سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی تولید کنسرو تن ماهی

عنوان فارسی :


دانلود بیزینس پلن احداث کارخانه تولید کنسرو تن ماهی

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 15 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 15 سال تهیه : 1403
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
طرح توجیهی تولید کنسرو تن ماهی
قیمت دانلود :
275,000 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

طرح توجیهی تولید کنسرو تن ماهی وب سایت فراپلن، حاصل ماه ها مطالعه و تحقیقات مختلف و بررسی های روند تولید و عرضه و تقاضای این محصول به بازار و سنجش میزان سود و درآمد ها بر حسب میزان سرمایه های مورد نیاز و هزینه گذاری های اولیه و همچنین ابعاد و اقسام مختلف این بیزینس پلن است که نتیجه همه این زحمات برآن شد که به جرات ادعا داشته باشیم که در این عرصه کسب و کاری، یعنی طرح توجیهی تولید کنسرو تن ماهی، کامل ترین و دقیق ترین محتوا را بر اساس آخرین قیمت های معاملاتی در اختیار شما سرمایه گذار عزیز قرار داده ایم تا با اختصاص دقایقی اندک از وقت گرانقدر خود و مطالعه مطالب همین محتوا و تهیه و دانلود فایل قرار داده شده، با صفر تا صد شرایط این بیزنس پلن آگاه شده و با بینشی دقیق تر به محاسبات مالی و برآورد های اعتباری این پروژه نگاه کنید!

به یاد داشته باشید که یک سرمایه گذار حرفه ای که قصد ورود و فعالیت ویژه در یک زمینه کسب و کاری را دارد، قبل از شروع هر کاری، اقدام به تهیه یک طرح توجیهی دقیق و کامل بر حسب آخرین قیمت ها و شرایط و ضوابط حاکم بر کشور می کند تا اشراف اطلاعاتیِ کاملی بر تمام بخش های اداری، ساخت و ساز بخش های مختلف کارخانه، چالش ها و دلایل توجیه پذیریی این کسب و کار، متراژ زمین مورد نیاز و ایده آل برای این ایده، میزان سرمایه لازم برای پیشبرد هر بخش از پروژه و… داشته باشد؛ البته اهمیت طرح توجیهی محدود به این موارد نیست! درواقع ارزش تهیه و در دست داشتن یک طرح توجیهیِ دقیق، زمانی به وضوح دیده می شود که سرمایه گذار برای تسریع روند دریافت وام و تسهیلات بانکی، با مراجعه به شعبه های بانک های مختلف اعم از دولتی یا خصوصی، اقدام به توجیه و قانع سازیِ متصدی و کارشناسان بانک مبنی بر سودده بودن کسب و کار خود می کند و وقتی بانک اطمینان حاصل کند که پروژه متقاضی وام، جنبه اشتغال زایی داشته و درآمد های بالایی خواهد داشت، به طور جد روند اعطای وامِ کارآفرینی و کسب و کاریِ وی را تسریع داده و مقدمات آن را فراهم خواهد نمود! همچنین طرح توجیهی تولید کنسرو تن ماهی، کمک های شایانی به شما در سپری نمودن مراحل اداری برای اخذ مجوز ها خواهد داشت…!

لذا پیشنهاد می دهیم با ما همراه بوده و مطالعه ادامه مطالب را از دست ندهید.

تجهیزات لازم و چالش های موجود در تولید کنسرو تن ماهی

تن ماهی و ارزش غذایی فوق العاده آن!

هر چند ارائه توصیفات مختلف برای معرفی کنسرو تن ماهی، می تواند خارج از حوصله شما سرمایه گذار عزیز باشد، اما تعریف آن به طور مختصر و مفید به عنوان مقدمه مطالب این محتوا نیز خالی از لطف نخواهد بود؛ لذا می توان اذعان داشت که کنسرو تن ماهی، در واقع یک بسته یا قوطی فلزی در حجم و ابعاد مختلف است که حاوی چند صد گرم از گوشت انواع مختلفی از ماهی است که در مقدار معینی از روغن در داخل کنسرو، بسته بندی شده است! در تیتر بعدی، درمورد طبقه بندیِ تن ماهی ها از لحاظ حجم و وزن گوشت ماهی، روغن و… بیشتر توضیح داده خواهد شد، اما شاید برایتان جالب باشد بدانید که تُن، نام چند ماهی بزرگ اقیانوسی از خانواده تُن ماهیان است که همه آنها به سریع شنا کردن و داشتن گوشتی خوشمزه و لذیذتر نسبت به اکثر گونه هایِ ماهیان، شهرت ویژه ای دارند.

گوشت ماهی تُن ها، بدلیل تجمع میوگلوبین (نوعی پروتئینِ محتوی آهن قرمز) در عضله ها، معمولا رنگ تیره، قرمز یا سفید مایل به صورتی دارد که همین موضوع حاکی بر ارزش غذایی فوق العاده این ماده است؛ چرا که کنسرو های تن ماهی، به مقدار باور نکردنی ای داری پروتئین اند و جالب تر آنکه، این پروتئین بدلیل ماهیت ساختاریِ مولکولی خود، به میزان بسیاری به پروتئین های گوشتِ بدون چربی گاو شباهت دارد که نقش غذاییِ بی نظیری در رژیم غذایی هر فرد ایفا می کند!

انواع و وزن کنسرو های تن ماهی را بهتر بشناسیم!

بی شک، خالی از لطف نیست که شما به عنوان یک سرمایه گذاری که قصد ورود به بیزینس پلن تولید کنسرو تن ماهی را دارد، با انواع و وزن هر کنسرو تن ماهی به صورت دقیق آشنا شود؛ پیش تر نیز بیان شد که کنسرو های تن ماهی، حاوی گوشت ماهیان تُن اند که در مقدار مشخصی از روغن، غوطه ور هستند؛ در جدول زیر شرح دقیقی از این موضوع را در برایتان آماده کرده ایم تا با یک نگاه کلی، با انواع تن ماهی و وزن هر یک از مواد تشکیل دهنده کنسرو های آن آشنا شوید:

کنسرو های تن ماهی

انواع

وزن

در 3 دسته به شرح زیر تقسیم بندی می شوند…

وزن کنسرو تن ماهی، 200 گرم به شرح زیر است…

1

به صورت گوشت تکه ای در روغن 160گرم مقدار گوشت ماهی موجود در هر قوطی
2

به صورت گوشت خرد شده در روغن

35 گرم

مقدار روغن موجود در هر قوطی

3

به صورت مخلوطی از گوشت تکه ای و خرد شده در روغن

5 گرم

مقدار نمک افزورده شده به هر قوطی

از چه ماهی هایی برای تولید تن ماهی استفاده می شود؟

برخلاف باور عموم، محتویات موجود در کنسرو های تن ماهی تنها محدود به یک نوع ماهی نیست! به عبارتی، کنسرو های تن ماهی که تهیه می کنیم، ممکن است گوشت ماهی آنها باهم متفاوت باشد، در حالت کلی از اغلب گونه های ماهی های تُن می توان برای تولید و تهیه کنسرو، استفاده نمود که جدول زیر تنها نمونه ای از ماهیان این دسته است که هر کدام از آنها به تعداد مختلفی در دریاهای ایران نیز یافت می شوند:

بادبان ماهی بادبان ماهی که به ماهیِ زرده یا اسبک نیز معروف است، دارای آناتومیِ بدنیِ دوکی با طولی بین 50 تا 100 سانتی متر است؛ از آنجایی که گوشت آنها، اندکی تلخ و رنگشان مقداری تیره است، لذا تقاضای کمتری در بازار داشته و به تبع، از قیمت پایین تری برخوردارند!
ماهی گیدر یا زردباله ماهی گیدر یا زردباله بر خلاف بادبان ماهی، بدلیل اینکه گوشت آن ترد تر و خوش رنگ تر است و کنسرو های تولیدی از آن، از کیفیت ویژه ای برخوردارند، از قیمت بالایی برخوردارند!
ماهی هوور یا ویر ماهی هوور که دارای 4 نوع خطی، بندری، مسقطی و معمولی است، گران ترین تن ماهی را به خود اختصاص می دهد؛ چرا که کنسرو های تولیدی از این نوع ماهی، از کنسرو هایی با گوشت گیدر یا زردباله نیز لذیذ تر و خوشمزه تر هستند!
ماهی ماکرل ماهی ماکرل که به ماهی خال خالی نیز معروف است، بیشتر در اقیانوس اطلس یافت می شود و از نظر خوشمزگی کنسرو های تولیدی آن، کیفیتی برابر با ماهی گیدر یا زردباله دارد!

بررسی چالش ها ولی در عین حال سودمند بودن ایده تولید کنسرو تن ماهی

بدیهی است که هر کسب و کاری به تبعِ شرایط و ضوابط حاکم، چالش های مختلفی می تواند داشته باشد و طرح توجیهی تولید کنسرو تن ماهی نیز از این ایده مستثنی نیست! در واقع 2 چالش بسیار اساسی و مهمی که در بیزینس پلن تولید کنسرو تن ماهی وجود دارد، عبارت اند از:

  • واردات فویل ها و ورق های تولیدی قوطی های کنسرو ها
  • واردات حجم بیشتر گوشت ماهی ها بدلیل عدم وجود امکانات کافی برای صید ماهیان از دریا های جنوبی

با این حساب می توان نتیجه گرفت که عمده مواد اولیه کارخانه های تولیدیِ کنسرو تن ماهی، وارداتی بوده و به تبع، متاثر از قیمت دلار و شرایط گمرکی است؛ اما آیا این موضوع حاکی بر آن است که تهدید های بسیاری در این زمینه کسب و کاری وجود دارد؟ آیا پروژه تولید کنسرو تن ماهی توجیه پذیر و سودمند است؟!

بلی! دلایل و مدارک بسیاری وجود دارد که ورود به این عرصه سرمایه گذاری را سودمند تلقی می کند! به عنوان نمونه، آمار هایی که از سوی نهاد های دولتی منتشر می شود نشان می دهد، مصرف کنسرو تن ماهی در کشور بسیار بالاتر از حد تصور است؛ از آنجایی که این ماده، هم ارزش غذایی فوق العاده ای دارد و هم حمل و نقل آن در مسافرت ها و تفریحات، بسیار راحت تر و ساده تر است، فروش بیشتری نیز در کشور وجود دارد! موضوع دیگری که بحث بر روی آن می تواند جالب باشد این است که تمام کارخانه ها و واحد های فعالی که در کشور در حال تولید کنسرو تن ماهی هستند نیز با این چالش ها رو به رو اند! آنها نیز عمده مواد اولیه و گوشتِ ماهیِ مورد نیاز خود را از راه واردات تامین می کنند، اما با تبلیغات هدفمند و برنامه ریزی و مدیریت اصولی و درست، سالانه درآمد های چند صد میلیاری را از آنِ شرکت و کارخانه می کنند!

سود و درآمد تولید تن ماهی

بخش های مختلف یک کارخانه کنسرو تن ماهی به صورت ایده آل و بهینه

یک تولیدی یا کارخانه تولیدیِ کنسرو تن ماهی، برای دستیابی به اهداف مد نظر خود در بهترین و ایده آل ترین شرایط باید در سازه خود، دارای بخش های زیر باشد:

  • سردخانه
  • سالن دیفراست
  • سالن آماده‌سازی
  • سالن تولید
  • سالن بسته ‌بندی
  • انبار قرنطینه
  • انبار مواد اولیه
  • انبار محصول

البته به یاد داشته باشید که بسته به ظرفیت تولیدی یک کارخانه، متراژ و تعداد هر یک از موراد فوق می تواند متفاوت باشد.

تجهیزات و ماشین آلات و مواد اولیه مورد نیاز برای راه اندازی و احداث یک تولیدی کنسرو تن ماهی

مهم ترین تجهیزات و ماشین آلات طرح توجیهی و بیزینس پلن تولید کنسرو تن ماهی عبارتند از:

  • اتوکلاو عمودی
  • میز کار با نوار نقاله
  • شستشوی قوطی خالی
  • دیگ پخت افقی
  • ماشین چاپ گر
  • وان متحرک
  • دربند و قوطی پرکن
  • اره برقی
  • روغن ریز
  • جرثقیل سقفی
  • دستگاه دیفراست
  • دستگاه خون گیرِ ماهی

و مهم ترین و اصلی ترین مواد اولیه این کارخانه ها نیز به شرح جدول زیر می باشند:

  • ماهی تن
  • قوطی خالی فلزی
  • نمک
  • روغن
  • برچسب
  • کارتن مقوایی

سرمایه و هزینه های لازم برای راه اندازی کارخانه تولید تن ماهی

پروسه خط تولید کارخانه های تولید کنسرو تن ماهی

پروسه کلی خط تولید کنسرو های تن ماهی بدین شرح است که ابتدا ماهی های تُن تهیه شده از واحد سردخانه برای ذبخ و قطعه قطعه شدن به بخش قصابی انتقال داده می شوند و در آنجا سر و گردن و سایر زائده های ماهی جدا می شود؛ سپس تکه های ماهی را برای پخت و پز به واحد دیگری منتقل می کنند. پس از پخت، مرحله تمیز کاری صورت می گیرد که طی آن گوشت ماهی ها برای قرار گیری در قوطی کنسرو ها، آماده می شوند.

در مرحله بعد، قوطی های کنسرو را با مقدار معینی از گوشت های ماهیِ عنوان شده پر کرده و روغن و نمک را در حجم مشخص به آن اضافه می نمایند. اکنون مرحله اگزاست است که طی آن هوای داخل قوطی ها تخلیه شده و عمل دربندی انجام می گیرد؛ پس از آن، قوطی ها را برای پاک کردن از هرگونه آلودگی احتمالی به واحد استریلیزاسیون انتقال داده و پس از استریل کردن و شستشو، بسته بندی نموده و روانه بازار یا انبار می کنند!

سرمایه اولیه و هزینه مورد نیاز برای راه اندازی یک کارخانه تولید کنسرو تن ماهی و بررسی سود و درآمد ها

جدول زیر ارائه گزارشی از برآورد مالی و اعتباری یک کارخانه تولید کنسرو تن ماهی (با احتساب مالکیت زمین) در یکی از شهر های جنوبی ایران است:

عنوان فعالیت: یک کارخانه تولید کنسرو تن ماهی
ظرفیت: 10 میلیون قوطی 180 گرمی در سال
محل اجرا: قابل اجرا در کلیه مناطق کشور
اشتغال طرح: 19 نفر
سرمایه ثابت طرح: 21.258.760.000 تومان
سرمایه در گردش: 2.465.000.000 تومان
سرمایه گذاری کل طرح: 23.723.760.000 تومان
میزان زمین طرح: 3000 مترمربع
میزان تسهیلات مورد نیاز: 15.000.000.000 تومان
نوع تسهیلات: وام 15 ساله
نقطه سر به سر: 21%
مدت برگشت سرمایه: 1.8 سال
نرخ بازدهی سرمایه: 54.26%
تورم: 20%
سود سالیانه: 12.700.000.000 تومان (قبل از کسرمبلغ اقساط!)

البته بدیهی است که شرایط اقتصادی کشور تحت تاثیر نوسانات ارزی و تحریم ها، همیشه در حال نوسان است و به تبع هزینه ها و قیمت ها نیز تغییر می کنند، لذا لازم به ذکراست شما سرمایه گذار و کارآفرین عزیز می توانید با اطلاعات سلیقه ای مد نظر و اعلام جزییات مالی خود برای این پروژه یا پروژه های دیگرتان از طریق ثبت سفارش طرح های صنعتی و تولیدی اقدام به برآورد مالی و اعتباری کسب و کار خود کرده و قبل از اجرایی سازی پروژه خویش چشم اندازی دقیق از جریانات نقدی طرح تان داشته باشید، آگاهی که با در دست داشتن آن می توانید اقدام به مراجعه به مراکز دولتی و اخذ تسهیلات بانکی نمایید!

کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

- مطالعات مالی و اقتصادی - میزان سرمایه‌گذاری (ثابت و در گردش) - هزینه‌های جاری - تولیدات و ارزش تولیدات - جدول تحلیل مالی - تحلیل و درصد فروش در نقطه سربه‌سر - دوره بازگشت سرمایه - جدول پیش‌بینی ترازنامه - ارائه شاخص‌های مالی - جدول محاسبات تحلیل هزینه فایده واحد - برنامۀ زمان‌بندی اجرا - زمانبندی اجرا - مدت زمان بهره‌برداری

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “طرح توجیهی تولید کنسرو تن ماهی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − چهار =

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi