عنوان فارسی : |
|
مناسب برای: | کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند. |
نحوه دریافت فایل: | بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود. |
اصول نگارش : | براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها |
محتوای محصول: | گزارش طرح توجیهی در 81 صفحه و در قالب PDF آماده شده است. |
تعداد صفحات: 81 | سال تهیه : 1386 |
کیفیت نگارش: طلایی | قابلیت ویرایش و چاپ: دارد |
با نگاهی به آمارها، متوجه می شویم که جمعیت جهان به حدود 8 میلیارد نفر رسیده و پیش بینی می شود که با توجه به عواملی چون افزایش میزان امید به زندگی و افزایش میزان بهداشت و پیشرفت هایی که در علم پزشکی رخ داده است، این آمار روز به روز نیز افزایش یابند. در نتیجه در چندین سال آینده نیز جمعیت جهان و به تبع آن جمعیت کشورمان ایران نیز افزایش خواهد یافت. در این راستا، یکی از مسائلی که مورد توجه دولت های جهان می باشد، تامین امنیت غذایی است.
در این بین، شیر و فرآورده های آن همچون ماست، خامه و … نیز از مهم ترین منابع غذایی است که بشر به آن نیاز دارد. شیر و فرآورده های آن با دارا بودن مقدار زیادی پروتئین، ویتامین ها، کلسیم و … سهم زیادی در تامین غذای روزانه مردم دارد.
کسب و کارهایی که در این حوزه فعالیت دارند شامل حوزه های مختلفی همچون نگهداری و پرورش دام، حمل و نقل شیر، کارخانه های بسته بندی و … می باشند. با در نظر گرفتن این موضوع که این محصول، دارای تقاضای زیادی در بازار است و مشتریان زیادی نیز دارد، می توان نتیجه گرفت که این کسب و کار را از نظر اقتصادی می توان کاملا توجیه پذیر عنوان کرد.
یکی از پیش نیازهای هر کسب و کاری، تهیه طرح توجیهی اولیه آن می باشد. سرمایه گذاران با مطالعه این طرح می توانند چشم انداز آینده مربوط به کسب و کار را رصد کرده وتصمیمات بهتری در مورد نوع سرمایه گذاری خود اتخاذ نمایند.
در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:
شیر پاستوریزه | 2000 تن در سال |
ماست | 1500 تن در سال |
خامه | 150 تن در سال |
مساحت زمین | 15000 متر مربع |
سطح زیربنا | 3800 متر مربع |
سالن تولید | 2000 متر مربع |
انبارها | 500 متر مربع |
اداری، رفاهی، تاسیسات | 300 متر مربع |
تعداد کارکنان | 60 نفر |
سرمایه ثابت | 15.706.950.000 ریال |
سرمایه در گردش | 2.517.217.149 ریال |
سرمایه گذاری کل | 18.224.167.149 ریال |
وام کوتاه مدت | 1.762.052.004 ریال |
هزینه های ثابت تولید | 5.550.526.647 ریال |
هزینه های متغیر | 16.465.172.526 ریال |
هزینه های کل | 22.015.699.173 ریال |
درصد تولید در نقطه سر به سر | 50.2 درصد |
سال های بازگشت سرمایه | سه سال و سه ماه |
درصد کارکنان تولید به کل کارکنان | 68 درصد |
درصد سهم منابع داخلی | 100 درصد |
این طرح توجیهی، به بررسی و امکانسنجی مربوط به راه اندازی یک کارخانه لبنی در حوزه تولید شیر، ماست و خامه پاستوریزه پرداخته است. البته لازم به ذکر است که این طرح توجیهی مربوط به چند سال گذشته بوده و فایل PDF آن به صورت رایگان در اختیار شما کاربران گرامی قرار داده شده است و مطمئنا در صورتی که تمایل به راه اندازی این کسب و کار داشته باشید، بایستی این طرح با در نظر گرفتن هزینه های به روز، نگارش و ویرایش گردد. همکاران ما در تیم فراپلن، آماده ارائه خدمات نگارش طرح توجیهی جدید برای شما سرمایه گذاران و علاقه مندان گرامی هستند.
شیر و فرآورده های لبنی از گذشته های بسیار دور، جای خود را در سبد غذایی بشریت باز کرده اند. امروزه نیز شیر و فرآورده های با توجه به خواص مغذی که دارند، از جمله اصلی ترین تامین کننده های مواد مورد نیاز بدن می باشند. مصرف مداوم این ماده غذایی می تواند به رشد و استحکام استخوان ها و دندان ها و همچنین افزایش هوش و توان کاری و طول عمر انسان کمک کند. مصرف منظم این مواد غذایی همواره از سمت متخصصان علوم تغذیه، توصیه می گردد.
با این حال، این مواد غذایی علیرغم داشتن ویژگی های خوب بیشمار، همواره در معرض آلودگی ها می باشند و اگر فرآیندهای بهداشتی آن در طول فرآیند تولید، انتقال و مصرف، رعایت نگردد می تواند عوارض مختلفی را نیز در پی داشته باشد.
در این راستا، کارخانه های تولید شیر و فرآورده های لبنی، شیر را قبل از دریافت، به لحاظ کیفی مورد بررسی و آزمایش قرار می دهند. این فرآیندها در آزمایشگاه های کنترل کیفیت هر کارخانه انجام می گیرد. در صورت مغایرت شیر ورودی به کارخانه با استانداردهای مورد نیاز، بازگردانده شده و مورد استفاده قرار نمی گیرد. در صورت داشتن استانداردهای لازم، این شیر به چرخه پاستوریزاسیون وارد شده و نهایتا نیز بسته بندی شده و به بازار، انتقال می یابد.
شیر و فرآورده های لبنی آن عمدتا در ظروف مناسب شیشه ای یکبار مصرف و یا ظروف پلاستیکی یا کاغذی مناسب و البته یکبار مصرف، و در شرایط کاملا بهداشتی که متناسب با استانداردها و دستورالعمل های این صنعت می باشند، بسته بندی شده و راهی بازار می شوند. این ظروف باید کاملا غیرقابل نفوذ و مقاوم در برابر نشتی باشند.
یکی دیگر از مواردی که در فرآیند بسته بندی باید رعایت گردد، نحوه برچسب گذاری می باشد. در برچشب گذاری، باید عنوان محصول به طور دقیق ذکر گردد، به عنوان مثال، ماست پاستوریزه تهیه شده از شیر گاو؛ همچنین باید شرایط نگهداری آن، نام کارخانه، نشانی و آدرس و شماره تماس کارخانه، و مهم تر از همه تاریخ تولید و انقضا باید به طور دقیق ذکر شود. لازم به ذکر است که در صورت همگن بودن شیر، باید عنوان هموژنیزه نیز در روی بسته بندی، ذکر شود.
در این طرح توجیهی به کلیات و پیش نیازهای مربوط به راه اندازی یک کارخانه استاندارد تولید محصولات لبنی شامل شیر، ماست و خامه پاستوریزه پرداخته شده است. این پیش نیازها شامل معرفی ماشین آلات مورد نیاز، مساحت زمین مورد نیاز، سرمایه اولیه و همچنین روش های تامین سرمایه می باشند.
میزان سرمایه اولیه مورد نیاز در این طرح، محاسبه شده و نهایتا نیز میزان سود نهایی و سال های بازگشت سرمایه نیز برآورد گردیده است. اگر نگاهی به بازار محصولات لبنی کنیم، متوجه رقابت بالا در این حوزه خواهیم شد. تمامی شرکت ها سعی دارند تا با ارائه محصولات با کیفیت تر، سهم بیشتری از بازار را تصیب خود کنند. همچنین از تبلیغات نیز غفلت نمی کنند و سرمایه های زیادی را نیز برای این موضوع در نظر می گیرند. علاقه مندان به این صنعت باید در نظر داشته باشند که کسب مزیت رقابتی و تولید محصولات با کیفیت تر و همچنین تبلیغات موثرتر می تواند کلید موفقیت آنها در این صنعت باشد.
در صورت نیاز به طرح توجیهی جدید با در نظر گرفتن هزینه های دقیق و به روز ماشین آلات و تجهیزات، می توانید با همکاران ما در بخش پشتیبانی سایت فراپلن، تماس حاصل نمایید. همچنین اگر سوالاتی در این زمینه دارید، می توانید در بخش نظرات همین محصول، عنوان نمایید.
فصل اول: خلاصه مطالعات فنی و اقتصادی فصل دوم: معرفی محصول طرح مقدمه تعریف، ویژگی ها و مشخصات فنی محصول بررسی استانداردهای ملی، بین المللی، کد محصول و تعرفه گمرکی مواد مصرف و کاربردهای محصول اهمیت استراتژیکی کالا بررسی بازار فصل سوم: مطالعات فنی و مهندسی طرح بررسی روش های تولید محصول شرح کامل فرآیند تولید بررسی ایستگاه ها، مراحل و شیوه های کنترل کیفیت برآورد ظرفیت برنامه تولید سالانه آشنایی با ماشین آلات تولید، تجهیزات و تأسیسات عمومی برآورد انرژی مورد نیاز طرح برآورد زمین، ساختمان های تولیدی و غیرتولیدی برآورد نیروی انسانی مورد نیاز طرح برآورد مواد اولیه مورد نیاز طرح, برنامه زمانبندی اجرای طرح پیشنهاد محل اجرای طرح فصل چهارم: بررسی های مالی و اقتصادی طرح معرفی محصول و برنامه تولید سالیانه روش تولید محصول برآورد مقداری و ریالی مواد اولیه برآورد مقداری و ریالی انرژی مورد نیاز برآورد نیروی انسانی و هزینه های آن برآورد هزینه های ماشین آلات تولید برآورد هزینه های تجهیزات و تأسیسات عمومی برآورد هزینه های وسائط نقلیه عمومی و وسایل حمل و نقل برآورد هزینه های لوازم و اثاثیه اداری برآورد هزینه های زمین، ساختمان و محوطه سازی برآورد هزینه های قبل از بهره برداری برآورد سرمایه ثابت برآورد سرمایه در گردش برآورد سرمایه گذاری کل و نحوه تأمین منابع آن برآورد هزینه های استهلاک برآورد هزینه های غیرمعاملاتی برآورد هزینه های نگهداری و تعمیرات برآورد هزینه های عملیاتی برآورد هزینه های ثابت تولید برآورد هزینه های متغیر تولید برآورد هزینه های کل تولید محاسبه قیمت تمام شده برآورد قیمت فروش محصول فصل پنجم: محاسبه شاخص های مالی محاسبه فروش کل محاسبه سود سالیانه محاسبه هزینه نقطه سربسر درصد تولید در نقطه سربسر محاسبه زمان برگشت سرمایه نرخ بازگشست سرمایه سال های برگشت سرمایه محاسبه حقوق سرانه محاسبه فروش سرانه محاسبه سطح زیربنای سرانه محاسبه سرمایه گذاری ثابت سرانه نسبت ارزش افزوده ماشین آلات تولیدی درصد کارکنان تولید به کل کارکنان نسبت سرمایه در گردش به سرمایه ثابت محاسبه شاخص های بهره وری طرح نسبت سود به فروش نسبت سود به سرمایه ثابت خلاصه جدول سود (زیان)
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.