عنوان فارسی : |
دانلود بیزینس پلن تاسیس تالار عروسی یا باغ تالار |
مناسب برای: | کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند. |
نحوه دریافت فایل: | بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود. |
اصول نگارش : | براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها |
محتوای محصول: | فایل PDF محاسبات کامفار و پلن جانمایی |
تعداد صفحات: 110 | سال تهیه : 1402 |
کیفیت نگارش: طلایی | قابلیت ویرایش و چاپ: دارد |
طرح توجیهی احداث باغ تالار و تالار عروسی وب سایت فراپلن با طبقه بندی نکات و اطلاعات لازمه اعم از سرمایه اولیه موردنیاز برای پیاده سازی طرح، شرایط مکانی و مجوزهای الزامی پروژه، بررسی هزینه های ساخت و ساز و نقش دکوراسیون ها در درآمدزایی و برآورد نرخ بازگشت سرمایه و میزان سود آوری این طرح، نشانگر چشم اندازی از این ایده کسب و کاری برای شما سرمایه گذار عزیز می باشد.
چنانچه ایده راه اندازی یک باغ تالار یا تالار عروسی به ذهنتان خطور کرده است ولی از آینده و مسیر این کسب و کار آگاهی های لازمه را ندارید، توصیه می کنیم مطالعه ادامه مطالب را از دست ندهید و با اختصاص اندکی از فرصت طلایی خود در کوتاه ترین زمان، به صورت کامل، واقف بر صفر تا صد طرح راه اندازی باغ تالار یا تالار عروسی شوید.
امروزه افزایش جمعیت و تغییرات سبک زندگی و مدرنیته شدن آنها، باعث شده افراد برخلاف گذشته که برای برگزاری مراسمات مختلف خود که در فضاهای خانگی یا حیاط منازل برگزار می شد، به سوی باغ تالارها یا تالارهای پذیرایی مختلف رجوع کنند. عوامل متعددی همچون ایجاد مزاحمت برای همسایه ها، فضای آپارتمان نشینی و متراژ اندک خانه ها و کارهای سختِ مربوط به نظافت های قبل و بعد از مهمانی و استرس و نگرانی های افراد از نحوه مدیریت و پذیرایی از مهمانان و… از جمله دلایل دیگری به شمار می آیند که تمایل افراد به برگزاری جشن های خود در تالارها را افزایش می دهد.
درواقع تالارها فضاهایی دنج و دلنشین با دکوراسیون هایی زیبا هستند که درقبال دریافت هزینه ای تعریف شده و عقد قرارداد با مشتری، مسئولیت برگزاری صفر تا صد برنامه ها و مراسمات افراد را برعهده می گیرند و نه تنها حنابندان و عروسی، بلکه جشن ها، تولدها و یا دورهمی و مهمانی های شما را نیز به بهترین نحو مدیریت کرده و خاطره ای دلنشین از یک مناسبت را در یاد افراد تعبیه می کنند.
در یک دسته بندی کلی تالارهای پذیرایی را می توان در دو دسته باغ تالارها و تالارهای پذیرایی معمولی، دسته بندی کرد که در این میان باغ تالارها سازه ای شیک و لوکس در فضایی سرسبز به پذیرایی از مهمانان می پردازند. البته گفتنی است که باغ تالارها خود براساس فضای سرپوشیده یا سرباز دو نوع هستند که سالن های سرباز برای فصل تابستان و فضاهای سرپوشیده برای مهمانی های ماه های سرد سال برنامه ریزی می شوند. همه تالارها دارای بخش های مختلفی اعم از فضای ویژه عروس و داماد، سالن های مخصوص و جدای بانوان و آقایان، سالن پذیرایی، فضای پارکینگ خودروها و… هستند.
این شاید اولین سوالی باشد که به فکر یک سرمایه گذار در مراحل قبل از شروع یک کسب و کار می رسد! بررسی ها و تحقیقات بازار و انجام مصاحبه هایی با مدیران برخی از تالارهای پذیرایی نشان می دهد، عوامل متعددی در پاسخ به این پرسش دخالت دارند و پارامترهای مهمی هستند که رعایت نکردن آنها می تواند باعث ضررها و تقبل زیان های مالی هنگفتی شود.
انتخاب مکان ایده آل با فضایی دلنشین و مطلوب، درنظر گرفتن متراژ مناسب برای پذیرش مهمانی های بزرگ، ساخت و ساز اصولی و لوکس سازه و طراحی های زیبای ظاهری، خلق دکوراسیون هایی شیک و جذاب در فضاهای داخلی تالار، زیباسازی فضای ویژه عروس و داماد، مدیریت مالی در تخصیص هزینه ها و انتخاب پرسنلی باحوصله و… از جمله بخشی از نکاتی هستند که هریک تاثیر به ویژه ای در توجیه پذیری طرح شما خواهد داشت.
چنانچه قبل از شروع عملیات های اجرایی تالار خود، با برخی از افراد با تجربه و معماران ماهر مشورت کرده و هزینه های مالی و سرمایه موجود در دست تان را اصولی و درست خرج کنید، طرح توجیهی باغ تالار یا تالار پذیرایی بسیار سودمندتر از آن خواهد بود که در مراحل اولیه فکر می کنید! البته گفتنی است علاوه بر همه اینها نباید از بازاریابی های متنوع، غافل شوید و این موضوع را همیشه در اولویت خط کاری خود و پرسنل تان قرار دهید که برخورد مناسب و خوش رویی با مهمانان، بهترین ترفند تبلیغاتی برای جذب مشتری است.
همانطور که پیش تر اشاره شد، یکی از مهم ترین فاکتورها در راه اندازی یک تالار، درنظر گرفتن متراژی مناسب برای پروژه است ولی بدیهی است که عدد و ارقام دقیق و فرمالیته ای نمی توان برای این عنوان اعلام کرد چرا که پاسخ به این پرسش نیازمند داشتن اطلاعات متعددی است. آیا قصد شما راه اندازی یک باغ تالار است یا یک تالار پذیرایی معمولی؟ برنامه های خود را درجهت ارائه به چند مهمان درنظر گرفته اید؟ قصد راه اندازی یک سالن دارید یا می خواهید در یک مکان مشترک اقدام به احداث دو یا چند سالن با فاصله اندک از هم کنید!؟ چند مترمربع از مساحت تالار خود را برای پارکینگ خودروهای مهمانان درنظر گرفته اید و… از جمله پارامترهای مهمی هستند که هر یک، نقش بخصوصی در اعلام متراژ مناسب تالار برای شما موازی با اهدافتان خواهد بود.
توجه داشته باشید که برای مهمانان و مشتری ها، تالاری لوکس و دنج به نظر می آید که در آن به نکات ذکر شده زیر، در هنگام اجرایی سازی عملیات های ساخت و سازی پرداخته شده باشد:
در بررسی هزینه ها و سرمایه اولیه موردنیاز برای احداث یک تالار عروسی یا باغ تالار به این می رسیم که فاکتورهای زیادی از قبیل وسعت مدنظر تالار شما، قیمت هر متراژ زمین در منطقه ای که قصد پیاده سازی طرح تان را دارید، هزینه هایی که درباب محوطه سازی و بهبود زمین باید خرج شود، نوع و مقدار مصالحی که استفاده خواهد شد، پیچیدگی و بافت دکوراسیون ها یا مختلف بودن هزینه های سیستم های صوتی و تصویری و دستگاه های مربوط به نورپردازی و…. از جمله این موارد اند.
از جهتی شرایط حاکم اقتصادی بر کشور و نوسانات قیمت ها و تورم موجود در بازار سبب شده اعلام یک عدد به عنوان میزان هزینه و سرمایه اولیه مورد نیاز برای یک طرح، امری بسیار پیچیده و دشوار تلقی شود اما تحقیقات ما حاکی از این است که برای تاسیس یک تالار عروسی با ظرفیت 1500 نفری در وسعت 2000مترمربع، به سرمایه ای بالغ بر 21 میلیارد نیاز دارد، البته لازم به ذکر است که این عدد بسته به سلیقه ها و متریال های انتخابی شما برای طراحی ها و نوع میز و صندلی های انتخابی یا منوهای غذایی و دسری شما برای ارائه به مهمانان و… می تواند متغیر باشد.
البته شایان ذکراست شما سرمایه گذار و کارآفرین عزیز می توانید با اطلاعات سلیقه ای مدنظر و اعلام جزییات مالی خود برای این پروژه یا پروژه های دیگرتان از طریق بخش سفارش طرح توجیهی خدماتی اقدام به ثبت سفارش برآورد مالی کامفار کرده و قبل از اجرایی سازی پروژه خود چشم اندازی دقیق از جریانات نقدی طرح تان داشته باشید، آگاهی ای که با در دست داشتن آن می توانید اقدام به اخذ تسهیلات بانکی نمایید.
برای تاسیس تالار خود، شما باید با سه نهاد و ارگان دولتی در ارتباط بوده و مجوزهای لازمه را از آنها کسب کنید: اتحادیه تالارداران ، وزارت بهداشت ، اماکن و شهرداری .
هرکدام از این ارگان ها با توجه به حیطه وظایفشان یکسری شروط دارند که باید در تالار وجود داشته باشد و شما باید متعهد به رعایت آنها در طی مراسمات خود باشید. مهم ترین نکته این است که تمامی پرسنل کاری تان باید گواهی بهداشت خود را از سازمان های وابسته به وزارت بهداشت دریافت کرده باشند.
اما در کل نگران نباشید! زمان زیادی صرف صدور پروانه کسب شما نمی شود و تمام مراحل اداری مربوطه در بازه زمانی دو هفته تا یک ماه قابل انجام است.
درآمدهای حاصل از یک تالار یا باغ تالار می تواند بسیار متنوع و متغیر باشد. برآوردها نشان می دهد که میزان سودآوری یک تالار معمولی با طراحی ها و دکوراسیون های متوسط بالای 2.5 میلیارد در سال است. البته این عدد تنها درصورتی است که سالن های شما صرفا برای برگذاری مراسماتی همچون عروسی و حنابندان، جشن ها و تولد ها و یا دورهمی ها باشد. درنظر داشته باشید با پیاده سازی خلاقیت های مختلف می توان از یک فضای تالاری یا باغ تالار بهره های ملی زیادی به دست آورد که در ذیل به بیان برخی از این ایده ها می پردازیم:
نکات ذکر شده تنها بخشی از مواردی است که می تواند به عنوان برنامه های فرعی، سودآوری کسب و کار شما را به طور معجزه آسایی افزایش دهد.
- مطالعات مالی و اقتصادی - میزان سرمایهگذاری (ثابت و در گردش) - هزینههای جاری - تولیدات و ارزش تولیدات - جدول تحلیل مالی - تحلیل و درصد فروش در نقطه سربهسر - دوره بازگشت سرمایه - جدول پیشبینی ترازنامه - ارائه شاخصهای مالی - جدول محاسبات تحليل هزينه فايده واحد - برنامۀ زمانبندی اجرا - زمانبندی اجرا - مدت زمان بهرهبرداری
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.