عنوان فارسی : |
|
مناسب برای: | کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند. |
نحوه دریافت فایل: | بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود. |
اصول نگارش : | براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها |
محتوای محصول: | گزارش طرح توجیهی در 27 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است. |
تعداد صفحات: 27 | سال تهیه : 1401 |
کیفیت نگارش: طلایی | قابلیت ویرایش و چاپ: دارد |
کسب و کار مدیریت رستوران، کسب و کاری برای تهیه و تحویل غذا و نوشیدنی ها برای مشتریان می باشد. وعده ها عموماً در محل خود رستوران تحویل و مصرف می شوند، اما بسیاری از رستوران ها خدمات بیرون بری و تحویل غذا درب منزل را نیز ارائه می دهند. این اماکن از لحاظ ظاهر و غذاهای ارائه شده، تنوع بسیار زیادی دارند، که اینها شامل انواع گسترده ای از خوراک ها و مدل های خدماتی، از فست فودهای ارزان و کافه تریا گرفته تا رستوران های خانوادگی قیمت متعادل تا ساختمان های لوکس قیمت بالا، می باشند.
در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:
الف) اطلاعات ظرفیت و میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر | |||
ردیف | عنوان شاخص اطلاعاتی | میزان | واحد |
1 | ضریب میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر | 33 | درصد |
ب) اطلاعات مالی و اقتصادی طرح | |||
ردیف | عنوان شاخص اطلاعاتی | میزان | واحد |
1 | میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح | 20,023 | میلیون ریال |
2 | میزان سرمایه ثابت | 18,898 | میلیون ریال |
3 | میزان سرمایه در گردش | 1,125 | میلیون ریال |
4 | نرخ برگشت سرمایه | 41 | درصد |
5 | مدت زمان برگشت سرمایه | 2.5 | سال |
6 | سود خالص | 8,131 | میلیون ریال |
7 | سود ناخالص | 18,661 | میلیون ریال |
8 | هزینه خرید قطعات و مواد اولیه | 18,139 | میلیون ریال |
9 | هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز طرح | 7,567 | میلیون ریال |
10 | ارزش افزوده خالص طرح | 17,684 | میلیون ریال |
11 | ارزش افزوده ناخالص طرح | 18,262 | میلیون ریال |
12 | هزینه های نگهداری و تعمیرات (نت) سالانه طرح | 168 | میلیون ریال |
13 | هزینه های استهلاک طرح | 410 | میلیون ريال |
14 | سرمایه مورد نیاز جهت تامین ابنیه و سالن ها | 4,200 | میلیون ریال |
15 | سرمایه مورد نیاز خرید تجهیزات | 3,712 | میلیون ریال |
16 | هزینه های متغیر طرح | 21,506 | میلیون ریال |
17 | سرمایه مورد نیاز تامین وسایل حمل و نقل شهری و کارگاهی | 0 | میلیون ریال |
18 | ارزش فروش محصولات | 36,800 | میلیون ریال |
19 | هزینه های ثابت طرح | 5,108 | میلیون ریال |
20 | تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز اجرای طرح | 10 | نفر |
21 | هزینه های قبل از بهره برداری طرح | 168 | میلیون ریال |
22 | هزینه های حاملهای انرژی(سوخت ، آب شرب ، برق و…) | 231 | میلیون ریال |
23 | میزان حقوق سالانه پرسنل ستادی و اجرایی طرح | 6,038 | میلیون ریال |
24 | نسبت افزوده ناخالص به ارزش خدمات ارائه شده | 50 | درصد |
25 | نسبت افزوده خالص به ارزش خدمات ارائه شده | 48 | درصد |
26 | نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل | 88 | درصد |
27 | سرانه سرمایه ثابت | 1,890 | میلیون ریال |
28 | سرانه سرمایه گذاری کل | 2,002 | میلیون ریال |
29 | نسبت سود خالص به ارزش خدمات ارائه شده | 22 | درصد |
30 | سرانه ارزش خدمات ارائه شده | 3,680 | میلیون ریال |
31 | نسبت سود خالص به سرمایه ثابت | 12 | درصد |
32 | مقدار NPV | 15,349 | میلیون ریال |
33 | مقدار NPV/I | 24 | درصد |
34 | میزان IRR در حالت عادی | 84 | درصد |
35 | میزان IRR در حالت بدبینانه | 50 | درصد |
کسب و کار اداره یک رستوران، علیرغم ریسک های قابل توجه و ساعات کار دشوار، می تواند به یکی از پرارزش ترین تجربیات زندگی تبدیل شود.
برای راه اندازی یک رستوران از نقطه ابتدا، بهتر است تا گام های زیر طی شوند:
اکثر افرادی که در نظر دارند تا یک رستوران افتتاح کنند، می خواهند بدانند این کار چه میزان هزینه لازم دارد؟ این موضوع در ظاهر یک مسئله ساده بنظر می رسد، اما هیچ پاسخ کامل و متناسب با همه شرایط در مورد راه اندازی آن وجود ندارد. هزینه های راه اندازی به عوامل متعددی از جمله موارد زیر بستگی دارند:
راه اندازی رستوران معمولاً یک گزینه پرهزینه است و پیش بینی و بودجه بندی غیرصحیح، دلیل اصلی عدم موفقیت این کسب و کار می باشد. با اطلاع پیدا کردن از هزینه های مورد انتظار و نحوه پایین نگه داشتن هزینه ها، می توان از بوجود آمدن این شرایط جلوگیری کرد و یک بودجه واقع بینانه را پیش بینی نمود.
پس از سپری کردن ساعات طولانی روی محاسبه اعداد و بررسی دقیق قیمت ها، ممکن است متوجه شده باشید که در ابتدای کار، سرمایه کافی برای مواجهه با این هزینه ها را ندارید. اصلا جای نگرانی نیست، چرا که گزینه های تامین مالی فراوانی وجود دارند که صاحبان این کسب و کار می توانند آنها را مدنظر قرار دهند.
بخاطر داشته باشید که حتی اگر نیاز به وام گرفتن برای راه اندازی کسب و کارتان نداشته باشید، ممکن است برای هزینه های آتی مورد انتظار، مانند خرید موجودی یا تجهیزات جدید، نوسازی یا استخدام، نیاز به وام داشته باشید.
هنگامی که بحث افتتاح یک رستوران پیش بیاید، هزینه های راه اندازی سریعاً وارد میدان می شوند. علاوه بر اجاره فضای تجاری، گواهی ها و مجوزها و مخارج بازاریابی، فهرست تجهیزات یکی از هزینه های اصلی راه اندازی است که باید در مورد آن برنامه ریزی شود. لازم است تا کارکنان، میزبان ها و پرسنل آشپزخانه با ابزار مورد نیاز برای انجام کارهای روزمره، تجهیز شوند.
اما کدام ابزارها بسیار مهم هستند؟
البته که پاسخ به این سوال به نوع غذایی که سرو می کنید و نوع خدماتی که ارائه می دهید، بستگی دارد؛ یک رستوران جامع و کامل، ملزمات دقیقاً مشابه با یک فست فود را ندارد. با این حال، اشتراکاتی بین تجهیزات مورد نیاز برای هر رستوران وجود دارد.
21 عدد ابزار اساسی برای رستوران های فست فود و رستوران های جامع عبارتند از:
سرفصل های طرح توجیهی رستوران : محاسبه سرمايه ثابت مورد نياز طرح – زمین – سرمايه مورد نياز جهت محوطه سازي – سرمايه مورد نياز جهت ساخت و سازهای – سرمايه مورد نياز جهت تامين ؛ نصب و راه اندازی تاسیسات – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل حمل و نقل کارگاهی و شهري – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل اداري ، آزمایشگاه و پشتيباني – سرمايه مورد نياز جهت تامين , نصب و راه اندازي تجهيزات مورد نياز – سرمایه مورد نیاز خرید انشعابات مورد نیاز – هزينه هاي قبل از بهره برداري – جمع بندي تعیین میزان سرمایه ثابت مورد نیاز اجرای طرح محاسبه هزینه های عملیاتی سالانه مورد نياز طرح – هزینه های حقوق و مزاياي سالانه کارکنان – هزینه های سالانه حامل های انرژی و ارتباطات – هزینه های سالانه استهلاک – هزینه های سالانه نگهداری و تعمیرات – هزینه های سالانه اداری و پشتیبانی – جمع بندي تعیین میزان هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمایه در گردش مورد نياز طرح – هزینه های خرید سالانه مواد اولیه مورد نیاز – جمع بندي تعیین میزان سرمایه در گردش مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمايه کل مورد نياز طرح – ارزش محصولات توليد شده متوسط ارزش سود خالص درطول يک سال کاري – محاسبه سود ناخالص – محاسبه سود قبل از پرداخت مالیات – محاسبه سود خالص متوسط ميزان برگشت سرمايه نسبت به سود خالص مدت زمان برگشت سرمايه تعیین نقطه سربسری– محاسبه متوسط هزینه های ثابت سالانه – محاسبه متوسط هزینه های متغیر سالانه – محاسبه نقطه سربسری ارائه خدمات ارائه شده تجزيه و تحليل شاخص های (نسبت های) مالی طرح محاسبه شاخص های تصمیم گیری و تحلیل اقتصادی – محاسبه ارزش فعلی خالص طرح Net Present Value ) NPV) – محاسبه ارزش فعلی درآمدهای طرح – محاسبه ارزش فعلی هزینه های طرح – نحوه محاسبه مقدار NPV – محاسبه نرخ بازگشت سرمایه NPV Ratio) NPV/I) – محاسبه نرخ بازده داخلی Internal Rate of Return ) IRR) – تحلیل حساسیت
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.