سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی احداث کارخانه سرنگ سازی

عنوان فارسی :


دانلود بیزینس پلن تاسیس کارخانه سرنگ سازی

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 14 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 14 سال تهیه : 1403
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
قیمت دانلود :
235,000 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

طرح توجیهی کارخانه سرنگ سازی توسط بهترین متخصصین و کارشناسان مجموعه فراپلن طراحی و تدوین شده است تا به عنوان سندی محکم و معتبر برای شما با به روزترین اطلاعات از صفر تا صد این طرح اعم از توضیح انواع سرنگ و کاربردهای آن، سرمایه اولیه لازم برای راه اندازی کارخانه سرنگ سازی و قیمت دستگاه ها و خلاصه توجیه پذیری اقتصادی این طرح را با دقیق ترین و صحیح ترین اطلاعات در اختیار شما بگذارد.

این طرح توجیهی در قالب فایل ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF تهیه شده و در ادامه نیز تصویر مربوط به یکی از صفحات آن قرار داده شده است:

سرنگ سازی

آیا ایده راه اندازی یک کارخانه سرنگ سازی به ذهنتان خطور کرده است ولی از شرایط حال و آینده این کسب و کار آگاهی های لازمه را ندارید؟ آیا از چالش ها و بهره های مالی این طرح بی خبرید و ریسک های سرمایه گذاری در این مسیر را نمی دانید؟ توصیه می کنیم تا با مطالعه این طرح توجیهی به تمام پرسش های خود درباره پروژه سرنگ سازی پاسخ داده و با بینشی درست اقدام به تصمیم گیری در سرمایه گذاری های خود بکنید.

کارخانه سرنگ سازی

معرفی سرنگ ها و انواع آن

سرنگ یکی از مهم ترین و کاربردی ترین ابزارهای پزشکی است که با هدف نمونه گیری یا تزریق یک ماده دارویی به بدن افراد با هدف پیشگیری یا درمان بیماری های مختلف استفاده می شود. هر سرنگ از دو قسمت اصلی با عنوان پیستون و بدنه ساخته می شود و مکانیسم کارکرد آن بدین شکل است که ماده دارویی یا نمونه خون بیمار با ایجاد فشار منفی در داخل سرنگ، به پیستون مکیده شده و در بدنه جمع آوری شده و از طریق قسمت نیدل (Needle) به بدن بیمار تزریق می شود.

سرنگ ها بسته به نوع کاربردی و بافت هدف شان در بدن فرد بیمار انواع مختلفی دارند، به طوری که آنها را از ابعاد مختلف می توان در چند ردیف به شرح ذیل طبقه بندی کرد:

  • حجم: سرنگ ها را از لحاظ حجم موادی که می توانند با مکش در خود جای داده و به محل تعیین شده تزریق کنند می توان در مدل های 0.5 ، 1 ، 1.5 ، 2 ، 2.5 ، 5 ، 20 ، 30 و 50 سی سی تقسیم بندی کرد که بسته به نوع دارو یا محل تزریق کاربرد هر کدام متفاوت می باشد؛ به عنوان مثال در تزریق دگزامتازون آمپول 5 سی سی بسیار مناسب محسوب می شود درحالی که برای تزریق انسولین، این نوع سرنگ اصلا ایده آل نبوده و ممکن است سبب اشتباه کادر درمان در حجم دوز تزریقی شده و باعث بروز خطرات جبران ناپذیری شود!
  • طول کل سرنگ: سرنگ ها از لحاظ طولی و نوع درجه بندی نیز می توانند باهم متفاوت باشند، این تنوع باعث می شود که یک پزشک یا پرستار که دوز دارویی را که محاسبه کرده است، بهترین نوع درجه بندی و طولی سرنگ را بر حسب رگ بیمار انتخاب کند که در نتیجه این کار اشتباهات دوز و نوع تزریق به حداقل ممکن می رساند.
  • بسته به بافت هدف و مکانیسم کاری! شاید عنوان این دسته برایتان بسیار جالب باشد ولی شایان ذکر است که سرنگ ها علاوه بر حجم و طول شان، براساس نوع بافت هدف و مکانیسم کاربردی شان به انواع مختلفی ازقبیل سرنگ های ساده، سرنگ توبرکولین، سورنگ لوئرلاک (سرپیچ دار)، سرنگ گاواژ، سرنگ انسولین و دو سر سوزن و سرنگ هیپودرمیک تقسیم بندی می شوند به عنوان مثال از سرنگ های نوع گاواژ برای شستشوی مثانه یا وارد کردن خوراکی از طریق سوند به معده استفاده می شود درحالی که سرنگ انسولین مختص تزریق این نوع دارویی است و تقریبا فاقد کاربرد خاص دیگری است.

سرمایه اولیه مورد نیاز برای راه اندازی کارخانه سرنگ سازی

بررسی سرمایه اولیه مورد نیاز برای راه اندازی یک کسب و کار برخلاف تصور عموم، کار پیچیده و دشواری است و از چالش های زیادی برخوردار است که در قالب طرح های توجیهی و بیزینس پلن ارائه می شود! پارامترهای متنوعی در تعیین سرمایه های مورد نیاز یک طرح تاثیرگذار است و برای برآورد صحیح هزینه ها نیازمند آگاهی از جزییات زیادی هست. به عنوان مثال اجاره بودن یا مالکیت زمین پروژه می تواند هزینه های اولیه یک طرح را از چند صد میلیون تا چندین میلیارد تغییر دهد؛ گذشته از این مورد، ظرفیت اسمی و تنوع سرنگ های تولیدی نیز نقش بسزایی در تعیین سرمایه اولیه موردنیاز دارد بدین ترتیب که هرچقدر قصد تولید سرنگ های متنوع را داشته باشید قطعا به تنوع تجهیزاتی و ابزارآلاتی زیادی نیز نیازمند خواهید بود و تهیه دستگاه های مختلف هم خواهان تخصیص هزینه های بیشتری خواهد بود.

از سویی دیگر اوضاع کم ثبات اقتصادی و تورم حاکم بر کشور و به تبع، نوسانات قیمت ها سبب شده تا هزینه خرید و آماده سازی تجهیزات یک کسب و کار روز به روز در حال تغییر باشد؛ لذا اعلام یک عدد به عنوان سرمایه اولیه موردنیاز برای طرح سرنگ سازی بسته به بازه زمانی که شما در حال مطالعه این محتوا هستید می تواند، باعث ارائه اطلاعات نادرست و اشتباه به شما و ایجاد چشم اندازی به دور از واقعیت شود البته لازم به ذکراست که شما سرمایه گذار و کارآفرین عزیز می توانید با اطلاعات سلیقه ای مدنظر و اعلام جزییات مالی خود برای این پروژه از طریق ثبت سفارش طرح توجیهی و بیزینس پلن صنعتی و تولیدی اقدام به برآورد مالی و اعتباری پروژه خود کرده و قبل از اجرایی سازی پروژه خود چشم اندازی دقیق از جریانات نقدی طرح تان داشته باشید، آگاهی ای که با در دست داشتن آن می توانید اقدام به اخذ تسهیلات بانکی نمایید.

جدول زیر ارائه گزارشی کوتاه از جزییات برآورد مالی و اعتباری طرح توجیهی احداث کارخانه سرنگ سازی است که با مطالعات ویژه کارشناسان ما برای یک کارخانه با متراژ 3000 و ظرفیت اسمی 5 میلیون سرنگ در سال با احتساب مالکیت زمین انجام شده است:

عنوان فعالیت: طرح توجیهی راه اندازی کارخانه سرنگ سازی
ظرفیت: 5 میلیون عدد در سال
محل اجرا: قابل اجرا در کلیه مناطق کشور
اشتغال طرح: 19 نفر
سرمایه ثابت طرح: 6258.760.000 تومان
سرمایه در گردش: 2.465.000.000 تومان
سرمایه گذاری کل طرح: 8.723.760.000 تومان
میزان زمین طرح: 3000 مترمربع
میزان تسهیلات مورد نیاز: 5.000.000.000 تومان
نوع تسهیلات: وام 8 ساله
نقطه سر به سر: 21%
مدت برگشت سرمایه: 1.3 سال
نرخ بازدهی سرمایه: 69.12%
تورم: 30%
سود سالیانه: 6.800.000.000 تومان

کارخانه تولید آمپول

تجهیزات موردنیاز برای احداث کارخانه سرنگ سازی و قیمت دستگاه ها

انتخاب تعداد و نوع ماشین آلات و تجهیزات خط تولید از چالش های اصلی در عرصه سرنگ سازی است. طرح توجیهی احداث کارخانه سرنگ سازی با معرفی تجهیزات خط تولید در پیاده سازی طرح نیز نقش موثری را ایفا می کند اما از آنجایی که تنوع محصولات و ظرفیت اسمی هر کارخانه می تواند با هم متفاوت باشد تصمیم گرفتیم تا عنوان کلی دستگاه ها را در این مطلب ارائه دهیم که به شرح ذیل می باشد:

  • تجهیزات چاپ
  • تجهیزات تزریق قالب
  • تجهیزات مونتاژ و استریل
  • تجهیزات بسته بندی

درمورد قیمت ها هم باید اذعان داشته باشیم که همچون سرمایه اولیه مورد نیاز برای راه اندازی طرح، نظردهی در باب قیمت دستگاه ها نیز متاثر از پارامترها و عوامل متعددی است؛ به عنوان مثال نوع تجهیزات، برند آنها، نو یا دست دوم بودن آنها، کیفیت و قدرت کارکردی شان از جمله گوشه ای از مسائلی است که می تواند در تخصیص و تعیین قیمت دستگاه ها نقش بسزایی ایفا کند.

بررسی شرایط صادرات و واردات و توجیه پذیری اقتصادی تولید سرنگ

یکی از مهم ترین پارامترها برای بررسی میزان توجیه پذیری یک طرح، بررسی های شرایط صادرات و واردات یک محصول علاوه بر ارزیابی بازارهای داخلی است. این موضوع در بیزینس پلن مورد توجه قرار می گیرد. نیاز به سرنگ یکی از مهم ترین انواع نیازهای علم پزشکی و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی است و هیچگاه این احساس نیاز تحت هر شرایطی کمتر نخواهد شد چراکه سرنگ از پایه های کاربردی درمانگاه ها و بیمارستان هاست و نبود آن عملا کل اقدامات درمانی را مختل می سازد.

بررسی آمارهای ارائه شده توسط نهادها و ارگان های داخلی حاکی از این است که واحدهای فعال کشور علاوه بر اینکه بخش اعظمی از نیازهای داخلی به سرنگ را تامین می کنند، درحال بازاریابی در کشورهای خارجی و صادرات محصولات تولیدی خود به بازارهای بین المللی نیز هستند، صادرات این واحدها به بازارهای خارجی مبنی بر این نیست که نیاز داخلی به طور کامل تامین شده است و فضای رقابتی برای سایر سرمایه گذاران این عرصه وجود ندارد بلکه همه روزه با افزایش مراکز درمانی، تقاضا برای این محصول نیز روز به روز در حال افزایش خواهد بود و کشور ما نیز پتانسیل های لازم برای تولید این مواد را به طور کامل دارا می باشد.

به منظور بررسی شرایط صادرات و واردات سرنگ ها، نیازمند معرفی کد آیسیک و کدتعرفه کمرگی این محصول هستیم که بیانگر و معرف هویت یک کالا در گمرک و صادرات است:

نام محصول کد آیسیک کد تعرفه گمرکی
سرنگ 3311413519 9018

اما آخرین اطلاعات و آمارهای منتشر شده از نهادهای دولتی درمورد صادرات و واردات سرنگ ها چیست؟!

سرنگ سازی

همانطور که مستحضرید بررسی های مستند آمارهای اتاق بازرگانی کشور حاکی از موفق بودن کشور در امر صادرات محصولات سرنگی خود به کشورهای همسایه همچون افغانستان، پاکستان، ترکیه و حتی کشورهای اروپایی همچون جمهوری چک و ایتالیا است. این موضوع نشان می دهد که استانداردها و شرایط کنترل کیفی ارگان های دولتی ایران در زمینه سرنگ سازی مقارن با ضوابط بهداشتی بازارهای بین المللی است.

آخرین آمارها نشان می دهد که در سال 1401 بالغ بر حجم 4 میلیون تن سرنگ با ارزش بیش از 3 میلیون دلار از کشور از مرزهای مختلف به سوی بازارهای جهانی خارج شده است! با اندکی تحقیقات و مصاحبه با فعالان این عرصه درمیابیم که اکثر بهره های مالی شرکت های سرنگ سازی از همین صادرات و فروش دلاری محصولات است؛ چراکه آنها مواد اولیه لازمه کارخانه خود را با واحد پولی ریال از داخل کشور تامین کرده و پس از تولید محصولات و تامین بخشی از نیارهای داخلی، اقدام به صادرات و فروش دلاری تولیدات خود می کنند.

علاوه بر همه اینها، اشتغال زایی و ارزآوری این طرح سبب شده تا حد ممکن ضوابط و شرایط گمرکی برای واحد های فعال این عرصه به حداقل ممکن رسیده تا تمام جنبه های صادراتی این محصول برای سرمایه گذاران فراهم شود.

بی شک شما سرمایه گذار عزیز نیز می توانید با پیاده سازی کارخانه خود بخش بزرگی از بازارهای خارجی را تصاحب کرده و به یک درآمد بسیار بالا از اجرایی سازی این پروژه برسید. در این راستا با مطالعه آمارهای ارائه شده در این بیزینس پلن، می توانید به اطلاعات زیادی در مورد این کسب و کار دست یابید.

کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “طرح توجیهی احداث کارخانه سرنگ سازی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi