سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی احداث جایگاه سوخت (بنزین و گازوئیل)

عنوان فارسی :


دانلود بیزینس پلن راه اندازی و احداث جایگاه سوخت (فروش بنزین و گازوئیل)

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 56 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 56 سال تهیه : 1402
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
filling station
قیمت دانلود :
148,600 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

هدف از نگارش و تهیه این طرح توجیهی، نگاهی به مولفه های فنی، مالی و اقتصادی مربوط به راه اندازی یک جایگاه سوخت بوده است. لازم به توضیح است که طرح توجیهی باید به گونه ای نگارش گردد که کلیه ابعاد اقتصادی و مالی طرح را پوشش داده و به تمامی سوالات سرمایه گذار پاسخ دهد. در این طرح به مطالعات بازار نیز پرداخته شده است.

طرح توجیهی به عنوان یک نقشه راه دقیق می تواند آینده و چشم انداز مربوط به راه اندازی یک جایگاه سوخت بنزین و گازوئیل را در اختیار سرمایه گذاران آن قرار دهد و با ارائه پیش نیازهای ضروری مربوط به شروع طرح، آنها را در اتخاذ تصمیمات سرمایه گذاری اصولی تر، یاری دهد.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

خدمات قابل ارائه واحد ظرفیت در سال
فروش بنزین لیتر 16,060,000
فروش گازوئیل لیتر 32,120,000
مساحت زمین مورد نیاز 1,500 متر مربع
مساحت زیر بنا 540 متر مربع
هزینه ثابت مورد نیاز برای راه اندازی طرح (قیمت زمین لحاظ نشده) 114,964 میلیون ریال
مبلغ سرمایه گذاری از طرف مجری (قیمت زمین لحاظ نشده) 24,964 میلیون ریال
وام و تسهیلات بانکی سرمایه گذاری ثابت 90,000 میلیون ریال
شاغلین طرح 8 نفر
تولید در نقطه سر به سر 39.74 درصد
نرخ بازده طرح 28.75 درصد
بازگشت سرمایه به سال 4.77 سال
میزان آب مصرفی در سال 891 متر مکعب
برق مصرفی در سال 54,000 کیلووات ساعت
گاز مصرفی در سال 51,840 متر مکعب

صفر تا صد احداث پمپ بنزین

طرح توجیهی احداث پمپ بنزین باید شامل تمامی جنبه های فنی، مالی و زیست محیطی طرح باشد و کاملا میزان بازدهی و سودآوری آن را مشخص نماید. در این راستا باید از مطالعات دقیقی بهره گرفت تا با در نظر گرفتن شرایط محل و نیاز بازار، بهینه ترین حالت انتخاب گردد. اگر تمامی این جوانب به درستی رعایت شده و پیاده سازی شوند، می توان انتظار سودآوری بالایی داشت. همچنین بهتر است تا به اصلی ترین فاکتورهای قبل از راه اندازی این طرح نیز اشاره نمود:

  • تعیین مکان مناسب: یکی از اصلی ترین فاکتورهایی که روی موفقیت این طرح تاثیرگذار می باشد، بدون شک انتخاب یک مکان مناسب برای احداث پمپ بنزین است. این مکان باید دسترسی پذیری آسانی داشته و فاصله کمی با جاده های اصلی و فرعی داشته باشد.
  • مطالعات بازار: در این راستا باید بازار استفاده از سوخت در آن منطقه بررسی شود. اینکه موقعیت رقبا کجاست و اینکه آیا تقاضای کافی برای سوخت در آن منطقه وجود دارد یا خیر.
  • تجهیزات و فناوری: باید قبل از راه اندازی طرح، استعلام قیمت تجهیزات انجام گردد و اطمینان حاصل شود که آیا این تجهیزات، معیارهای فنی و زیست محیطی استاندارد را دارند یا نه. مطمئنا داشتن این استاندارد در اخذ مجوزهای قانونی بسیار مهم هستند. لازم به توضیح است که باید از نصب و راه اندازی صحیح تجهیزات نیز اطمینان حاصل کرد.
  • مولفه های مالی و سرمایه گذاری: باید در یک بیزینس پلن کامل، محاسبه گردد که دقیقا چه میزان سرمایه اولیه برای احداث جایگاه سوخت نیاز است و همچنین برآوردی از سودآوری نهایی و مدت بازگشت سرمایه نیز انجام شود. هزینه های احداث جایگاه سوخت شامل مواردی همچون خریداری زمین، تجهیزات، تاسیسات، پرداخت حقوق پرسنل و … هستند که به طور دقیق در این طرح توجیهی مورد اشاره قرار گرفته اند.
  • مدیریت و بهره وری: باید اطمینان حاصل کرد که جایگاه سوخت دارای بهره وری بالایی می باشد و مدیریت بهینه ای نیز دارد. این موضوع شامل تمامی جنبه های مدیریتی مانند مدیریت منابع انسانی، مدیریت مالی، مدیریت خرید و تامین سوخت، مدیریت بازاریابی و … می باشد.
  • مسئولیت پذیری اجتماعی و محیط زیستی: باید اطمینان حاصل کرد که تجهیزات به کار رفته در جایگاه سوخت، دارای آخرین استانداردهای زیست محیطی هستند.

مطمئنا رعایت تمامی این اصول و پیش رفتن بر مبنای طرح توجیهی می تواند مسیر رسیدن به موفقیت در این طرح را برای سرمایه گذاران آن، هموارتر سازد. با توجه به اینکه احداث جایگاه سوخت می توانند حساسیت ها و ریسک های خاص خود را داشته باشد، بهتر است تا به نکات زیر نیز اشاره نمود:

  • قوانین و مقررات: باید از ابتدای کار به فکر دریافت مجوزها بود. شرط دریافت این مجوزها نیز رعایت قوانین و مقرراتی است که از طرف سازمان های مربوطه مانند وزارت نفت و سازمان حفاظت محیط زیست مشخص شده اند.
  • امنیت: باید از ایمن بودن سیستم ها نیز اطمینان حاصل کرد. این سیستم ها شامل امنیت فیزیکی جایگاه سوخت، امنیت اطلاعاتی و امنیت سیستم های الکترونیکی می باشد.
  • پایداری و ثبات مالی: باید در هنگام انتخاب و خریداری تجهیزات و همچنین نصب و راه اندازی تاسیسات، دقت بالایی داشت و از نظرات کارشناسان با تجربه این حوزه استفاده نمود. چرا که با توجه به سرمایه گذاری کلانی که صورت می گیرد، باید درآمد پایدار و کافی برای پوشش دادن سرمایه اولیه و پرداخت وام های بانکی را داشت.
  • ارتباطات: جایگاه سوخت از جمله کسب و کارهایی است که مطمئنا مشتریان دائمی و همیشگی را خواهد داشت. با این حال این موضوع نباید مانع از بکارگیری سیستم های ارتباط با مشتریان گردد. ارائه خدمات بهتر به مشتریان و داشتن ارتباط خوب با آنها می تواند درآمدزایی یک جایگاه سوخت را تا حد زیادی افزایش دهد.

احداث جایگاه سوخت

آیا برای احداث جایگاه سوخت، نیاز به مجوزهای خاصی است؟

برای احداث جایگاه سوخت، باید مجوزهای خاصی از مراجع مختلف اخذ گردد. از جمله این مجوزها می توان به مجوزهای مربوط به ساخت و ساز از طرف شهرداری، مجوزهای بهره برداری، مجوز زیست محیطی، مجوزهای آتش نشانی و ایمنی و … اشاره نمود. همچنین در صورتی که تمایل به ارائه خدمات جانبی در کنار پمپ بنزین داشته باشید، نیازمند مجوزهای دیگری نیز خواهید بود. به عنوان مثال اگر تمایل به راه اندازی یک پمپ بنزین بین راهی دارید و علاقه مند هستید تا امکاناتی مانند رستوران و فروشگاه مواد غذایی را نیز در کنار جایگاه اصلی داشته باشید، نیازمند دریافت مجوزهای قانونی از اداره بهداشت نیز خواهید بود.

در مورد اخذ مجوزهای ساخت و ساز باید از قبل اطلاعاتی در مورد ابعاد زمین مورد نیاز و همچنین موقعیت مکانی داشته باشید تا مشکلی در اخذ مجوز پیش نیاید. در زمینه مجوز بهره برداری نیز باید تاسیسات، تجهیزات و نحوه تامین سوخت، کاملا منطبق بر استانداردهای این حوزه خدماتی باشد. مجوزهای زیست محیطی نیز مربوط به مواردی همچون آلودگی هوا، آب و خاک و مصرف انرژی هستند.

به طور کل باید قبل از سرمایه گذاری، با چندین سازمان در ارتباط باشید. مطمئنا تمامی این مجوزها نیز برای بهبود کیفیت و ایمنی جایگاه و افزایش بهره وری هستند.

جایگاه بنزین و گازوئیل

مدارک مورد نیاز برای اخذ مجوزهای قانونی جایگاه سوخت

مطمئنا مدارک مختلفی را جهت تسلیم به سازمان های مختلف نیاز خواهید داشت که در ادامه به برخی از آنها اشاره شده است:

  • مجوز ساخت و ساز: برای دریافت این مجوز، باید مدارکی مانند نقشه تهیه شده توسط مهندس معمار، گواهینامه های مربوط به مهندسین مشاور، تصاویر سه بعدی جایگاه سوخت و گزارش کنترل کیفیت را به همراه داشته باشید.
  • مجوز بهره برداری: برای دریافت این مجوز باید مدارکی مانند گواهی ثبت شرکت، گواهی مدیریت و پرسنل، مدارک مربوط به تاسیسات و تجهیزات و گراشات عملکرد را ارائه دهید.
  • مجوز زیست محیطی: برای دریافت این مجوز، نیازمند گزارشات تحلیل اثرات زیست محیطی، تاثیرات آلودگی هوا و … خواهید بود.
  • مجوز آتش نشانی و ایمنی: برای دریافت این مجوز باید مدارکی مانند گواهینامه های آتش نشانی، نقشه سیستم اطفاء حریق، نقشه های تاسیسات برقی و مکانیکی و نقشه های ایمنی را تهیه نمایید.

لازم به توضیح است که طرح توجیهی احداث جایگاه سوخت می تواند به عنوان یک نقشه راه، پوشش دهنده تمامی سوالات سرمایه گذارانی باشد که تمایل به راه اندازی این طرح سودآور هستند.

کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

- مقدمه: شرح خدمات - مکان یابی و آدرس محل اجرای طرح - مطالعات مالی و اقتصادی - میزان سرمایه‌گذاری (ثابت و در گردش) - هزینه‌های جاری - خدمات و ارزش ارائه خدمات - جدول تحلیل مالی - تحلیل و درصد فروش در نقطه سربه‌سر - دوره بازگشت سرمایه - جدول پیش‌بینی ترازنامه - ارائه شاخص‌های مالی - جدول محاسبات تحليل هزينه فايده واحد - برنامه زمان‌بندی اجرا - زمانبندی اجرا - مدت زمان بهره‌برداری

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “طرح توجیهی احداث جایگاه سوخت (بنزین و گازوئیل)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi