عنوان فارسی : |
|
مناسب برای: | ارائه به سازمان ها ، شرکت ها، بانک ها ، دانشگاه ها و شرکت در مناقصه و ... |
اصول نگارش : | براساس استانداردهای جهانی طراحی بیزینس پلن (طرح پیشنهادی کسب و کار) |
تعداد صفحات: 12 | سال تهیه : 1403 |
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) | کیفیت نگارش : طلایی |
1. کسانی که تمایل به راه اندازی شرکت صادرات برنج را دارند 2. فعالان این حوزه که به صورت تخصصی در این زمینه فعالیت می کنند 3. کارفرمایانی که به دنبال جذب بهترین متخصصین این صنعت می باشند 4. کسانی که به دنبال کسب چشم اندازی فنی و دقیق در مورد این حوزه تخصصی می باشند 5. کارآفرینان و سرمایه گذارانی که به دنبال بهترین راهکارهای بازاریابی و فروش در این صنعت می باشند 6. فعالان و متخصصان این صنعت که تمایل به جذب حرفه ای مشتریان جدید دارند و به دنبال یک پروپوزال کاری حرفه ای برای ارائه محصولات و خدمات خود می باشند
1. عنوان 2. نویسندگان طرح و همکاران پروژه (به همراه رزومه مختصر) 3. درباره این پروپوزال 4. شرح نیاز، بیان مساله، خلاصه اجرایی و اهداف پروژه 5. ارائه راهکارها و استراتژی ها برای حل مساله 6. هزینه های پروژه 7. زمان بندی پروژه 8. رزومه تیم 9. شرایط و ضوابط همکاری 10. درباره ما 11. تماس با ما
آیا قصد راه اندازی یک شرکت صادرات برنج را دارید؟ اگر چنین است، داشتن یک پروپوزال کاری دقیق و حساب شده کمک های شایانی می تواند در مسیر دستیابی شما به اهدافتان داشته باشد.
توجه به این موضوع که برنج یک غذای اصلی بوده و در تمام نقاط جهان به مصرف می رسد و از آنجائیکه کشت برنج، فرآوری و بسته بندی آن برای کشاورزان با معضلات و دشواری هایی همراه است، از این رو راه اندازی این نوع کسب و کار برای افرادی که در پی کسب سود و درآمد هستند، نوعی تجارت پر رونق و درآمدزا محسوب می شود و افراد می توانند در این زمینه به موفقیت های مالی بزرگی دست یابند. با وجود آنکه برای شرکت هایی که اقدام به صادرات برنج می کنند، بازارهای زیادی وجود دارد، اما شایان ذکر است که تجارت صادرات برنج کاری نیست که مستلزم سرمایه اولیه اندکی باشد. در حقیقت، راه اندازی این کسب و کار و دستیابی به موفقیت در این زمینه مستلزم سرمایه نقدی عظیمی است. به طور مثال برای انجام این کسب و کار شما بایستی انباری را اجاره کرده، کیسه های برنج را خریداری نموده، هزینه حمل و نقل و هر تدارکات دیگری را نیز پرداخت نمایید. از این رو در صورتی که درصدد راهاندازی یک شرکت صادراتی برنج هستید، بایستی ابتدا پس از انجام تحقیقات کلی بازار و قبل از شروع اجرایی سازی پروژه، اقدام به تهیه یک پروپوزال کاری دقیق و حساب شده نمایید؛ لازم به ذکر است که طرح کسبوکار یکی از اسناد تجاری بسیار مهم محسوب می شود و نباید آن را در مناقصه راهاندازی کسبوکار خود، بدیهی فرض نمود.
فعالان صنعت صادرات برنج در ابتدا، برنج فرآوری شده و بسته بندی شده را از کشوری به کشور دیگر صادر می کنند. سپس، کیسه های برنج در کانتینرها یا کامیون ها قرار گرفته و از طریق مرزهای دریایی یا زمینی به کشور های منتخب حمل می شوند. اکثر کشاورزان برنج که علاقه مند به فرآوری این محصول هستند در زمینه صنعت صادرات نیز فعال اند؛ از این رو سرمایه گذارانی که علاقه مند به این نوع کسب و کار هستند، نیز معمولا به صورت عمده اقدام به خرید برنج از کارخانجات تولید برنج کرده و سپس به مشتریان خود در خارج از کشور صادر می کنند! لازم به ذکر است که صنعت صادرات برنج، همانند بسیاری از مشاغل در صنعت خردهفروشی، مستلزم صرف هزینههایی برای افزایش تقاضا برای محصولات است. همچنین طی نیم دهه گذشته، وضعیت رکود اقتصادی هم با افزایش شاخص اعتماد مصرف کننده و هم با افزایش درآمد قابل تصرف، به طور قابل ملاحظه ای بهبود یافته است.
صنعت صادرات برنج یک صنعت پر منفعت است و هر کارآفرین علاقه مندی که دارای نیاز مالی است می تواند وارد این کسب و کار شود. لازم به ذکر است که پیش از ورود به این پروژه، داشتن یک مزرعه برنج یا حتی یک کارخانه فرآوری برنج یا آسیاب این محصول شرط اولیه محسوب نمی شود، بلکه آگاهی از اینکه از کجا می توان برنجِ به خوبی فرآوری شده و باکیفیت را ارزان خریداری نمود و در خارج از ایران برای صادرات مهیا کرد، از اهمیت بیشتری برخوردار می باشد!
در پروپوزال های کاری فراپلن، تمامی اصول طراحی (از جمله زیبایی فونت، رسم جداول، تصاویر مرتبط و …) رعایت شده است. همچنین از متنی جذاب و گیرا و مطالب طبقه بندی شده در این نمونه ها استفاده شده است. این پروپوزال در 12 صفحه آماده شده و در ادامه نیز تصویر یکی از صفحات آن قرار داده شده است:
برنج که گیاهی از خانواده گندمیان بوده و دارای انواع مختلفی از نظر شکل، اندازه، رنگ و طعم است، یکی از مهم ترین غلات جهان و غذای نیمی از مردم دنیا به حساب می آید. شواهد نشان می دهد که گیاه برنج بیش از ده هزار سال پیش در آسیای جنوب شرقی کشت شده است، سپس به سایر نقاط آسیا و اروپا گسترش یافت و امروزه در بسیاری از مناطق جهان شالیزار های برنج نقش ویژه ای در صنعت کشاورزی هر کشوری دارد.
برنج یکی از مهم ترین مواد غذایی در فرهنگ ایران است. پلو و کته از غذا های سنتی ایرانی هستند که با برنج تهیه می شوند. این ماده غذایی همچنین در تهیه بسیاری از غذا های دیگر، از جمله خورش ها و… استفاده می شوند. در واقع در بسیاری از مناطق ایران، یک وعده غذایی بدون برنج کامل نیست. برنج در میز غذایی ایرانیان نقش های مختلفی دارد. در درجه اول، این ماده غذایی یک منبع اصلی کربوهیدارت است. کربوهیدرات ها نیز منشا اصلی انرژی برای بدن محسوب می شوند. برنج همچنین حاوی مقادیری از پروتئین، چربی، فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است؛دوم، برنج یک غذای بسیار انعطاف پذیر است. می توان آن را به روش های مختلفی تهیه کرد و با طیف گسترده ای از مواد غذایی سرو نمود؛ این امر این ماده غذایی را به یک غذای محبوب برای هر مناسبتی تبدیل می کند. سوم، برنج یک غذای فرهنگی مهم است. پلو و کته از غذا های سنتی ایرانی هستند که در بسیاری از مناسبت های خاص، از جمله جشن ها، عروسی ها و عزاداری ها، به عنوان پخت و پز و پذیرایی از مهمنان استفاده می شود.
شاید برایتان جالب باشد که بدانید از لحاظ کشاورزی و تجاری، ارقام برنج را در دسته های متفاوتی طبقه بندی می کنند که هر کدام از آنها محبوب هر کشوری بوده و ارزش بیشتری نزد مردم دارد، همانگونه برنج ایرانی در بین مردم ما از جایگاه و ارزش بیشتری نسبت به برنج های وارداتی از سایر کشور ها همچون هندوستان و… دارد. در حالت کلی دسته بندی برنج ها از لحاظ گمرکی و کشاورزی به شرح ذیل است:
برنج ایرانی بدلیل کیفیت و محبوبیت بالای خود، قیمت بالاتری نسبت به سایر انواع برنج دارد. با این حال، این برنج ارزش هزینه ای بالایی نیز داشته و لذا بسیاری از افراد به دلیل اهمیت داشتن کیفیت ماده غذایی، حاضرند برای تهیه آن هزینه بیشتری بپردازند و همین موضع باعث می شود صادرات این کالا سودده به نظر آمده و بهره های مالی بالایی داشته باشد. در ادامه به برخی از عواملی که باعث ارزش و محبویت برنج ایرانی در دنیا شده اند، اشاره می کنیم:
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.