عنوان فارسی : |
|
مناسب برای: | ارائه به سازمان ها ، شرکت ها، بانک ها ، دانشگاه ها و شرکت در مناقصه و ... |
اصول نگارش : | براساس استانداردهای جهانی طراحی بیزینس پلن (طرح پیشنهادی کسب و کار) |
تعداد صفحات: 11 | سال تهیه : 1403 |
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) | کیفیت نگارش : طلایی |
1. کسانی که تمایل به راه اندازی آموزشگاه خصوصی موسیقی را دارند 2. فعالان این حوزه که به صورت تخصصی در این زمینه فعالیت می کنند 3. کارفرمایانی که به دنبال جذب بهترین متخصصین این صنعت می باشند 4. کسانی که به دنبال کسب چشم اندازی فنی و دقیق در مورد این حوزه تخصصی می باشند 5. کارآفرینان و سرمایه گذارانی که به دنبال بهترین راهکارهای بازاریابی و فروش در این صنعت می باشند 6. فعالان و متخصصان این صنعت که تمایل به جذب حرفه ای مشتریان جدید دارند و به دنبال یک پروپوزال کاری حرفه ای برای ارائه محصولات و خدمات خود می باشند
1. عنوان 2. نویسندگان طرح و همکاران پروژه (به همراه رزومه مختصر) 3. درباره این پروپوزال 4. شرح نیاز، بیان مساله، خلاصه اجرایی و اهداف پروژه 5. ارائه راهکارها و استراتژی ها برای حل مساله 6. هزینه های پروژه 7. زمان بندی پروژه 8. رزومه تیم 9. شرایط و ضوابط همکاری 10. درباره ما 11. تماس با ما
آیا قصد راه اندازی یک آموزشگاه موسیقی را دارید؟ اگر چنین است پس نیازمند تدوین یک پروپوزال کاری ویژه برای کسب و کار خود هستید.
در پروپوزال های کاری فراپلن، تمامی اصول طراحی (از جمله زیبایی فونت، رسم جداول، تصاویر مرتبط و …) رعایت شده است. همچنین از متنی جذاب و گیرا و مطالب طبقه بندی شده در این نمونه ها استفاده شده است. این پروپوزال در 11 صفحه آماده شده و در ادامه نیز تصویر یکی از صفحات آن قرار داده شده است:
آموزشگاه های خصوصی، محیطی هستند که به صورت تخصصی اقدام به آموزش صفر تا صد مهارت های موسیقی به افراد علاقه مند می کنند و به هنرجوها نت خوانی، دروس مربوط پایه های تئوری موسیقی، نوازندگی روی سازهای مختلف و تکنیک های خلاقیتی را آموزش می دهند.
در آموزشگاه های موسیقی، هنرجوهایی که قبلا سابقه حضور در کلاس داشته اند ابتدا با ارزیابی سطح نت خوانی و نوازندگی شان تعیین سطح شده و به استاد با تجربه ارجاع داده می شوند. معمولا کلاس های موسیقی به صورت خصوصی و تک نفره و در بازه زمانی نیم تا یک ساعته برگزار می شوند چرا که تجربه ثابت کرده معمولا بازدهی آموزشی در زمان بالای یک ساعت به صورت نزولی بوده و هنرجو از حضور در کلاس احساس خستگی می کند.
لازم به ذکر است که برای پیشرفت دانش آموزان در نوازندگی ساز مورد علاقه شان نیازمند شرکت هنرجو ها در کلاس های جمعی و یادگیری مهارت های گروه نوازی است. در آموزشگاه های موسیقی معمولا علاوه بر درس های عمومی و تخصصی مربوطه هر ساز، کلاس های تجمعی نیز برگزار می شود. این کلاس ها فرصتی را برای تمرین و همکاری با سایر هنرجویان و آشنایی با متدهای بقیه سازها را فراهم ساخته و تمرکز آنها را در هماهنگی بین بقیه نوازنده ها افزایش می دهد.
هنرجویان برای ثبت نام در این آموزشگاه ها و حضور در کلاس ها معمولا هزینه ای پرداخت می کنند که بر حسب قرارداد، درصدی از این درآمدها و هزینه ها به استاد تخصیص یافته و مابقی نیر به عنوان سود برای صاحبان آموزشگاه تلقی می شود.
اما برای راه اندازی یک مرکز آموزش موسیقی باید از کجا شروع کرد؟
راه اندازی یک آموزشگاه موسیقی خصوصی، در اولین قدم نیازمند برنامه ریزی و مدیریت مناسب است. البته در ادامه به برخی اطلاعات در مورد راه اندازی این آموزشگاه ها به صورت کلی می پردازیم و در همین ابتدا تعهد مجموعه خود از پایه ریزی و اجرایی سازی این عناوین را اعلام می کینم:
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.