سفارش طرح توجیهی

طرح توجیهی راه اندازی کارگاه تولید سنگ مصنوعی

عنوان فارسی :


دانلود بیزینس پلن راه اندازی و احداث کارگاه تولید سنگ مصنوعی

مناسب برای: کارآفرینان، سرمایه گذاران و کلیه کسانی که علاقمند به شروع یک کسب و کار جدید هستند.
نحوه دریافت فایل: بعد از تکمیل پرداخت (خرید)، بلافاصله فایل قابل دانلود خواهد بود.
اصول نگارش : براساس استانداردهای طرح توجیهی کشور و مناسب برای اخذ تسهیلات از بانک ها
محتوای محصول: گزارش طرح توجیهی در 34 صفحه و در قالب ورد (WORD) قابل ویرایش و PDF آماده شده است.
تعداد صفحات: 34 سال تهیه : 1401
کیفیت نگارش: طلایی قابلیت ویرایش و چاپ: دارد
artificial stone
قیمت دانلود :
400,000 تومان
سفارش طرح توجیهی
شرح موضوع

هزینه راه اندازی خط تولید سنگ مصنوعی

هر فردی که ایده کسب و کار داشته باشد مطمئنا قبل از شروع تمایل دارد تا افق روشنی از کسب و کار مدنظر خود را تحت عنوان طرح توجیهی در مقابل خود داشته باشد. در اینجا می خواهیم به بحث در مورد راه اندازی خط تولید سنگ مصنوعی بپردازیم. امروزه استفاده از سنگ طبیعی در کارهای ساختمانی جای خود را به استفاده از سنگ های مصنوعی داده است. اولاً تولید سنگ های طبیعی بسیار سخت و هزینه زیادی دارد و از طرفی مسائل زیست محیطی نیز این مشکلات را زیاد کرده است. در نتیجه نیاز به تولید سنگ مصنوعی روز به روز، افزایش یافته است. در روش تولید این نوع سنگ ها، ابتدا سنگ های طبیعی با خاک رس و سایر سنگ های سبک ترکیب شده و در نهایت به تولید منجر می شوند. در این محصول ما به بررسی امکان سنجی و مطالعه توجیهی مربوط به تولید سنگ مصنوعی پرداخته ایم.

در ادامه، جدول مربوط به خلاصه طرح و شاخص های تحلیلی آن قرار داده شده است:

عنوان فعاليت: تولید سنگ مصنوعی
اشتغال طرح : 10 نفر
سرمايه ثابت طرح (میلیون ریال) 26,065
سرمايه در گردش (میلیون ریال) 3,782
سرمايه گذاري کل طرح (میلیون ریال) 29,846
ميزان زمين طرح (مترمربع) 2,000
ميزان زمين بن(متر مربع) 430
نقطه سر به سر 27.50
مدت برگشت سرمايه (سال) 2.22
نرخ بازدهي سرمايه 45%

آیا تولید سنگ مصنوعی توجیه اقتصادی دارد؟

قبل از پاسخ به این سوال بهتر است به مزایا و معایب این کار بپردازیم: اولین مزیت آن، به صرفه بودن تولید انبوه آن می باشد. از طرف دیگر در سنگ های طبیعی بعد از استخراج باید هزینه های زیادی صرف شود تا آنها قابل استفاده گردند، اما در این نوع سنگ ها، نیاز به چنین کاری نیست؛ در نتیجه هزینه به مراتب پایین تری از زمان تولید تا مصرف داشته و در نهایت قیمت پایین تری خواهد داشت و مقرون به صرفه تر خواهد بود. مزیت دیگر آن مربوط به بحث سبکی می باشد. چندین سال است که تمامی افرادی که در زمینه ساخت و ساز فعالیت می کنند به شدت به سبکی سازه اهمیت می دهند. بعنوان مثال امروزه استفاده از فوم بتن به جای خاک در پر کردن طبقات ساختمان به دلیل سبکی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. باید توجه داشته باشیم فقط درصد کمی از سنگهای مصنوعی را سنگ های طبیعی در ترکیبات تشکیل داده است و بقیه مواد تشکیل دهنده آن به شدت سبک بوده و در نهایت این نوع سنگها از سبکی ویژه ای برخوردار هستند. یکی دیگر از مزیت های این سنگ ها به مقاوم بودن آنها بر می گردد. مقاومت گرمایی و مقاومت در برابر رطوبت از جمله ویژگی های بارز این سنگ هاست. در پایان یکی از مهمترین ویژگی ها و مزایای این سنگها به موضوع زیست محیطی بر می گردد. در استفاده از سنگ های طبیعی مجبور هستیم به طبیعت آسیب برسانیم اما در تولید این سنگ ها آسیب به مراتب کمتری به محیط زیست وارد خواهد شد.

تولید سنگ مصنوعی

توجیه اقتصادی تولید سنگ مصنوعی

در بحث مربوط به اقتصادی بودن یک تولید یا نبودن آن، تهیه مواد اولیه از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در تولید این نوع سنگ ها چون مواد اولیه از ضایعات سنگ ها تشکیل می شود در نتیجه خرید مواد اولیه با قیمتی بسیار ارزان تمام خواهد شد. از طرفی دیگر تعداد افرادی که باید در تولید آن مشغول به کار شوند نیز بسیار کم تر از تولید سنگ طبیعی خواهد بود. با این توصیف، می توان نتیجه گرفت که تولید این محصول از نظر اقتصادی مقرون به صرفه خواهد بود. با توجه به جوان بودن جمعیت ایران و در نتیجه رشد اقتصادی مسکن و ساخت و ساز می توان نتیجه گرفت که بازار خوبی برای این صنعت می توان متصور بود. زیرا تا به امروز تقاضا به عرضه پیشی داشته و واردات این محصول به کشور در چندین سال قبل، افزایش داشته است.

ماشین آلات مورد نیاز برای تولید سنگ مصنوعی

در ادامه به لیستی از ماشین آلات مورد نیاز برای تولید می پردازیم:

  1. دستگاه سنگ شکن
  2. نوار نقاله
  3. هاپر (قیف بزرگ)
  4. بالابر
  5. میزهای ارتعاش
  6. میکسر
  7. کوره
  8. کولر یا خنک کن
  9. دستگاه های بسته بندی (بلوک زن)

همانطور که مشاهده می کنید در تولید این نوع از سنگ ها نیاز به ماشین آلات خاص صنعتی و پیچیده نیست و با ماشین آلاتی که قیمت به نسبت پایین تری دارند می توان خط تولید آن را راه اندازی نمود.

در کل در این محصول به صورت کامل به مطالعه و بررسی علمی و عددی تولید سنگ مصنوعی پرداخته شده و شما با مطالعه ی آن می توانید به اطلاعات ریز و دقیقی دست یافته و براساس نیاز خود آن را تغییر و جهت نگارش طرح توجیهی برای اخذ وام و مجوز از آن استفاده کنید.

کلیه محصولات توسط تیم پشتیبانی فراپلن بررسی شده و در سایت قرار گرفته است، در صورت رخداد هر گونه مشکل احتمالی لینک دانلود مجددا برای شما ارسال خواهد شد. همچنین شما میتوانید در صورت داشتن هر گونه سوال با تیم پشتیبانی به شماره 09360147484 تماس بگیرید.
فهرست مطالب و محتویات

بخش اول: شناسنامه طرح بخش دوم: برنامه مالی و اقتصادی (سرمایه گذاری ثابت) 1. زمین محل اجرای طرح 2. محوطه سازی و بهبود زمین 3. ساختمان‌ها 4. ماشین آلات و تجهیزات 5. تاسیسات موردنیاز 6. وسایل نقلیه و حمل و نقل 7. تجهیزات اداری 8. هزینه‌های قبل از بهره برداری بخش سوم: برنامه مالی و اقتصادی (هزینه‌های جاری) 1. مواد اولیه و نهاده‌های تولید 2. حقوق و دستمزد 3. هزینه تعمیرات و نگهداری 4. هزینه استهلاک 5. سوخت و انرژی بخش چهارم: برنامه مالی و اقتصادی (بخش سرمایه گذاری) 1. جمع کل سرمایه گذاری ثابت 2. جمع هزینه های جاری طرح 3. سرمایه در گردش 4. جمع کل سرمایه گذاری طرح 5. هزینه های تولید 6. قیمت تمام شده محصول 7. فروش 8. سود ویژه و ناویژه 9. نقطه سر به سر 10. سود ویژه 11. دوره بازگشت سرمایه 12. نرخ بازدهی سرمایه

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “طرح توجیهی راه اندازی کارگاه تولید سنگ مصنوعی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + 7 =

پشتیبانی

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی

logo-samandehi

مجوز نماد اعتماد الکترونیکی