سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی راه اندازی مغازه اسباب بازی فروشی

عنوان فارسی :

دانلود بیزینس پلن احداث مغازه اسباب بازی فروشی

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 15 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 15 سال تهیه : 1403
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
طرح توجیهی راه اندازی مغازه اسباب بازی فروشی
قیمت دانلود :
297,000 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

طرح توجیهی راه اندازی مغازه اسباب بازی فروشیِ وب سایت فراپلن توسط برترین و خبره ترین متخصصین و کارشناسان این مجموعه طراحی و تنظیم شده است تا با بررسی تمام ابعاد مختلف این بیزینس پلن، راهنمای تصمیم گیری های ورود شما سرمایه گذار عزیز و گرامی به این کسب و کار باشد. مغازه اسباب بازی فروشی یکی از بهترین شغل های خدماتی است که از دید بسیاری از افراد پنهان است ولی یک سرمایه گذاری درست و اصولی به همراه رعایت برخی نکات و الزامات لازمه، می تواند در مقایسه با هزینه های راه اندازی، سود دهی و بهره های مالی بالایی داشته باشد؛ اما به تبع، شما به عنوان یک سرمایه گذاری که قصد فعالیت در این زمینه را دارید، باید با در دست داشتن یک طرح توجیهیِ حرفه ای که بر اساس آخرین مطالعات و ارزیابی های بازار انجام شده است، هم به بینشی بلند مدت و آگاهانه از وضعیت مالی این بیزینس دست یابید و هم بتوانید نهاد ها و ارگان های دولتی را در پروسه اخذ مجوز ها و تسهیلات بانکی، مجاب ساخته و به کار خود سرعت ببخشید. طرح توجیهی راه اندازی مغازه اسباب بازی فروشیِ مجموعه فراپلن، دقیقا همانی است که مدت هاست به دنبالش هستید!

طرح نویسان این مجموعه، تماما بر نگرانی ها و سوالات متععدی که برای فردی که قصد سرمایه گذاری در زمینه راه اندازی فروشگاه یا مغازه اسباب بازی فروشی دارد، واقف اند! لذا سعی کرده اند با ارائه توضیحات کامل از مسیر صفر تا صد این بیزینس، اعم از نقش و اهمیت اسباب بازی در رشد و پرورش کودکان، دلایلی که حاکی از درآمد های بالای فعالان این شغل است، مراحل ورود به این کسب و کار و اهمیت دکوراسیون و انتخاب یک اسم مناسب برای مغازه در جهت پیشبرد اهداف و جذب هر چه بیشتر مشتری، هزینه ها و سرمایه های اولیه مورد نیاز و درآمد ها و بهره های مالی و همچنین نکاتی که رعایت آنها فروش مغازه را به ماکسیمم می رساند و… مِن جمله عناوینی است که در ادامه مطالب به صورت کامل و جامع مورد بررسی قرار گرفته شده اند! پس برای رسیدن به یک نگرش کامل و دقیق از طرح توجیهی راه اندازی مغازه اسباب بازی فروشی، مطالعه ادامه مطالب را از دست ندهید.

سرمایه مورد نیاز و درآمد اسباب بازی فروشی ها

انواع اسباب بازی و نقش آنها در رشد و پرورش کودکان

بازی برای کودکان یک فعالیت بسیار مهم و حیاتی است که نقش به خصوصی در رشد و پرورش آنها دارد. اسباب بازی ها، ابزار هایی هستند که کودکان از آنها برای بازی و خلاقیت استفاده می کنند و از طرفی نقش آموزشی و تربیتیِ بسیار مهمی دارند. این ابزار ها به کودکان کمک می کنند تا مهارت های مختلف را یاد بگیرند، احساسات خود را بیان کنند، روابط اجتماعی شان را تقویت بخشند و همچنین خلاقیت و تفکر منطقی خود را رشد دهند. درواقع این ابزار ها بخشی از خاطراتِ دوران بچگیِ هر کودکی است! هر فردی در دوران کودکی خود، چندین بار لذت تیر اندازی با تفنگ های پلاستیکی، بازی با ماشین های کنترلی و هدایت آنها از یک فاصله دور، درد و دل کردن با یکی از صمیمی ترین عروسک هایش، یا ساختن تصویر یک پازل و… را بار ها و بار ها تجربه کرده و حس اعتماد به نفس یا خوشحالی را در خود تقویت نموده است؛ همه اینها جزء نشانه هایی است که نشان می دهد یک اسباب بازی چقدر می تواند در خلق کردن یک دوران بسیار شیرین و خاطره انگیر برای یک کودک، اهمیت داشته باشد!

در عین حال، اسباب بازی ها انواع مختلفی دارند که یک دسته بندی کلی و جامع می تواند، یک نظم ایده آلی در ذهن شما سرمایه گذار عزیز که قصد ورود به این عرصه را دارید، نقش دهد. پس توضیح داده شد که از دیرباز، اسباب بازی ها نقش مهمی در زندگی کودکان ایفا کرده اند. این یاران همیشگی، نه تنها سرگرم کننده هستند، بلکه در رشد و پرورش مهارت های مختلف کودکان نیز نقشی اساسی ایفا می کنند. دنیای اسباب بازی ها دنیای وسیع و پر تنوعی است که هر سلیقه ای را راضی می کند؛ در ادامه به برخی از انواع معروف اسباب بازی ها اشاره خواهیم کرد:

  • اسباب بازی های آموزشی: اسباب بازی های آموزشی شما ابزار هایی هستند که به کودکان کمک می کنند تا مهارت های مختلف را یاد بگیرند. این اسباب بازی ها معمولا شامل پازل ها، قطعات ساختمان، عدسی های رنگارنگ و… می شوند که به کودکان اجازه می دهند تا مفاهیم زبان، عدد، شکل و رنگ را به صورت جذاب و آموزنده یاد بگیرند.
  • اسباب بازی های تخیلی: اسباب بازی های تخیلی این امکان را به کودکان می دهند تا دنیای خود را به شکل خلاقانه تری تجسم کنند. این نوع اسباب بازی ها شامل عروسک ها، اسباب بازی های داستان پردازی، مینیاتور ها و… می شوند که به کودکان فرصت می دهند تا داستان های جالب ساخته و با دنیای تخیلی و رویایی خود آشنا شوند.
  • اسباب بازی های حرکتی: اسباب بازی های حرکتی موجبات تقویت دست و پا و بهبود مهارت های حرکتی کودکان می شوند. این نوع اسباب بازی ها شامل توپ، شار و… اند که سبب می شوند کودکان فعالیت های بدنی خود را تقویت کرده و سلامت جسمانی اشان را حفظ کنند.
  • اسباب بازی های نقش آفرینی: اسباب بازی های نقش آفرینی یاری گر کودکان در بازی کردن آنها در نقش های مختلف و دنیای کارتونی است و سبب می شوند که کودکان کاراکتر های تلوزیونی را به شکل خلاقانه تر و جذاب تر تجسم نمایند. این نوع اسباب بازی ها شامل لباس های نقش آفرین همچون لباس مرد عنکبوتی، لوازم آشپزخانه، وسایل پزشک و… می شوند که به کودکان امکان بازی کردن در نقش های مختلف را هدیه می دهند!
  • اسباب بازی های ساخت و ساز: اسباب بازی های ساخت و ساز به کودکان اجازه می دهند تا خلاقیت و تفکر منطقی خود را تقویت کرده و به مسائل به شکل خلاقانه تر و منطقی تر نگاه کنند. این نوع اسباب بازی ها شامل پلاستین، قطعات ساده الکترونیکی و… می شوند که به کودکان فرصت می دهند تا ساختمان های جالب و خلاقانه بسازند و مفاهیم فضای سه بعدی را بهتر درک کنند.

بنابراین، استفاده مناسب از این ابزار های آموزش و سرگرمی می تواند به رشد سالم و سرشار از خلاقیتِ کودکان کمک کند!

راه اندازی مغازه اسباب بازی فروشی، کسب و کاری پر درآمد!

یکی از مهم ترین سوالات هر فرد قبل از ورود به کسب و کار اسباب بازی فروشی، بررسی میزان سود و درآمد این اصناف است! کارشناسان وب سایت فراپلن، وقتی برای پاسخ به این سوال، شروع به بررسی های میدانی و مصاحبه و گفت و گو با چند واحد فعال اسباب بازی فروشی در محدوده ای در مرکز کلانشهر تهران کردند، با نکات جالبی رو به رو شدند که حاکی از همین درآمد ها و بهره های مالی این شغل است! طی تحقیقات بازاری، مشخص شد تقریبا هر اسباب بازی که توسط مغازه دار خریداری می شود، با سودی بین 30 تا 50 درصد به مشتری ها فروخته می شود و این نرخِ سودی تقریبا در هر اسباب بازی با هر رِنج قیمتی پایدار است! به عنوان مثال، یک ماشین کنترلی که توسط مغازه دار به ارزش 1 میلیون تومان از عمده فروش تهیه شده است، به قیمت حدودا 1 میلیون و 400 هزار تومان به خریدار فروخته می شود و یا تلسکوبی که با هزینه 10 میلیون تومان به دست مغازه دار رسیده است، با سودی در حدود 4.5 میلیون تومان، یعنی به قیمت 14.5 میلیون، به دست مشتری می رسد!

اما آیا سود تقریبا 40 درصدی از هر اسباب بازی، به معنای پر درآمد و سود ده بودنِ بالای این شغل است؟! الزاما خیر!!!

شما از بیزینس راه اندازی مغازه اسباب فروشی، زمانی به درآمد های بالایی خواهید رسید که وسعت مغازه تان بزرگ تر بوده و این امکان را به شما بدهد که انواع مختلفی از اسباب بازی ها با هر رنج قیمت با تنوع بالا در مغازه تان داشته باشید! همچنین انتخاب یک مکان مناسب در نقطه ای ویژه از شهر و رعایت برخی ترفند های بازاری، می تواند این امکان را به شما بدهد که به درآمد های بالاتری در این کسب و کار فکر کنید؛ در خود کلانشهر تهران، مغازه های اسباب بازی فروشی زیادی هستند که در فاصله چند متری از هم، درآمد هایشان ده ها میلیون باهم متفاوت است؛ برخی از این مغازه ها، بهره های مالی بالا تر از 150 میلیون تومان در ماه دارند، درحالی که دخل برخی از آنها نیز در روز به 4 میلیون تومان هم نمی رسد!

اسم و دکوراسیون مغازه اسباب بازی فروشی

مراحل راه اندازی یک مغازه اسباب بازی فروشی و تاثیر اسم و دکوراسیون مغازه بر درآمد ها

  • ابتدا یک برنامه ریزی مناسب برای کار های خود تنظیم کرده و منابع مالی تان را مشخص کنید! چنانچه از بودجه مالی کافی برخوردار نیستید، می توانید اقدام به اخذ تسهیلات بانکی نمایید! ( شایان ذکر است که در دست داشتن یک طرح توجیهیِ دقیق در این مرحله، بشدت می تواند کمک گر بوده و به مراحل اخذ وام از نهاد های دولتی را سرعت بخشد!).
  • نقاط پر رفت و آمد و شلوغ شهرتان را شناسایی کرده و تصمیم بگیرید که چه نقطه ای از محل سکونت تان تراکم جمعیتی بالایی دارد و می تواند برای این کسب و کار، مفید واقع شود!
  • مغازه ای با وسعت مناسب و نسبتا بزرگ را خریداری کرده یا اجاره نمایید! (به یاد داشته باشید که خرید مغازه، طبیعتا نیازمند سرمایه اولیه بالایی است و چنانچه شما، مغازه ای را اجاره کرده و این سرمایه را در جهت خرید اسباب بازی های متنوع و مختلف نمایید، منفعت بیشتری خواهید برد!
  • اسمی زیبا و دکوراسیونی جذاب برای مغازه انتخاب نمایید؛ شاید این موضوع اندکی برایتان عجیب باشد که این مرحله، چقدر می تواند در دستیابی شما به اهدافتان از این کسب و کار مفید واقع شود! شما باید برای خاص و ویژه نشان دادن مغازه تان و جلب توجه عموم، یک اسم زیبا و کودکانه برای پروژه تان انتخاب نمایید. کلماتی همچون قصر اسباب بازی، دنیای رویا ها و… تنها نمونه ای از این مواردند که می تواند نظر افراد را به خرید از مغازه شما افزایش دهد! در طراحی دکوراسیون های داخلی مغازه نیز از بهره بردن از شخصیت های کارتونی و نورپردازی های متنوع برای تخیلی نشان دادن مغازه غافل نشوید! تمام تلاش شما باید بر این محور باشد که تا می توانید فضای فروشگاه تان را کودکانه خلق کنید! آهنگ تیزر کارتون های مختلف را در مغازه تان پخش کرده و خاطرات خوبی برای والدین و فرزندانشان در هنگام خرید، بسازید.
  • عمده فروش مورد اطمینانی را با مشورت افراد مجرب، پیدا کرده و اقدام به خرید هر نوع اسباب بازی با هر رنج قیمتی با تنوع بالا نمایید! از اسباب بازی هایِ جدید و روز بازار غافل نشوید! سعی کنید جزء اولین مغازه های اسباب بازی فروشیِ شهر باشید که محصولات جدید بازار را عرضه می کند.
  • اینک می توانید با دریافت مجوز ها و پروانه کسب، مغازه خود را افتتاح نموده و شروع به فعالیت نمایید!

سرمایه اولیه و هزینه مورد نیاز برای راه اندازی یک مغازه اسباب بازی فروشی و بررسی درآمد ها

جدول زیر ارائه گزارشی از برآورد مالی و اعتباری یک مغازه اسباب بازی فروشی (با احتساب اجاره مغازه) است:

(شما سرمایه گذار عزیز می توانید با تهیه و دانلود فایل مربوطه، به جزئیات این اعداد و برآورد ها دسترسی داشته و از تخصیص میزان منابع مالی در هر بخش از این کسب و کار با خبر شوید).

عنوان فعالیت: راه اندازی مغازه اسباب بازی فروشی
ظرفیت: فروش 2230 اسباب بازی در سال
محل اجرا: قابل اجرا در کلیه مناطق کشور
اشتغال طرح: 2 نفر
سرمایه ثابت طرح: 745.000.000 تومان
سرمایه در گردش: 106.783.000 تومان
سرمایه گذاری کل طرح: 851.783.000 تومان
میزان زمین طرح: 250 مترمربع
میزان تسهیلات مورد نیاز: 500.000.000 تومان
نوع تسهیلات: وام 10 ساله
نقطه سر به سر: 16%
مدت برگشت سرمایه: 2.2 سال
نرخ بازدهی سرمایه: 46.25%
تورم: 25%
سود سالیانه: 382.260.000 تومان (قبل از کسر مبلغ اقساط!)

این طرح توجیهی در قالب فایل ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF تهیه شده و در ادامه نیز تصویر مربوط به یکی از صفحات آن قرار داده شده است:

راه اندازی مغازه اسباب بازی فروشی

البته لازم به ذکراست شما سرمایه گذار و کارآفرین عزیز می توانید با اطلاعات سلیقه ای مد نظر و اعلام جزییات مالی خود برای این پروژه یا پروژه های دیگرتان از طریق ثبت سفارش طرح های خدماتی اقدام به برآورد مالی و اعتباری کسب و کار خود کرده و قبل از اجرایی سازی پروژه خویش چشم اندازی دقیق از جریانات نقدی طرح تان داشته باشید، آگاهی که با در دست داشتن آن می توانید اقدام به مراجعه به مراکز دولتی و اخذ تسهیلات بانکی نمایید!

 2 ترفندی که رعایت آن، می تواند کسب و کار اسباب بازی فروشی را به حد بسیار بالایی برساند!

  • یکی از مهم ترین ترفند هایی که می توانید برای جذب هرچه بیشتر مشتری و افزایش تمایل آنها به بازدید و خرید از مغازه شما نماید، انجام دهید، اخذ و ثبت شماره تماس مشتری ها در صورت امکان و پرس و جو درمورد تاریخ تولد کودکشان است! سپس می توایند بعد ها چند روز مانده به تولد فرزندشان، با ارسال یک پیامک، آنها را به خرید اسباب بازی از مغازه تان و هدیه دادن آن در جشن تولد کودشکان، تشویق نمایید! این ترفند یکی از بهترین روش هایی است که می تواند تعداد فروش کسب و کارتان را بشدت افزایش داده و به تبع شما را به درآمد های بالا برساند!
  • روش دیگر برای افزایش فروش مغازه اسب بازی، ارائه تخفیف های ویژه و اشانتیون، به خصوص در دوره های اولیه افتتاح مغازه است! از تخفیف یا اشانتیون دادن و کاهش سود خود نهراسید! به یاد داشته باشید که وقتی مشتری، یک اسباب بازی را به قیمت پایین تر از بقیه مغازه ها، از شما تهیه کند، نوعی تبلیغات برای سایر اقوام و آشنا هایش خواهد بود و دیگر افراد را که به هر نیتی، قصد خرید یک اسباب بازی برای فرزنداشان دارند را به سوی مغازه شما راهنمایی خواهد کرد! در واقع کاهش نرخ سود در هر معامله با افزایش تعداد فروش نه تنها جبران می شود، بلکه چندین برابر نیز افزایش می یابد!

کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

- مطالعات مالی و اقتصادی - میزان سرمایه‌گذاری (ثابت و در گردش) - هزینه‌های جاری - تولیدات و ارزش تولیدات - جدول تحلیل مالی - تحلیل و درصد فروش در نقطه سربه‌سر - دوره بازگشت سرمایه - جدول پیش‌بینی ترازنامه - ارائه شاخص‌های مالی - جدول محاسبات تحليل هزينه فايده واحد - برنامۀ زمان‌بندی اجرا - زمانبندی اجرا - مدت زمان بهره‌برداری

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرح توجیهی راه اندازی مغازه اسباب بازی فروشی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیزینس پلن

پشتیبانی

مجوز

logo-samandehi