سفارش طرح توجیهی

دانلود پروپوزال کاری راهکارهای اجرای زیرساخت مجازی سازی دسکتاپ (VDI)

عنوان فارسی :

بیزینس پلن راهکارهای اجرای زیرساخت مجازی سازی دسکتاپ (VDI)

مناسب برای: ارائه به سازمان ها ، شرکت ها، بانک ها ، دانشگاه ها و شرکت در مناقصه و ...
اصول نگارش : براساس استانداردهای جهانی طراحی بیزینس پلن (طرح پیشنهادی کسب و کار)
تعداد صفحات: 13 سال تهیه : 1403
فرمت تهیه : ورد (قابل ویرایش) و پی دی اف (pdf) کیفیت نگارش : طلایی
در صورتیکه تمایل به شخصی سازی و سفارشی سازی این پروپوزال با اسم و لوگوی شرکت جهت ارائه در زمینه های کاری خود دارید می توانید با همکاران ما به شماره 09360147484 تماس حاصل نمایید تا راهنمایی های لازم به شما ارائه گردد.
Virtual Desktop Infrastructure
قیمت دانلود :
299,000 تومان
این پروپوزال مناسب چه کسانی است؟

1. کسانی که به دنبال پیاده سازی راهکارهای مجازی سازی دسکتاپ (VDI) هستند 2. کسانی که به دنبال افزایش بازدهی کاربران و مشتریان با استفاده از این سرویس هستند 3. کسانی که به دنبال بهترین مجری برای پیاده سازی این طرح هستند 4. کسانی که ارائه دهنده نرم افزارها و استراتژی های مدیریت سرویس های IT در سازمان ها هستند، ولی طرح جامعی از فعالیت خود ندارند 5. کسانی که به دنبال متقاعد کردن کارفرمایان و مشتریان در راستای سفارش این طرح هستند 6. کسانی که تمایل دارند تا چشم انداز جامعی از فرآیند راه اندازی سرویس VDI به دست آورند، و به دنبال به دست آوردن اطلاعات فنی و دقیقی در این زمینه هستند

پروپوزال کاری
فهرست مطالب و محتویات

1. عنوان 2. نویسندگان طرح و همکاران پروژه (به همراه رزومه مختصر) 3. درباره این پروپوزال 4. شرح نیاز، بیان مساله، خلاصه اجرایی و اهداف پروژه 5. ارائه راهکارها و استراتژی ها برای حل مساله 6. هزینه های پروژه 7. زمان بندی پروژه 8. رزومه تیم 9. شرایط و ضوابط همکاری 10. درباره ما 11. تماس با ما

شرح موضوع

«زیرساخت دسکتاپ مجازی» (VDI)، روشی جدید برای مدیریت محیط های کاربری است. این ابزار، به مدیران IT این امکان را می دهد تا دسکتاپ های کاربری را برروی یک زیرساخت مجازی در دیتاسنتر (مرکز داده ها)، میزبانی و مدیریت کنند. کاربران با استفاده از یک پروتکل از راه دور، به دسکتاپ خود دسترسی پیدا می کنند. VDI درحالی که شباهت هایی با مدل های دیگر استفاده از کامپیوتر دارد، اما مزیت های جدید بسیاری برای افزایش مدیریت پذیری، عملکرد و ایمنی کامپیوترهای شخصی، فراهم می کند. این فناوری، یک راهکار است نه یک محصول.

در این نمونه پروپوزال کاری به بررسی و مقایسه VDI با دیگر استراتژی های مدیریت پرداخته شده و مزایای آنها برای موارد کاربردی خاص، ارائه شده است. در این بیزینس پلن، معماری این ابزار، محصولات طرف ثالث مکمل و سناریوهای طراحی خاص، ارائه شده تا درک عمیق تری در مورد آن حاصل گردد. این فناوری با ترکیب مزایای رایانش (محاسبات) توزیع شده و همچنین مبتنی بر سرور، بهبود پایداری، عملکرد بهتر و مدیریت پذیری ساده تر برای دسکتاپ های کاربری در شرایط بسیار متنوع را به ارمغان می آورد.

در پروپوزال های کاری فراپلن، تمامی اصول طراحی (از جمله زیبایی فونت، رسم جداول، تصاویر مرتبط و …) رعایت شده است. همچنین از متنی جذاب و گیرا و مطالب طبقه بندی شده در این نمونه ها استفاده شده است. این پروپوزال در 13 صفحه آماده شده و در ادامه نیز تصویر یکی از صفحات آن قرار داده شده است:

VDI

VDI (زیرساخت دسکتاپ مجازی) چیست؟

زیرساخت دسکتاپ مجازی (VDI)، فناوری استفاده از ماشین های مجازی برای ارائه و مدیریت دسکتاپ های مجازی می باشد. این ابزار، میزبان محیط های کامپیوتری برروی یک سرور متمرکز است و به درخواست کاربران نهایی، نصب و اجرا می شوند.

«مجازی سازی دسکتاپ»، یک فناوری نرم افزاری است که محیط کامپیوتر و نرم افزار کاربردی مرتبط را از دستگاه فیزیکی استفاده شده برای دسترسی به آن، تفکیک می کند. این تکنولوژی را می توان همراه با «مجازی سازی برنامه کاربردی» و سیستم های مدیریت پروفایل کاربر، که اکنون «مجازی سازی کاربر» خوانده می شود، مورد استفاده قرار داد تا یک سیستم مدیریت کامپیوتر جامع حاصل گردد. در این حالت، همه اجزای دسکتاپ، مجازی سازی می شوند که این کار دستیابی به یک مدل تحویل بسیار انعطاف پذیر و بسیار ایمن تر را ممکن می سازد. علاوه بر آن، این رویکرد از یک استراتژی بازیابی پس از فاجعه کامل تر را پشتیبانی می کند، زیرا همه اجزاء، اساساً در دیتاسنتر ذخیره می شوند و از طریق سیستم های نگهداری سنتی، پشتیبان گیری می گردند. اگر دستگاه یا سخت افزار یک کاربر خراب شود، گم شود یا از بین برود، عمل بازیابی بسیار سرراست و ساده است، زیرا آن اجزاء، هنگام ورود بوسیله دستگاهی دیگر، در دسترس قرار خواهند گرفت. علاوه بر آن، بخاطر اینکه هیچگونه داده ای برروی دستگاه کاربر ذخیره نمی شود، اگر آن دستگاه از دست برود، احتمال بازیابی و بازسازی داده های حیاتی، بسیار کمتر می گردد.

VDI چگونه کار می کند؟

در محیط این ابزار، یک هایپروایزر (ناظر ماشین های مجازی)، سرورها را به چندین ماشین مجازی تفکیک می کند که این ماشین های مجازی به نوبه خود میزبان دسکتاپ های مجازی می شوند که کاربران بوسیله دستگاه های خود می توانند از راه دور به آنها دسترسی پیدا کنند. کاربران می توانند بوسیله هر دستگاه یا از هر مکانی به این محیط های مجازی دسترسی داشته باشند؛ لازم به ذکر است که همه پردازش ها نیز برروی سرور میزبان انجام می شوند. کاربران از طریق یک واسطه یا کارگزاری اتصال، که یک دروازه (گیت وی) نرم افزاری است که به عنوان یک واسط بین کاربر و سرور عمل می کند و به محیط مجازی خود متصل می شوند.

VDI به دو نوع ماندگار یا غیرماندگار تقسیم می شود. هر نوع، مزیت های متفاوتی دارد:

  • در حالت ماندگار، یک کاربر همیشه به یک دسکتاپ منحصربفرد متصل می شود و کاربران قادر به شخصی سازی برحسب نیاز خود هستند، زیرا تغییرات حتی بعد از بازنشانی (قطع و وصل) اتصال، ذخیره می شوند. به بیان دیگر، دسکتاپ ها در یک محیط ماندگار، دقیقاً مانند یک مدل فیزیکی شخصی عمل می کنند.
  • برعکس، در حالت غیرماندگار، کاربران به دسکتاپ های عمومی متصل می شوند، هیچگونه تغییراتی ذخیره نمی شود و بنابراین استفاده از آنها ساده تر و ارزانتر است، زیرا نیاز به نگهداری محیط های سفارشی شده بین جلسات کاری، نیست. در اغلب موارد حالت غیرماندگار در سازمان هایی که تعداد کارکنان بسیار زیادی دارند، یا کارکنانی که مجموعه محدودی از امور تکراری انجام می دهند و نیاز به یک محیط سفارشی شده ندارند، مورد استفاده قرار می گیرد.

کاربردهای VDI

با اینکه این ابزار را می توان در همه نوع محیط مورد استفاده قرار داد، اما تعدادی موارد کاربردی وجود که منحصراً برای VDI مناسب هستند، از جمله:

  • کار از راه دور: از آنجا که این فناوری، نصب و آپدیت محیط های مجازی از یک مکان متمرکز را تسهیل می دهند، تعداد روز افزونی از شرکت ها در حال پیاده سازی آن برای کارکنان دورکار هستند.
  • «استفاده از دستگاه خود» (Bring your own device، BYOD): این ابزار یک راهکار ایده آل برای محیط هایی است که کارکنان لازم است تا از دستگاه های خود استفاده کنند. از آنجا که پردازش برروی یک سرور متمرکز انجام می شود، VDI امکان استفاده از انواع گسترده ای از دستگاه ها را میسر می کند. همچنین، امنیت بهتری فراهم می کند، زیرا داده ها برروی سرورها واقع شده اند و برروی دستگاه فیزیکی کاربر، نگهداری نمی شوند.
  • کار نوبتی: VDI غیرماندگار برای سازمان هایی مانند مراکز تماس که تعداد کارکنان بسیار زیادی دارند که از نرم افزار یکسانی برای انجام امور محدود استفاده می کنند، بسیار مناسب است.

مجازی سازی دسکتاپ

مزایای VDI

VDI به عنوان یک پلتفرم، مزایای بسیاری دارد، از جمله:

  • انعطاف پذیری دستگاه: بخاطر اینکه محاسبات واقعی، اندکی برروی سیستم فیزیکی انجام می شود، بخش های IT می توانند عمر مفید PC های قدیمی را با استفاده مجدد آنها به عنوان سیستم های قابل اتصال به این ابزار، افزایش دهند. علاوه بر آن، هنگامی که وقت خرید دستگاه های جدید رسیده باشد، سازمان ها می توانند دستگاه های فیزیکی غیرقوی ( و بنابراین ارزانتر)، شامل سیستم های باریک، خریداری کنند.
  • افزایش امنیت: بخاطر اینکه همه داده ها در دیتاسنتر قرار می گیرند، نه دستگاه فیزیکی، VDI مزیت های قابل توجهی از نظر امنیت فراهم می کنند. سارقی که یک لپ تاپ را از یک کاربر متصل به این ابزار، به سرقت می برد نمی تواند همه داده ها را از دستگاه فیزیکی بگیرد، زیرا هیچ داده ای برروی آن ذخیره نشده است.
  • تجربه کاربری: این فناوری، یک محیط غیرمتمرکز و استاندارد فراهم می کند و تعداد کاربرانی که به فضای کار هماهنگ عادت می کنند، افزایش می یابند. خواه کاربر با یک کامپیوتر خانگی، سیستم باریک، کیوسک، کافی نت، ایستگاه کاری سیار، خواه گوشی موبایل به VDI دسترسی پیدا کند، رابط کاربری همان است، و هیچگونه نیازی به عادت کردن به هرگونه پلتفرم فیزیکی نیست. تجربه کاربر در این محیط، برابر یا بهتر از ایستگاه کاری فیزیکی است که این بخاطر آن است که منابع سیستم متمرکز به دسکتاپ مجازی اختصاص داده شده اند و ایمیج دسکتاپ، به پایگاه داده بک اند، انبارهای ذخیره و منابع دیگر، بسیار نزدیک است. علاوه بر آن، پروتکل های نمایش از راه دور، ترافیک شبکه را به میزان قابل توجهی فشرده سازی و بهینه سازی می کنند که این امر، این امکان را بوجود می آورد که تصاویر صفحه، داده های صفحه کلید و ماوس و تعامل های دیگر، باعث تشابه زیاد با عملکرد یک سیستم محلی شوند.
  • مقیاس پذیری: هنگامی که یک سازمان به صورت موقتی گسترش پیدا می کند، مانند پیمانکاران کارگزار مرکز تماس فصلی، می توان به سرعت محیط VDI را گسترش داد. با فراهم کردن امکان دسترسی کارکنان به یک دسکتاپ مجازی سازمانی و برنامه های مربوطه، این پیمانکاران می توانند بجای چند روز یا چند هفته زمان برای تامین و تدارک دستگاه های فیزیکی و پیکربندی برنامه های کاربردی، ظرف چند دقیقه، با ظرفیت کامل بکار بیافتند.
  • سیار بودن: مزیت دیگر این فناوری شامل توانایی پشتیبانی از راه دور و استفاده از کارکنان سیار به نحو بسیار آسانتر است. کارکنان سیار، درصد قابل توجهی از محیط کار را تشکیل می دهند و کارکنان از راه دور (دور کاری) بیش از پیش در حال مرسوم شدن هستند. چه این افراد مهندسان میدانی، نمایندگان فروش، تیم های پروژه چه مدیران اجرایی در محل باشند، همگی هنگام سفر نیاز به دسترسی از راه دور به برنامه های کاربردی خود دارند. با فراهم کردن یک محیط مجازی برای این کاربران از راه دور، به نحو کارآمد وظیفه خود را انجام می دهند، آنچنان که گویا خودشان در محل کار بوده اند.

نقد و بررسی‌ها

  1. رضا

    با توجه به بالا رفتن هزینه بسیاری از شرکت ها به منظور کاهش هزینه‌ کامپیوتر ها و سیستم های رایانه ای و مدیریتی خود در بخش IT با حفظ و بالا بردن امنیت شبکه، به استفاده از فناوری های مجازی سازی در سرورها و دیتاسنترهای خود روی آورده اند. با مشاهده فواید مجازی سازی در سرورهای زیرو کلاینت و تجهیزات شبکه و عمومیت پیدا کردن آنها تقریبا در اکثر شرکت ها، اکنون سازمان ها به دنبال روشی هستند تا از همین فناوری در کامپیوترهای کاربران خود نیز بهره مند شوند.

    • bagher

      مرسی از دیدگاهتون

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi