سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی احداث باغ پرورش خرمالو

عنوان فارسی :


دانلود بیزینس پلن احداث باغ پرورش و کشت خرمالو به مساحت 5 هکتار

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 37 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 37 سال تهیه : 1401
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
persimmon farming
قیمت دانلود :
436,900 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

هدف از ارائه این طرح توجیهی، آشنایی با روش کسب درآمد از پرورش درختان خرمالو بوده است. در این طرح توجیهی، تمام پیش نیازهای مربوط به راه اندازی کسب و کار و همچنین نحوه سرمایه گذاری اصولی در این کسب و کار، ارائه گردیده است. کسب و کارهای حوزه کشاورزی در صورتی که با برنامه ریزی دقیقی پیاده سازی شوند، می توانند سودآوری موجهی را برای باغداران به همراه داشته باشند. در این بین، پرورش میوه خرمالو با توجه به تقاضایی که در بازار دارد، می تواند ایده خوبی محسوب گردد.

پرورش درختان خرمالو، بسیار آسان است. آنها در صورت زهکشی مناسب، در انواع خاک ها دوام می آورند و به ندرت تحت تاثیر آفت ها و بیماری ها قرار می گیرند. همچنین خرمالوها بر اساس مزه به دو دسته تقسیم می شوند. خرمالوهای گس و غیرگس وجود دارند. این یک تمایز مهم است. مزه گس، طعم خشکی با تجربه خشکی یا گچی شدن دهان را دارد. خرمالوهای گس دهان را در هم می کشند. تانن موجود در پوست میوه طعم گس را ایجاد می کند که موجب می شود غشاء مخاطی دهان منقبض شده یا در هم کشیده شود و موجب احساس خشکی دهان می شود. برخی خرمالوها وقتی رسیده باشند، یک طعم گس دارند، در حالی که بقیه انواع آن چنین نیست. اگر اجازه داده شود تا خرمالو برسد و روی درخت یا به صورت چیده شده نرم شود، بیشتر خرمالوها شیرین هستند.

بیزینس پلن راه اندازی باغ خرمالو، توسط تیمی از برترین کارشناسان این حوزه و با در نظر گرفتن تمامی جنبه های مربوط به این کسب و کار، تهیه گردیده است. در تهیه این بیزینس پلن، تمامی هزینه های مربوط به شروع این کسب و کار شامل خریداری زمین، خریداری تجهیزات مورد نیاز، تامین آب، خریداری کود و … به صورت دقیق، در نظر گرفته شده اند. همچنین با توجه به این هزینه های اولیه و نیز در نظر گرفتن مطالعات بازاری و مطالعات امکان سنجی، براورد خوبی از میزان سودآوری نهایی و نیز مدت بازگشت سرمایه انجام شده که می تواند راهنمای خوبی برای سرمایه گذارانی باشد که علاقه مند به شروع کسب و کار پرورش خرمالو هستند.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

الف) اطلاعات ظرفیت و میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 ضریب میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر 32 درصد
ب) اطلاعات مالی و اقتصادی طرح
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح 13,476 میلیون ریال
2 میزان سرمایه ثابت 13,071 میلیون ریال
3 میزان سرمایه در گردش 405 میلیون ریال
4 نرخ برگشت سرمایه 35 درصد
5 مدت زمان برگشت سرمایه 2.9 سال
6 سود خالص 4,688 میلیون ریال
7 سود ناخالص 10,533 میلیون ریال
8 هزینه خرید قطعات و مواد اولیه 5,617 میلیون ریال
9 هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز طرح 4,108 میلیون ریال
10 ارزش افزوده خالص طرح 9,325 میلیون ریال
11 ارزش افزوده ناخالص طرح 10,190 میلیون ریال
12 هزینه های نگهداری و تعمیرات (نت) سالانه طرح 259 میلیون ریال
13 هزینه های استهلاک طرح 697 میلیون ريال
14 سرمایه مورد نیاز جهت تامین ابنیه و سالن ها 1,350 میلیون ریال
15 سرمایه مورد نیاز خرید تجهیزات 6,173 میلیون ریال
16 هزینه های متغیر طرح 7,106 میلیون ریال
17 سرمایه مورد نیاز تامین وسایل حمل و نقل شهری و کارگاهی 2,500 میلیون ریال
18 ارزش فروش محصولات 16,150 میلیون ریال
19 هزینه های ثابت طرح 2,901 میلیون ریال
20 تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز اجرای طرح 7 نفر
21 هزینه های قبل از بهره برداری طرح 168 میلیون ریال
22 هزینه های حاملهای انرژی(سوخت ، آب شرب ، برق و…) 85 میلیون ریال
23 میزان حقوق سالانه پرسنل ستادی و اجرایی طرح 2,753 میلیون ریال
24 نسبت افزوده ناخالص به ارزش خدمات ارائه شده 63 درصد
25 نسبت افزوده خالص به ارزش خدمات ارائه شده 58 درصد
26 نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل 69 درصد
27 سرانه سرمایه ثابت 1,867 میلیون ریال
28 سرانه سرمایه گذاری کل 1,925 میلیون ریال
29 نسبت سود خالص به ارزش خدمات ارائه شده 29 درصد
30 سرانه ارزش خدمات ارائه شده 2,307 میلیون ریال
31 نسبت سود خالص به سرمایه ثابت 12 درصد
32 مقدار NPV 4,681 میلیون ریال
33 مقدار NPV/I 16 درصد
34 میزان IRR در حالت عادی 36 درصد
35 میزان IRR در حالت بدبینانه 29 درصد

پرورش تجاری خرمالو

خرمالو درختی با میوه خوشمزه و طبع معتدل است که «Diospyros kaki» هم نامیده می شود و منشاء آن چین است. این درخت به کره و ژاپن و بقیه جهان گسترش یافت. خرمالو را می توان در مناطق معتدل و نیمه گرمسیری در سراسر جهان کاشت. میوه خرمالو شبیه گوجه فرنگی رسیده با رنگ و شکلی جذاب است. خرمالو میوه ای بسیار شیرین است  و مزه عالی دارد. این میوه را باید پس از رسیدن کامل مصرف کرد چون به دلیل مزه گس (حاوی تانیک اسید)، موجب هم کشیده شدن دهان می شود. میوه خرمالو تقاضای بازار محلی و بین المللی خوبی دارد، بنابراین پرورش آن یکی از بهترین کسب و کارهای کشاورزی است. میوه گونه غیرگس آن مانند جیرگ، فویوو را می توان به صورت نارس یا کاملاً رسیده مصرف کرد. با این حال گونه های خرمالوهای گس مانند هاچیا باید پیش از مصرف کاملاً برسد. در مورد درخت خرمالو، این درخت رفتار گسترش یابنده به هم فشرده دارد و در مقایسه با درخت های دیگر به نگهداری کمتری نیاز دارد. درختان خرمالو در برابر زمستان، پرطاقت هستند. تحت بهترین شیوه های مدیریتی باغستان، می تواند سود عالی از پرورش خرمالو به دست آورد.

این میوه منبع خوب ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر خوراکی، و آنتی اکسیدان هاست. این میوه کالری و چربی پایین و ویتامین ث خوبی دارد.

خواص خرمالو

  • به کاهش وزن کمک می کند
  • منبع غنی مواد فیتوشیمیایی
  • مناسب برای گوارش
  • آنتی اکسیدان طبیعی خوب
  • بخاطر محتوای فیبری برای دیابتی ها خوب است
  • برای اضطراب بیش از حد خوب است
  • سیستم ایمنی را قوی می کند
  • تولید سلول های قرمز خونی را تقویت می کند
  • برای سلامت کبد خوب است
  • درمان طبیعی سکسکه است
  • عفونت ها را غیرفعال نگه می دارد

باغ پرورش خرمالو

نحوه کاشت و پرورش خرمالو

این درختان میوه دهی منظمی دارند و چند میوه می دهند. شکل میوه به گونه آن بستگی دارد. شکل میوه می تواند کروی تا قلبی شکل یا پهن باشد. رنگ میوه از زرد-نارنجی روشن تا نارنجی-قرمز تیره متفاوت است. دو دسته خرمالو کشت می شود. در مورد کاشت هر میوه ای باید یک سری الزامات آب و هوایی رعایت گردد. درختان خرمالو در مناطق نیمه گرمسیری و معتدل رشد کرده و میوه دهی خوبی دارند.

خرمالو در انواع خاک ها رشد خوبی دارد. با این حال بهترین رشد آن در خاک های رسی سنگین و بهتر از درختان میوه دیگر است. خرمالو در خاک های عمیق حاصلخیر، با بافت متوسط و بخوبی زهکشی شده، بهترین رشد و تولید را دارد. این درختان در گستره ph بین 6.5 تا 7.5 بخوبی رشد می کنند. این درخت در خاک های نمکی دارای بور رشد خوبی ندارد. کوددهی با کود بخوبی پوسیده برای غنی سازی خاک جهت آماده سازی برای کشت، مکمل خواهد بود. پرورش دهنده تجاری خرمالو باید خاک را آزمایش کند. می توانید از کیت های تجاری آزمایش خاک در بازار برای این کار استفاده کنید.

در مورد نحوه تکثیر این میوه باید عنوان کرد که خرمالو از طریق دانه، پیوند زدن، قلمه کردن و با ریزتکثیر، تولید می شوند. دانه های خرمالو باید با شروع بهار، کاشته شود چون سرما مانع جوانه زدن دانه می شود. اگر می خواهید روی بستر گلخانه ای دانه را کشت کنید، خاک لومی رسی غنی از هوموس مطلوب است.

در مورد کاشت این درخت باید دقت زیادی در مورد نحوه آماده سازی زمین کرد. خاک باید با شخم عمیق هموار و کم حجم شده باشد. هر کلوخ یا علف هرز باید از بین برود. برای غنی سازی خاک، کود مزرعه بخوبی پوسیده شده را در طول شخم آخر به خاک اضافه کنید. زمین باید به طور کامل پیش از کشت خرمالو در مزرعه آماده شود. در مورد فاصله گذاری درختان خرمالو باید اشاره کرد که خرمالوها باید در فاصله های 4 متر در 4 متر یا 6 متر در 6 متر کاشته شوند. این فاصله به گونه بستگی دارد. پیش از کاشت خرمالو، باید آرایش مناسبی صورت گیرد. معمولاً سیستم خط عوارض زمین در تپه ها ترجیح داده می شود. در خاک خوب و مناطق آفتابی، درخت خرمالو پس از 5 سال میوه می دهد.

کود مناسب برای درختان خرمالو

درختان خرمالو بخوبی به کودها واکنش نشان می دهند. باید یک مخلوط کود 6-4% نیتروژن، 10-8% فسفر، و 6-3% پتاسیم به میزان 500 گرم برای هر درخت در سال اعمال شود. توصیه می شود که در بهار این کود داده شود. از دادن کود نیتروژن بیش از حد خودداری کنید چراکه موجب ریزش میوه از درخت می شود.

برای عاری کردن باغ از علف، حوضچه های درخت خرمالو باید از گیاهان بی فایده پاک شود. می توان در موقع لازم وجین دستی انجام داد. می توان برای کنترل رشد علف ها و پیشگیری از اتلاف آب، از پوشش مالچ استفاده کرد. هرس برای باغستان خرمالو ضروری است تا امکان رشد تازه فراهم شود. نهال های شما باید در هنگام کاشت تا ارتفاع 1 متری هرس شده و هر شاخه جدید باید برای ایجاد چارچوب بهتر درخت خلوت شود. شاخه های ضعیف که براحتی می شکنند را قطع کنید. هرس سالانه باید در 4 زمستان اول انجام شود. در صورتی که درخت پربار نشانی از کاهش باردهی نمایش می دهد، باید هرس شود تا باردهی تازه شروع گردد.

میوه دهی درخت خرمالو در شرایط ایده آل، 5 سال طول می کشد. مزرعه داران می توانند در طول سال های اولیه با کشت همزمان سود بیشتری به دست آورند. می توانید سبزی های برگی، نخود، و هر محصول دارای گیاه کوتاه دیگری را بکارید.

کنترل آفت ها و بیماری ها در هر باغ میوه، ضروری است. درختان خرمالو معمولاً عاری از آفت و بیماری هستند. گاهی ممکن است با پشه های سفید، حشرات و کرم ها روبرو شوید. ممکن است ببینید میوه ها در اثر ابتلا به کرم سفید می ریزند. برای کنترل این آفت ها و افزایش بازدهی، سه بار 885 بخش در میلیون سوین (Sevin) را در فواصل یک ماهه پس از افتادن گلبرگ ها اسپری کنید. اگر هر شرایط دیگری را مشاهده کردید، برای آگاهی از نشانه ها و تدابیر کنترلی، با اداره باغبانی تماس بگیرید.

خرمالو پس از 5 سال میوه می دهد. وقتی میوه به رنگ قرمز روشن درآمد، باید برداشت شود. زمان انبارداری خرمالو متوسط تا طولانی است. این خرمالوهای تازه برداشت شده را می توان 3-2 ماه در دمای 0 تا 2 درجه سانتیگراد انبار کرد. می توانید میوه ها را بر اساس شکل، رنگ، و اندازه درجه بندی کرده و در بسته های مقوایی بسته بندی کنید.

بازده خرمالو به روش کاشت، شرایط خاک، آبیاری، سن درخت، گونه و دیگر شیوه های مدیریت باغ بستگی دارد. می توان 200-160 کیلو میوه در سال از هر درخت بالغ برداشت کرد. میوه های برداشت و درجه بندی شده را باید به بازار میوه محلی حمل کرد یا به واحدهای فراوری میوه فرستاد. همچنین می توانید از روش فروش آنلاین نیز استفاده کنید. حتی می توانید نهال های جوانه زده خرمالو را به طور آنلاین بفروشید.

درخت خرمالو

درآمد حاصل از باغ خرمالو

خرمالو طی چند سال گذشته، جای خود را در سبد خرید خانوارها باز کرده و با توجه به خواص خوبی که داشته، طرفداران زیادی پیدا کرده است. شرایط آب و هوایی خوب ایران، موقعیت مناسبی برای کاشت و پرورش این میوه می باشد؛ با این حال در حال حاضر فعلا پتانسیل های بالایی برای ورود باغداران به این عرضه وجود دارد. سرمایه گذاران با در نظر گرفتن ظرفیت های موجود در این کسب و کار کشاورزی، می توانند یک کسب و کار پررونق را شروع کنند. در این بیزینس پلن، تمام هزینه های مربوط به راه اندازی این کسب و کار، در نظر گرفته شده و نهایتا نیز با توجه به میزان سرمایه گذاری اولیه، مقدار ظرفیت تولید نهایی مشخص شده و سودآوری مربوط به این کسب و کار نیز محاسبه گردیده است. محاسبات مربوط به سودآوری و مدت بازگشت سرمایه به واسطه ابزارهای نرم افزاری و توسط کارشناسان این حوزه انجام می گیرد. البته مواد دیگری همچون مطالعات بازارهای داخلی و بین المللی نیز در این زمینه انجام می شود. مطمئنا پرورش خرمالوهای باکیفیت، می تواند مسیر شما برای ورود به بازارهای بین المللی این میوه را نیز هموارتر سازد. همچنین ورود به بازارهای بین المللی و صادراتی می تواند سودآوری بالایی را به همراه داشته باشد. لازم به ذکر است که با توجه به محاسبات انجام شده و نگاهی به بازار این محصول، می توانیم متوجه توجیه پذیری اقتصادی بالای مربوط به پرورش خرمالو شویم.

طرح توجیهی پرورش خرمالو، می تواند مسیر دقیق این کسب و کار را به سرمایه گذاران نشان دهد و چشم اندازهای آینده این کسب و کار را بدون اغراق در اختیار سرمایه گذاران قرار دهد. به واسطه تهیه این طرح توجیهی، می توانید گرفتن مجوزهای ضروری کسب و کار را نیز سرعت بخشید. همچنین از این طرح توجیهی می توانید برای اخذ تسهیلات و وام های بانکی نیز استفاده نمایید.

کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

سرفصل های طرح توجیهی باغ خرمالو ۵ هکتار شامل: محاسبه سرمايه ثابت مورد نياز طرح توجیهی مزرعه خرمالو – زمین – سرمايه مورد نياز جهت محوطه سازي – سرمايه مورد نياز جهت ساخت و سازهای – سرمايه مورد نياز جهت تامين ؛ نصب و راه اندازی تاسیسات – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل حمل و نقل کارگاهی و شهري – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل اداري ، آزمایشگاه و پشتيباني – سرمايه مورد نياز جهت تامين , نصب و راه اندازي تجهيزات مورد نياز – سرمایه مورد نیاز خرید انشعابات مورد نیاز – هزينه هاي قبل از بهره برداري – جمع بندي تعیین میزان سرمایه ثابت مورد نیاز اجرای طرح باغ خرمالو محاسبه هزینه های عملیاتی سالانه مورد نياز طرح توجیهی خرمالو – هزینه های حقوق و مزاياي سالانه کارکنان – هزینه های سالانه حامل های انرژی و ارتباطات – هزینه های سالانه استهلاک – هزینه های سالانه نگهداری و تعمیرات – هزینه های سالانه اداری و پشتیبانی – جمع بندي تعیین میزان هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز اجرای طرح خرمالو محاسبه سرمایه در گردش مورد نياز طرح خرمالو – هزینه های خرید سالانه مواد اولیه مورد نیاز – جمع بندي تعیین میزان سرمایه در گردش مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمايه کل مورد نياز طرح خرمالو – ارزش محصولات توليد شده (خرمالو) متوسط ارزش سود خالص درطول يک سال کاري – محاسبه سود ناخالص – محاسبه سود قبل از پرداخت مالیات – محاسبه سود خالص متوسط ميزان برگشت سرمايه نسبت به سود خالص مدت زمان برگشت سرمايه تعیین نقطه سربسری – محاسبه متوسط هزینه های ثابت سالانه – محاسبه متوسط هزینه های متغیر سالانه – محاسبه نقطه سربسری ارائه خدمات ارائه شده تجزيه و تحليل شاخص های (نسبت های) مالی طرح محاسبه شاخص های تصمیم گیری و تحلیل اقتصادی – محاسبه ارزش فعلی خالص طرح Net Present Value ) NPV) – محاسبه ارزش فعلی درآمدهای طرح – محاسبه ارزش فعلی هزینه های طرح – نحوه محاسبه مقدار NPV – محاسبه نرخ بازگشت سرمایه NPV Ratio) NPV/I) – محاسبه نرخ بازده داخلی Internal Rate of Return ) IRR) – تحلیل حساسیت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “طرح توجیهی احداث باغ پرورش خرمالو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − سیزده =

پشتیبانی

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی

logo-samandehi

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی