سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی احداث مرکز رادیولوژی

عنوان فارسی :

دانلود بیزینس پلن تاسیس مرکز رادیولوژی

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 14 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 14 سال تهیه : 1402
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
قیمت دانلود :
225,000 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

طرح توجیهی احداث مرکز رادیولوژی، توسط بهترین متخصصین و کارشناسان مجموعه فراپلن با تحقیقات میدانی و از طریق مصاحبه و مذاکره با فعالان این عرصه، تهیه و تدوین شده است تا تمام نیازها و اطلاعاتی که برای شروع این کسب و کار نیاز است را در اختیار شما سرمایه گذار عزیز بگذارد.

آیا در اندیشه احداث یک مرکز تصویر برداری هستید ولی از سرمایه اولیه موردنیاز، سرمایه در گردش، ضوابط و قوانین حاکم بر این مراکز، میزان سودآوری این طرح و در کل از چالش ها و موانع مسیر آگاهی های لازمه را ندارید؟ پیشنهاد می کنیم مطالعه ادامه مطالب را در جهت دستیابی به بروزترین و دقیق ترین اطلاعات این ایده سرمایه گذاری، از دست ندهید.

رادیولوژی

معرفی مراکز رادیولوژی و انواع خدمات آنها

مراکز رادیولوژی نوعی مرکز پزشکی به حساب می آیند که با روش های تهاجمی و غیرتهاجمی پزشکی و انتقال اشعه های مختلف و ثبت بازخورد و برگشت آنها توسط دستگاه های پیشرفته، باعث تشخیص، درمان و بهبود بیماری افراد می شوند. مراکز رادیولوژی دارای خدماتی متنوع با اهداف مختلف هستند که پزشک متخصص بسته به نوع هدف، بیمار را به یکی از این بخش ها ارجاع می دهد.

موارد زیر نمونه ای از طیف وسیع خدمات پزشکی و درمانی مراکز رادیولوژی است:

  • رادیوگرافی: رادیوگرافی یکی از امکانات خدماتی پزشکی است که توسط مراکز رادیولوژی ارائه می شود؛ بدین ترتیب که پزشک متخصص یا تکنسین مجرب مرکز، با انتقال اشعه ایکس به بدن بیمار، اطلاعات زیادی از وضعیت استخوان ها، محل و تراکم شکستگی ها و نحوه قرارگیری و آسیب های وارده بر ساختمان قفسه سینه را جمع آوری می کند.
  • سی تی اسکن: روند کاری در سی تی اسکن، بسیار شبیه رادیوگرافی است با این تفاوت که در سی تی اسکن اشعه های بیشتر با مکانیسم های اندکی متفاوت تر برای تحلیل جزییات بخش هایی از بدن بیمار استفاده می شود و سطح اطلاعات دریافتی دقیق تر و ثبت تصاویر باکیفیت تر است.
  • MRI: ام ار آی یکی دیگر از روش های تصویربرداری پزشکی است که برای بررسی و آگاهی از نحوه کارکرد اندام ها و احشای درونی بدن استفاده می شود. جالب است بدانید که با روش تصویربرداریِ ام ار آی بدلیل تحلیل تراکم مایعات انباشته شده در بافت ها، می توان به ابتدایی ترین و نهفته ترین بیماری ها نیز آگاهی پیدا کرد. قابلیت های متنوع ام ار آی درحدی است که می توان از آن برای تصویربرداری از بافت های نرم بدن، غضروف ها و رگ های خونی نیز استفاده کرد. ام ار آی یکی از پرمتقاضی ترین روش های تصویر برداری برای افراد، به ویژه بیماران ترومایی و ارتوپدی است!
  • سونوگرافی: سونوگرافی نیز یکی دیگر از روش های تصویربرداری است که در آن پزشک متخصص رادیولوژی با استفاده از دستگاه سونوگرافی و مبدل های آن با ارسال امواج صوتی دارای فرکانس بالا به بدن بیمار از سیستم گردش خون و بافت های نرم او به دنبال کسب اطلاعات است. جالب است بدانید که سونوگرافی تقریبا فاقد خطرهای اشعه ای است از این رو در دوران بارداری به صورت منظم و با تشخیص پزشک جهت کنترل رشد جنین از این روش استفاده می شود.
  • ماموگرافی، فلوروسکوپی، توموگرافی، پزشکی هسته ای و… از سایر شاخه های خدماتی مراکز رادیولوژی است.

نکته ای که حائز اهمیت می باشد این است که برخلاف تصور عموم، رادیولوژی ها فقط مراکز تشخیصی نیستند! در واقع طیف خدماتی این مراکز را بسته به نوع دستگاه ها و تجهیزات، می توان به صورت زیر طبقه بندی کرد:

  • رادیولوژی تشخیصی: همانطور که از نامش پیداست برای تشخیص بیماری ها از قبیل تومورها، خونریزی های مغزی و شکستگی ها استفاده می شود.
  • رادیولوژی مداخله ای: این روش بیشتر در اتاق عمل به عنوان همیار جراح در کنترل و پیشبرد برخی از جراحی ها کاربرد دارد.
  • انکولوژی رادیولوژی: در این روش که پرتو درمانی یکی از زیرمجموعه های آن است، پزشک با حساسیت بالا امواج و پرتوهای پرانرژی با روش های خاصی برای درمان یا پیشگیری از رشد سرطان ها به بدن بیمار منتقل می کند.
  • فیزیک پزشکی: روش فوق درواقع حاصل ادغام فیزیک با رادیولوژی است! که نتیجه آن تولید تجهیزات فوق پیشرفته ای مثل ام ار آی شده است که اساس کار آنها با میدان های مغناطیسی است.

هزینه های سرمایه گذاری برای احداث یک مرکز رادیولوژی

بی شک نظردهی به سرمایه مورد نیاز برای یک طرح یا ایده کسب و کاری، عملی بسیار پیچیده و دشوار است که متاثر از پارامترهای زیادی است. واضح است که گذشته از هزینه ها و شرایط تاسیس ساختمان مرکز، بدلیل قرارگیری کشور ما در لیست تحریم ها و تورم حاکم بر کشور، قیمت دستگاه ها و تجهیزات رادیولوژی بسیار بالاست و سرمایه گذاری در این کسب و کار نیازمند هزینه های بسیار بالایی است.

از سویی دیگر بسته به نوع خدماتی که شما در مرکز رادیولوژی خود قصد دارید، آنها را به مراجعین خود ارائه دهید، عدد و ارقام این سرمایه را بشدت تغییر می دهد به عنوان مثال راه اندازی بخش ام ار آی فقط با یک دستگاه در قسمتی از مرکز می تواند هزینه های اولیه لازمه طرح را، چند میلیارد تومان جا به جا کند! پس بدیهی است که با درنظر گرفتن موارد فوق نمی توان عددی را به عنوان سرمایه لازم برای شروع احداث یک مرکز رادیولوژی عنوان کرد و بی شک شما نیازمند دریافت تسهیلات بانکی خواهید بود و برای توجیه بانک مبنی بر سودده بودن پروژه، شما باید خروجی نرم افزار کامفار را به عنوان معتبرترین سند برآوردهای مالی و اعتباری طرح خود در دست داشته باشید تا بتوانید از حمایت های آنها برخوردار شوید.

برخلاف اکثر طرح ها، بالای 80 درصد بودجه مالی سرمایه گذار در پروژه احداث مرکز رادیولوژی صرف تجهیزات و دستگاه های لازمه می شود و تنها 20 درصد سرمایه اولیه به عنوان هزینه های ثابت از قبیل سازه و ساختمان، تجهیزات دفتری و… خواهد شد.

آیا می خواهید با برخی تجهیزات و شرایط ساختمانی و تاسیس مراکز رادیولوژی آشنا شوید؟ اگر چنین است پس مطالعه ادامه مطالب را از دست ندهید.

تجهیزات و دستگاه های لازمه برای احداث مرکز رادیولوژی

بسته به وسعت خدماتی که شما قصد ارائه به مراجعین خود دارید، استفاده از این دستگاه ها و تجهیزات می تواند در مقیاس های مختلف با تعداد متنوع باشد یا شاید بنا به دلایلی قصد خرید و راه اندازی یکی از این تجیهزات را نداشته باشید ولی متخصصین ما لیست برخی از مهم ترین اسامی دستگاه های رادیولوژی را برای آشنایی شما آماده کرده اند که شامل:

  • دستگاه رادیولوژی ساده اشعه ایکس برای بررسی استخوانها و شکستگی ها
  • سی تی اسکن برای کسب اطلاعات عمومی از بدن
  • دستگاه ام آر آی
  • دستگاه سونوگرافی
  • دستگاه فلوروسکوپی
  • اسکن PET
  • دستگاه ماموگرافی
  • دستگاه C-Arm
  • دستگاه سنجش تراکم استخوان
  • دستگاه رادیوگرافی دندان
  • دستگاه پانورکس OPG
  • و…

تصویربرداری پزشکی

شرایط و ضوابط سازه ساختمانی مرکز رادیولوژی

درحالت کلی نه فقط ساختمان های مراکز رادیولوژی، بلکه همه سازه های پزشکی باید علاوه بر نکات عمرانی و مهندسی، یک سری توجهات پزشکی را نیز در سازه ساختمان خود به عمل آورده باشند که این موضوع برای یک مرکز تصویر برداری می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • مراکز رادیولوژی و تصویربرداری باید حداقل از 90 مترمربع برخوردار باشند و جهت سهولت در رفت و آمد بیماران به ویژه مریض های ارتوپدی و اورژانسی، وجود آسانسورهای ایمن الزامی است.
  • در حد توان یک مرکز رادیولوژی بهتر است در فضایی دور از منطقه مسکونی احداث شود تا آثار خطرناک اشعه ایکس به صفر برسد.
  • دیوارهای مرکز باید جهت پیشگیری از انتشار اشعه ها به صورت اصولی و حساب شده عایق کاری شده و آموزش های لازمه نیز به پرسنل در جهت حفاظت از سلامت خود، ارائه شده باشد.
  • ارتفاع کف تا سقف هر طبقه باید بالای 275 سانتی متر باشد.
  • تعبیه سرویس های بهداشتی و مخازن آب سردکن برای بیماران در مکانی مناسب! (این موضوع از آن جهت مهم است که در شرایطی از یک تصویربرداری باید مثانه مریض پر باشد و درحالتی برای ادامه تصویرپرداری باید بیمار رفع حاجت کرده و مثانه خود را خالی کرده باشد).
  • و…

چه افرادی می توانند مرکز رادیولوژی تاسیس کنند؟ متخصص یا کارشناس رادیولوژی؟!

افرادی که به دنبال احداث و راه اندازی مرکز رادیولوژی هستند در دو دسته قابل دسته بندی اند:

  • اشخاص حقیقی: چنانچه فرد متقاضی برای دریافت مجوزهای لازمه برای احداث مرکز رادیولوژی یک فرد حقیقی باشد، باید دارای تخصص پزشکی یا کارشناسی رادیولوژی باشد.
  • اشخاص حقوقی: اگر شما به عنوان یک تیم و یا به صورت یک شرکت قصد سرمایه گذاری در این ایده را دارید، باید توجه داشته باشید که یکی از اعضای مجموعه تان باید دارای مدرک تخصص رادیولوژی باشد.

مهم ترین موضوع در صدور جواز و پروانه کسب احداث مراکز رادیولوژی، این است که پروانه بهره برداری به نام مسئول فنی مرکز رادیولوژی یا پزشک متخصص رادیولوژی صادر می گردد و جالب اینجاست که هر پزشک متخصص رادیولوژی تنها مجاز است دو شیف از شیفت های کاری یک مرکز را برعهده بگیرد و فعالیت آن در دو نهاد فعال تصویر برداری غیرقانونی بوده و تبعات نظام پزشکی دارد!

آیا احداث مراکز رادیولوژی توجیه پذیر است؟

بررسی ها و تحقیقات نشان می دهد که با اینکه سرمایه گذاری در عرصه پزشکی و مراکز تصویربرداری نیازمند هزینه های بسیار بالایی است و در اکثر مواقع نیازمند کارهای گروهی در قالب یک شرکت است ولی به تبع، درآمدها و بهره های مالی فوق العاده بالایی در انتظار فعالان این کسب و کار است؛ هرچند سود این مراکز متاثر از عوامل زیادی همچون نوع ارائه خدمات و کیفیت دستگاه ها و … است ولی مصاحبه با پزشکان متخصص رادیولوژی به طور مستند نشان می دهد که درآمد متوسط یک مرکز تصویربرداری با سطح امکاناتی متوسط در یک کلانشهر که تنها مجهز به سونوگرافی، سی تی اسکن و ام ار آی باشد، عددی قابل توجه و توجیه پذیر در هر ماه می باشد! البته باید هزینه های استهلاک و خرابی این دستگاه ها را هم درنظر گرفت که به گفته صاحبان برخی از این مراکز حدود 5 تا 10درصد درآمدها صرف امور تعمیراتی دستگاه ها و مهندسی پزشکی تجهیزات می شود؛ در حالت کلی بررسی ها و تحقیقات تیم فراپلن نشان می دهد برای احداث و راه اندازی یک مرکز رادیولوژی باید سرمایه هنگفتی رادرنظر گرفت و جدول زیر خلاصه ای از ارزیابی ها و برآوردهای مالی و اعتباری متخصصین و کارشناسان تیم ماست:

 

برآورد مالی و اعتباری مرکز رادیولوژی

الف) اطلاعات ظرفیت و میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 ضریب میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر 28 درصد
ب) اطلاعات مالی و اقتصادی طرح
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح 47.845.710.000 تومان
2 میزان سرمایه ثابت 46.300.000.000 تومان
3 میزان سرمایه در گردش 1.545.710.000 تومان
4 نرخ برگشت سرمایه 48.25 درصد
5 مدت زمان برگشت سرمایه 2.1 سال
6 سود خالص 1.425.614.000 تومان
7 سود ناخالص 1.625.748.000 تومان
8 هزینه های ثابت سرمایه گذاری 46.300.000.000 تومان
9 سرمایه مورد نیاز جهت تامین سالن ها و بخش ها 1.213.000.000 تومان
10 سرمایه مورد نیاز جهت تهیه تجهیزات مرکز 42.365.000.000 تومان
11 هزینه های مرتبط با دارایی های ثابت 1.358 تومان
12 تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز اجرای طرح 9 نفر
13 نسبت سر به سر در سال اول بهره برداری 31 درصد
14 نسبت سر به سر در سال آخر بهره برداری 8 درصد
15 نرخ بازدهی داخلی سرمایه گذاریIRR 48.25 درصد
16 IRRتعدیل شده سرمایه گذاری 48.93 درصد
17 IRRتعدیل شده حقوق صاحبان سهام 48.93 درصد

بدیهی است با توجه به وضعیت کم ثباتی اقتصادی و تورم حاکم بر آن و نوسانات قیمت ها، اعداد جدول فوق می تواند هر لحظه دستخوش برخی تغییرات محساباتی شود؛ البته لازم به ذکراست شما سرمایه گذار و کارآفرین  عزیز می توانید با اطلاعات سلیقه ای مدنظر و اعلام جزییات مالی خود برای این پروژه یا پروژه های دیگرتان از طریق ثبت سفارش طرح های خدماتی اقدام به برآورد مالی و اعتباری کسب و کار خود کرده و قبل از اجرایی سازی کسب و کار خود چشم اندازی دقیق از جریانات نقدی طرح تان داشته باشید، آگاهی ای که با در دست داشتن آن می توانید اقدام به اخذ تسهیلات بانکی نمایید.

لازم بذکر است اگر قصد همکاری با یک سرمایه گذار برای پیاده سازی این ایده دارید، پروپوزال کاری راه اندازی مرکز رادیولوژی، می تواند مسیر عقد قرارداد شما را هموار تر نموده و موجبات موفقیت کسب و کاری تان را مهیا سازد!


کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

- مطالعات مالی و اقتصادی - میزان سرمایه‌گذاری (ثابت و در گردش) - هزینه‌های جاری - تولیدات و ارزش تولیدات - جدول تحلیل مالی - تحلیل و درصد فروش در نقطه سربه‌سر - دوره بازگشت سرمایه - جدول پیش‌بینی ترازنامه - ارائه شاخص‌های مالی - جدول محاسبات تحليل هزينه فايده واحد - برنامۀ زمان‌بندی اجرا - زمانبندی اجرا - مدت زمان بهره‌برداری

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی احداث مرکز رادیولوژی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi