در مورد مبحث درآمد باید به هزینه های اولیه راه اندازی این کسب و کار اشاره کنیم. یکی از اولین و مهمترین گزینه هایی که روی ظرفیت تولید نهایی تاثیر می گذارد، اندازه و ابعاد زمین مزرعه قارچ می باشد. یکی از مهمترین مولفه هایی که در محاسبات طرح توجیهی به آن اشاره می شود، ابعاد زمین و هزینه خریداری یا اجاره آن می باشد. همچنین باید در نظر داشت که برخی کارآفرینان، این کسب و کار را در ابعاد کوچکتر در منزل شروع می کنند که باید گفت یکی از بهترین روش هاست؛ چرا که می تواند به عنوان یک حالت آموزشی، تجربیات علاقه مندان به این حوزه را نیز افزایش دهد. یکی دیگر از مواردی که باید به آن اشاره کرد، موقعیت مکانی مزرعه می باشد. به عنوان مثال باید اشاره کرد برخی مناطق می توانند بازده محصول را افزایش دهند. همچنین باید به گسترش پذیر بودن مزرعه نیز اشاره کرد.
یکی از نکاتی که باید ذکر شود این است که انواع مختلفی از قارچ خوراکی وجود دارد و در این بین، قارچ های دکمه ای و قارچ های صدفی، بیشترین میزان تقاضا را در ایران و سراسر جهان دارند.
یکی دیگر از موارد مهمی که می تواند روی درآمد نهایی طرح تاثیرگذار باشد، بیماری ها و آفت های مختلفی است که می توانند گریبان گیر محصولات شوند. آشنایی کارآفرینان با نحوه مقابله با این بیماری ها و آفت ها می تواند نقش به سزایی در کاهش زیان ها و نهایتا افزایش سودآوری داشته باشند.
یکی از مهمترین نکاتی که می تواند نتیجه بخش بودن هر کسب و کاری را نشان دهد، انجام مطالعات دقیق بازاری است. یعنی یک کارآفرین باید بداند که با چه بازاری مواجه است و بازار، چه تقاضایی از وی دارد و چه کیفیتی را می طلبد. با توجه به مطالعات بازاری انجام شده در حوزه پرورش و فروش قارچ، مشخص شده که مردم در طی چند سال گذشته، آشنایی بیشتری با خواص بیشمار این محصولات پیدا کرده اند و از طرفی نیز افزایش قیمت محصولات پروتئینی مانند گوشت و مرغ باعث شده تا تقاضای قارچ در بازار افزایش یابد. این محصول، به روش های مختلفی در انواع غذاهای محبوب ایرانی استفاده می شود. همچنین کاربردهای زیادی در پخت انواع پیتزاها و فست فودها نیز دارد که در سال های گذشته، مردم علاقه زیادی به این نوع غذاها پیدا کرده اند.
در همینجای بحث باید به بسته بندی اصولی این محصول نیز اشاره کنیم. ذکر این نکته بسیار ضروری است که قارچ یک محصول شدیدا فسادپذیر می باشد و وارد شدن ضربه یا فشار به کلاهک آن باعث تغییر رنگ محصول و کاهش بازارپسندی آن می گردد. به همین دلیل است که باید دقت زیادی در فرآیند برداشت، شستشو و بسته بندی آن داشت و از نیروی کار ماهر استفاده کرد. همچنین این محصول به صورت فرآوری شده در قالب کنسرو، پودر قارچ، به صورت یخ زده و نیز به صورت ترشی نیز به بازار عرضه می گردد و این محصولات فرآوری شده نیز دارای تقاضای بالایی می باشند. نهایتا باید عنوان کرد که مطالعه طرح توجیهی پرورش قارچ برای افرادی که علاقه مند به شروع حرفه ای این کسب و کار دارند بسیار توصیه می شود تا به واسطه مطالعه آن بتوانند با تمامی جنبه های کسب و کار آشنا گردند.
- مطالعات مالی و اقتصادی - میزان سرمایهگذاری (ثابت و در گردش) - هزینههای جاری - تولیدات و ارزش تولیدات - جدول تحلیل مالی - تحلیل و درصد فروش در نقطه سربهسر - دوره بازگشت سرمایه - جدول پیشبینی ترازنامه - ارائه شاخصهای مالی - جدول محاسبات تحلیل هزینه فایده واحد - برنامۀ زمانبندی اجرا - زمانبندی اجرا - مدت زمان بهرهبرداری
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.