سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی تولید انواع صابون

عنوان فارسی :

دانلود بیزینس پلن احداث کارخانه تولید صابون

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 13 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 13 سال تهیه : 1402
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
تولید صابون
قیمت دانلود :
275,900 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

طرح توجیهی تولید صابون که بر اساس به روزترین اطلاعات و تحقیقات و بررسی های مالی و فنی بازار، تهیه و تنظیم شده است می تواند باعث کسب آگاهی شما از آینده این کسب و کار و حرکت در این مسیر سرمایه گذاری با صحیح ترین و دقیق ترین برآورد های مالی و اعتباری باشد. طرح توجیهی و بیزینس پلن تولید صابون همچنین می تواند سندی محکم و معتبر برای بانک ها و سایر سازمان های دولتی برای دریافت تسهیلات بانکی و مجوزهای لازمه برای راه اندازی این کسب و کار در وسعت های بزرگتر باشد. چنانچه قصد سرمایه گذاری و ایجاد یک کسب و کار در این صنعت را دارید، توصیه می کنیم تا مطالعه ادامه مطالب را از دست ندهید.

صابون، کالایی استراتژیک در عرصه بهداشت

صابون که یکی از مهم ترین محصولات پاکیزگی است در زمینه بهداشت و تمیزی بدن در دنیای امروزی، جزء اولین بازیگران عرصه حفظ سلامت است! این محصول شامل ترکیبات شیمیایی و طبیعی مانند روغن های گیاهی و گلیسیرین است که بدلیل ویژگی های ضدعفونی کننده و تمیز کننده اش، برای حفظ بهداشت و تمیزی بدن، محبوبیت بسزایی در جوامع دارد.

استفاده از صابون در زندگی روزمره تمامی اقشار جامعه یک امر اجتناب ناپذیر بوده و به صراحت می توان گفت که امروزه صابون یکی از كالاهایی است كه حتماً در سبد هزینه های جاری تمامی خانواده ها، ارگان ها، ادارات، شركت های دولتی و خصوصی و خلاصه تمامی بخش ها و نهاد های مدنی موجود است؛ بنابراین با توجه به دامنه و حجم وسیع مصرف این كالا، طبعاً تنوع صابون نیز در بازار بسیار بالا بوده و برای تمامی سلیقه ها و منظورها، انواع مختلفی از صابون وجود دارد.

طرح توجیهی تولید انواع صابون

تاریخچه تولید صابون

تاریخچه صابون سازی به دوران باستان باز می گردد و از همان زمان تاکنون، این محصول به عنوان یکی از اصلی ترین محصولات اساسی بهداشتی شناخته شده است که در سراسر جهان استفاده می شود؛ شیوع طاعون و وبا و انواع مختلفی از سایر بیماری ها در در بین جوامع بشری اولیه اهمیت بهداشت و نقش صابون در حفظ سلامت را برای مردمان پررنگ تر کرد! اصلی ترین مواد اولیه برای ساخت صابون شامل چربی ها و قلیایی هاست که با ترکیب این دو ماده، محصولی شیمیایی تازه کشف شده ای به عنوان از بین برنده طیف وسیعی از میکروب ها و آلودگی ها با عنوان صابون شد.

اولین نشانه های استفاده از صابون در تاریخ، به دوران حکمرانی بابلی ها و سومریان در حدود 2800 سال قبل از میلاد بازمی گردد. مخلوط شدن گل و لای در آب های سرریز شده از کوه ها و دامنه های کوهستانی که باعث پیدا شدن خاصیت بازی در رودخانه ها می شد به جوامع اولیه نشان داد، قلیایی شدن آب می تواند خاصیت پاکیزگی را چندین برابر افزایش دهد و این موضوع اولین جرقه های ساخت صابون یعنی ترکیب چربی ها و قلیایی ها را در ذهن بشر جرقه زد!

در آن زمان مردم از چربی حیوانات و روغن های گیاهی برای ساخت صابون های اولیه و ساده استفاده می کردند و حاصل پیشرفت این بازه زمانی تولید صابون های مایع و نیمه جامدِ معطر بود و قرون وسطی اولین نقطه زمانی ای بود که تاریخ بشریت صابون های جامد و امروزی ولی در شکل و اندازه متفاوت را تجربه کرد.

پس از انقلاب صنعتی در اروپا، تکنولوژی تولید صابون بهبود یافته و فرآیند های جدیدتر و مکانیزه تری ابداع شد. همچنین با پیدایش شیمی صنعتی، محققان توانستند فرآیند های بهتر و کارآمدتری را برای تولید صابون در حجم انبوه کشف کنند.

بعدها با افزایش جمعیت و به تبع آن بالا رفتن سطح نیاز مردم به این ماده، باعث پدید آمدن کارخانه ها و کارگاه های مختلف صابون سازی شد. امروزه بسته به نوع و محل کاربردی صابون ها، انواع مختلفی از آنها در اندازه ها و رنگ و بوی مختلف تولید می شود.

وضعیت بازار صابون در ایران

تحقیقات نشان می دهد اکنون بازارهای صادراتی صابون کشورمان پتانسل بسیار بالایی برای ورود به این عرصه را دارد و حجم بالایی از بازارهای کشورهای افغانستان، آسیای میانه و در حد بسیار کثیری در عراق و کویت  در دست تولید کنندگان داخلی ماست و محصولات بهداشتی ایرانی به ویژه انواع صابون ها همیشه حرف اول را می زنند! همچنین لازم به یادآوری است که از لحاظ تکنولوژی تولید و همچنین دستگاه های نصب شده هیچ تفاوتی با خطوط تولید روز دنیا نداریم و امکانات تولیدی قابل توجهی اکنون در کشورمان وجود دارد. به عنوان مثال امروز دومین تولیدکننده بزرگ جهان که در زمینه تولید صابون های لایه بردار فعالیت می کند یعنی شرکت یونی لیور در ایران حاضر است.

تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید صابون سازی

هر صنعتی نیازمند برخی دستگاه ها و ابزارآلات مختلفی است و صنعت صابون سازی نیز از این موضوع مستنی نیست! برای راه اندازی خط تولید صابون، نیاز به تجهیزات و لوازم مختلفی خواهد بود که همه آنها نقش مهمی را در فرآیند تولید خواخند داشت؛ در اینجا به تعدادی از این تجهیزات اشاره خواهیم کرد:

  • نوار نقاله و میکسر سیلندر
  • فیلتر و پمپ خلاء
  • مخزن بلند و آسیاب سه رولی
  • جدا کننده آب و گاز و جدا کننده سیلیکون
  • لوله، پمپ، شیر و کندانسور اتمسفری
  • مبدل حرارتی لوله ای و محفظه خشک کن خلاء
  • دستگاه کراچر
  • امباس برقی دستگاه برش و چیلر با دمای پایین
  • دستگاه مهر زن و دستگاه بسته بندی فلو

نحوه راه اندازی کارخانه صابون

هزینه های مورد نیاز و سرمایه لازم برای تولید صابون

هزینه خط تولید صابون، با توجه به اینکه نوسانات قیمت ها بسیار زیاد است و تقریبا می توان گفت قیمت ها در آینده، غیرقابل پیش بینی است لذا سرمایه لازم اولیه را نمی توان برآورد کرد؛ از طرفی پارامترهای زیادی برای برآورد این هزینه ها وجود دارد به عنوان مثال برند تجهیزات، نو یا دست دوم بودن، تعداد، نوع دستگاه و… نقش به سزایی در تعیین میزان سرمایه دارد.

مهم تر از همه ی اینها ظرفیت تولیدی کارخانه مدنظر شماست؛ بدیهی است وقتی قصد تولید در حجم های بالا دارید، باید ابزارآلات و تجهیزات پرقدرت تری خریداری کرده باشید و طبیعتا این امر به سرمایه بیشتری نیازمند است.

پس ارائه و اعلام یک عدد به عنوان سرمایه اولیه موردنیاز برای راه اندازی خط تولید صابون، می تواند آگاهی هایی غلط به شما داده و اطلاعات اشتباه و غیر دقیق را آموزش داده باشد که می تواند بعد ها ضرر و زیان های زیادی را به دنبال داشته باشد.

جدول زیر خلاصه ای از محاسبات و برآورد های اعتباری و مالی طرح توجیهی و بیزینس پلن راه اندازی خط تولید صابون می باشد:

(مساحت1500 مترمربع با 1100 متر زیربنا) برای اخذ تسهیلات بانکی و اطلاع از آینده پروژه

الف) اطلاعات ظرفیت و میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 ضریب میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر 52 درصد
ب) اطلاعات مالی و اقتصادی طرح
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح 122.644 میلیون ریال
2 میزان سرمایه ثابت 80.454 میلیون ریال
3 میزان سرمایه در گردش 42.19 میلیون ریال
4 نرخ برگشت سرمایه 38 درصد
5 مدت زمان برگشت سرمایه 3.8 سال
6 هزینه های ثابت سرمایه گذاری 80.454 میلیون ریال
7 سرمایه مورد نیاز جهت تامین ابنیه و سالن ها 25.984 میلیون ریال
8 سرمایه مورد نیاز جهت تجهیزات کارخانه 34.606 میلیون ریال
9 هزینه های مرتبط با دارایی های ثابت 3.186 میلیون ریال
10 تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز اجرای طرح 11 نفر
11 نسبت سر به سر در سال اول بهره برداری 51.25 درصد
12 نرخ بازدهی داخلی سرمایه گذاریIRR 38 درصد
13 IRRتعدیل شده سرمایه گذاری 41.63 درصد
14 IRRتعدیل شده حقوق صاحبان سهام 41.63 درصد

شرایط کم ثباتی اقتصادی و تورم حاکم بر کشور و به تبع آن نوسانات قیمت ها و هزینه ها از مهم ترین عواملی است که برآوردهای مالی و اعتباری یک طرح را بسیار چالش برانگیز می کند، البته لازم به ذکر است که شما سرمایه گذار و کارآفرین عزیز می توانید با اطلاعات سلیقه ای مدنظر و اعلام جزییات مالی خود برای این پروژه یا پروژه های دیگرتان از طریق ثبت سفارش طرح های صنعتی و تولیدی اقدام به برآورد مالی و اعتباری کسب و کار خود کرده و قبل از اجرایی سازی پروژه خود چشم اندازی دقیق از جریانات نقدی طرح تان داشته باشید، آگاهی ای که با در دست داشتن آن می توانید اقدام به اخذ تسهیلات بانکی نمایید.


کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

- مطالعات مالی و اقتصادی - میزان سرمایه‌گذاری (ثابت و در گردش) - هزینه‌های جاری - تولیدات و ارزش تولیدات - جدول تحلیل مالی - تحلیل و درصد فروش در نقطه سربه‌سر - دوره بازگشت سرمایه - جدول پیش‌بینی ترازنامه - ارائه شاخص‌های مالی - جدول محاسبات تحلیل هزینه فایده واحد - برنامۀ زمان‌بندی اجرا - زمانبندی اجرا - مدت زمان بهره‌برداری

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی تولید انواع صابون”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi