سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی راه اندازی کارگاه تولید مبلمان

عنوان فارسی :


دانلود بیزینس پلن راه اندازی و احداث کارگاه مبل سازی

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 22 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 22 سال تهیه : 1401
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
furniture
قیمت دانلود :
197,000 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

امروزه در دکوراسیون داخلی هر خانه ای می توان مبلمان را مشاهده کرد. مبل ها در انواع مختلفی تولید می شوند و جای خود را علاوه بر خانه ها، در ادارات و سازمان های مختلف، رستوران ها و کافی شاپ ها، دفاتر و … به خوبی پیدا کرده اند. البته از گذشته نیز مبلمان در دکوراسیون اماکن مختلف وجود داشته، ولی نه با این گستردگی و تنوع طرح ها. امروزه مبل ها، زیبایی خاصی به دکوراسیون داخلی اماکن مختلف داده اند. امروزه مبل ها در اندازه ها، طرح ها و رنگ های مختلف و برای کاربردهای مختلفی تولید می شوند که از جمله آنها می توان به مبل های سلطنتی، کلاسیک، مدرن و راحتی اشاره کرد. همین موضوع و تقاضای بالایی که برای آنها وجود دارد، نشانگر رقابت زیاد در این صنعت و همچنین سودآوری بالای آن می باشد. در همین راستا، کارآفرینانی که علاقه مند به راه اندازی این طرح کسب و کار باشند، در ابتدا اقدام به تهیه نقشه راه کسب و کار و به اصطلاح، طرح توجیهی آن می نمایند.

هدف از ارائه طرح های توجیهی، آشنایی کارآفرینان با میزان سرمایه گذاری اولیه مورد نیاز برای شروع طرح و همچنین برآورد سودآوری و مدت زمان بازگشت سرمایه می باشد. در این طرح توجیهی، به فاکتورهای مختلفی اشاره می شود که همگی در تصمیم گیری های نهایی و نحوه شروع کار، اهمیت دارند.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

موضوع طرح توجیهی تولید انواع مبلمان
ظرفیت تولید 890 دست
سرمایه کل موردنیاز 29,856 میلیون ریال
میزان سرمایه ثابت 14,714
سرمايه در گردش 14,980
سرمایه موردنیاز خرید تجهیزات تولید 11,144
ارزش فروش محصولات سالانه طرح 102,350
مساحت سوله 800    مترمربع
تعداد پرسنل ستادی و اجرایی 14    نفر
هزینه­ های قبل از بهره­ برداری طرح 673
هزینه ­های حامل های انرژی و ارتباطات 1,285
میزان حقوق سالانه پرسنل طرح 9,768
ضریب ميزان تولید در نقطه سربسر 37    درصد
نسبت سود خالص به کل فروش سالانه 10    درصد
نرخ برگشت سرمایه 36    درصد
دوره برگشت سرمایه 2/8   سال
سرانه ارزش کل فروش سالانه 7,311
سرانه سرمایه ثابت 1,044
سرانه سرمایه­ گذاری کل 2,114
نسبت سود خالص به سرمایه ثابت 72   درصد
مقدار NPV 36,240
مقدار NPV/I 48    درصد
میزان IRR در حالت عادی 58    درصد
میزان IRR در حالت بدبینانه 29    درصد

طرح کسب و کار تولیدی مبل

هر کارآفرینی برای شروع کسب و کار، نیازمند مطالعه بیزینس پلن و طرح مختص به آن کسب و کار می باشد. کارآفرین قبل از شروع یک طرح اقتصادی، باید از عدد دقیق سرمایه مورد نیاز اولیه، آگاهی داشته باشد. در کسب و کار تولیدی مبل نیز همانند هر کسب و کار صنعتی و تولیدی دیگر، نیاز به یک سرمایه اولیه ثابت می باشد. این سرمایه اولیه در مرحله اول صرف هزینه های اساسی همچون خرید یا اجاره یک کارگاه با ابعاد مناسب، خریداری ماشین آلات و ابزارآلات مورد نیاز و همچنین خریداری مواد اولیه می گردد. با توجه به اینکه برخی از ماشین آلات مورد استفاده در زمینه تولید مبل، وارداتی هستند و با توجه به تغییرات روزانه برخی ابزارها و همچنین تورمی که در کشور وجود دارد، باید قیمت دقیق آنها را استعلام نموده و در طرح توجیهی وارد نمود.

هزینه های دیگر مربوط به این کسب و کار نیز شامل استخدام و آموزش منابع انسانی، هزینه های مربوط به انرژی (آب، برق، گاز)، هزینه های مربوط به حمل و نقل و … می باشند. در این طرح توجیهی، تمامی این هزینه ها با جزئیات کامل توسط کارشناسان تهیه شده اند و نهایتا نیز محاسبات نرم افزاری نیز انجام گردیده تا فاکتورهای خروجی مانند نقطه سر به سر، سود خالص نهایی، مدت زمان بازگشت سرمایه و … مشخص گردند. طبیعتاً تمامی این خروجی ها، وابسته به میزان سرمایه گذاری اولیه، خلاقیت کارآفرین در بازاریابی، جذب مشتریان بیشتر و گرفتن سهم بازاری بیشتر می باشد.

تولید مبلمان

تجهیزات مورد نیاز برای تولید مبلمان

در طرح توجیهی تولید مبلمان، به بررسی مواردی همچون امکانسنجی، بازار هدف، میزان سودآوری و نهایتا توجیه پذیری اقتصادی طرح پرداخته می شود. تمامی این موارد به صورت دقیق توسط کارشناسان این حوزه، مورد مطالعه و بررسی قرار می گیرند. کارآفرینان به واسطه مطالعه این طرح توجیهی می توانند علاوه بر مشخص کردن نقشه راه کسب و کار، با پیش نیازهای شروع طرح نیز آشنا گردند. این پیش نیازها شامل استفاده از طرح توجیهی برای اخذ مجوزهای ضروری کسب و کار و همچنین دریافت وام و تسهیلات بانکی برای تامین سرمایه اولیه طرح می باشد.

در این راستا، باید عنوان کرد که فهرست تجهیزات و ابزارآلات مورد نیز برای شروع طرح نیز به عنوان پیش نیاز یک طرح تولیدی، در این طرح های توجیهی، مشخص می شوند. تولید مبلمان نیز یک کار تخصصی است و نیازمند دانش و مهارت خاصی می باشد. علاقه مندان به شروع این کسب و کار می توانند این مهارت ها را طی شرکت در کلاس های آموزشی و یا به صورت تجربی و کار کردن در کارگاه های مبل سازی فراگیرند. البته می توان عنوان کرد که اکثرا این حرفه را به صورت تجربی فرا می گیرند و نهایتا کسب و کار خود را شروع می کنند. یراق آلات مبل سازی، یکی از ضروریات مهم در کارگاه های مبل سازی می باشد. با استفاده از آن می توان فلز را ذوب کرده و به شکل دلخواه درآورد. از جمله ابزارهای دیگر می توان به ابزارهای دستی مانند پیچ گوشتی، آچار، اره های دستی و … اشاره نمود. همچنین در این کارگاه ها از اره های مخصوصی همچون اره فلکه CNC، اره زنجیری و … استفاده می گردد. دستکاه لمینت کاری، دستگاه فرز، منگنه زن، تزریق فوم، منبت کاری و … ار جمله دستگاه های متداولی است که می توان در کارگاه های مبل سازی مشاهده نمود.

کارگاه مبل سازی

سود و درآمد مبل سازی

مبل سازی، یکی از مشاغلی است که در طی چند سال گذشته، مورد استقبال سرمایه گذاران زیادی قرار گرفته است. این موضوع ناشی از درآمدهای بالای این کسب و کار می باشد. درآمدهای بالای این صنعت ناشی از تقاضای بالای این محصول و همچنین قیمت بالای آنها می باشد. امروزه کمتر خانه ای را می توان دید که در آنها مبل وجود نداشته باشد. همچنین همانطور که ذکر شد، مبلمان را می توان در محیط های اداری و … میز مشاهده کرد.

مطرح کردن این مطالب، نشان از توجیه پذیری اقتصادی بالای این کسب و کار می باشد. البته باید عنوان کرد که همین سودآوری بالا باعث شده تا سرمایه گذاران زیادی وارد این حوزه تولیدی گردند. همین موضوع نیز نشان از رقابت بالا در این صنعت دارد. کارآفرینانی که علاقه مند به کسب درآمد بالا باشند، باید به دنبال کسب مزیت رقابتی برای کسب و کار خود نیز باشند. مزیت رقابتی این کسب و کار نیز تولید محصولات با کیفیتی است که بتوانند با نمونه های خارجی رقابت کنند و همچنین قیمت های رقابتی نیز داشته باشند. در این راستا، باید به موضوع بازاریابی و تبلیغات نیز در این بازار شلوغ اشاره کنیم. یکی از موارد دیگری که کارآفرینان در صنعت مبل باید در نظر داشته باشند، بحث طراحی اولیه محصولات است. طراحی محصولات معمولا به صورت دستی یا نرم افزاری انجام می گیرد. در بازاری که هر روز، طرح های داخلی و خارجی بیشماری وارد بازار می شوند، مطمئنا با داشتن طرح های قدیمی تر نمی توان پیروز میدان بود.

در این طرح توجیهی، برآورد دقیق سودآوری نهایی طرح با در نظر گرفتن میزان سرمایه گذاری اولیه، مشخص شده است. مطمئنا سرمایه گذاری بیشتر و استفاده از ماشین آلات و نیروی کار بیشتر، منجر به افزایش ظرفیت تولید نهایی خواهد شد که این هم همان سودآوری نهایی طرح می باشد.

کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

- مطالعات مالی و اقتصادی - میزان سرمایه‌گذاری (ثابت و در گردش) - هزینه‌های جاری - تولیدات و ارزش تولیدات - جدول تحلیل مالی - تحلیل و درصد فروش در نقطه سربه‌سر - دوره بازگشت سرمایه - جدول پیش‌بینی ترازنامه - ارائه شاخص‌های مالی - جدول محاسبات تحليل هزينه فايده واحد - برنامۀ زمان‌بندی اجرا - زمانبندی اجرا - مدت زمان بهره‌برداری

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “طرح توجیهی راه اندازی کارگاه تولید مبلمان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi