سفارش طرح توجیهی

دانلود پروپوزال کاری راه اندازی آموزشگاه خصوصی موسیقی

عنوان فارسی :


بیزینس پلن راه اندازی آموزشگاه خصوصی موسیقی

مناسب برای: ارائه به سازمان ها ، شرکت ها، بانک ها ، دانشگاه ها و شرکت در مناقصه و ...
اصول نگارش : براساس استانداردهای جهانی طراحی بیزینس پلن (طرح پیشنهادی کسب و کار)
تعداد صفحات: 11 سال تهیه : 1403
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
در صورتیکه تمایل به شخصی سازی و سفارشی سازی این پروپوزال با اسم و لوگوی شرکت جهت ارائه در زمینه های کاری خود دارید می توانید با همکاران ما به شماره 09360147484 تماس حاصل نمایید تا راهنمایی های لازم به شما ارائه گردد.
Private Music Teacher
قیمت دانلود :
Original price was: 382,000 تومان.Current price is: 282,000 تومان.
این پروپوزال مناسب چه کسانی است؟

1. کسانی که تمایل به راه اندازی آموزشگاه خصوصی موسیقی را دارند 2. فعالان این حوزه که به صورت تخصصی در این زمینه فعالیت می کنند 3. کارفرمایانی که به دنبال جذب بهترین متخصصین این صنعت می باشند 4. کسانی که به دنبال کسب چشم اندازی فنی و دقیق در مورد این حوزه تخصصی می باشند 5. کارآفرینان و سرمایه گذارانی که به دنبال بهترین راهکارهای بازاریابی و فروش در این صنعت می باشند 6. فعالان و متخصصان این صنعت که تمایل به جذب حرفه ای مشتریان جدید دارند و به دنبال یک پروپوزال کاری حرفه ای برای ارائه محصولات و خدمات خود می باشند

پروپوزال کاری
فهرست مطالب و محتویات

1. عنوان 2. نویسندگان طرح و همکاران پروژه (به همراه رزومه مختصر) 3. درباره این پروپوزال 4. شرح نیاز، بیان مساله، خلاصه اجرایی و اهداف پروژه 5. ارائه راهکارها و استراتژی ها برای حل مساله 6. هزینه های پروژه 7. زمان بندی پروژه 8. رزومه تیم 9. شرایط و ضوابط همکاری 10. درباره ما 11. تماس با ما

شرح موضوع

آیا قصد راه اندازی یک آموزشگاه موسیقی را دارید؟ اگر چنین است پس نیازمند تدوین یک پروپوزال کاری ویژه برای کسب و کار خود هستید.

در پروپوزال های کاری فراپلن، تمامی اصول طراحی (از جمله زیبایی فونت، رسم جداول، تصاویر مرتبط و …) رعایت شده است. همچنین از متنی جذاب و گیرا و مطالب طبقه بندی شده در این نمونه ها استفاده شده است. این پروپوزال در 11 صفحه آماده شده و در ادامه نیز تصویر یکی از صفحات آن قرار داده شده است:

پروپوزال آموزشگاه موسیقی

آموزشگاه های خصوصی، محیطی هستند که به صورت تخصصی اقدام به آموزش صفر تا صد مهارت های موسیقی به افراد علاقه مند می کنند و به هنرجوها نت خوانی، دروس مربوط پایه های تئوری موسیقی، نوازندگی روی سازهای مختلف و تکنیک های خلاقیتی را آموزش می دهند.

در آموزشگاه های موسیقی، هنرجوهایی که قبلا سابقه حضور در کلاس داشته اند ابتدا با ارزیابی سطح نت خوانی و نوازندگی شان تعیین سطح شده و به استاد با تجربه ارجاع داده می شوند. معمولا کلاس های موسیقی به صورت خصوصی و تک نفره و در بازه زمانی نیم تا یک ساعته برگزار می شوند چرا که تجربه ثابت کرده معمولا بازدهی آموزشی در زمان بالای یک ساعت به صورت نزولی بوده و هنرجو از حضور در کلاس احساس خستگی می کند.

لازم به ذکر است که برای پیشرفت دانش آموزان در نوازندگی ساز مورد علاقه شان نیازمند شرکت هنرجو ها در کلاس های جمعی و یادگیری مهارت های گروه نوازی است. در آموزشگاه های موسیقی معمولا علاوه بر درس های عمومی و تخصصی مربوطه هر ساز، کلاس های تجمعی نیز برگزار می شود. این کلاس ها فرصتی را برای تمرین و همکاری با سایر هنرجویان و آشنایی با متدهای بقیه سازها را فراهم ساخته و تمرکز آنها را در هماهنگی بین بقیه نوازنده ها افزایش می دهد.

هنرجویان برای ثبت نام در این آموزشگاه ها و حضور در کلاس ها معمولا هزینه ای پرداخت می کنند که بر حسب قرارداد، درصدی از این درآمدها و هزینه ها به استاد تخصیص یافته و مابقی نیر به عنوان سود برای صاحبان آموزشگاه تلقی می شود.

آموزشگاه خصوصی موسیقی

اما برای راه اندازی یک مرکز آموزش موسیقی باید از کجا شروع کرد؟

راه اندازی یک آموزشگاه موسیقی خصوصی، در اولین قدم نیازمند برنامه ریزی و مدیریت مناسب است. البته در ادامه به برخی اطلاعات در مورد راه اندازی این آموزشگاه ها به صورت کلی می پردازیم و در همین ابتدا تعهد مجموعه خود از پایه ریزی و اجرایی سازی این عناوین را اعلام می کینم:

  • برنامه ریزی: قبل از شروع آموزشگاه، باید یک برنامه ریزی جامع انجام شود. این برنامه ریزی شامل تعیین هدف و محتوای آموزشی، تعیین سطح های درسی، تعیین بودجه و هزینه ها و سرمایه اولیه مورد نیاز و انتخاب مکان و تجهیزات مناسب است.
  • اساتید: باید اساتید مجرب و حرفه ای با تخصص در زمینه های مختلف را استخدام کنید. اساتید نه تنها باید خود از مهارت های بالایی برخوردار باشند بلکه باید توانایی های لازم در تدریس را نیز داشته باشند و بتوانند الگوی مناسبی برای هنرجوها باشند.
  • مکان مناسب: برای راه اندازی آموزشگاه، باید یک مکان مناسب را انتخاب کنید. این مکان باید پتانسل های لازمه را داشته باشد و علاوه بر اینکه موجبات آسایش و رفاه هنرجوها را برآورده سازد، نباید موجب آزار و اذیت و سر و صدا برای بقیه کسبه ها باشد. نکته ای که رعایت نکردن آن می تواند مشکلات و موانع بسیاری را ایجاد کند.
  • تجهیزات: برای احداث یک آموزشگاه موسیقی باید تجهیزات و ابزارآلات لازم مانند سازها، ویدیوپروژکتور، پایه نت و … را فراهم سازید.
  • تبلیغات: برای جذب هنرجو باید از روش های تبلیغاتی مختلف استفاده شود. می توانید از تبلیغات در رسانه ها، اعلان در فضای مجازی و شبکه های مجازی، توزیع بروشورها و همچنین ارائه تخفیفات و پیشنهادهای ویژه استفاده کنید.
  • مدیریت مالی و ارزیابی بازخوردها: برای راه اندازی و مدیریت یک آموزشگاه موسیقی خصوصی، باید مدیریت مالی مناسبی داشته باشید. یعنی باید هزینه ها و درآمدها و درصد تخصیص این منابع به اساتید و در مخلص کلام تمام دخل و خرج ها را به صورت دقیق و حرفه ای محاسبه کنید و با بررسی پیشنهادها و انتقادات هنرجوها و حتی اساتید، کارهای لازمه ای را انجام دهید تا موجب بهبود کیفیت خدمات و آموزش بهتر هنرجویان شود.
دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود پروپوزال کاری راه اندازی آموزشگاه خصوصی موسیقی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + دوازده =

پشتیبانی

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی

logo-samandehi

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی