عنوان فارسی : |
|
مناسب برای: | کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند. |
نحوه دریافت فایل: | بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود. |
اصول نگارش : | براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها |
محتوای محصول: | گزارش طرح توجیهی در 40 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است. |
تعداد صفحات: 40 | سال تهیه : 1401 |
کیفیت نگارش: طلایی | قابلیت ویرایش و چاپ: دارد |
همانطور که می دانیم، ظاهر یک محصول در جذب مشتری از اهمیت بالایی برخوردار است. همچنین، نوع و نحوه بسته بندی نیز به عنوان یک پل ارتباطی بین تولید کننده و مصرف کننده محسوب می شود و در تصمیم گیری مشتری برای خرید، نقش مهمی را ایفا می کند. بیشتر خریداران در همان زمان خرید، تصمیم به انتخاب محصول و برند آن می گیرند، از اینرو، یک بسته بندی جذاب با رنگ و طرح مناسب نسبت به سایر رقبا، می تواند از نقش مهمی در جذب مشتری برخوردار باشد. در این طرح توجیهی، به بررسی نحوه راه اندازی یک کارگاه بسته بندی زعفران به همراه محاسبات فنی، مالی و اقتصادی آن پرداخته شده است.
مطمئنا مطالعه یک طرح توجیهی قبل از اقدام به شروع یک کسب و کار، می تواند چشم انداز جامعی را ایجاد نماید و مانع از زیان های مالی برای سرمایه گذاران در آینده گردد.
در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:
الف) اطلاعات ظرفیت و میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر | |||
ردیف | عنوان شاخص اطلاعاتی | میزان | واحد |
1 | ضریب میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر | 27 | درصد |
ب) اطلاعات مالی و اقتصادی طرح | |||
ردیف | عنوان شاخص اطلاعاتی | میزان | واحد |
1 | میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح | 19,693 | میلیون ریال |
2 | میزان سرمایه ثابت | 19,511 | میلیون ریال |
3 | میزان سرمایه در گردش | 182 | میلیون ریال |
4 | نرخ برگشت سرمایه | 28 | درصد |
5 | مدت زمان برگشت سرمایه | 3.6 | سال |
6 | سود خالص | 5,453 | میلیون ریال |
7 | سود ناخالص | 11,522 | میلیون ریال |
8 | هزینه خرید قطعات و مواد اولیه | 165 | میلیون ریال |
9 | هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز طرح | 3,992 | میلیون ریال |
10 | ارزش افزوده خالص طرح | 10,112 | میلیون ریال |
11 | ارزش افزوده ناخالص طرح | 11,114 | میلیون ریال |
12 | هزینه های نگهداری و تعمیرات (نت) سالانه طرح | 320 | میلیون ریال |
13 | هزینه های استهلاک طرح | 876 | میلیون ريال |
14 | سرمایه مورد نیاز جهت تامین ابنیه و سالن ها | 5,600 | میلیون ریال |
15 | سرمایه مورد نیاز خرید تجهیزات | 5,316 | میلیون ریال |
16 | هزینه های متغیر طرح | 1,316 | میلیون ریال |
17 | سرمایه مورد نیاز تامین وسایل حمل و نقل شهری و کارگاهی | 1,500 | میلیون ریال |
18 | ارزش فروش محصولات | 11,687 | میلیون ریال |
19 | هزینه های ثابت طرح | 2,849 | میلیون ریال |
20 | تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز اجرای طرح | 6 | نفر |
21 | هزینه های قبل از بهره برداری طرح | 126 | میلیون ریال |
22 | هزینه های حاملهای انرژی(سوخت ، آب شرب ، برق و…) | 88 | میلیون ریال |
23 | میزان حقوق سالانه پرسنل ستادی و اجرایی طرح | 2,398 | میلیون ریال |
24 | نسبت افزوده ناخالص به ارزش خدمات ارائه شده | 95 | درصد |
25 | نسبت افزوده خالص به ارزش خدمات ارائه شده | 87 | درصد |
26 | نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل | 51 | درصد |
27 | سرانه سرمایه ثابت | 3,252 | میلیون ریال |
28 | سرانه سرمایه گذاری کل | 3,282 | میلیون ریال |
29 | نسبت سود خالص به ارزش خدمات ارائه شده | 47 | درصد |
30 | سرانه ارزش خدمات ارائه شده | 1,948 | میلیون ریال |
31 | نسبت سود خالص به سرمایه ثابت | 12 | درصد |
32 | مقدار NPV | 3,550 | میلیون ریال |
33 | مقدار NPV/I | 15 | درصد |
34 | میزان IRR در حالت عادی | 30 | درصد |
35 | میزان IRR در حالت بدبینانه | 25 | درصد |
زعفران یکی از محصولات ارزشمند کشور ایران محسوب می شود و در بازار صادراتی نیز از جایگاه خاصی برخوردار است. از اینرو، نوع و نحوه بسته بندی آن باید به صورتی خلاقانه و جذاب انجام شود. همچنین، بسته بندی زعفران بایستی به گونه ای باشد که علاوه بر حفظ رنگ و عطر محصول، در نگاه اول، توجه مشتری را نیز به خود جلب کند. علاوه بر این، بسته بندی زعفران صرف نظر از جذب مشتری، از نقش محافظتی نیز در برابر زعفران برخوردار است. بعلاوه اینکه، زعفران بایستی در زمان حمل، توزیع و انتقال به قفسه های فروشگاه، در برابر ضربه، دما و رطوبت محافظت شود. همچنین، یک بسته بندی استاندارد موجب حفظ خواص و ویژگی های ماده غذایی می شود. شایان ذکر است که امروزه بسته بندی ها با رنگ، جنس و شکل محصول متناسب هستند که این امر به نوبه خود به ایجاد ارتباط موثر با مشتری منجر می شود. از اینرو، متخصصان طراحی بسته بندی و طراحان گرافیک برای ارائه بهترین طرح ها، بایستی تمامی تمام تلاش خود را برای همگام شدن با خواسته های مشتریان به کار گیرند.
سرمایه گذاران در زمینه احداث کارگاه بسته بندی این محصول، شاید علاقه مند باشند تا کشت و پرورش این ادویه گران قیمت را نیز شروع کرده و سودآوری بالای آن را تجربه نمایند. در این راستا بهتر است تا طرح توجیهی احداث گلخانه زعفران را نیز مطالعه نمایید.
هر محصولی که در بازار به فروش می رسد، دارای بسته بندی های مختلفی است، اما به طور کلی بسته بندی ها به دو شکل می باشند: بسته بندی داخلی و بسته بندی بیرونی؛ در نهایت، هر محصولی در بسته بندی بیرونی قرار می گیرد. بسته بندی بیرونی، در فروش محصول از نقش بسیار مهمی برخوردار است. یک بسته بندی جذاب و خلاقانه هم در حفظ محصول و هم افزایش نرخ فروش موثر است. علاوه بر این، بسته بندی خلاقانه باعث راحتی خریدار در زمینه حمل و نقل می شود. از اینرو، طراحان در هنگام طراحی بسته بندی بیرونی محصول، بایستی توجه لازم و کافی را به باز و بسته شدن آسان ظروف بسته بندی و همچنین اندازه بسته بندی، معطوف کنند.
رنگ هایی که در بسته بندی محصولات استفاده می شوند، در جذب مشتریان، نقش مهمی را ایفا می کند. از نظر روانی، رنگ از تأثیر قابل ملاحظه ای بر مخاطب برخوردار بوده و در فرهنگ های مختلف نیز دارای مفاهیم متفاوتی است. از لحاظ زیبایی شناسی، مشتریان به بسته بندی هایی با طرح های متنوع جلب می شوند. همچنین بایستی توجه شود که، رنگ بسته بندی بایستی با توجه به نوع محصول، آداب و رسوم و سنت های هر جامعه انتخاب شود. به طور مثال، بسته بندی زعفران غالبا در رنگ های قرمز و بنفش و با الهام از گل زعفران طراحی می شود، اما بایستی توجه داشت که این رنگ ها با طرح لوگو نیز در تطابق باشند.
بسته به نوع محصول، بسته بندی ها از مواد مختلفی نظیر شیشه، فلز، پلاستیک، کاغذ، سلفون، پلی اتیلن و غیره تولید می شوند. بنابراین با توجه به اینکه زعفران مستلزم مراقبت های خاصی است، بایستی به نحوی بسته بندی شود که خواص، رنگ و عطر آن نیز حفظ گردد. به طور کلی، بسته بندی زعفران در سه نوع پاکت، طلاکوبی و ظروف کریستالی انجام می شود. شایان ذکر است که، ظروف شیشه ای و پلی اتیلن باعث حفظ بیشتر کیفیت زعفران می شوند.
سرفصل های طرح توجیهی بسته بندی زعفران : محاسبه سرمايه ثابت مورد نياز طرح بسته بندی زعفران – زمین – سرمايه مورد نياز جهت محوطه سازي – سرمايه مورد نياز جهت ساخت و سازهای – سرمايه مورد نياز جهت تامين ؛ نصب و راه اندازی تاسیسات – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل حمل و نقل کارگاهی و شهري – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل اداري ، آزمایشگاه و پشتيباني – سرمايه مورد نياز جهت تامين , نصب و راه اندازي تجهيزات مورد نياز – سرمایه مورد نیاز خرید انشعابات مورد نیاز – هزينه هاي قبل از بهره برداري – جمع بندي تعیین میزان سرمایه ثابت مورد نیاز اجرای طرح بسته بندی زعفران محاسبه هزینه های عملیاتی سالانه مورد نياز طرح بسته بندی زعفران – هزینه های حقوق و مزاياي سالانه کارکنان – هزینه های سالانه حامل های انرژی و ارتباطات – هزینه های سالانه استهلاک – هزینه های سالانه نگهداری و تعمیرات – هزینه های سالانه اداری و پشتیبانی – جمع بندي تعیین میزان هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز اجرای طرح بسته بندی زعفران محاسبه سرمایه در گردش مورد نياز طرح بسته بندی زعفران – هزینه های خرید سالانه مواد اولیه مورد نیاز – جمع بندي تعیین میزان سرمایه در گردش مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمايه کل مورد نياز طرح بسته بندی زعفران – ارزش محصولات توليد شده متوسط ارزش سود خالص درطول يک سال کاري – محاسبه سود ناخالص – محاسبه سود قبل از پرداخت مالیات – محاسبه سود خالص متوسط ميزان برگشت سرمايه نسبت به سود خالص مدت زمان برگشت سرمايه تعیین نقطه سربسری- محاسبه متوسط هزینه های ثابت سالانه – محاسبه متوسط هزینه های متغیر سالانه – محاسبه نقطه سربسری ارائه خدمات ارائه شده تجزيه و تحليل شاخص های (نسبت های) مالی طرح محاسبه شاخص های تصمیم گیری و تحلیل اقتصادی طرح بسته بندی زعفران – محاسبه ارزش فعلی خالص طرح Net Present Value ) NPV) – محاسبه ارزش فعلی درآمدهای طرح – محاسبه ارزش فعلی هزینه های طرح – نحوه محاسبه مقدار NPV – محاسبه نرخ بازگشت سرمایه NPV Ratio) NPV/I) – محاسبه نرخ بازده داخلی Internal Rate of Return ) IRR) – تحلیل حساسیت
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.