عنوان فارسی : |
|
مناسب برای: | ارائه به سازمان ها ، شرکت ها، بانک ها ، دانشگاه ها و شرکت در مناقصه و ... |
اصول نگارش : | براساس استانداردهای جهانی طراحی بیزینس پلن (طرح پیشنهادی کسب و کار) |
تعداد صفحات: 12 | سال تهیه : 1403 |
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) | کیفیت نگارش : طلایی |
1. کسانی که به دنبال پیاده سازی گواهینامه های امنیتی SSL برای وب سایت ها و درگاه های اینترنتی خود در سازمان هستند 2. کسانی که به دنبال بهترین مجری برای ارائه و پیاده سازی این ابزار هستند 3. کسانی که ارائه دهنده این خدمات هستند و طرح یکپارچه ای برای فعالیت خود ندارند 4. کسانی که به دنبال متقاعد کردن مشتریان و کارفرمایان برای سفارش و بهره گیری از این طرح هستند 5. کسانی که به دنبال پیدا کردن چشم اندازی جامع از فرآیندهای سرویس های امنیت در فضای اینترنت با استفاده از این ابزار هستند ولی اطلاعات فنی و دقیقی در این زمینه ندارند
1. عنوان 2. نویسندگان طرح و همکاران پروژه (به همراه رزومه مختصر) 3. درباره این پروپوزال 4. شرح نیاز، بیان مساله، خلاصه اجرایی و اهداف پروژه 5. ارائه راهکارها و استراتژی ها برای حل مساله 6. هزینه های پروژه 7. زمان بندی پروژه 8. رزومه تیم 9. شرایط و ضوابط همکاری 10. درباره ما 11. تماس با ما
گواهینامه SSL اطلاعات مهمی را در مورد تأیید مالکیت وب سایت و رمزگذاری ترافیک وب با SSL/TLS، از جمله کلید عمومی، صادرکننده گواهی و زیر دامنه های مرتبط نمایش می دهد. این ابزارها، همان چیزی هستند که وب سایت ها را قادر می سازند تا از HTTP به HTTPS که ایمن تر است، بروند. این گواهی، یک فایل داده ای است که در سرور اصلی یک وب سایت میزبانی می شود. گواهی های SSL رمزگذاری SSL/TLS را ممکن می سازند و حاوی کلید عمومی وب سایت و هویت وب سایت به همراه اطلاعات مرتبط است. دستگاه هایی که تلاش می کنند تا با سرور مبدا ارتباط برقرار کنند، برای دریافت کلید عمومی و تأیید هویت سرور، به این فایل رجوع می کنند. کلید خصوصی، مخفی و ایمن نگه داشته می شود.
هدف از داشتن این گواهی امنیتی در سایت، افزایش امنیت سیستم های تحت وب در شبکه های داخلی و اینترنت می باشد. علاوه بر این موارد می توان به افزایش سطح اعتماد مشتریان و افزایش محبوبیت و نهایتا افزایش فروش اشاره کرد. لازم به ذکر است که استفاده از این گواهی، باعث سهولت در گرفتن مجوزهای سازمانی همچون نماد اعتماد الکترونیکی خواهد شد که وجود این نماد در سایت، مطمئنا باعث افزایش اعتماد کاربران به سایت می شود. در این نمونه پروپوزال آماده، به بررسی لزوم استفاده از SSL و همچنین راهکارهای سازمانی مرتبط با پیاده سازی و بهره برداری از آن پرداخته شده است.
در پروپوزال های کاری فراپلن، تمامی اصول طراحی (از جمله زیبایی فونت، رسم جداول، تصاویر مرتبط و …) رعایت شده است. همچنین از متنی جذاب و گیرا و مطالب طبقه بندی شده در این نمونه ها استفاده شده است. این پروپوزال در 12 صفحه آماده شده و در ادامه نیز تصویر یکی از صفحات آن قرار داده شده است:
گواهی SSL یک گواهی دیجیتال است که هویت یک وب سایت را تأیید می کند و یک اتصال رمزگذاری شده را فعال می کند. SSL مخفف Secure Sockets Layer (لایه سوکت های ایمن) می باشد، که یک پروتکل امنیتی است و یک پیوند رمزگذاری شده بین وب سرور و مرورگر وب، ایجاد می کند. شرکت ها و سازمان ها باید این گواهی ها را به وب سایت های خود اضافه کنند تا تراکنش های آنلاین را ایمن کنند و اطلاعات مشتریان را خصوصی و امن نگه دارند.
به طور خلاصه، این ابزار، اتصالات اینترنتی را ایمن نگه می دارد و مانع مجرمان از خواندن یا تغییر اطلاعات منتقل شده بین دو سیستم می شود. وقتی نماد قفل را در کنار URL در نوار آدرس می بینید، به این معنی است که SSL از وب سایتی که بازدید می کنید، محافظت می کند.
از زمان شروع این ابزار در چند دهه گذشته، چندین نسخه از پروتکل آن وجود داشته است که همه آنها در مقطعی با مشکلات امنیتی مواجه شدند. یک نسخه اصلاح شده و تغییر نام یافته به نام TLS (امنیت لایه انتقال) است که هنوز هم استفاده می شود. با این حال، پیشوند SSL همچنان باقی مانده است، و بنابراین نسخه جدید پروتکل هنوز معمولاً با نام قدیمی خوانده می شود.
گواهینامه های SSL، شامل موارد زیر هستند:
کلیدهای عمومی و خصوصی مورد استفاده برای SSL اساساً رشته های طولانی از کاراکتر هستند که برای رمزگذاری و رمزگشایی داده ها استفاده می شوند. داده های رمزگذاری شده با کلید عمومی فقط با کلید خصوصی قابل رمزگشایی هستند و بالعکس.
یک وب سایت برای ایمن نگه داشتن اطلاعات کاربر، تأیید مالکیت وب سایت، جلوگیری از ایجاد نسخه جعلی سایت توسط مهاجمان و جلب اعتماد کاربران، به این گواهی نیاز دارد.
علاوه بر ایمن سازی داده های کاربر در حین انتقال، HTTPS سایت ها را از دیدگاه کاربر، قابل اعتمادتر می کند. بسیاری از کاربران متوجه تفاوت بین آدرس وب http:// و https:// نمی شوند، اما اکثر مرورگرها شروع به برچسب گذاری سایت های HTTP به عنوان «ناامن» (not secure) به روش های قابل توجه تری کرده اند و سعی در ایجاد انگیزه برای تغییر به HTTPS و افزایش امنیت دارند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.