سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی احداث مرکز امداد خودرو

عنوان فارسی :


دانلود بیزینس پلن تاسیس مرکز امداد خودرو

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 13 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 112 سال تهیه : 1402
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
طرح توجیهی مداد خودرو
قیمت دانلود :
435,000 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

طرح توجیهی مرکز امداد خودرو می تواند به عنوان یک راهنما و هدایت گر مکتوب و معلوم برای شما در جهت آشنایی با چالش ها و شرایط لازمه و میزان سرمایه لازم و تجهیزات موردنیاز برای سرمایه گذاری در این طرح باشد. آیا قصد ایجاد یک کسب و کار در زمینه خدماتی تعمیرات خودرو دارید ولی از شرایط بازار و اقدامات موردنیاز برای پیاده سازی طرح خود آگاهی های لازمه را ندارید؟

طرح توجیهی مرکز امداد خودرو و برآوردهای مالی و اعتباری وب سایت فراپلن می تواند به عنوان سندی رسمی، کمک کننده اخذ تسهیلات دولتی و وام های بانکی برای شما باشد. پیشنهاد می کنیم برای آشنایی با صفر تا صد احداث مراکز امداد خودرو مطالعه بقیه مطالب را از دست ندهید.

آشنایی با طرح توجیهی مراکز امداد خودرو و خدمات آنها

شاید تجربه کرده باشید که بروز نقص فنی در خودرو در مسافرت ها یا معابر جاده ای، چقدر اتفاقی ناگوار می تواند تلقی شود و بدتر از آن زمانی که است که شما به عنوان راننده و صاحب خودرو، دانش و مهارت های لازم برای رفع ایرادات پیش آماده خودرو را نداشته باشید؛ اکثر مواقع دسترسی نداشتن به خدمات تعمیر خودرو یا تعطیلی این مراکز، چالش های موجود را دو چندان می کند. اینجاست که رانندگان برای رهایی و رفع مشکل خود، اقدام به دریافت کمک های لازمه از مراکز امداد خودرو می کنند.

در واقع مراکز امداد خودرو، واحدهای خدماتی هستند که ماهیت شغلی و درآمدزایی آنها ارائه خدمات فنی مختلف به انواع خودروهای سبک و سنگین است. مراکز امداد خودرو نهادهای خدماتی سرویس و تعمیرات خودروهاست که به دو صورت تلفنی و حضوری مشکلات مسافران یا راننده هایی که در مکان های دور از واحدهای تعمیراتی قرار گرفته اند، اقدام می کنند.

مراکز امداد خودرو، معمولا از دو نوع ماشین در جهت کمک رسانی به افراد استفاده می کنند که شرح آنها به این صورت است:

حالت اول زمانی است که شما با اعلام نوع مشکل ماشین تان، آنها با اعزام پرسنل خود با خودروهای معمولی اقدام به رفع آنی مشکل شما در همان محل بروز حادثه کرده و با رفع ایرادات سبب می شوند تا شما به مسیر یا مسافرت خود ادامه دهید. پنچرشدن چرخ ها، سوراخ شدن باک بنزین، عدم کارکرد صحیح ترموستات و افزایش دمای آمپرها و… نمونه ای از این مشکلات است.

در حالت دوم، مشکل خودروی شما جدی تر تلقی می شود و برای انجام تعمیرات و حل ایرادات، نیازمند انتقال به مرکز و تعمیرات گسترده است. در این حالت مراکز امداد خودرو با اعزام خودروهای یدک کش، ماشین شما را به مراکز تعمیراتی منتقل کرده و سرویس خودروتان را آغاز می کنند.

در حالت کلی فعالیت مراکز امداد خودرو را می توان سرویس و انجام تعمیرات لازمه برای حل ایرادات خودروها تعریف کرد.

تعمیرات خودرو

مهم ترین نکات احداث مراکز امداد خودرو

آگاهی از برخی ضوابط و شرایط حاکم درمورد مراکز خودرو از جمله پیش نیازهایی است که یک سرمایه گذار باید برای تصمیم گیری در جهت ایجاد این کسب و کار، داشته باشد. برای مطلع شدن و تکمیل اطلاعات اولیه خود از شرایط احداث مراکز خودرو با ما همراه باشید.

  • تمام پرسنل فنی و اداری مراکز امداد خودرو، باید دوره هایی را برای کسب آموزش و دریافت مهارت های لازمه گذرانده و دارای گواهی فعالیت از اتحادیه صنفی مربوطه داشته باشند. (مراکز امداد خودرو زیر نظر اتحادیه تعمیرکاران می باشند).
  • تمام وسایل نقلیه سبک و سنگین که در مراکز امداد خودرو مشغول ارائه خدمات اند باید مشخصات خود را در سیستم اتحادیه ثبت کرده و دارای گواهی فعالیت باشند.
  • مراکز امداد خودرو، واحدهای اورژانسی به حساب نمی آیند ولی از آنجایی که مسئولیت ارائه خدمات به مردم را دارند، قوانین بر آن است که این نهادها باید به صورت شبانه روزی و 24 ساعته فعالیت کنند.
  • استخدام پرسنل ماهر و باتجربه و ایجاد دو یا سه شیفت در هر شبانه روز از لازمه های احداث این مراکز بوده و لازم به ذکر است که حقوق و دستمزد پرسنل نیز بر اساس نوع فعالیت (اداری یا عملیاتی) آنها و میزان سابقه و درجه گواهی مهارت آنها متفاوت است.
  • دریافت مجوزهای لازمه از اتحادیه ها و مراکز مربوطه از نیازمندی های اساسی این کسب و کار است که در ادامه به صورت تخصصی به بررسی این عنوان خواهیم پرداخت.

مجوزهای لازم برای احداث وراه اندازی مراکز امداد خودرو

برای اخذ و دریافت مجوزهای لازم برای شروع این کسب و کار ابتدا باید مسیر و نوع فعالیت خودتان را مشخص کنید. افراد می توانند دو نوع در جهت کسب و کارهای امدادخودرو فعالیت داشته باشند که توضیحات آن به شرح ذیل است:

  • حالت اول زمانی است که سرمایه گذار قصد دارد زیرنظر یک واحد اصلی مرکز امدادخودرو دولتی، به صورت پیمانکاری شروع به فعالیت کرده و مشغول درآمدزایی باشد که در این صورت باید اذعان داشته باشیم که شما نیازمند کسب مجوز یا سند خاصی از هیچ ارگان یا نهادی نیستید و فقط با ارائه اسناد و مدارک مبتنی بر مهارت های شما و پرسنل تان و با عقد قرارداد می توانید شروع به همکاری با یک نمایندگی اصلی امدادخودرو در منطقه خود کنید.
  • حالت دوم زمانی است که شما سرمایه گذار عزیز قصد دارید به صورت مستقل و مستقیم اقدام به راه اندازی و تاسیس یک مرکز امداد خودرو خصوصی کرده و وابسته یا زیرنظر هیچ مرکز ذیگری نباشید که در این، کسب برخی مجوزها و طی کردن برخی مراحل اداری و انجام بعضی تعهدات نه چندان سخت، همت شما را می طلبد.

در اولین گام شما باید برای کسب تاییدیه از اداره کل راهنمایی و رانندگی شهرستان و مرکز استان خود، اقدام کنید. در این مرحله گواهی های مهارتی پرسنل و مکان مورد نظری که قصد دارید واحد خود را در آن تاسیس کنید مورد بررسی قرار گرفته و درصورت کامل و بی نقص بودن مدارک، تاییدیه خود را مبنی بر شروع کار شما صادر می کنند.

در مرحله دوم شما با دریافت تاییدیه اداره کل راهنمایی و رانندگی، باید پیگیر کارهای کسب پروانه خود از اتحادیه تعمیرکاران استان مربوطه تان باشید؛ ارائه برخی اسناد در این مرحله اساس کار اداری شما را تشکیل می دهد که در ادامه به معرفی این مدارک می پردازیم:

  • ارائه مدارک و اسناد مرتبط با مالکیت ملک محل راه اندازی کسب و کار که مورد تایید دفترخانه رسمی باشد.
  • کد اقتصادی و فیش مالکیت و ارائه تعهدات مربوط به پرداخت های مالیاتی
  • ارائه رسید و تعهد های پرداخت عوارض شهرداری
  • کپی اسناد هویتی و ارائه گواهی فعالیت و تعهد به استخدام پرسنل مجرب و آموزش دیده
  • اصل و کپی کارت پایان خدمت برای آقایان زیر 50 سال
  • ارائه 6 قطعه عکس پرسنلی

بررسی مطالعات فرصت و امکان سنجی پروژه (مساحت750 مترمربع)

برای اخذ تسهیلات بانکی و اطلاع از آینده پروژه

الف) اطلاعات ظرفیت و میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 ضریب میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر 24 درصد
ب) اطلاعات مالی و اقتصادی طرح
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح 24.227.310.000 تومان
2 میزان سرمایه ثابت 23.314.310.000  تومان
3 میزان سرمایه در گردش 913.000.000  تومان
4 نرخ برگشت سرمایه 35 درصد
5 مدت زمان برگشت سرمایه 2.9 سال
6 سهم آورده متقاضی 4.314.310.000  تومان
7 سهم تسهیلات 20.000.000.000  تومان
8 هزینه های ثابت سرمایه گذاری 23.314.310.000  تومان
9 سرمایه مورد نیاز جهت تامین خودروها 7.850.000.000  تومان
10 سرمایه مورد نیاز جهت تجهیزات مرکز 620.000.000  تومان
11 هزینه های مرتبط با تاسیسات 80.260.000  تومان
12 تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز اجرای طرح 20 نفر
13 نسبت سر به سر در سال اول بهره برداری 24.25 درصد
14 نسبت سر به سر در سال آخر بهره برداری 24.08 درصد
15 نرخ بازدهی داخلی سرمایه گذاریIRR 35 درصد
16 IRRتعدیل شده سرمایه گذاری 36.25 درصد
17 IRRتعدیل شده حقوق صاحبان سهام 36.25 درصد

امداد خودرو

ماشین آلات و سرمایه مورد نیاز برای احداث مراکز امداد خودرو

بسته به نوع و وسعت ارائه خدماتی شما از قبیل خدمات خودروهای سبک، سرویس و تعمیرات وسایل نقلیه سنگین، تعداد پرسنل اداری و عملیاتی شما، قیمت زمین در محل احداث مرکز و… همگی از عوامل کلی و جزئی ای هستند که در تعیین سرمایه اولیه مورد نیاز شما، تاثیرات زیادی دارند؛ مهم تر از آن برخی شرایط کم ثباتی اقتصاد کشور، تورم حاکم و نوسانات موجود در هزینه دستگاه ها و تجهیزات باعث می شوند تا اعلام یک عدد کلی به عنوان هزینه سرمایه اولیه، کاری دشوار بوده و اطلاعات غلطتی به شما ارائه دهد.

همچنین دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز یک مرکز امدادی بر اساس نوع ارائه خدمات خود می تواند متفاوت باشد ولی به صورت کلی می توان گفت ابزارآلات و دستگاه های مراکز امدادی در دو دسته به شرح ذیل تقسیم بندی می شوند:

  • تجهیزات فنی مانند: جک هیدرولیکی، جعبه ابزار و جرثقیل دستی، صفحه چرخدار، لوازم یدکی مصرفی و… که همگی به صورت مستقیم در هنگام تعمیر خودرو بسته به شرایط مختلف به کار گرفته می شوند.
  • تجهیزات ایمنی مانند: مثلث خطر، چراغ گردان، مخروط ایمنی و… که هنگام تعمیر خودروها به عنوان تجهیزات آگاه سازی رانندگانِ در حال تردد استفاده می شوند.

لازم به ذکراست شما سرمایه گذار و کارآفرین عزیز می توانید با اطلاعات سلیقه ای مدنظر و اعلام جزییات مالی خود برای این پروژه یا پروژه های دیگرتان از طریق بخش سفارش طرح توجیهی و بیزینس پلن خدماتی اقدام به ثبت سفارش برآورد مالی کامفار کرده و قبل از اجرایی سازی پروژه خود چشم اندازی دقیق از جریانات نقدی طرح تان داشته باشید، آگاهی ای که با در دست داشتن آن می توانید اقدام به اخذ دریافت تسهیلات بانکی نمایید.

کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

- مطالعات مالی و اقتصادی - میزان سرمایه‌گذاری (ثابت و در گردش) - هزینه‌های جاری - تولیدات و ارزش تولیدات - جدول تحلیل مالی - تحلیل و درصد فروش در نقطه سربه‌سر - دوره بازگشت سرمایه - جدول پیش‌بینی ترازنامه - ارائه شاخص‌های مالی - جدول محاسبات تحليل هزينه فايده واحد - برنامۀ زمان‌بندی اجرا - زمانبندی اجرا - مدت زمان بهره‌برداری

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “طرح توجیهی احداث مرکز امداد خودرو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + 19 =

پشتیبانی

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی

logo-samandehi

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی