سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی پرورش قارچ

عنوان فارسی :


دانلود بیزینس پلن راه اندازی مزرعه پرورش قارچ خوراکی

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 38 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 38 سال تهیه : 1401
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
mushroom farming
قیمت دانلود :
242,400 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

در چند سال گذشته، شاهد افزایش تقاضای قارچ خوراکی در سبد خرید و مصرف خاتوارها بوده ایم و این افزایش رونق و تقاضا در بازار باعث شده تا سرمایه گذاران و علاقه مندان زیادی ترغیب به شروع این کسب و کار در ظرفیت های مختلف شوند. هدف از نگارش این طرح توجیهی نیز بررسی کلی این کسب و کار از نظر میزان هزینه ها و همچنین برآوردی از سودآوری نهایی طرح بوده و تمامی پیش نیازهای ضروری برای شروع این کسب و کار نیز معرفی گردیده اند. کارآفرینانی که علاقه مند به کسب مجوزهای ضروری کسب و کار از جهاد کشاورزی منطقه خود و همچنین نهادهای عامل دارند می توانند از این طرح توجیهی استفاده نمایند. همچنین این بیزینس پلن می تواند مسیر اخذ وام ها و تسهیلات بانکی را نیز هموارتر نماید. لازم به توضیح است که علاوه بر این موارد، این طرح توجیهی می تواند به عنوان یک نقشه راه دقیق، روش های صحیح و اصولی سرمایه گذاری را نیز به سرمایه گذاران آموزش داده و چشم اندازهای منطقی این کسب و کار را در اختیار آنها قرار دهد.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

الف) اطلاعات ظرفیت و میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 ضریب میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر 21 درصد
ب) اطلاعات مالی و اقتصادی طرح
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح 121,099 میلیون ریال
2 میزان سرمایه ثابت 120,054 میلیون ریال
3 میزان سرمایه در گردش 1,046 میلیون ریال
4 نرخ برگشت سرمایه 33 درصد
5 مدت زمان برگشت سرمایه 3.0 سال
6 سود خالص 39,735 میلیون ریال
7 سود ناخالص 70,321 میلیون ریال
8 هزینه خرید قطعات و مواد اولیه 9,359 میلیون ریال
9 هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز طرح 15,740 میلیون ریال
10 ارزش افزوده خالص طرح 55,494 میلیون ریال
11 ارزش افزوده ناخالص طرح 67,954 میلیون ریال
12 هزینه های نگهداری و تعمیرات (نت) سالانه طرح 2,130 میلیون ریال
13 هزینه های استهلاک طرح 11,960 میلیون ريال
14 سرمایه مورد نیاز جهت تامین ابنیه و سالن ها 42,000 میلیون ریال
15 سرمایه مورد نیاز خرید تجهیزات 60,059 میلیون ریال
16 هزینه های متغیر طرح 11,718 میلیون ریال
17 سرمایه مورد نیاز تامین وسایل حمل و نقل شهری و کارگاهی 960 میلیون ریال
18 ارزش فروش محصولات 79,680 میلیون ریال
19 هزینه های ثابت طرح 14,292 میلیون ریال
20 تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز اجرای طرح 0 نفر
21 هزینه های قبل از بهره برداری طرح 500 میلیون ریال
22 هزینه های حاملهای انرژی(سوخت ، آب شرب ، برق و…) 237 میلیون ریال
23 میزان حقوق سالانه پرسنل ستادی و اجرایی طرح 1,293 میلیون ریال
24 نسبت افزوده ناخالص به ارزش خدمات ارائه شده 85 درصد
25 نسبت افزوده خالص به ارزش خدمات ارائه شده 70 درصد
26 نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل 46 درصد
27 سرانه سرمایه ثابت 10,004 میلیون ریال
28 سرانه سرمایه گذاری کل 10,092 میلیون ریال
29 نسبت سود خالص به ارزش خدمات ارائه شده 50 درصد
30 سرانه ارزش خدمات ارائه شده 6,640 میلیون ریال
31 نسبت سود خالص به سرمایه ثابت 12 درصد
32 مقدار NPV 25,301 میلیون ریال
33 مقدار NPV/I 17 درصد
34 میزان IRR در حالت عادی 32 درصد
35 میزان IRR در حالت بدبینانه 26 درصد

پرورش قارچ خوراکی

پرورش قارچ یکی از کسب و کارهای پررونقی است که می تواند سود فراوانی را برای کارآفرینان این حوزه در پی داشته باشد. در چندین سال گذشته، پرورش قارچ به صورت سنتی انجام میشده ولی اخیرا روش های اصولی تری معرفی گردیده که به واسطه آنها می توان بازده کسب و کار را افزایش داد. قارچ نه تنها یک ماده غذایی محبوب در جامعه می باشد، بلکه کاربردهای گسترده ای نیز در صنایع دارویی دارد و در این راستا، کارآفرینانی که وارد این صنعت شده اند می توانند محصولات خود را در بازارهای متنوع تری نیز به فروش برسانند. لازم به ذکر است که دروازه های بازارهای صادراتی نیز به روی محصولات باکیفیت تر باز می باشد و ورود به بازارهای صادراتی می تواند سودآوری بیشتری را نیز برای کارآفرینان این حوزه به ارمغان آورد.

لازم به ذکر است که اگر تمایل به فعالیت حرفه ای در این حوزه دارید و همچنین علاقه مند به ظرفیت های تولید بالاتر و سود بیشتر هستید، باید یک سری اصول را رعایت کنید. از جمله این اصول می توان به داشتن یک استراتژی مستحکم و همچنین برنامه ریزی دقیق اشاره کرد. کسب آموزش های لازم در زمینه انواع روش های کشت قارچ نیز بسیار مهم است. در این طرح طرح توجیهی تلاش شده تا به سوالاتی همچون میزان سرمایه اولیه مورد نیاز برای پرورش قارچ، برآورد سود و درآمد نهایی، مدت بازگشت سرمایه، روش های اصولی پرورش قارچ، روش های اصولی سرمایه گذاری و بسیاری از سوالات دیگر پاسخ داده شود که مورد نیاز کارآفرینان این حوزه می باشند.

همانطور که عنوان شد، بحث آموزش و مهمتر از آن، کسب تجربه می توانند برگ های برنده ای برای کارآفرینان این حوزه باشند. به عنوان مثال باید یک پرورش دهنده قارچ بداند که چه میزان رطوبت برای کشت قارچ نیاز است.

پرورش قارچ خوراکی

درآمد سالانه مزارع قارچ

بدون شک، میزان درآمد نهایی یک مزرعه قارچ می تواند تابع فاکتورهای مختلفی باشد، از جمله این فاکتورهای مهم می توان به میزان سرمایه اولیه اشاره کرد که ظرفیت تولید نهایی را مشخص می کند. همچنین باید عنوان کرد که بسیاری از پرورش دهندگان قارچ، کارگاه های بسته بندی را نیز در کنار مزرعه خود دایر می کنند و محصولاترا مستقیما وارد بازار می نمایند. در این بین، محصولاتی که دارای کیفیت بهتری هستند، در بسته بندی های مناسب برای بازارهای صادراتی قرار می گیرند و از این طریق، ارزآوری خوبی نیز برای سرمایه گذاران به ارمغان می آورند. همچنین باید عنوان کرد که با در نظر گرفتن نتایج مربوط به مطالعات بازار و همچنین تقاضای بازار، قارچ ها می توانند به صورت خرد شده و همچنین به صورت تازه به بازار عرضه گردند. همچنین مقداری از این محصولات نیز روانه شرکت های داروسازی می شوند و مقداری نیز به کارخانه های فرآوری مواد غذایی فروخته می شوند. باید عنوان کرد که حالت کنسرو شده این نوع قارچ ها نیز می توانند تقاضای خوبی در بازار داشته باشند.

در مورد مبحث درآمد باید به هزینه های اولیه راه اندازی این کسب و کار اشاره کنیم. یکی از اولین و مهمترین گزینه هایی که روی ظرفیت تولید نهایی تاثیر می گذارد، اندازه و ابعاد زمین مزرعه قارچ می باشد. یکی از مهمترین مولفه هایی که در محاسبات طرح توجیهی به آن اشاره می شود، ابعاد زمین و هزینه خریداری یا اجاره آن می باشد. همچنین باید در نظر داشت که برخی کارآفرینان، این کسب و کار را در ابعاد کوچکتر در منزل شروع می کنند که باید گفت یکی از بهترین روش هاست؛ چرا که می تواند به عنوان یک حالت آموزشی، تجربیات علاقه مندان به این حوزه را نیز افزایش دهد. یکی دیگر از مواردی که باید به آن اشاره کرد، موقعیت مکانی مزرعه می باشد. به عنوان مثال باید اشاره کرد برخی مناطق می توانند بازده محصول را افزایش دهند. همچنین باید به گسترش پذیر بودن مزرعه نیز اشاره کرد.

یکی از نکاتی که باید ذکر شود این است که انواع مختلفی از قارچ خوراکی وجود دارد و در این بین، قارچ های دکمه ای و قارچ های صدفی، بیشترین میزان تقاضا را در ایران و سراسر جهان دارند.

یکی دیگر از موارد مهمی که می تواند روی درآمد نهایی طرح تاثیرگذار باشد، بیماری ها و آفت های مختلفی است که می توانند گریبان گیر محصولات شوند. آشنایی کارآفرینان با نحوه مقابله با این بیماری ها و آفت ها می تواند نقش به سزایی در کاهش زیان ها و نهایتا افزایش سودآوری داشته باشند.

پرورش قارچ

بازار هدف قارچ

یکی از مهمترین نکاتی که می تواند نتیجه بخش بودن هر کسب و کاری را نشان دهد، انجام مطالعات دقیق بازاری است. یعنی یک کارآفرین باید بداند که با چه بازاری مواجه است و بازار، چه تقاضایی از وی دارد و چه کیفیتی را می طلبد. با توجه به مطالعات بازاری انجام شده در حوزه پرورش و فروش قارچ، مشخص شده که مردم در طی چند سال گذشته، آشنایی بیشتری با خواص بیشمار این محصولات پیدا کرده اند و از طرفی نیز افزایش قیمت محصولات پروتئینی مانند گوشت و مرغ باعث شده تا تقاضای قارچ در بازار افزایش یابد. این محصول، به روش های مختلفی در انواع غذاهای محبوب ایرانی استفاده می شود. همچنین کاربردهای زیادی در پخت انواع پیتزاها و فست فودها نیز دارد که در سال های گذشته، مردم علاقه زیادی به این نوع غذاها پیدا کرده اند.

در همینجای بحث باید به بسته بندی اصولی این محصول نیز اشاره کنیم. ذکر این نکته بسیار ضروری است که قارچ یک محصول شدیدا فسادپذیر می باشد و وارد شدن ضربه یا فشار به کلاهک آن باعث تغییر رنگ محصول و کاهش بازارپسندی آن می گردد. به همین دلیل است که باید دقت زیادی در فرآیند برداشت، شستشو و بسته بندی آن داشت و از نیروی کار ماهر استفاده کرد. همچنین این محصول به صورت فرآوری شده در قالب کنسرو، پودر قارچ، به صورت یخ زده و نیز به صورت ترشی نیز به بازار عرضه می گردد و این محصولات فرآوری شده نیز دارای تقاضای بالایی می باشند. نهایتا باید عنوان کرد که مطالعه طرح توجیهی پرورش قارچ برای افرادی که علاقه مند به شروع حرفه ای این کسب و کار دارند بسیار توصیه می شود تا به واسطه مطالعه آن بتوانند با تمامی جنبه های کسب و کار آشنا گردند.

کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

سرفصل های طرح توجیهی پرورش قارچ شامل: محاسبه سرمايه ثابت مورد نياز طرح – سرمايه مورد نياز جهت ابتیاع زمین مورد نیاز طرح توجیهی پرورش قارچ – سرمايه مورد نياز جهت محوطه سازي – سرمايه مورد نياز جهت ساخت و سازهای واحد پرورش قارچ – سرمايه مورد نياز جهت تامين ؛ نصب و راه اندازی تاسیسات – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل حمل و نقل کارگاهی و شهري – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل اداري ، آزمایشگاه و پشتيباني – سرمايه مورد نياز جهت تامين , نصب و راه اندازي تجهيزات مورد نياز – سرمایه مورد نیاز خرید انشعابات مورد نیاز – هزينه هاي قبل از بهره برداري – جمع بندي تعیین میزان سرمایه ثابت مورد نیاز اجرای طرح محاسبه هزینه های عملیاتی سالانه مورد نياز طرح پرورش قارچ – هزینه های حقوق و مزاياي سالانه کارکنان – هزینه های سالانه حامل های انرژی و ارتباطات – هزینه های سالانه استهلاک – هزینه های سالانه نگهداری و تعمیرات – هزینه های سالانه اداری و پشتیبانی – جمع بندي تعیین میزان هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمایه در گردش مورد نياز طرح قارچ – هزینه های خرید سالانه مواد اولیه مورد نیاز – جمع بندي تعیین میزان سرمایه در گردش مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمايه کل مورد نياز طرح – ارزش محصولات توليد شده متوسط ارزش سود خالص درطول يک سال کاري – محاسبه سود ناخالص – محاسبه سود قبل از پرداخت مالیات – محاسبه سود خالص متوسط ميزان برگشت سرمايه نسبت به سود خالص مدت زمان برگشت سرمايه تعیین نقطه سربسری– محاسبه متوسط هزینه های ثابت سالانه – محاسبه متوسط هزینه های متغیر سالانه – محاسبه نقطه سربسری ارائه خدمات ارائه شده تجزيه و تحليل شاخص های (نسبت های) مالی طرح محاسبه شاخص های تصمیم گیری و تحلیل اقتصادی – محاسبه ارزش فعلی خالص طرح Net Present Value ) NPV) – محاسبه ارزش فعلی درآمدهای طرح – محاسبه ارزش فعلی هزینه های طرح – نحوه محاسبه مقدار NPV – محاسبه نرخ بازگشت سرمایه NPV Ratio) NPV/I) – محاسبه نرخ بازده داخلی Internal Rate of Return ) IRR) – تحلیل حساسیت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “طرح توجیهی پرورش قارچ”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 6 =

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi