سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی راه اندازی کارگاه بسته بندی تخم مرغ

عنوان فارسی :

دانلود بیزینس پلن راه اندازی کارگاه بسته بندی تخم مرغ به ظرفیت 500 تن در سال

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 44 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 44 سال تهیه : 1402
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
Egg packaging
قیمت دانلود :
459,000 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

تخم مرغ، مولفه اصلی در رژیم غذایی انسان محسوب می شود که به عنوان منبع غذایی پروتئین، چربی و سایر مواد مغذی عمل می کند. تخم مرغ تقریباً از دو سوم سفیده و یک سوم زرده تشکیل شده است. زرده حاوی لیپیدها، ویتامین ها، مواد معدنی و رنگدانه های کاروتنوئیدی است. به عنوان یک منبع غنی از لوتئین زیستی و کاروتنوئیدهای زآگزانتین در نظر گرفته می شود و این منبع فقط در زرده تخم مرغ وجود دارد.

طبیعت به تخم مرغ یک بسته بندی طبیعی (پوسته) داده است. علیرغم استحکام نسبی آن، تخم مرغ فراورده ای بسیار شکننده است و در اثر آسیب پوسته حتی با بهترین روش های جابجایی، دچار زیان های جدی می شود. بازاریابی اقتصادی عموماً مستلزم این است که تخم مرغ ها با اتخاذ روش های تخصصی بسته بندی و جابجایی، محافظت شوند.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

الف) اطلاعات ظرفیت و میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 ضریب میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر 17 درصد
ب) اطلاعات مالی و اقتصادی طرح
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح 430,372 میلیون ریال
2 میزان سرمایه ثابت 417,559 میلیون ریال
3 میزان سرمایه در گردش 12,813 میلیون ریال
4 نرخ برگشت سرمایه 30 درصد
5 مدت زمان برگشت سرمایه 3.3 سال
6 سود خالص 128,978 میلیون ریال
7 سود ناخالص 221,152 میلیون ریال
8 هزینه خرید قطعات و مواد اولیه 249,248 میلیون ریال
9 هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز طرح 43,614 میلیون ریال
10 ارزش افزوده خالص طرح 190,265 میلیون ریال
11 ارزش افزوده ناخالص طرح 211,907 میلیون ریال
12 هزینه های نگهداری و تعمیرات (نت) سالانه طرح 8,271 میلیون ریال
13 هزینه های استهلاک طرح 21,516 میلیون ريال
14 سرمایه مورد نیاز جهت تامین ابنیه و سالن ها 70,800 میلیون ریال
15 سرمایه مورد نیاز خرید تجهیزات 273,624 میلیون ریال
16 هزینه های متغیر طرح 271,950 میلیون ریال
17 سرمایه مورد نیاز تامین وسایل حمل و نقل شهری و کارگاهی 34,440 میلیون ریال
18 ارزش فروش محصولات 470,400 میلیون ریال
19 هزینه های ثابت طرح 33,374 میلیون ریال
20 تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز اجرای طرح 43 نفر
21 هزینه های قبل از بهره برداری طرح 126 میلیون ریال
22 هزینه های حاملهای انرژی(سوخت ، آب شرب ، برق و…) 975 میلیون ریال
23 میزان حقوق سالانه پرسنل ستادی و اجرایی طرح 10,656 میلیون ریال
24 نسبت افزوده ناخالص به ارزش خدمات ارائه شده 45 درصد
25 نسبت افزوده خالص به ارزش خدمات ارائه شده 40 درصد
26 نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل 44 درصد
27 سرانه سرمایه ثابت 9,711 میلیون ریال
28 سرانه سرمایه گذاری کل 10,009 میلیون ریال
29 نسبت سود خالص به ارزش خدمات ارائه شده 27 درصد
30 سرانه ارزش خدمات ارائه شده 10,940 میلیون ریال
31 نسبت سود خالص به سرمایه ثابت 12 درصد
32 مقدار NPV 103,533 میلیون ریال
33 مقدار NPV/I 12 درصد
34 میزان IRR در حالت عادی 30 درصد
35 میزان IRR در حالت بدبینانه 24 درصد

اهمیت بسته بندی تخم مرغ

بسته بندی، یکی از مولفه های مهم در توزیع تخم مرغ با کیفیت به خریداران است. هم هنر و هم علم تهیه محصولات برای نگهداری، حمل و نقل و در نهایت فروش را در بر می گیرد. بسته بندی از تخم مرغ ها در برابر موارد زیر محافظت می کند:

  • میکروارگانیسم هایی از قبیل باکتری ها؛
  • شکارچیان طبیعی؛
  • از دست دادن رطوبت؛
  • آلوده شدن؛
  • دمایی که باعث خرابی می شود؛
  • خرد شدن احتمالی در حین جابجایی، نگهداری یا حمل و نقل.

نگهداری و جابجایی مناسب، می تواند به کنترل از دست دادن رطوبت کمک کند، اما بسته بندی مناسب نیز می تواند به جلوگیری از آن کمک کند. تخم مرغ ها نیز نیاز به استنشاق دارند، از این رو مواد بسته بندی مورد استفاده باید اجازه ورود اکسیژن را بدهد. مواد مورد استفاده باید تمیز و بدون بو باشد تا از آلودگی و صدمه احتمالی جلوگیری شود. مواد معتبر در بسته بندی تخم مرغ را می توان مجددا استفاده کرد، اما باید به آسیب های احتمالی، بو و تمیزی آن توجه دقیق داشت. بسته بندی باید به گونه ای انجام شود که در برابر انواع روش های جابجایی، نگهداری و حمل و نقل مقاومت کند و از تخم مرغ ها در برابر دماهایی که باعث خرابی و رطوبت می شود، محافظت کند. در نهایت، مصرف‌ کنندگان علی الخصوص در زمانی که خریدشان مربوط به فرآورده های تازه است، دوست دارند ببینن که چه چیزی می ‌خرند. بسته بندی تخم مرغ باید به گونه ای طراحی شود که مشتریان نه تنها محصول را توسط بسته بندی آن تشخیص دهند، بلکه بتوانند تخم مرغ هایی را که می خرند، نیز ببینند.

برای بسته بندی تخم باید عوامل زیادی را در نظر گرفت. کسب اطلاعات در مورد الزامات لازم یک بازار خاص، از قبیل موارد ذیل، حائز اهمیت است:

  • کیفیت نگهداری؛
  • تجهیزات ذخیره سازی؛
  • نوع حمل و نقل؛
  • مسافتی که باید طی شود؛
  • شرایط آب و هوایی؛
  • زمان درگیر؛
  • هزینه ها.

بسته بندی تخم مرغ

برچسب زنی به بسته بندی های تخم مرغ

برچسب ‌ها منبع اطلاعات مهمی برای عمده‌ فروش، خرده فروش و مصرف‌کننده به شمار می آیند و تنها تکه ‌های کاغذ چسبانده شده روی کارتن یا جعبه محسوب نمی شوند. حقایق مهم روی برچسب حاوی اطلاعاتی برای خریداران در مورد تخم مرغ، اندازه و وزن آنها و توضیحات کیفیت می باشد. همچنین برچسب ها می توانند، زمان گذاشتن تخم ها، نحوه نگهداری آنها و تاریخ انقضای آنها را به تولید کننده نشان دهند. یکی دیگر از وظایف برچسب زدن این است که خریدار را به خرید محصول، بدون مزه کردن، استشمام یا لمس کردن، ترغیب نماید.

برچسب ها را می توان مستقیماً روی کارتن ها چاپ کرد یا روی آن ها چسباند. هزینه برچسب زدن باید در نظر گرفته شود. برای برچسب زدن، روش های ساده ای مانند شابلون یا تمبر وجود دارد.

شرایط نگهداری تخم مرغ

نگهداری از تخم ‌های دارای پوسته‌ در فصل تخم ‌گذاری اصلی، قرن‌ ها مرسوم بوده است و بدین منظور صورت می گیرد تا از آن‌ ها برای مصرف در مواقعی که کمیاب هستند، حفاظت شود.

برای نگهداری موفق از تخم مرغ ها، باید شرایط زیر رعایت شود.

  • تخم هایی که در انبار قرار می گیرند؛ باید تمیز باشند و نباید شسته یا خیس شوند.
  • مواد بسته بندی مورد استفاده باید نو، تمیز و بدون بو باشد.
  • کاهش آب در اثر تبخیر باید به حداقل برسد.
  • محل ذخیره سازی باید عاری از محصولات و مواد آلوده کننده باشد و باید مرتباً با مواد شوینده بدون بو تمیز شود.
  • محل ذخیره سازی باید در دمای ثابت نگه داشته شود و رطوبت آن بررسی شود.
  • در محل ذخیره سازی باید گردش هوا وجود داشته باشد.
  • تخم مرغ ها باید طوری نگهداری شوند که امکان استنشاق داشته باشند.
  • باید تا آنجا که ممکن است، کیفیت داخلی کنترل شود؛ باید نسبت خوبی از رنگ سفید غلیظ وجود داشته باشد، زرده باید درجای خود خوب بایستد و طعم سفیده و زرده خوب باشد.

استفاده از یخچال با دمای مناسب برای رسیدن به تمام ملزومات بالا، ضروری است.


کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

سرفصل های طرح توجیهی بسته بندی تخم مرغ 500 تن در سال شامل: محاسبه سرمايه ثابت مورد نياز طرح بسته بندی تخم مرغ – سرمايه مورد نياز جهت اجاره سوله – سرمايه مورد نياز جهت محوطه سازي – سرمايه مورد نياز جهت ساخت و سازهای واحد صنعتی – سرمايه مورد نياز جهت تامين ؛ نصب و راه اندازی تاسیسات – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل حمل و نقل کارگاهی و شهري – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل اداري ، آزمایشگاه و پشتيباني – سرمايه مورد نياز جهت تامين , نصب و راه اندازي تجهيزات مورد نياز – سرمایه مورد نیاز خرید انشعابات مورد نیاز – هزينه هاي قبل از بهره برداري – جمع بندي تعیین میزان سرمایه ثابت مورد نیاز اجرای طرح محاسبه هزینه های عملیاتی سالانه مورد نياز طرح بسته بندی تخم مرغ – هزینه های حقوق و مزاياي سالانه کارکنان – هزینه های سالانه حامل های انرژی و ارتباطات – هزینه های سالانه استهلاک – هزینه های سالانه نگهداری و تعمیرات – هزینه های سالانه اداری و پشتیبانی – جمع بندي تعیین میزان هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمایه در گردش مورد نياز طرح بسته بندی تخم مرغ – هزینه های خرید سالانه مواد اولیه مورد نیاز – جمع بندي تعیین میزان سرمایه در گردش مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمايه کل مورد نياز طرح بسته بندی تخم مرغ – ارزش محصولات توليد شده (تخم مرغ بسته بندی) متوسط ارزش سود خالص درطول يک سال کاري – محاسبه سود ناخالص – محاسبه سود قبل از پرداخت مالیات – محاسبه سود خالص متوسط ميزان برگشت سرمايه نسبت به سود خالص مدت زمان برگشت سرمايه تعیین نقطه سربسری – محاسبه متوسط هزینه های ثابت سالانه – محاسبه متوسط هزینه های متغیر سالانه – محاسبه نقطه سربسری ارائه خدمات ارائه شده تجزيه و تحليل شاخص های (نسبت های) مالی طرح محاسبه شاخص های تصمیم گیری و تحلیل اقتصادی – محاسبه ارزش فعلی خالص طرح Net Present Value ) NPV) – محاسبه ارزش فعلی درآمدهای طرح – محاسبه ارزش فعلی هزینه های طرح – نحوه محاسبه مقدار NPV – محاسبه نرخ بازگشت سرمایه NPV Ratio) NPV/I) – محاسبه نرخ بازده داخلی Internal Rate of Return ) IRR) – تحلیل حساسیت

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی راه اندازی کارگاه بسته بندی تخم مرغ”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi