سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی احداث رستوران بین راهی

عنوان فارسی :


دانلود بیزینس پلن احداث و راه اندازی رستوران بین راهی

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 34 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 34 سال تهیه : 1401
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
Midway restaurant
قیمت دانلود :
410,600 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

مطالعه طرح های توجیهی قبل از شروع یک کسب و کار و سرمایه گذاری در آن، امری ضروری است؛ همچنین این طرح ها را می توان به عنوان سندی در راستای اخذ یک سری از وام ها و مجوزها نیز استفاده کرد. احداث رستوران های بین راهی نیز از این امر، مستثنی نمی باشد. مطالعه طرح توجیهی راه اندازی رستوران بین راهی، می تواند آینده این کسب و کار را در معرض دید سرمایه گذاران و کارآفرینان این حوزه قرار دهد. در این طرح ها، تمامی پیش نیازهای مربوط به راه اندازی کسب و کار و همچنین محاسبات فنی، مالی و اقتصادی مربوط به طرح انجام شده و سود نهایی نیز برآورد گردیده است.

رستوران های بین راهی، همواره پذیرای بسیاری از مسافران و گردشگرانی هستند که به دنبال مجالی برای استراحت و همچنین رفع گرسنگی می باشند. با نگاهی به اینگونه رستوران ها متوجه می شویم که می توان خدمات متنوعی را در آن ها ارائه داد؛ این موضوع بستگی به سلیقه سرمایه گذار و طراحی های وی دارد؛ از جمله طراحی نمای داخلی و بیرونی رستوران، نحوه عرضه غذا و تنوع غذای ارائه شده.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

الف) اطلاعات ظرفیت و میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 ضریب میزان ارائه خدمات در نقطه سر به سر 40 درصد
ب) اطلاعات مالی و اقتصادی طرح
ردیف عنوان شاخص اطلاعاتی میزان واحد
1 میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح 12,736 میلیون ریال
2 میزان سرمایه ثابت 11,711 میلیون ریال
3 میزان سرمایه در گردش 1,024 میلیون ریال
4 نرخ برگشت سرمایه 36 درصد
5 مدت زمان برگشت سرمایه 2.8 سال
6 سود خالص 4,596 میلیون ریال
7 سود ناخالص 11,561 میلیون ریال
8 هزینه خرید قطعات و مواد اولیه 18,139 میلیون ریال
9 هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز طرح 5,277 میلیون ریال
10 ارزش افزوده خالص طرح 10,368 میلیون ریال
11 ارزش افزوده ناخالص طرح 11,126 میلیون ریال
12 هزینه های نگهداری و تعمیرات (نت) سالانه طرح 205 میلیون ریال
13 هزینه های استهلاک طرح 590 میلیون ريال
14 سرمایه مورد نیاز جهت تامین ابنیه و سالن ها 1,125 میلیون ریال
15 سرمایه مورد نیاز خرید تجهیزات 3,462 میلیون ریال
16 هزینه های متغیر طرح 20,777 میلیون ریال
17 سرمایه مورد نیاز تامین وسایل حمل و نقل شهری و کارگاهی 1,500 میلیون ریال
18 ارزش فروش محصولات 29,700 میلیون ریال
19 هزینه های ثابت طرح 3,546 میلیون ریال
20 تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز اجرای طرح 6 نفر
21 هزینه های قبل از بهره برداری طرح 168 میلیون ریال
22 هزینه های حاملهای انرژی(سوخت ، آب شرب ، برق و…) 231 میلیون ریال
23 میزان حقوق سالانه پرسنل ستادی و اجرایی طرح 3,641 میلیون ریال
24 نسبت افزوده ناخالص به ارزش خدمات ارائه شده 37 درصد
25 نسبت افزوده خالص به ارزش خدمات ارائه شده 35 درصد
26 نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل 81 درصد
27 سرانه سرمایه ثابت 1,952 میلیون ریال
28 سرانه سرمایه گذاری کل 2,123 میلیون ریال
29 نسبت سود خالص به ارزش خدمات ارائه شده 15 درصد
30 سرانه ارزش خدمات ارائه شده 4,950 میلیون ریال
31 نسبت سود خالص به سرمایه ثابت 12 درصد
32 مقدار NPV 5,227 میلیون ریال
33 مقدار NPV/I 10 درصد
34 میزان IRR در حالت عادی 32 درصد
35 میزان IRR در حالت بدبینانه 24 درصد

شاید یکی از سوالات اصلی علاقه مندان به راه اندازی این کسب و کار قبل از سرمایه گذاری این باشد که آیا راه اندازی رستوران های بین راهی، هنوز هم مقرون به صرفه بوده و توجیه پذیری اقتصادی دارد؟ مطمئنا این یک سوال کلی و جامع است و هیچ کجا نمی توان جواب قانع کننده ای برای آن یافت؛ ولی یک جواب قوی برای این سوال، این است که هر کسب و کاری که با نیاز مردم سر و کار دارد و تلاش می کند تا بهترین خدمات و کالاها را ارائه دهد و برنامه ریزی بلندمدتی برای فرآیند کاری خود در نظر گرفته است، مطمئنا موفق خواهد شد.

گسترش فرهنگ گردشگری باعث شده که سال به سال به تعداد مسافران جاده ای افزوده گردد. مطمئنا تمامی این مسافران در طول سفر خود، نیازمند یک سری خدمات خواهند بود و البته خود را در معرض انتخاب های بیشماری خواهند دید. در نتیجه مجتمع هایی که بتوانند بهترین خاطرات را برای مردم رقم بزنند، با مشتریان بیشتری نیز روبرو خواهند شد که مطمئنا سودآوری بالایی را نیز برای آنها در پی خواهد داشت.

عوامل زیادی وجود دارند که منجر به موفقیت کسب و کار رستوران داری خواهند شد؛ مطمئنا یکی از اصلی ترین عوامل جذب مشتریان در زمینه رستوران های بین راهی، رعایت اصول بهداشتی در آنها می باشد. تمیز بودن محیط رستوران و همچنین بهداشتی بودن محیط آشپزخانه و مرتب بودن کارکنان از لحاظ طرز پوشش، تاثیر بسیار بالایی روی علاقه مندی مشتری به دریافت خدمات خواهد داشت.

موارد دیگری نیز وجود دارند که می توانند باعث سرعت گرفتن موفقیت اینگونه رستوران ها شوند، از جمله آنها می توان به کیفیت و تازگی محصولات غذایی، سرو غذاهای ایرانی و نزدیک بودن به جاده اشاره کرد. حضور مستمر مدیر در کنار مشتری نیز می تواند منجر به افزایش اعتماد گردد، چرا که دریافت انتقادات و پیشنهادات مشتریان و رفع ایرادات در طول زمان می تواند موجب پیشرفت این کسب و کار گردد.

کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

سرفصل های طرح توجیهی رستوران بین راهی : محاسبه سرمايه ثابت مورد نياز طرح – زمین – سرمايه مورد نياز جهت محوطه سازي – سرمايه مورد نياز جهت ساخت و سازهای – سرمايه مورد نياز جهت تامين ؛ نصب و راه اندازی تاسیسات – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل حمل و نقل کارگاهی و شهري – سرمايه مورد نياز جهت تامين وسايل اداري ، آزمایشگاه و پشتيباني – سرمايه مورد نياز جهت تامين , نصب و راه اندازي تجهيزات مورد نياز – سرمایه مورد نیاز خرید انشعابات مورد نیاز – هزينه هاي قبل از بهره برداري – جمع بندي تعیین میزان سرمایه ثابت مورد نیاز اجرای طرح محاسبه هزینه های عملیاتی سالانه مورد نياز طرح – هزینه های حقوق و مزاياي سالانه کارکنان – هزینه های سالانه حامل های انرژی و ارتباطات – هزینه های سالانه استهلاک – هزینه های سالانه نگهداری و تعمیرات – هزینه های سالانه اداری و پشتیبانی – جمع بندي تعیین میزان هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمایه در گردش مورد نياز طرح – هزینه های خرید سالانه مواد اولیه مورد نیاز – جمع بندي تعیین میزان سرمایه در گردش مورد نیاز اجرای طرح محاسبه سرمايه کل مورد نياز طرح – ارزش محصولات توليد شده متوسط ارزش سود خالص درطول يک سال کاري – محاسبه سود ناخالص – محاسبه سود قبل از پرداخت مالیات – محاسبه سود خالص متوسط ميزان برگشت سرمايه نسبت به سود خالص مدت زمان برگشت سرمايه تعیین نقطه سربسری– محاسبه متوسط هزینه های ثابت سالانه – محاسبه متوسط هزینه های متغیر سالانه – محاسبه نقطه سربسری ارائه خدمات ارائه شده تجزيه و تحليل شاخص های (نسبت های) مالی طرح محاسبه شاخص های تصمیم گیری و تحلیل اقتصادی – محاسبه ارزش فعلی خالص طرح Net Present Value ) NPV) – محاسبه ارزش فعلی درآمدهای طرح – محاسبه ارزش فعلی هزینه های طرح – نحوه محاسبه مقدار NPV – محاسبه نرخ بازگشت سرمایه NPV Ratio) NPV/I) – محاسبه نرخ بازده داخلی Internal Rate of Return ) IRR) – تحلیل حساسیت

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “طرح توجیهی احداث رستوران بین راهی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − 5 =

پشتیبانی

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی

logo-samandehi

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی