سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی راه اندازی و احداث رستوران

عنوان فارسی :

دانلود بیزینس پلن راه اندازی و تاسیس رستوران

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 27 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 27 سال تهیه : 1401
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
restaurant
قیمت دانلود :
189,000 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

کسب و کار مدیریت رستوران، کسب و کاری برای تهیه و تحویل غذا و نوشیدنی ها برای مشتریان می باشد. وعده ها عموماً در محل خود رستوران تحویل و مصرف می شوند، اما بسیاری از رستوران ها خدمات بیرون بری و تحویل غذا درب منزل را نیز ارائه می دهند. این اماکن از لحاظ ظاهر و غذاهای ارائه شده، تنوع بسیار زیادی دارند، که اینها شامل انواع گسترده ای از خوراک ها و مدل های خدماتی، از فست فودهای ارزان و کافه تریا گرفته تا رستوران های خانوادگی قیمت متعادل تا ساختمان های لوکس قیمت بالا، می باشند.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

الف) اطلاعات ظرفیت و میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 ضریب میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر 33 درصد
ب) اطلاعات مالی و اقتصادی طرح
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح 20,023 میلیون ریال
2 میزان سرمایه ثابت 18,898 میلیون ریال
3 میزان سرمایه در گردش 1,125 میلیون ریال
4 نرخ برگشت سرمایه 41 درصد
5 مدت زمان برگشت سرمایه 2.5 سال
6 سود خالص 8,131 میلیون ریال
7 سود ناخالص 18,661 میلیون ریال
8 هزینه خرید قطعات و مواد اولیه 18,139 میلیون ریال
9 هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز طرح 7,567 میلیون ریال
10 ارزش افزوده خالص طرح 17,684 میلیون ریال
11 ارزش افزوده ناخالص طرح 18,262 میلیون ریال
12 هزینه های نگهداری و تعمیرات (نت) سالانه طرح 168 میلیون ریال
13 هزینه های استهلاک طرح 410 میلیون ريال
14 سرمایه مورد نیاز جهت تامین ابنیه و سالن ها 4,200 میلیون ریال
15 سرمایه مورد نیاز خرید تجهیزات 3,712 میلیون ریال
16 هزینه های متغیر طرح 21,506 میلیون ریال
17 سرمایه مورد نیاز تامین وسایل حمل و نقل شهری و کارگاهی 0 میلیون ریال
18 ارزش فروش محصولات 36,800 میلیون ریال
19 هزینه های ثابت طرح 5,108 میلیون ریال
20 تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز اجرای طرح 10 نفر
21 هزینه های قبل از بهره برداری طرح 168 میلیون ریال
22 هزینه های حاملهای انرژی(سوخت ، آب شرب ، برق و…) 231 میلیون ریال
23 میزان حقوق سالانه پرسنل ستادی و اجرایی طرح 6,038 میلیون ریال
24 نسبت افزوده ناخالص به ارزش خدمات ارائه شده 50 درصد
25 نسبت افزوده خالص به ارزش خدمات ارائه شده 48 درصد
26 نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل 88 درصد
27 سرانه سرمایه ثابت 1,890 میلیون ریال
28 سرانه سرمایه گذاری کل 2,002 میلیون ریال
29 نسبت سود خالص به ارزش خدمات ارائه شده 22 درصد
30 سرانه ارزش خدمات ارائه شده 3,680 میلیون ریال
31 نسبت سود خالص به سرمایه ثابت 12 درصد
32 مقدار NPV 15,349 میلیون ریال
33 مقدار NPV/I 24 درصد
34 میزان IRR در حالت عادی 84 درصد
35 میزان IRR در حالت بدبینانه 50 درصد

کسب و کار اداره یک رستوران، علیرغم ریسک های قابل توجه و ساعات کار دشوار، می تواند به یکی از پرارزش ترین تجربیات زندگی تبدیل شود.

نحوه راه اندازی رستوران

برای راه اندازی یک رستوران از نقطه ابتدا، بهتر است تا گام های زیر طی شوند:

  • تصمیم گیری در مورد مفهوم رستوران مدنظر
  • جذب سرمایه برای تامین مالی
  • ارزیابی هزینه ها
  • تصمیم گیری در مورد مکان رستوران
  • کسب همه پروانه ها، مجوزها و گواهی های لازم برای راه اندازی کسب و کار
  • جذب نیروی کار
  • طراحی یک منوی جذاب
  • هماهنگی با شرکت های فروشنده و تامین کننده
  • نصب فنآوری های مناسب
  • تمرکز بر بازاریابی
  • برنامه ریزی برای یک افتتاحیه

هزینه احداث رستوران

اکثر افرادی که در نظر دارند تا یک رستوران افتتاح کنند، می خواهند بدانند این کار چه میزان هزینه لازم دارد؟ این موضوع در ظاهر یک مسئله ساده بنظر می رسد، اما هیچ پاسخ کامل و متناسب با همه شرایط در مورد راه اندازی آن وجود ندارد. هزینه های راه اندازی به عوامل متعددی از جمله موارد زیر بستگی دارند:

  • اندازه رستوران
  • نوع رستوران
  • تعداد پرسنل
  • وضعیت ملک

راه اندازی رستوران معمولاً یک گزینه پرهزینه است و پیش بینی و بودجه بندی غیرصحیح، دلیل اصلی عدم موفقیت این کسب و کار می باشد. با اطلاع پیدا کردن از هزینه های مورد انتظار و نحوه پایین نگه داشتن هزینه ها، می توان از بوجود آمدن این شرایط جلوگیری کرد و یک بودجه واقع بینانه را پیش بینی نمود.

پس از سپری کردن ساعات طولانی روی محاسبه اعداد و بررسی دقیق قیمت ها، ممکن است متوجه شده باشید که در ابتدای کار، سرمایه کافی برای مواجهه با این هزینه ها را ندارید. اصلا جای نگرانی نیست، چرا که گزینه های تامین مالی فراوانی وجود دارند که صاحبان این کسب و کار می توانند آنها را مدنظر قرار دهند.

بخاطر داشته باشید که حتی اگر نیاز به وام گرفتن برای راه اندازی کسب و کارتان نداشته باشید، ممکن است برای هزینه های آتی مورد انتظار، مانند خرید موجودی یا تجهیزات جدید، نوسازی یا استخدام، نیاز به وام داشته باشید.

احداث رستوران

فهرست تجهیزات رستوران

هنگامی که بحث افتتاح یک رستوران پیش بیاید، هزینه های راه اندازی سریعاً وارد میدان می شوند. علاوه بر اجاره فضای تجاری، گواهی ها و مجوزها و مخارج بازاریابی، فهرست تجهیزات یکی از هزینه های اصلی راه اندازی است که باید در مورد آن برنامه ریزی شود. لازم است تا کارکنان، میزبان ها و پرسنل آشپزخانه با ابزار مورد نیاز برای انجام کارهای روزمره، تجهیز شوند.

اما کدام ابزارها بسیار مهم هستند؟

البته که پاسخ به این سوال به نوع غذایی که سرو می کنید و نوع خدماتی که ارائه می دهید، بستگی دارد؛ یک رستوران جامع و کامل، ملزمات دقیقاً مشابه با یک فست فود را ندارد. با این حال، اشتراکاتی بین تجهیزات مورد نیاز برای هر رستوران وجود دارد.

21 عدد ابزار اساسی برای رستوران های فست فود و رستوران های جامع عبارتند از:

  • فرها
  • اجاق ها و تهویه های مربوطه
  • فرآوری کننده های غذا
  • میکسرها
  • خرد کننده ها
  • کانترهای تهیه غذا و تخته های برش
  • یخچال و فریزر
  • تجهیزات ایمنی
  • طاقچه ها و قفسه ها
  • تجهیزات پخت و پز
  • تجهیزات سرو غذا
  • محفظه های ذخیره سازی و انبار
  • سینک ظرفشویی
  • سیستم صفحه نمایش آشپزخانه
  • سیستم کارتخوان
  • میز بخار
  • تجهیزات شستشو
  • سنگ تیز کننده چاقو
  • مایکرویو
  • یخ ساز
  • کباب پز گازی یا الکتریکی

کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

سرفصل های طرح توجیهی رستوران : محاسبه سرمايه ثابت مورد نياز طرح – زمین – سرمايه مورد نياز جهت محوطه سازي – سرمايه مورد نياز جهت ساخت و سازهای – سرمايه مورد نياز جهت تامين ؛ نصب و راه اندازی تاسیسات – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل حمل و نقل کارگاهی و شهري – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل اداري ، آزمایشگاه و پشتيباني – سرمايه مورد نياز جهت تامين , نصب و راه اندازي تجهيزات مورد نياز – سرمایه مورد نیاز خرید انشعابات مورد نیاز – هزينه هاي قبل از بهره برداري – جمع بندي تعیین میزان سرمایه ثابت مورد نیاز اجرای طرح محاسبه هزینه های عملیاتی سالانه مورد نياز طرح – هزینه های حقوق و مزاياي سالانه کارکنان – هزینه های سالانه حامل های انرژی و ارتباطات – هزینه های سالانه استهلاک – هزینه های سالانه نگهداری و تعمیرات – هزینه های سالانه اداری و پشتیبانی – جمع بندي تعیین میزان هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمایه در گردش مورد نياز طرح – هزینه های خرید سالانه مواد اولیه مورد نیاز – جمع بندي تعیین میزان سرمایه در گردش مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمايه کل مورد نياز طرح – ارزش محصولات توليد شده متوسط ارزش سود خالص درطول يک سال کاري – محاسبه سود ناخالص – محاسبه سود قبل از پرداخت مالیات – محاسبه سود خالص متوسط ميزان برگشت سرمايه نسبت به سود خالص مدت زمان برگشت سرمايه تعیین نقطه سربسری– محاسبه متوسط هزینه های ثابت سالانه – محاسبه متوسط هزینه های متغیر سالانه – محاسبه نقطه سربسری ارائه خدمات ارائه شده تجزيه و تحليل شاخص های (نسبت های) مالی طرح محاسبه شاخص های تصمیم گیری و تحلیل اقتصادی – محاسبه ارزش فعلی خالص طرح Net Present Value ) NPV) – محاسبه ارزش فعلی درآمدهای طرح – محاسبه ارزش فعلی هزینه های طرح – نحوه محاسبه مقدار NPV – محاسبه نرخ بازگشت سرمایه NPV Ratio) NPV/I) – محاسبه نرخ بازده داخلی Internal Rate of Return ) IRR) – تحلیل حساسیت

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی راه اندازی و احداث رستوران”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi