سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی راه اندازی خط تولید الکل طبی و اتانول

عنوان فارسی :


دانلود بیزینس پلن راه اندازی خط تولید الکل طبی و اتانول

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 79 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 79 سال تهیه : 1401
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
ethanol
قیمت دانلود :
445,600 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

با نگاهی به کاربردهای اتانول، متوجه می شویم که این ماده دارای موارد مصرف بیشماری می باشد که از جمله آنها می توان به تولید سوخت، ساخت محصولات آرایشی و بهداشتی از جمله عطر و ادکلن و اسپری مو، شوینده ها، ضدعفونی کننده ها، داروها، رنگ سازی و … اشاره کرد.

تولید الکل طبی و اتانول در داخل کشور، با توجه به مزایای مختلفی که دارد می تواند یک ایده اقتصادی خوب تلقی گردد؛ استفاده از این ماده می تواند به ارتقای سطح بهداشت عمومی کشور، کمک کند. همچنین لازم به ذکر است که این ماده دارای ارزش افزوده مناسبی در ظرفیت اقتصادی می باشد.

اتانول چیست و چه کاربردهایی دارد؟

اتانول در پزشکی دارای کاربردهای گوناگونی می باشد. به طور مثال در پزشکی از اتانول به عنوان یک ضد عفونت موضعی استفاده می شود. از دیگر کاربردهای اتانول، استفاده از آن به عنوان پادزهر برای اوردوز اتیلن گلیکول یا متانول می باشد. علاوه بر این، اتانول در برخی از محصولات تجاری نظیر عطرها، افترشیوها و ادکلن ها، مایعات دارویی، دهان شویه ها، روغن های مالشی و برخی از الکل های مالشی نیز استفاده می شوند.

اتانول در برخی داروها به عنوان یک حلال برای حل کردن ماده موثره استفاده می شود. همچنین در فرآورده های دارویی گیاهی نیز به عنوان حلال استخراج مورد استفاده قرار می گیرد. از دیگر کاربردهای اتانول، استفاده از آن به عنوان یک نگهدارنده ضد میکروبی است که دارای قابلیت باکتری کشندگی و ضد قارچی می باشد.

اتانول، یک الکل پزشکی است که عموما مورد استفاده قرار می گیرد. عوارض جانبی الکل هایی که بر روی پوست استفاده می شوند، شامل تحریک و سوزش پوست است. لازم به ذکر است که در مورد  دستگاه های الکتروکوتری (دستگاهی است که برای الکتروکوتریزاسیون یا سوزاندن بافتها بکار می رود) بایستی احتیاط شود، زیرا اتانول دارای قابلیت اشتعال می باشد. نمونه هایی از الکل هایی که به طور متداول استفاده می شوند عبارتند از: اتانول، الکل سوخت، 1-پروپانول و ایزوپروپیل الکل.

اتانول، نوعی الکل با ترکیب بندی شیمیایی است که جهت کنترل و درمان سمیت متانول/اتیلن گلیکول مورد استفاده قرار می گیرد. از دیگر کاربردهای آن می توان به استفاده از آن در بخش بالینی برای ضد عفونی و استریل کردن اشاره نمود. علاوه بر این در دنیای نوین، از آن به عنوان درمانی جدید برای نئوپلاسم ها ( غده های سرطانی) به جای مداخلات جراحی استفاده می شود.

به دلیل فراریت اتانول، از آن در ایجاد لایه های موضعی و لاک های دارویی استفاده می شود. همچنین، اتانول یک تشدید کننده نفوذ/ تراوش است که در برخی از سنتزهای موضعی مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین، اتانول ممکن است در فرمولاسیون دارای کارکردهای دیگری نیز باشد.

همچنین اتانول تحت عنوان الکل یا الکل اتیلیک (CH3CH2OH یا C2H6O) نیز می باشد. در داروسازی، مونوگرافی هایی (تک نگاشت) نیز برای اتانول بی آب (در صورتیکه کمتر از 99.5٪ نباشد) و اتانول 96٪ ارائه شده است. اتانول در واقع مایعی بی رنگ، شفاف، فرار، قابل اشتعال و مایع جاذب رطوبت به شمار می آید که با شعله آبی و بدون دود مشتعل می شود. نقطه جوش اتانول 78 درجه سانتی گراد بوده و در آب و دی کلرومتان، امتزاج پذیر می باشد.

علاوه بر این، اتانول در قطره ها و شربت های خوراکی نظیر رانیتیدین، فوروزماید، فنوباربیتال، تری متوپریم، کوتریموکسازول و پاراستامول به عنوان یک حلال یا نگهدارنده ضد میکروبی استفاده می شود. از دیگر کاربردهای اتانول، می توان به استفاده از آن به عنوان یک حلال در داروهای تزریقی نظیر پاکلیتاکسل و سایر تزریقات / تزریقات سیتوتوکسیک اشاره نمود. سایر موارد مصرف اتانول، استفاده از آن به عنوان یک حلال در طعم دهنده هایی است که به داروها افزوده می شوند. همچنین، اتانول با غلظت های مختلفی در داروها مورد استفاده قرار می گیرد. به طور مثال، در صورت وجود حلال در جزء طعم دهنده در یک داروی خوراکی، میزان مصرف اتانول می تواند کمتر از 0.1 گرم در 5 میلی لیتر (2%) باشد. در قطره ها و شربت های خوراکی که اتانول به عنوان نگهدارنده استفاده می شود، میزان مصرف اتانول می تواند در حدود 0.5 گرم در 5 میلی لیتر (10٪ وزنی/حجمی) باشد. همچنین، هنگامیکه به عنوان حلال در قطره ها و شربت های خوراکی و تزریقی مصرف می شود، ندرتا در غلظت های بالاتر استفاده می شود.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

عنوان شاخص اطلاعاتی ميزان
ضریب ميزان ارائه خدمات در نقطه سربسر 21  درصد
میزان سرمایه کل مورد نیاز اجرای طرح 133,528 میلیون ریال
میزان سرمایه ثابت 107,258
میزان سرمایه در گردش 26,201
نرخ برگشت سرمایه 72  درصد
مدت زمان برگشت سرمایه 1.4  سال
سود خالص 95,865
سود ناخالص 167,712
هزینه خرید مواد اولیه 266,628
هزینه های عملیاتی سالانه مورد نیاز طرح 27,884
ارزش افزوده خالص طرح 145,819
ارزش افزوده ناخالص طرح 163,612
هزینه های نگهداری و تعمیرات (نت) سالانه طرح 2,096
هزینه های استهلاک طرح 5,438
سرمایه مورد نیاز جهت تامین ابنیه و سالن­ ها 14,963
سرمایه مورد نیاز خرید تجهیزات 70,859
هزینه های متغیر طرح 289,022
سرمایه مورد نیاز تامین وسایل حمل و ­نقل شهری 6,846
ارزش فروش تولیدات سالانه پس از اجرای طرح 434,340
هزینه های ثابت طرح 30,968
تعداد پرسنل ستادی و اجرایی مورد نیاز 17 نفر
هزینه های قبل از بهره برداری طرح 893
هزینه های حاملهای انرژی (سوخت، آب شرب، برق و …) 2,003
میزان حقوق سالانه پرسنل ستادی و اجرایی 15,380
نسبت افزوده ناخالص به ارزش کل فروش سالانه 38  درصد
نسبت افزوده خالص به کل فروش سالانه 34  درصد
نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل 110  درصد
سرانه سرمایه ثابت 6,968
سرانه سرمایه گذاری کل 7,996
نسبت سود خالص به ارزش فروش 22  درصد
سرانه ارزش کل فروش محصولات سالانه 25,968
نسبت سود خالص به سرمایه ثابت 89  درصد
مقدار NPV 151,965
مقدار NPV/I 22  درصد
میزان IRR در حالت عادی 79  درصد
میزان IRR در حالت بدبینانه 22  درصد
ظرفیت تولید سالانه 1,700,000  لیتر

تحقیقات بازاری به عمل آمده در حوزه تولید اتانول و الکل نشان دهنده تقاضای بالای برای این محصول می باشد و این تقاضای بالا ناشی از کاربردهای گسترده ای است که این ماده دارد. تقاضای بالای یک محصول نشان دهنده توجیه پذیری اقتصادی بالای مرتبط با سرمایه گذاری در آن حوزه می باشد. تولیدکنندگان الکل طبی همواره مشتریانی در سطح ملی و بین المللی دارند. راه اندازی کارخانه تولید الکل طبی و اتانول نیازمند اخذ یک سری مجوزها می باشد. همچنین با توجه به تصمیمات سرمایه گذاران، دریافت تسهیلات بانکی در این صنعت نیز جزو اولویت ها است. طرح توجیهی راه اندازی این ایده اقتصادی، می تواند تولید کنندگان را با میزان سرمایه اولیه مورد نیاز، آشنا کرده و همچنین پیش نیازهای مربوط به این طرح از جمله ماشین آلات مورد نیاز را نیز به آنها معرفی کند. طرح توجیهی همانند یک نقشه راه دقیق می تواند مسیر موفقیت را نشان داده و سودآوری نهایی طرح را نیز برآورد نماید.

الکل طبی

سرمایه اولیه مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید الکل طبی و اتانول

میزان دقیق سرمایه اولیه را نمی توان به این صورت مشخص نمود. با این حال، میزان سرمایه اولیه و هزینه های مورد نیاز، بسته به تصمیمات سرمایه گذاران می تواند متفاوت باشد. با این حال، در این طرح توجیهی، میزان حداقل سرمایه مورد نیاز، مشخص گردیده و تمامی فاکتورهای تاثیرگذار روی سرمایه اولیه نیز مشخص شده اند. این فاکتورها شامل مواردی همچون هزینه خریداری ماشین آلات و دستگاه های مورد نیاز، تعداد نیروی انسانی مورد نیاز، مساحت زمین مورد نیاز برای ساخت کارگاه و هزینه های دیگر مربوط به محوطه سازی و … و همچنین هزینه های مربوط به آب، برق، گاز هستند. در محاسباتی که با استفاده از نرم افزار انجام شده اند، تمامی این فاکتورها مدنظر قرار داده شده اند. در اینگونه محاسبات، تمامی موارد به صورت دقیق برآورد می گردند و حتی هزینه هایی مثل استهلاک ماشین آلات و هزینه نصب تاسیسات نیز محاسبه می شوند.

تولید اتانول

برآورد سود کارخانه تولید اتانول و الکل طبی

همانطور که در بخش های قبلی نیز اشاره شد، بازارهای متنوعی از این محصولات، استقبال می کنند و این تقاضای بالا ناشی از کاربردهای زیاد این محصول می باشد. برآورد سودآوری نهایی وابسته به ظرفیت تولید و نوع محصولات تولیدی می باشد. سرمایه گذاران می توانند به مرور، به فکر گسترش این کسب و کار نیز باشند و به موازات تکنولوژی، پیش رفته و محصولات جدیدی را نیز تولید نمایند. لازم به ذکر است که اتانول را می توان به عنوان سوخت نیز استفاده نمود و امروزه با توجه به تاکید دولت ها بر کاهش انتشار گازهای گلخانه ای، اتانول می توان یک سوخت پاک برای خودروها در نظر گرفته شود. پس در نتیجه اگر سرمایه گذاران، استراتژی های بازاریابی خوبی را سرلوحه برنامه های خود قرار دهند، می توانند این طرح را نیز پیاده سازی کنند و علاوه بر کسب سود در این صنعت، کمک شایان توجهی نیز به مقوله حفظ محیط زیست نمایند.

کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

سرفصل های طرح توجیهی تولید الکل طبی اتانول مقدمه فصل اول (تعاريف و معرفی خدمات ارائه شده) دلايل انجام مطالعات فنی و اقتصادی بررسی محصولات تولیدی معرفی محصول خصوصیات مواد اولیه مورد نیاز کد آیسیک محصولات تولیدی تعرفه گمرکی استانداردهای مربوطه شرایط واردات شرایط صادرات وضعیت فعلی تولیدکنندگان داخلی تعیین حداقل ظرفیت تولید الکل یا اتانول موازنه عرضه و تقاضا فصل دوم (بررسی فنی طرح توجیهی) تشریح کلی روش تولید نکاتی در خصوص ایستگاه های اصلی خط تولید کارخانه مواد و ترکیبات مورد نیاز شرح وظایف قسمتهای مختلف واحد صنعتی تشریح وسایل حمل و نقل موردنیاز تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی فعلی کشور اهمیت استراتژیک ایجاد این صنعت پیشنهاد منطقه برای اجرای طرح اطلاعات محورها و زمان­بندی اجرای طرح (نمودار گانت) افق برنامه ­های میان­ مدت و بلندمدت اجرای طرح فصل سوم (محاسبات مالی اجرای طرح) محاسبه سرمایه ثابت مورد نیاز طرح سرمایه مورد نیاز ابتیاع زمین سرمایه مورد نیاز محوطه ­سازی سرمایه مورد نیاز جهت ساخت و ساز ابنیه و کاربری­ ها سرمایه مورد نیاز جهت تامین ، نصب و راه ­اندازی تاسیسات سرمایه مورد نیاز خرید وسایل حمل و نقل شهری و کارگاهی سرمایه مورد نیازخرید وسایل اداری و پشتیبانی سرمایه مورد نیاز خرید و نصب تجهیزات سرمایه مورد نیاز خرید انشعابات هزینه­ های قبل از بهره­ برداری هزینه ­های عملیاتی مورد نیاز طرح توجیهی تولید الکل هزینه ­های سالانه حقوق و مزایایی سالانه کارکنان هزینه سالانه حامل های انرژی هزینه­ های سالانه استهلاک هزینه­ های سالانه نت هزینه­ های اداری و پشتیبانی و تبلیغات ميزان سرمايه در گردش هزینه خرید مواد اولیه جمع ­بندی و محاسبه سرمایه درگردش ميزان سرمايه ­کل مورد نياز طرح ارزش محصولات تولیدی ارزش سود خالص در طول يک سال کاری محاسبه سود ناخالص محاسبه سود قبل از مالیات محاسبه میزان مالیات محاسبه سودخالص متوسط ميزان برگشت سرمايه نسبت به سود خالص متوسط مدت زمان برگشت سرمايه محاسبه و تعیین نقطه سربسر محاسبه هزینه­ های ثابت سالانه محاسبه هزینه­ های متغیر سالانه جمع­ بندی و محاسبه نقطه سربسر تجزیه و تحلیل شاخه ای (نسبت های) مالی طرح فصل چهارم (محاسبه شاخص­های تصمیم ­گیری و تحلیل اقتصادی) محاسبه ارزش فعلی خالص پروژه NPV محاسبه ارزش فعلی درآمدهای طرح تولید الکل محاسبه ارزش فعلی هزینه­ های طرح نحوه محاسبه مقدار NPV محاسبه نرخ بازگشت سرمایه (NPV/I) محاسبه نرخ بازده داخلی(IRR) تحلیل حساسیت طرح توجیهی خلاصه اطلاعات کلیدی طرح توجیهی ضمائم طرح توجیهی حمایت های اقتصادی و بازرگانی از طرح حمایت تعرفه ­ای از طرح توجیهی منابع و ماخذ علمی و اطلاعاتی بکار رفته

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “طرح توجیهی راه اندازی خط تولید الکل طبی و اتانول”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − 8 =

پشتیبانی

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی

logo-samandehi

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی