عنوان فارسی : |
|
مناسب برای: | کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند. |
نحوه دریافت فایل: | بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود. |
اصول نگارش : | براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها |
محتوای محصول: | گزارش طرح توجیهی در 44 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است. |
تعداد صفحات: 44 | سال تهیه : 1402 |
کیفیت نگارش: طلایی | قابلیت ویرایش و چاپ: دارد |
تخم مرغ، مولفه اصلی در رژیم غذایی انسان محسوب می شود که به عنوان منبع غذایی پروتئین، چربی و سایر مواد مغذی عمل می کند. تخم مرغ تقریباً از دو سوم سفیده و یک سوم زرده تشکیل شده است. زرده حاوی لیپیدها، ویتامین ها، مواد معدنی و رنگدانه های کاروتنوئیدی است. به عنوان یک منبع غنی از لوتئین زیستی و کاروتنوئیدهای زآگزانتین در نظر گرفته می شود و این منبع فقط در زرده تخم مرغ وجود دارد.
طبیعت به تخم مرغ یک بسته بندی طبیعی (پوسته) داده است. علیرغم استحکام نسبی آن، تخم مرغ فراورده ای بسیار شکننده است و در اثر آسیب پوسته حتی با بهترین روش های جابجایی، دچار زیان های جدی می شود. بازاریابی اقتصادی عموماً مستلزم این است که تخم مرغ ها با اتخاذ روش های تخصصی بسته بندی و جابجایی، محافظت شوند.
در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:
الف) اطلاعات ظرفیت و میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر | |||
ردیف | عنوان شاخص اطلاعاتی | میزان | واحد |
1 | ضریب میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر | 17 | درصد |
ب) اطلاعات مالی و اقتصادی طرح | |||
ردیف | عنوان شاخص اطلاعاتی | میزان | واحد |
1 | میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح | 430,372 | میلیون ریال |
2 | میزان سرمایه ثابت | 417,559 | میلیون ریال |
3 | میزان سرمایه در گردش | 12,813 | میلیون ریال |
4 | نرخ برگشت سرمایه | 30 | درصد |
5 | مدت زمان برگشت سرمایه | 3.3 | سال |
6 | سود خالص | 128,978 | میلیون ریال |
7 | سود ناخالص | 221,152 | میلیون ریال |
8 | هزینه خرید قطعات و مواد اولیه | 249,248 | میلیون ریال |
9 | هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز طرح | 43,614 | میلیون ریال |
10 | ارزش افزوده خالص طرح | 190,265 | میلیون ریال |
11 | ارزش افزوده ناخالص طرح | 211,907 | میلیون ریال |
12 | هزینه های نگهداری و تعمیرات (نت) سالانه طرح | 8,271 | میلیون ریال |
13 | هزینه های استهلاک طرح | 21,516 | میلیون ريال |
14 | سرمایه مورد نیاز جهت تامین ابنیه و سالن ها | 70,800 | میلیون ریال |
15 | سرمایه مورد نیاز خرید تجهیزات | 273,624 | میلیون ریال |
16 | هزینه های متغیر طرح | 271,950 | میلیون ریال |
17 | سرمایه مورد نیاز تامین وسایل حمل و نقل شهری و کارگاهی | 34,440 | میلیون ریال |
18 | ارزش فروش محصولات | 470,400 | میلیون ریال |
19 | هزینه های ثابت طرح | 33,374 | میلیون ریال |
20 | تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز اجرای طرح | 43 | نفر |
21 | هزینه های قبل از بهره برداری طرح | 126 | میلیون ریال |
22 | هزینه های حاملهای انرژی(سوخت ، آب شرب ، برق و…) | 975 | میلیون ریال |
23 | میزان حقوق سالانه پرسنل ستادی و اجرایی طرح | 10,656 | میلیون ریال |
24 | نسبت افزوده ناخالص به ارزش خدمات ارائه شده | 45 | درصد |
25 | نسبت افزوده خالص به ارزش خدمات ارائه شده | 40 | درصد |
26 | نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل | 44 | درصد |
27 | سرانه سرمایه ثابت | 9,711 | میلیون ریال |
28 | سرانه سرمایه گذاری کل | 10,009 | میلیون ریال |
29 | نسبت سود خالص به ارزش خدمات ارائه شده | 27 | درصد |
30 | سرانه ارزش خدمات ارائه شده | 10,940 | میلیون ریال |
31 | نسبت سود خالص به سرمایه ثابت | 12 | درصد |
32 | مقدار NPV | 103,533 | میلیون ریال |
33 | مقدار NPV/I | 12 | درصد |
34 | میزان IRR در حالت عادی | 30 | درصد |
35 | میزان IRR در حالت بدبینانه | 24 | درصد |
بسته بندی، یکی از مولفه های مهم در توزیع تخم مرغ با کیفیت به خریداران است. هم هنر و هم علم تهیه محصولات برای نگهداری، حمل و نقل و در نهایت فروش را در بر می گیرد. بسته بندی از تخم مرغ ها در برابر موارد زیر محافظت می کند:
نگهداری و جابجایی مناسب، می تواند به کنترل از دست دادن رطوبت کمک کند، اما بسته بندی مناسب نیز می تواند به جلوگیری از آن کمک کند. تخم مرغ ها نیز نیاز به استنشاق دارند، از این رو مواد بسته بندی مورد استفاده باید اجازه ورود اکسیژن را بدهد. مواد مورد استفاده باید تمیز و بدون بو باشد تا از آلودگی و صدمه احتمالی جلوگیری شود. مواد معتبر در بسته بندی تخم مرغ را می توان مجددا استفاده کرد، اما باید به آسیب های احتمالی، بو و تمیزی آن توجه دقیق داشت. بسته بندی باید به گونه ای انجام شود که در برابر انواع روش های جابجایی، نگهداری و حمل و نقل مقاومت کند و از تخم مرغ ها در برابر دماهایی که باعث خرابی و رطوبت می شود، محافظت کند. در نهایت، مصرف کنندگان علی الخصوص در زمانی که خریدشان مربوط به فرآورده های تازه است، دوست دارند ببینن که چه چیزی می خرند. بسته بندی تخم مرغ باید به گونه ای طراحی شود که مشتریان نه تنها محصول را توسط بسته بندی آن تشخیص دهند، بلکه بتوانند تخم مرغ هایی را که می خرند، نیز ببینند.
برای بسته بندی تخم باید عوامل زیادی را در نظر گرفت. کسب اطلاعات در مورد الزامات لازم یک بازار خاص، از قبیل موارد ذیل، حائز اهمیت است:
برچسب ها منبع اطلاعات مهمی برای عمده فروش، خرده فروش و مصرفکننده به شمار می آیند و تنها تکه های کاغذ چسبانده شده روی کارتن یا جعبه محسوب نمی شوند. حقایق مهم روی برچسب حاوی اطلاعاتی برای خریداران در مورد تخم مرغ، اندازه و وزن آنها و توضیحات کیفیت می باشد. همچنین برچسب ها می توانند، زمان گذاشتن تخم ها، نحوه نگهداری آنها و تاریخ انقضای آنها را به تولید کننده نشان دهند. یکی دیگر از وظایف برچسب زدن این است که خریدار را به خرید محصول، بدون مزه کردن، استشمام یا لمس کردن، ترغیب نماید.
برچسب ها را می توان مستقیماً روی کارتن ها چاپ کرد یا روی آن ها چسباند. هزینه برچسب زدن باید در نظر گرفته شود. برای برچسب زدن، روش های ساده ای مانند شابلون یا تمبر وجود دارد.
نگهداری از تخم های دارای پوسته در فصل تخم گذاری اصلی، قرن ها مرسوم بوده است و بدین منظور صورت می گیرد تا از آن ها برای مصرف در مواقعی که کمیاب هستند، حفاظت شود.
برای نگهداری موفق از تخم مرغ ها، باید شرایط زیر رعایت شود.
استفاده از یخچال با دمای مناسب برای رسیدن به تمام ملزومات بالا، ضروری است.
سرفصل های طرح توجیهی بسته بندی تخم مرغ 500 تن در سال شامل: محاسبه سرمايه ثابت مورد نياز طرح بسته بندی تخم مرغ – سرمايه مورد نياز جهت اجاره سوله – سرمايه مورد نياز جهت محوطه سازي – سرمايه مورد نياز جهت ساخت و سازهای واحد صنعتی – سرمايه مورد نياز جهت تامين ؛ نصب و راه اندازی تاسیسات – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل حمل و نقل کارگاهی و شهري – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل اداري ، آزمایشگاه و پشتيباني – سرمايه مورد نياز جهت تامين , نصب و راه اندازي تجهيزات مورد نياز – سرمایه مورد نیاز خرید انشعابات مورد نیاز – هزينه هاي قبل از بهره برداري – جمع بندي تعیین میزان سرمایه ثابت مورد نیاز اجرای طرح محاسبه هزینه های عملیاتی سالانه مورد نياز طرح بسته بندی تخم مرغ – هزینه های حقوق و مزاياي سالانه کارکنان – هزینه های سالانه حامل های انرژی و ارتباطات – هزینه های سالانه استهلاک – هزینه های سالانه نگهداری و تعمیرات – هزینه های سالانه اداری و پشتیبانی – جمع بندي تعیین میزان هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمایه در گردش مورد نياز طرح بسته بندی تخم مرغ – هزینه های خرید سالانه مواد اولیه مورد نیاز – جمع بندي تعیین میزان سرمایه در گردش مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمايه کل مورد نياز طرح بسته بندی تخم مرغ – ارزش محصولات توليد شده (تخم مرغ بسته بندی) متوسط ارزش سود خالص درطول يک سال کاري – محاسبه سود ناخالص – محاسبه سود قبل از پرداخت مالیات – محاسبه سود خالص متوسط ميزان برگشت سرمايه نسبت به سود خالص مدت زمان برگشت سرمايه تعیین نقطه سربسری – محاسبه متوسط هزینه های ثابت سالانه – محاسبه متوسط هزینه های متغیر سالانه – محاسبه نقطه سربسری ارائه خدمات ارائه شده تجزيه و تحليل شاخص های (نسبت های) مالی طرح محاسبه شاخص های تصمیم گیری و تحلیل اقتصادی – محاسبه ارزش فعلی خالص طرح Net Present Value ) NPV) – محاسبه ارزش فعلی درآمدهای طرح – محاسبه ارزش فعلی هزینه های طرح – نحوه محاسبه مقدار NPV – محاسبه نرخ بازگشت سرمایه NPV Ratio) NPV/I) – محاسبه نرخ بازده داخلی Internal Rate of Return ) IRR) – تحلیل حساسیت
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.