سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی راه اندازی درمانگاه شبانه روزی

عنوان فارسی :

دانلود بیزینس پلن راه اندازی و احداث درمانگاه شبانه روزی

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 69 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 69 سال تهیه : 1401
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
clinic
قیمت دانلود :
118,000 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

اگر بخواهیم درمانگاه را به صورت کلی تعریف کنیم، مجموعه ای است که به تشخیص و درمان بیماری افراد می پردازد و شامل تعدادی کادر شامل پرستاران، کارکنان خدماتی، پزشکان و … می باشد. برخی از این درمانگاه ها، خدمات شبانه روزی ارائه می دهند که موضوع اصلی این طرح توجیهی می باشد.

در این طرح توجیهی، به بررسی کلیات راه اندازی یک درمانگاه شبانه روزی پرداخته شده و محاسبات فنی، مالی و اقتصادی مربوط به طرح نیز انجام شده است. این محاسبات شامل هزینه ها و سود مربوط به طرح می باشند.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

خدمات قابل ارائه ظرفیت سالانه واحد
جراحي سرپايي ۲,۰۴۰ نفر
ویزیت پزشک عمومی ۲۵,۵۰۰ نفر
ویزیت درمانگاه تخصصی ۲۰,۴۰۰ نفر
خدمات دندانپزشکی ۱۵,۳۰۰ نفر
سونوگرافی ۱۳,۶۰۰ نفر
رادیولوژی ۱۰,۲۰۰ نفر
آزمایشگاه ۱۳,۶۰۰ نفر
جراحی زیبایی ۱,۰۲۰ نفر
مساحت زمین مورد نیاز ۷۸۰ متر مربع
مساحت زیر بنا ۱,۵۵۰ متر مربع
هزینه ثابت مورد نیاز برای راه اندازی طرح (قیمت زمین لحاظ نشده) ۳۸۴,۸۹۰ میلیون ریال
مبلغ سرمایه گذاری از طرف مجری (قیمت زمین لحاظ نشده) ۱۶۴,۸۹۰ میلیون ریال
وام و تسهیلات بانکی سرمایه گذاری ثابت ۲۲۰,۰۰۰ میلیون ریال
شاغلین طرح ۷۰ نفر
تولید در نقطه سر به سر ۵۰.۶۷ درصد
نرخ بازده طرح ۲۶.۲۳ درصد
بازگشت سرمایه به سال ۴.۲۸ سال
میزان آب مصرفی در سال ۳,۱۹۴ متر مکعب
برق مصرفی در سال ۱۹۵,۰۰۰ کیلووات ساعت
گاز مصرفی در سال ۱۱۱,۶۰۰ متر مکعب

جای شک نیست که حضور درمانگاه ها در یک جامعه می تواند نقشی اساسی در بهبود سطح سلامت آن جامعه داشته باشد. در این بین باید به اهمیت این مراکز در افزایش میزان اشتغال دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مرتبط با این حوزه نیز اشاره کرد. البته با نگاهی به این مراکز متوجه می شویم که این درمانگاه ها به انواع مختلفی همچون عمومی و تخصصی طبقه بندی می شوند.

خدماتی که در این مراکز ارائه می شوند عمدتا شامل تزریقات و پانسمان، بستری موقت، جراحی های سرپایی و … می باشند. البته در مورد بستری موقت باید اشاره کرد که طول دوره بستری شدن در درمانگاه ها بر خلاف بیمارستان ها معمولا بیشتر از یک روز نیست.

در مورد نحوه تاسیس این مراکز باید یک سری قوانین و مقررات را در نظر گرفت که در آیین نامه های پزشکی به آنها اشاره شده است. لازم به ذکر است که طرح احداث درمانگاه، از جمله طرح های سودآور از نظر اقتصادی است که نظر بیشتر کارآفرینان را به خود جلب می کند.

شاید یکی از سوالات عمده ای که قبل از راه اندازی این کسب و کار، در ذهن کارآفرینان این حوزه شکل می گیرد، این است که میزان سرمایه لازم برای احداث یک درمانگاه شبانه روزی، در چه حدودی است؟ باید عنوان کرد که این سرمایه، بسته به عوامل مختلفی می تواند تفاوت داشته باشد. این عوامل شامل مواردی همچون عمومی یا تخصصی بودن، ظرفیت پذیرش بیمار، محل احداث مرکز، تعداد پرسنل، خدمات جانبی همچون داشتن پارکینگ و … می باشند. در برخی از این درمانگاه ها، خدمات دیگری همچون بینایی سنجی، شنوایی سنجی، مراکز تخصصی برای زنان، اطفال و … نیز ارائه می شود و این خدمات، بسته به تصمیمات مدیریت می تواند وجود داشته باشد. مطمئنا همه این موارد روی سرمایه گذاری اولیه تاثیرگذار هستند. البته لازم به توضیح نیست که پس از تاسیس و به مرور با پیشرفت مرکز، می توان خدمات گوناگون دیگری را نیز اضافه کرد.

دریافت و مطالعه این طرح توجیهی که به صورت اختصاصی به راه اندازی این کسب و کار پرداخته است، می تواند چشم اندازهای آتی این زمینه را در اختیار شما قرار دهد. همچنین بررسی دقیق یک طرح می تواند مانع از شکست های مالی کارفرمایان قبل از شروع یک طرح گردد و مسیر درست را در اختیار آنها قرار دهد.


کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

۱ – مطالعات اولیه پروژه مقدمه : شرح کالا و خدمات احداث درمانگاه شبانه روزی پیشینه و شرح خدمات احداث درمانگاه شبانه روزی مزایای احداث درمانگاه شبانه روزی ۲ – مطالعات فنی و اجرایی احداث درمانگاه شبانه روزی اهداف احداث درمانگاه شبانه روزی ۳ – مطالعات فنی و بهره برداری احداث درمانگاه شبانه روزی بازار هدف احداث درمانگاه شبانه روزی عملیات های احداث درمانگاه شبانه روزی تحلیل ریسک تحلیل SWOT ۴ – اطلاعات ساختار و سازمان مدیریتی احداث درمانگاه شبانه روزی ارزش‏ها و باورها مشخصات رقابت ۵– مطالعات مالی و اقتصادی احداث درمانگاه شبانه روزی ۵ – ۱ ) میزان سرمایه گذاری (ثابت و درگردش) ۵ – ۱ – ۱ ) جدول سرمایه گذاری و منابع تامین آن ۵ – ۱ – ۲ ) زمین محل اجرای احداث درمانگاه شبانه روزی ۵ – ۱ – ۳ ) محوطه سازی مورد نیاز ۵ – ۱ – ۴ ) جدول ساختمانهای مورد نیاز ۵ – ۱ – ۵) ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز ۵ – ۱ – ۶ ) جدول تجهیزات ۵ – ۱ – ۷ ) جدول وسایل نقلیه ۵ – ۱ – ۸ ) هزينه هاي قبل از بهره برداري ۵ – ۱ – ۹ ) ملزومات اداری رفاهی ۵ -۱ – ۱۰ ) محاسبه اجزا و ميزان سرمايه ثابت ۵ – ۲ ) هزینه های جاری طرح ۵ – ۲ – ۱ ) هزینه‌های جاری شرکت‌ها در دو دسته ۵ – ۲ – ۲ ) سرمایه در گردش مورد نیاز طرح ۵ – ۲ – ۳ ) مواد اولیه مصرفی ۵ – ۲ – ۴ ) هزینه های پرسنلی ۵ – ۲ – ۵ ) جدول استهلاک و تعمیرات و نگهداری ۵ – ۲ – ۶ ) هزینه سوخت و انرژی ۵ – ۳ ) تولیدات و ارزش تولیدات طرح ۵ – ۴ ) جدول تحلیل مالی طرح ۵ – ۴ – ۱ ) جدول پیش بینی صورت سود و زیان سود ناخالص کالا / خدمات ۵ – ۴ – ۲ ) جدول صورت گردش جریان وجوه نقد ۵ – ۴ -۳ ) محاسبه هزینه ثابت و متغیر طرح تحلیل و درصد فروش در نقطۀ سر به سر دوره برگشت سرمایه ۵ – ۴ – ۴ ) جدول پیش بینی ترازنامه ۵ – ۴ – ۵ ) ارائه شاخصهای مالی طرح ۵ – ۴ – ۶ ) جدول محاسبات تحليل هزينه فايده واحد ۶ ) برنامه ریزی اجرایی و طرح عملیاتی ۶ – ۱ ) برنامۀ زمان‌بندی اجرای طرح ۶ – ۲ ) زمان بندی اجرای طرح/ پروژه ۶ – ۳ ) مدت زمان بهره برداری از طرح / پروژه

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی راه اندازی درمانگاه شبانه روزی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi