سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی احداث باغ هلو و شلیل

عنوان فارسی :

دانلود بیزینس پلن راه اندازی و احداث باغ هلو و شلیل به مساحت 10 هکتار

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 33 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 33 سال تهیه : 1400
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
peach farming
قیمت دانلود :
67,000 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

طرح توجیهی احداث باغ هلو و شلیل با هدف ارائه شاخص های مالی و اقتصادی مربوط به راه اندازی این کسب و کار نگارش و تهیه شده است. این طرح توجیهی توسط کارشناسان حوزه کشاورزی و با در نظر گرفتن میزان سرمایه اولیه و یک سری فاکتورهای مالی دیگری مربوط به این کسب و کار انجام شده و نهایتا نیز با استفاده از محاسبات نرم افزاری، شاخص های خروجیی همچون برآورد سودآوری نهایی و مدت زمان بازگشت سرمایه نیز محاسبه گردیده است. با توجه به اعداد و ارقام ارائه شده در این طرح توجیهی، پرورش هلو و شلیل را می توان یک کسب و کار سودآور و با توجیه پذیری اقتصادی بالا عنوان کرد. پرورش هلو، یک کسب و کار بسیار رایج و یک ایده قدیمی کسب و کار کشاورزی است. هلو یک میوه هسته دار در مناطق معتدل است. این میوه سرشار از مواد مغذی بوده و در بازار ایران نیز بسیار محبوب است. پرورش تجاری هلو، بسیار ساده و آسان است.

در واقع هلو یک درخت برگ ریز در پاییز است که بومی منطقه شمال غرب چین بین تاریم باسیان (Tarim Basian) و شیب های شمالی کوه های کولون (Kunlun Mountains) است که اولین بار در آنجا اهلی شده و کاشته شد. این درختان یک میوه آبدار خوردنی با ویژگی های مختلفی می دهند که بیشتر هلو و دیگر شلیل ها (انواع دارای پوست صیقلی و براق) نامیده می شود.

اسم خاص پرسیکا (persica) به کشت گسترده آن در ایران اشاره می کند که از آنجا به اروپا منتقل شد. این درخت به دسته Prunus تعلق دارد که شامل آلبالو، زردآلو، بادام و آلو می شود. هلو با بادام در زیردسته Amygdalus دسته بندی می شود که به واسطه دانه چین دار خود از دیگر زیردسته ها متمایز می گردد. هسته سنگی هلو به طور قابل توجهی به بادام شبیه است و هسته هلو نیز یک سری کاربردها دارد. هلو و شلیل ها گونه های یکسانی هستند. اما به لحاظ تجاری به عنوان میوه های متفاوتی شناخته می شوند. پوست شلیل، کرکی مشابه پوست هلو ندارد، تصور می شود که یک جهش در یک ژن (MYB25) مسئول تفاوت میان این دو باشد.

درختان هلو حداکثر تا ارتفاع 5 الی 6 متر رشد می کنند. برگ های این درختان، نوک تیز هستند و شکلی پر رگه دارند. گل ها در ابتدای بهار پیش از برگ ها تولید می شوند و تکی یا جفتی به قطر 2.5 الی 3 سانتیمتر می رسند. میوه ها، گوشت زرد یا سفیدی با بوی لطیف دارند و پوست آن در گونه های مختلف، مخملی (هلو) یا صیقلی (شلیل ها) می باشد.

گوشت میوه بسیار خوشمزه است و در برخی گونه ها به سادگی کوفته و کبود می شود، اما در برخی گونه های تجاری (به ویژه وقتی سبز است) نسبتاً سفت می باشد. دانه تکی و بزرگ، به رنگ قرمز-قهوه ای، بیضی شکل، با 1.3 تا 2 سانتیمتر طول و احاطه شده با یک غلاف چوب مانند است. هلوها در کنار آلبالو و گیلاس، آلو و زردآلوها میوه های هسته دار (میوه های آلویی) هستند. هم اکنون چین تولید کننده اول هلو در جهان است و در سال 2018 به تنهایی 62% هلو و شلیل دنیا را تولید کرد.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

الف) اطلاعات ظرفیت و میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 ضریب میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر 31 درصد
ب) اطلاعات مالی و اقتصادی طرح
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح 19,130 میلیون ریال
2 میزان سرمایه ثابت 18,699 میلیون ریال
3 میزان سرمایه در گردش 430 میلیون ریال
4 نرخ برگشت سرمایه 31 درصد
5 مدت زمان برگشت سرمایه 3.2 سال
6 سود خالص 5,911 میلیون ریال
7 سود ناخالص 13,025 میلیون ریال
8 هزینه خرید قطعات و مواد اولیه 4,945 میلیون ریال
9 هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز طرح 4,894 میلیون ریال
10 ارزش افزوده خالص طرح 11,424 میلیون ریال
11 ارزش افزوده ناخالص طرح 12,588 میلیون ریال
12 هزینه های نگهداری و تعمیرات (نت) سالانه طرح 341 میلیون ریال
13 هزینه های استهلاک طرح 996 میلیون ريال
14 سرمایه مورد نیاز جهت تامین ابنیه و سالن ها 2,325 میلیون ریال
15 سرمایه مورد نیاز خرید تجهیزات 5,656 میلیون ریال
16 هزینه های متغیر طرح 6,581 میلیون ریال
17 سرمایه مورد نیاز تامین وسایل حمل و نقل شهری و کارگاهی 2,500 میلیون ریال
18 ارزش فروش محصولات 17,970 میلیون ریال
19 هزینه های ثابت طرح 3,505 میلیون ریال
20 تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز اجرای طرح 8 نفر
21 هزینه های قبل از بهره برداری طرح 168 میلیون ریال
22 هزینه های حاملهای انرژی(سوخت ، آب شرب ، برق و…) 96 میلیون ریال
23 میزان حقوق سالانه پرسنل ستادی و اجرایی طرح 3,108 میلیون ریال
24 نسبت افزوده ناخالص به ارزش خدمات ارائه شده 70 درصد
25 نسبت افزوده خالص به ارزش خدمات ارائه شده 64 درصد
26 نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل 60 درصد
27 سرانه سرمایه ثابت 2,337 میلیون ریال
28 سرانه سرمایه گذاری کل 2,391 میلیون ریال
29 نسبت سود خالص به ارزش خدمات ارائه شده 33 درصد
30 سرانه ارزش خدمات ارائه شده 2,246 میلیون ریال
31 نسبت سود خالص به سرمایه ثابت 12 درصد
32 مقدار NPV 4,781 میلیون ریال
33 مقدار NPV/I 14 درصد
34 میزان IRR در حالت عادی 32 درصد
35 میزان IRR در حالت بدبینانه 26 درصد

توجیه اقتصادی پرورش هلو و شلیل

هلو و شلیل در سراسر جهان، میوه های محبوبی هستند. هلو یک میوه بسیار خوب و مغذی است و می تواند انواع مزایای تندرستی مانند گوارش بهتر، پوست صاف تر، و کاهش حساسیت را ارائه کند. با در نظر گرفتن این موارد، مردم سراسر جهان علاقه مند هستند تا از این میوه استفاده کنند. در ایران نیز بازار هدف زیادی برای فروش این میوه وجود دارد. با در نظر گرفتن این موارد و همچنین با نگاهی به آمار مربوط به تقاضای این محصول، می توان دریافت که پرورش این میوه می تواند توجیه پذیری اقتصادی بالایی برای سرمایه گذاران آن داشته باشد. در ادامه به بررسی ارزش غذایی این میوه می پردازیم:

  • برابر نظر «پایگاه داده های ترکیب غذایی USDA»، هلو پر از مواد مغذی و آنتی اکسیدان است. این میوه سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات مفید گیاهی است.
  • هلو منبع عالی کالری، پروتئین، چربی، کربوهیدرات، فیبر، پتاسیم، نایسین، مس، منگنز، ویتامین آ، ویتامین ث، ویتامین ای، و ویتامین کا است.
  • این میوه مقدار کمی منیزیم، فسفر، آهن، و برخی ویتامین های ب را ارائه می کند.
  • این میوه سرشار از آنتی اکسیدان هاست که ترکیبات سودمند گیاهی هستند که با آسیب اکسیداتیو مبارزه می کنند و به حفاظت در برابر پیرشدن و بیماری کمک می کنند. هرچه میوه تازه تر و رسیده تر باشد، آنتی اکسیدان بیشتری دارد.
  • برابر یک پژوهش، آب هلوی تازه، فعالیت آنتی اکسیدانی در مردان را پس از مصرف نشان می دهد.
  • البته هلوی تازه، سطح بالاتری از آنتی اکسیدان دارد و به نظر می رسد که برای حفاظت در برابر آسیب اکسیداتیو، موثرتر از هلوی کنسرو شده باشد.
  • این میوه منبع خوب فیبر است و فیبر در گوارش راحت و ریسک کمتر اختلالات روده ای نقش دارد.
  • گل هلو ترکیبات مشخصی دارد که به نظر می رسد از سلامت روده پشتیبانی می کنند.
  • هلو ترکیباتی دارد که می تواند خطر عواملی مانند بیماری های قلبی مانند فشار خون بالا و همچنین سطح تری گلیسیرید و کلسترول را کاهش دهد.
  • هلو تاثیرات حفاظتی دارد که به سالم نگه داشتن پوست کمک می کند. ترکیبات موجود در میوه و گل ها می تواند با حفظ رطوبت و حفاظت در برابر آسیب خورشید، پوست شما را سالم نگه دارد.
  • برخی ترکیبات یافت شده در هلو می تواند با محدود کردن شکل گیری، رشد و گسترش سلول های سرطانی نوعی حفاظت در برابر سرطان فراهم کند.
  • این میوه می تواند به کاهش واکنس سیستم ایمنی بدن شما به مواد حساسیت زا و کاهش نشان های حساسیت کمک کند.
  • مصرف منظم این میوه می تواند ایمنی را افزایش دهد. هلو سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان های افزایش دهنده ایمنی است.
  • این میوه می تواند در برابر برخی سم ها حفاظت ایجاد کند و سطح قند خون را پایین بیاورد.
  • هلو به طور گسترده در دسترس است و می توان آن را به شکل های مختلفی مصرف کرد. از خوردن هلوی تازه لذت ببرید و آن را در خوراک ها، اسموتی ها و دسرها اضافه کنید.

درخت هلو معمولاً به مراقبت و مدیریت کمی نیاز دارد. پس شروع کسب و کار پرورش تجاری هلو نسبتاً آسان است و این کار مزایا و منافع زیادی دارد. حتی اگر تازه کار باشید نیز می توانید کار پرورش تجاری هلو را شروع کنید. در اینجا به طور مختصر در مورد مزایا و منافع کسب و کار پرورش هلو توضیح می دهیم.

  • پرورش تجاری هلو و شلیل یک ایده کاری جدید نیست. این یک کسب و کار تثبیت شده است و افراد بسیاری هم اکنون مشغول به این کار هستند.
  • می توانید از این فرصت برای کسب سود خوب استفاده کنید. حتی اگر تازه کار باشید هم می توانید این کار شروع کنید.
  • مراقبت از این درختان بسیار ساده و آسان است. تازه کارها هم می توانند از آنها مراقبت به عمل آورند. پس می توانید از این فرصت برای کسب سود استفاده کنید.
  • تقاضا و قیمت هلو در بازارهای داخلی و بین المللی بسیار بالاست.
  • درخت هلو در نواحی با دمای نسبتاً کم، بخوبی رشد می کند. پس اگر در جایی با آب و هوای سرد هستید می توانید این کسب و کار را شروع کنید.
  • اگر یک تحصیل کرده در رشته های کشاورزی هستید، پرورش تجاری هلو می تواند ایده کاری خوبی برای شما باشد. حتی اگر به فکر گسترش کسب و کار خود هستید نیز می توانید نیروهای دیگری را استخدام کنید.
  • هزینه تولید هلو نسبتاً کم و سود آن بسیار بالاتر است.
  • می توانید در مزرعه هلو، محصولات دیگری هم تولید کنید که به درآمد بیشتر کمک می کند.
  • بازاریابی و فروش هلو بسیار آسان است، چراکه این میوه تقاضا و ارزش بسیار خوبی در بازار دارد. پس احتمالاً می توانید محصول خود را به سادگی در بازار محلی بفروشید.
  • مصرف منظم این میوه، مزایای تندرستی زیادی دارد و اگر درختان هلوی خود را پرورش دهید، می توانید از هلوهای تازه لذت ببرید.

باغ هلو و شلیل

روش کاشت درختان هلو و شلیل

شروع کسب و کار پرورش هلو چه به صورت تجاری یا در مقیاس کوچک، بسیار ساده و آسان است. درختان هلو به مراقبت کمتری نیاز دارند، پس احتمالاً به سادگی خواهید توانست این کار را شروع و اداره کنید، حتی اگر تازه کار باشید.

درخت هلو معمولاً در نواحی با دمای نسبتاً پایین و با دسترسی به آفتاب کامل رشد می کند و تقریباً همه انواع خاک برای پرورش هلو مناسب هستند. اگر در منطقه ای با زمستان های سرد زندگی می کنید، می توانید کسب و کار پرورش هلو را شروع کنید. در این دستورالعمل می کوشیم تا اطلاعات بیشتری در مورد کار پرورش هلو از کاشت، مراقبت و برداشت تا بازاریابی و فروش ارائه کنیم.

در این کسب و کار کشاورزی نیز مانند بسیاری از کسب و کارهای دیگر این حوزه، انتخاب یک محل خوب برای کاشت درختان هلو، بسیار مهم است. درخت هلو معمولاً به خاک لومی شنی عمیق نیاز دارد. اگر خاک غنی از ماده آلی با سیستم زهکشی خوب باشد، بهتر است. pH ایده آل برای این درختان، 6.8-5.8 است. خاک های اسیدی و شور برای کشت هلو مناسب نیست. زمین دارای خاک نرم برای کشت این درختان، بسیار ایده آل است. این درخت در دامنه تپه ها، دامنه های بلند و مناطق با ارتفاع متوسط، بخوبی رشد می کند. در ادامه باید به آماده سازی خاک بپردازید. باید پیش از کاشت درختان، خاک را به طور کامل آماده کنید. درختان هلو معمولاً به خاک لومی شنی عمیق با مواد آلی فراوان و سیستم زهکشی خوب نیاز دارند. زمین را با حفر بستر 5 در 5 متر آماده کنید و بسترها را با 20 کیلوگرم کود آلی یا حیوانی، 15 گرم اوره و 25 میلی لیتر کلروپیریفوس پر کنید. همه این ها را با 30 سانتیمتر خاک مخلوط کنید و 10 سانتیمتر بالای سطح را پر کنید.

در مورد الزامات آب و هوایی برای پرورش هلو باید گفت که میوه هلو را می توان در انواع شرایط اقلیمی کشت کرد. این درختان در مقایسه با دیگر میوه های هسته دار، در برابر شرایط اقلیمی گرم، مقاوم هستند. درخت هلو در طول فصل میوه دهی، آب و هوای گرم را ترجیح می دهد. درختان برای رساندن میوه ها به دمای 24 درجه سانتیگراد نیاز دارند. در مورد بهترین زمان برای کشت هلو باید گفت که درخت هلو را می توان هر زمانی کاشت. اما برای رشد بهتر و تولید بیشتر، باید درختان را در زمستان یا ابتدای بهار کاشت.

یکی از مباحث بسیار مهم در این زمینه نیز، انتخاب یک واریته مناسب است. واریته های مختلف هلو در سراسر جهان وجود دارد. همه واریته ها برای کشت در همه نواحی مناسب نیستند. بهتر است تا در این زمینه، تجربه کسب کنید و از کشاورزان باتجربه منطقه خود و یا کارشناسان جهاد کشاورزی، مشورت بگیرید. تکثیر در میوه هلو با رشد دادن ساقه زیرزمینی و پیوند زدن انجام می شود. هر دو در بازار موجود هستند. خرید نهال به دسترسی در منطقه شما بستگی دارد.

در مناطقی که دارای زمستان ملایم و مرطوبی هستند، بهترین زمان کاشت نهال هلو و شلیل، اواخر پاییز است و در مناطقی که دارای زمستان های سرد و خیلی خشک می باشند نیز عملیات کاشت نهال باید در اواخر زمستان یا اوایل فروردین، قبل از باز شدن جوانه ها، صورت گیرد زیرا در چنین روزهایی، هوای سرد مانع رشد قسمت های رویشی نهال می شود. آبیاری سبک پس از کاشت در باغ (در صورت خشکی)، بسیار مهم است. تعداد دقیق درخت در هر هکتار به سیستم تکثیر و کاشت مورد استفاده بستگی دارد. برای سیستم کشت مربعی، معمولاً فاصله گذاری 6.5×6.5 متر استفاده می شود.

مراقبت خوب از درختان برای کسب و کار موفق پرورش هلو، اهمیت زیادی دارد. البته درختان هلو معمولاً به مراقبت و مدیریت کمتری نیاز دارند. اما مراقبت بیشتر به بازده کلی کمک خواهد کرد. آبیاری بلافاصله پس از کاشت درختان، بسیار مهم است. اما اگر درختان را در فصل بارانی کشت می کنید، نیازی به آبیاری نیست. آبیاری قطره ای بهترین روش برای کاربرد موثر آب است. آبیاری را در مراحل مهم و در صورت حضور در مناطق خشک، انجام دهید. آبدهی در فصل گلدهی و پیوند و مرحله رشد میوه، بسیار مهم است. پوشش دهی برای حفظ رطوبت در خاک، سودمند است و برای کنترل علف های هرز هم بسیار موثر می باشد. می توانید از مواد آلی برای پوشش دهی استفاده کنید. در مورد کنترل علف های هرز باید عنوان کرد که علف کنی دستی باید در مراحل اولیه کشت انجام شود. علف کش ها را می توان برای پیشگیری از علف های هرز در مزرعه هلو و شلیل استفاده کرد. به علت این که میوه دهی درختان هلو تنها در شاخه های رشد یافته در فصل قبل روی می دهد، این درختان معمولاً به هرس منظم و سنگین نیاز دارند. درختان تازه کاشته شده را از حدود 70 سانتیمتر ارتفاع بالای یک شاخه پهلویی ببرید. 4-3 شاخه جانبی با انشعاب های دارای زاویه بزرگ و با فاصله مساوی، انتخاب کنید. 30-20 درصد رشد خطی شاخه ها باید در ابتدای میوه دهی جدا شود. جوانه های آب دار که زیر پیوند رشد می کنند به طور دوره ای جدا می شوند.

پرورش هلو

آفت ها و بیماری ها در درختان هلو و شلیل

درختان هلو کمتر تحت تاثیر آفت ها و بیماری ها قرار می گیرند. البته گاهی کپک کرکی و سوراخ ضربه موجب آسیب به محصول می شود. بیماری کپک پودری موجب مواد پودری سفید رنگ روی برگ ها، پیوندها و گل ها می شود. می توانید با اسپری کردن سولفکس به میزان 2.5 گرم در هر لیتر آب، این بیماری را کنترل کنید. بیماری سوراخ ضربه ناشی از قارچ هاست که در آن زخم های قهوه ای تیره پراکنده روی برگ ها ظاهر می شود. می توان این بیماری را با اسپری کردن کاپتان به میزان 2 گرم در هر لیتر آب کنترل کرد. ساقه خوارها زیر پوست تغذیه می کنند و حفره های نامنظم کوچکی ایجاد می کنند که موجب شکستن پوسته و تراوش صمغ از سوراخ ها می شود. شاخه ها شروع به خشک شدن می کنند و میوه نمی دهند. شاخه های بیمار را جدا کرده و دور بیاندازید. شته کارلینگ برگ هلو، جوانه های در حال رشد را می خورد. جوانه های برگ، ضعیف می شوند و موجب میوه دهی ضعیف پیش از کامل شدن میوه می گردند. آن را می توان با اسپری کردن دیمتوات به میزان 1.5 میلی لیتر در هر لیتر، یا مونوکروتوفوس به میزان 205 میلی گرم در لیتر، 10-7 روز پیش از گلدهی کنترل کرد.

میوه هلو

برداشت میوه هلو و شلیل

میوه های هلو زمانی که به رنگ خوب با پوست سخت برسند، آماده برداشت هستند و این میوه ها برای بازار صادراتی خوب می باشند. البته اگر بازاریابی محلی می کنید، می توانید در مرحله رسیدن، برداشت را انجام دهید. برداشت دستی را می توان با چرخاندن میوه انجام داد و سپس آن را در دمای متوسط، انبار کنید. می توان میوه را در فرآوری میوه له شده نیز استفاده نمود. به طور متوسط هر درخت 3 ساله هلو و شلیل، 30-20 کیلوگرم میوه می دهد.

بازاریابی و فروش میوه های هلو نیز بسیار آسان است. چون این میوه، ارزش و تقاضای بسیار خوبی در بازار دارد. پس احتمالاً براحتی می توانید محصول خود را در بازار محلی بفروشید. اگر محصولات برداشت شده از باغ، دارای کیفیت خوبی باشند، می توانید به فکر صادرات این میوه نیز باشید. البته اگر به فکر صادرات هستید، بهتر است تا به بسته بندی محصولات نیز توجه کنید. میزان سود نهایی این کسب و کار را ظرفیت تولید نهایی مشخص خواهد کرد. همچنین تولید بیشتر و ورود به بازارهای صادراتی می تواند سودآوری کلانی را برای سرمایه گذاران این کسب و کار به همراه داشته باشد.


کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

سرفصل های طرح توجیهی احداث باغ هلو و شلیل ۱۰ هکتار شامل: محاسبه سرمايه ثابت مورد نياز طرح باغ هلو و شلیل – زمین – سرمايه مورد نياز جهت محوطه سازي – سرمايه مورد نياز جهت ساخت و سازهای – سرمايه مورد نياز جهت تامين ؛ نصب و راه اندازی تاسیسات – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل حمل و نقل کارگاهی و شهري – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل اداري ، آزمایشگاه و پشتيباني – سرمايه مورد نياز جهت تامين , نصب و راه اندازي تجهيزات مورد نياز – سرمایه مورد نیاز خرید انشعابات مورد نیاز – هزينه هاي قبل از بهره برداري – جمع بندي تعیین میزان سرمایه ثابت مورد نیاز اجرای طرح باغ هلو و شلیل محاسبه هزینه های عملیاتی سالانه مورد نياز طرح باغ هلو و شلیل – هزینه های حقوق و مزاياي سالانه کارکنان – هزینه های سالانه حامل های انرژی و ارتباطات – هزینه های سالانه استهلاک – هزینه های سالانه نگهداری و تعمیرات – هزینه های سالانه اداری و پشتیبانی – جمع بندي تعیین میزان هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز اجرای طرح باغ هلو و شلیل محاسبه سرمایه در گردش مورد نياز طرح باغ هلو و شلیل – هزینه های خرید سالانه مواد اولیه مورد نیاز – جمع بندي تعیین میزان سرمایه در گردش مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمايه کل مورد نياز طرح باغ هلو و شلیل – ارزش محصولات توليد شده (هلو و شلیل) متوسط ارزش سود خالص درطول يک سال کاري – محاسبه سود ناخالص – محاسبه سود قبل از پرداخت مالیات – محاسبه سود خالص متوسط ميزان برگشت سرمايه نسبت به سود خالص مدت زمان برگشت سرمايه تعیین نقطه سربسری – محاسبه متوسط هزینه های ثابت سالانه – محاسبه متوسط هزینه های متغیر سالانه – محاسبه نقطه سربسری ارائه خدمات ارائه شده تجزيه و تحليل شاخص های (نسبت های) مالی طرح محاسبه شاخص های تصمیم گیری و تحلیل اقتصادی باغ هلو و شلیل – محاسبه ارزش فعلی خالص طرح Net Present Value ) NPV) – محاسبه ارزش فعلی درآمدهای طرح – محاسبه ارزش فعلی هزینه های طرح – نحوه محاسبه مقدار NPV – محاسبه نرخ بازگشت سرمایه NPV Ratio) NPV/I) – محاسبه نرخ بازده داخلی Internal Rate of Return ) IRR) – تحلیل حساسیت

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی احداث باغ هلو و شلیل”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi