سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی احداث کارگاه بسته بندی و فرآوری گیاهان دارویی

عنوان فارسی :


دانلود بیزینس پلن احداث کارگاه بسته بندی و فرآوری گیاهان دارویی با ظرفیت 200 تن

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 26 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 26 سال تهیه : 1401
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
medicinal herbs
قیمت دانلود :
178,000 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

همانطور که می دانید گیاهان دارویی نقش بسزایی در درمان انواع مختلف بیماری ها ایفا می کنند. البته باید توجه داشته باشید که استفاده از گیاهان مختلف باید با اصول علمی انجام گیرد. در کشور ما نیز از دیرباز این روش ها بسیار مرسوم هستند و طب سنتی در کشور ما از رونق زیادی برخوردار است. گرایش مردم به سمت گیاهان دارویی، فرصت عظیمی در رونق کسب و کار بسته بندی گیاهان دارویی ایجاد کرده است. اما میدانیم که اگر بدون اطلاعات علمی وارد این حوزه شویم قطعا با ضرر زیادی از این کسب و کار خداحافظی خواهیم کرد. ما در این محصول به مطالعه علمی و مالی مربوط به این کسب و کار پرداخته ایم و طرح توجیهی حاضر به صورت کاملا دقیق و به روز انجام شده و اگر تمایل دارید تا در این حوزه سرمایه گذاری کنید، مطالعه این بیزینس پلن به شما توصیه می شود. همچنین اگر علاقمند هستید تا از بانک ها یا سایر موسسات، تسهیلاتی دریافت کنید این طرح کار شما را آسان خواهد کرد و کمک شایانی در این زمینه به شما می کند.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

رديف عنوان شاخص اطلاعاتی ميزان واحد
1 ضریب ميزان تولید در نقطه سر به سر 37 درصد
2 ظرفیت تولید 200 تن
رديف عنوان شاخص اطلاعاتي ميزان واحد
1 میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح 37,952 میلیون ریال
2 میزان سرمایه ثابت 33,542 میلیون ریال
3 میزان سرمایه در گردش 4,856 میلیون ریال
4 نرخ برگشت سرمایه 36 درصد
5 مدت زمان برگشت سرمایه 2.9 سال
6 سود خالص 13,342 میلیون ریال
7 سود ناخالص 33,850 میلیون ریال
8 هزینه خرید مواد اولیه و قطعات 10,942 میلیون ریال
9 هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز 15,365 میلیون ریال
10 ارزش افزوده خالص 29,149 میلیون ریال
11 ارزش افزوده ناخالص 32,620 میلیون ریال
12 هزینه های نگهداری و تعمیرات (نت) سالانه 674 میلیون ریال
13 هزینه های استهلاک طرح 1,852 میلیون ريال
14 سرمایه مورد نیاز جهت رهن ابنیه 10,527 میلیون ریال
15 سرمایه مورد نیاز خرید تجهیزات 8,538 میلیون ریال
16 هزینه های متغیر 16,374 میلیون ریال
17 سرمایه مورد نیاز تامین وسایل حمل و نقل شهری 3,768 میلیون ریال
18 ارزش خدمات ارائه شده سالانه طرح پس از اجرا 44,258 میلیون ریال
19 هزینه های ثابت 10,369 میلیون ریال
20 تعداد پرسنل  مورد نیاز 10 نفر
21 هزینه های قبل از بهره برداری 659 میلیون ریال
22 هزینه های حاملهای انرژی (سوخت ، آب شرب ، برق و…)  و ارتباطات 1,299 میلیون ریال
23 میزان حقوق سالانه پرسنل 10,522 میلیون ریال
24 نسبت افزوده ناخالص به ارزش خدمات ارائه شده 72 درصد
25 نسبت افزوده خالص به ارزش خدمات ارائه شده 66 درصد
26 نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل 77 درصد
27 سرانه سرمایه ثابت 3,306 میلیون ریال
28 سرانه سرمایه گذاری کل 3,760 میلیون ریال
29 نسبت سود خالص به ارزش خدمات ارائه شده 30 درصد
30 سرانه ارزش خدمات ارائه شده 4,596 میلیون ریال
31 نسبت سود خالص به سرمایه ثابت 40 درصد
32 مقدار NPV 15,182 میلیون ریال
33 مقدار NPV/I 21 درصد
34 میزان IRR در حالت عادی 45 درصد
35 میزان IRR در حالت بدبینانه 21 درصد

بسته بندی گیاهان دارویی در منزل

با توجه به علاقه بسیاری از افراد فعال در حوزه کسب و کار به بسته بندی گیاهان دارویی، متاسفانه خیل عظیمی از این افراد برای شروع کار،در مورد مکان و تامین زمین برای این کسب و کار با مشکل مواجه هستند. جای نگرانی وجود ندارد چرا که این کسب و کار را می توان به راحتی از منزل یا از یک گاراژ کوچک نیز شروع کرد. طبق آمار مربوط به داروسازی که توسط سازمان بهداشت جهانی منتشر شده است در ایران بیش از 1450 گونه گیاه دارویی وجود دارد. اما سهم بازار ایران در جهان در این حوزه بسیار محدود بوده و این نشان می دهد که کسب و کار و رسیدن به سود زیاد در این حوزه به راحتی ممکن می باشد. سهم ایران در تجارت گیاهان دارویی کمتر از 1.8 درصد بوده و این در حالی است که 80 درصد مردم جهان برای درمان از گیاهان دارویی استفاده می کنند. شاید شما نیز در عطاری ها و یا در مراکز درمانی مختلف متوجه شده اید که موضوع بسته بندی چقدر می تواند جذاب باشد و موضوع بسته بندی برای گیاهانی که خواص دارویی دارند از توسعه باز مانده است.

بسته بندی گیاهان دارویی

تحقیق در مورد بسته بندی گیاهان دارویی برای صادرات

قبل از اینکه در مورد صادرات این گیاهان صحبت کنیم بهتر است ابتدا با مفهوم فرآورده گیاهی آشنا شویم. به طور کلی به گیاهان و یا قسمتی از گیاهان که بصورت خام و یا طبق فرآیندهای مختلف اعم از تقطیر و … که برای پیشگیری و یا درمان بکار می رود، فرآورده گیاهی گفته می شود. کشور ما از جمله کشورهایی است که به دلیل اهمیت ندادن به کیفیت و یا بسته بندی، سهم بسزای خود را در بازارهای جهانی از دست می دهد. گاهی بهترین محصولات در کشور ما تولید می شوند اما به دلیل عدم برخورداری از یک بسته بندی زیبا و نظر جلب کن، نمی توانند نظر مشتری را به خود جلب کنند. اگر بتوانید در این حوزه به موضوع کیفیت و بسته بندی توجه داشته باشید قطعا در صادرات آن موفق خواهید شد. اصلی ترین دلیل برای موفقیت آن، وجود بازار بسیار پررونق در این حوزه بوده و از طرفی قیمت تمام شده انرژی و نیروی کار در کشور ما بسیار مقرون بصرفه تر از سایر کشورهایی است که در بسته بندی گیاهان دارویی فعال هستند. کشور ما در واردات برخی از گیاهان دارویی نیز بازار خوبی دارد. برخی از این گیاهان وارد کشور شده اما بدلیل طولانی بودن مدت زمان رسیدن به دست مشتری، متاسفانه کیفیت مطلوب خود را از دست می دهند. معمولا واردات به کشور ما بصورت گیاهان خشک صورت می گیرد.

گیاهان دارویی

شرکت بسته بندی گیاهان دارویی

برای ارائه بسته بندی نیاز است که علاوه بر اخذ مجوز، یک شرکت که دارای برند خاص نیز هست را ثبت کرده و سپس به فعالیت در این حوزه بپردازید. در این طرح ما بصورت کلی طبق فهرستی که در زیر ارائه شده است به صورت ذره بینی به موضوع بسته بندی گیاهان دارویی پرداخته ایم. اگر نیاز دارید که دید وسیعی در این حوزه داشته باشید و یا اگر به دنبال اخذ تسهیلات از بانک ها و سایر سازمان ها هستید به جد توصیه می کنیم که این طرح توجیهی را بصورت کامل مطالعه کنید. داده های ارائه شده توسط نرم افزار کامفار به دست آمده و کاملا بررسی اقتصادی دقیق و صحیحی انجام شده است.

کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

سرفصل های طرح توجیهی بسته بندی و فرآوری گیاهان دارویی محاسبات مالی اجرای طرح محاسبه سرمایه ثابت مورد نیاز طرح سرمایه مورد نیاز جهت ابتیاع زمین سرمایه مورد نیاز جهت محوطه سازی سرمایه مورد نیاز جهت ساخت و ساز واحد بسته بندی و فرآوری گیاهان دارویی سرمایه مورد نیاز جهت نصب و راه اندازی تاسیسات سرمایه مورد نیاز جهت تامین وسایل حمل و نقل کارگاهی و شهری سرمایه مورد نیاز جهت تامین وسایل اداری، آزمایشگاه و پشتیبانی سرمایه موردنیاز جهت تامین نصب و راه اندازی تجهیزات موردنیاز سرمایه مورد نیاز جهت خرید انشعابات موردنیاز هزینه های قبل از بهره برداری جمع­ بندی تعیین میزان سرمایه ثابت مورد نیاز اجرای طرح هزینه­ های عملیاتی مورد نیاز طرح هزینه­ های سالانه حقوق و مزایایی سالانه کارکنان هزینه سالانه حاملهای انرژی و ارتباطات هزینه ­های سالانه استهلاک هزینه ­های سالانه نت هزینه ­های اداری و پشتیبانی و تبلیغات جمع­ بندی تعیین میزان هزینه­ های عملیاتی مورد نیاز اجرای طرح ميزان سرمايه در گردش هزینه ­های سالانه مورد نیاز جهت مواد اولیه جمع­ بندی و محاسبه سرمایه در گردش محاسبه سرمایه کل مورد نیاز طرح ارزش خدمات ارائه شده طرح متوسط ارزش سود خالص حاصله از ارائه خدمات طرح درطول یک سال کاری محاسبه سود ناخالص محاسبه سود خالص متوسط ميزان برگشت سرمايه نسبت به سود خالص متوسط مدت زمان برگشت سرمايه محاسبه و تعیین نقطه سربسر محاسبه هزینه ­های ثابت سالانه محاسبه هزینه­ های متغیر سالانه جمع ­بندی و محاسبه نقطه سربسر تجزیه و تحلیل شاخهای (نسبتهای) مالی طرح محاسبه شاخص­ های تصمیم­ گیری و تحلیل اقتصادی محاسبه ارزش فعلی خالص طرح Net Present Value (NPV) محاسبه ارزش فعلی درآمدهای طرح محاسبه ارزش فعلی هزینه ­های طرح بسته بندی و فرآوری گیاهان دارویی نحوه محاسبه مقدار NPV محاسبه نرخ بازگشت سرمایه (NPV/I) محاسبه نرخ بازده داخلی (IRR) تحلیل حساسیت طرح جداول خلاصه اطلاعات طرح

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “طرح توجیهی احداث کارگاه بسته بندی و فرآوری گیاهان دارویی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi