سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی احداث اقامتگاه بوم گردی

عنوان فارسی :

دانلود بیزینس پلن احداث و راه اندازی اقامتگاه بوم گردی

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 25 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 25 سال تهیه : 1401
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
ecolodge
قیمت دانلود :
243,000 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

هدف از ارائه این طرح توجیهی، آشنایی مخاطبان با هزینه های لازم برای راه اندازی اقامتگاه بوم گردی و توجیه پذیری این طرح می باشد. به واسطه مطالعه و بررسی این طرح می توانید با هزینه ها و میزان سرمایه گذاری لازم جهت احداث و همچنین میزان سود این کسب و کار، آشنا شوید.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

الف) اطلاعات ظرفیت و میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 ضریب میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر 32 درصد
ب) اطلاعات مالی و اقتصادی طرح
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح 30,278 میلیون ریال
2 میزان سرمایه ثابت 29,143 میلیون ریال
3 میزان سرمایه در گردش 1,136 میلیون ریال
4 نرخ برگشت سرمایه 33 درصد
5 مدت زمان برگشت سرمایه 3.0 سال
6 سود خالص 10,090 میلیون ریال
7 سود ناخالص 22,549 میلیون ریال
8 هزینه خرید قطعات و مواد اولیه 17,251 میلیون ریال
9 هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز طرح 8,707 میلیون ریال
10 ارزش افزوده خالص طرح 20,100 میلیون ریال
11 ارزش افزوده ناخالص طرح 21,539 میلیون ریال
12 هزینه های نگهداری و تعمیرات (نت) سالانه طرح 476 میلیون ریال
13 هزینه های استهلاک طرح 1,271 میلیون ريال
14 سرمایه مورد نیاز جهت تامین ابنیه و سالن ها 12,000 میلیون ریال
15 سرمایه مورد نیاز خرید تجهیزات 5,250 میلیون ریال
16 هزینه های متغیر طرح 20,850 میلیون ریال
17 سرمایه مورد نیاز تامین وسایل حمل و نقل شهری و کارگاهی 1,500 میلیون ریال
18 ارزش فروش محصولات 39,800 میلیون ریال
19 هزینه های ثابت طرح 5,971 میلیون ریال
20 تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز اجرای طرح 10 نفر
21 هزینه های قبل از بهره برداری طرح 168 میلیون ریال
22 هزینه های حاملهای انرژی(سوخت ، آب شرب ، برق و…) 534 میلیون ریال
23 میزان حقوق سالانه پرسنل ستادی و اجرایی طرح 5,772 میلیون ریال
24 نسبت افزوده ناخالص به ارزش خدمات ارائه شده 54 درصد
25 نسبت افزوده خالص به ارزش خدمات ارائه شده 51 درصد
26 نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل 66 درصد
27 سرانه سرمایه ثابت 2,914 میلیون ریال
28 سرانه سرمایه گذاری کل 3,028 میلیون ریال
29 نسبت سود خالص به ارزش خدمات ارائه شده 25 درصد
30 سرانه ارزش خدمات ارائه شده 3,980 میلیون ریال
31 نسبت سود خالص به سرمایه ثابت 12 درصد
32 مقدار NPV 10,228 میلیون ریال
33 مقدار NPV/I 14 درصد
34 میزان IRR در حالت عادی 34 درصد
35 میزان IRR در حالت بدبینانه 27 درصد

بوم گردی چیست؟

اصطلاح بوم گردی، به طور کلی به نوعی از اقامتگاه اشاره دارد که به نحوی طراحی شده است که از کمترین تأثیر بر محیط برخوردار باشد. معمولا کوچکتر از یک هتل است و خدمات متعددی نظیر ماساژ، سونا، جکوزی، رستوران و غیره را ارائه نمی دهد. این نوع اقامتگاه ها غالبا در مناطق روستایی و طبیعی وجود دارند، زیرا تا حد زیادی با جمعیت محلی مرتبط بوده و متمرکز بر طبیعت می باشند.

ویژگی های اصلی یک اقامتگاه بوم گردی به شرح زیر می باشد:

  • ارتباط قوی با جامعه محلی
  • استفاده از مواد سازگار با محیط زیست
  • عدم تأثیر منفی بر محیط پیرامون
  • استفاده از منابع انرژی تجدید پذیر
  • اقامت در این اماکن می تواند موجب آشنایی گردشگران با طبیعت و آداب و رسوم محلی شود

بسیاری از این نوع اقامتگاه ها مستلزم برخورداری از دانش محلی و حتی گواهینامه و مجوز هستند تا این اطمینان حاصل شود که سرمایه گذاران، به بهترین نحو تلاش خود را برای حفظ منطقه طبیعی خود به کار می گیرند. با توجه به اینکه در تجارت گردشگری، این نوع اقامتگاه ها مورد علاقه اکثر افراد هستند، از اینرو، در چند سال آینده شاهد رشد چشمگیر تعداد بیشتری از این نوع اقامتگاه‌ها خواهیم بود. مطمئنا فعالیت در این حوزه می تواند سود خوبی را برای سرمایه گذاران در پی داشته باشد.

در دنیای امروزه، رهایی از ترافیک و آلودگی و گریز به یک مکان جالب و جذاب و طبیعی، نوعی رویا تلقی می شود. سفر به مناطق روستایی برای استراحت و لذت بردن از طبیعت، چیزی است که امروزه عموم افراد در تعطیلات در پی آن می باشند. اقامت در یک مرکز پایدار و سازگار با محیط زیست می تواند، سفر و تجربه خوبی را برای مسافران رقم بزند.

انتخاب یک اقامتگاه بوم گردی برای تعطیلات، ایده خوبی است، همچنین مسافران می توانند کل اقامتگاه را برای خود و خانواده خود اجاره کرده و یا فقط یک اتاق را اجاره کنند.

اقامتگاه بوم گردی

اگر تمایل به راه اندازی یک کسب کار در حوزه بوم گردی دارید، پیشنهاد می کنیم که در ابتدا، محاسبات انجام گرفته شده در این طرح را مطالعه نمایید و با مقدمات این کسب و کار آشنا شوید.

اقامتگاه های بوم گردی، مکان هایی هستند که محیط های طبیعی و بومی را برای اسکان مسافران، در نظر می گیرند و سعی می شود که همه چیز به صورت سنتی ارائه گردد. این طرح ها می توانند کمک زیادی به توسعه حوزه گردشگری کنند و نقش بسیار مهمی را ایفا نمایند. کارآفرینان و فعالان این حوزه باید ایده های نابی را جهت جذب گردشگران بیشتر، ارائه دهند. هدف از راه اندازی این اقامتگاه ها این است که گردشگران با آداب و رسوم و سبک زندگی سنتی و همچنین غذاهای محلی در مناطق مختلف کشور آشنا شوند؛ در همین راستا، اکثرا تلاش می شود تا این اقامتگاه ها به واسطه بازسازی خانه های قدیمی، احداث گردند.

زندگی ماشینی و مدرن امروزه باعث شده تا بیشتر مردم تمایل داشته باشند که اوقات فراغت و مسافرت خود را به بازدید طبیعت و دور از شهرها اختصاص دهند؛ چرا که حضور در چنین محیط هایی و زندگی به شیوه سنتی، آرامش منحصر به فردی را به ارمغان خواهد آورد. این موضوع باعث شده تا بوم گردی به یکی از علایق اصلی بیشتر مردم تبدیل گردد.

فعالان و علاقه مندان به سرمایه گذاری در این حوزه باید به تفاوت ارائه خدمات به گردشگران در اقامتگاه های بوم گردی با هتل ها آشنایی کامل داشته باشند. باید توجه داشت که این خدمات در این اقامتگاه ها کاملا به صورت بومی آن محل و سنتی می باشد و شامل ارائه غذاها و نوشیدنی ها محلی، فروشگاه محصولات و صنایع دستی محلی، اجرای موسیقی و آواز محلی و … می باشد. حتی بهتر است تا از لباس ها و پوشش سنتی نیز برای کارکنان استفاده شود. این موارد باعث تمایز این نوع اقامتگاه ها با دیگر الگوها مانند هتل ها و مهمانپذیرها و … می گردد.


کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

سرفصل های طرح توجیهی بوم گردی : محاسبه سرمايه ثابت مورد نياز طرح توجیهی بومگردی – زمین – سرمايه مورد نياز جهت محوطه سازي – سرمايه مورد نياز جهت ساخت و سازهای – سرمايه مورد نياز جهت تامين ؛ نصب و راه اندازی تاسیسات – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل حمل و نقل کارگاهی و شهري – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل اداري ، آزمایشگاه و پشتيباني – سرمايه مورد نياز جهت تامين , نصب و راه اندازي تجهيزات مورد نياز – سرمایه مورد نیاز خرید انشعابات مورد نیاز – هزينه هاي قبل از بهره برداري – جمع بندي تعیین میزان سرمایه ثابت مورد نیاز اجرای طرح محاسبه هزینه های عملیاتی سالانه مورد نياز طرح توجیهی بوم گردی – هزینه های حقوق و مزاياي سالانه کارکنان – هزینه های سالانه حامل های انرژی و ارتباطات – هزینه های سالانه استهلاک – هزینه های سالانه نگهداری و تعمیرات – هزینه های سالانه اداری و پشتیبانی – جمع بندي تعیین میزان هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمایه در گردش مورد نياز طرح توجیهی بوم گردی – هزینه های خرید سالانه مواد اولیه مورد نیاز – جمع بندي تعیین میزان سرمایه در گردش مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمايه کل مورد نياز طرح – ارزش محصولات توليد شده متوسط ارزش سود خالص درطول يک سال کاري – محاسبه سود ناخالص – محاسبه سود قبل از پرداخت مالیات – محاسبه سود خالص متوسط ميزان برگشت سرمايه نسبت به سود خالص مدت زمان برگشت سرمايه تعیین نقطه سربسری- محاسبه متوسط هزینه های ثابت سالانه – محاسبه متوسط هزینه های متغیر سالانه – محاسبه نقطه سربسری ارائه خدمات ارائه شده تجزيه و تحليل شاخص های (نسبت های) مالی طرح محاسبه شاخص های تصمیم گیری و تحلیل اقتصادی – محاسبه ارزش فعلی خالص طرح Net Present Value ) NPV) – محاسبه ارزش فعلی درآمدهای طرح – محاسبه ارزش فعلی هزینه های طرح – نحوه محاسبه مقدار NPV – محاسبه نرخ بازگشت سرمایه NPV Ratio) NPV/I) – محاسبه نرخ بازده داخلی Internal Rate of Return ) IRR) – تحلیل حساسیت

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی احداث اقامتگاه بوم گردی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi